Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 107
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 107 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

TSoft.pl rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 66464 z 07.12.2010

Szybko, sprawnie i profesjonalnie! 0 jakich kol wiek problemów. Nic tylko polecać :-)

zakupy: Zend Studio 8; grudzień 2010

plusy: Ogromna cierpliwość do moich pytań

minusy: Grafika sklepu mogła by być ładniejsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirvanos rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 58344 z 30.07.2010

Jedyny przedstawiciel w Polsce a pomimo tego baaardzo szybko dokonana transakacja. POLECAM ;)

zakupy: Zend Studio; lipiec 2010

plusy: Szybkość i automatyzacja

minusy: może ceny, ale to nie od nich zależne tylko od Zend.com

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 57778 z 20.07.2010

Szybko i porfesjonalnie. Polecam

zakupy: Telerik; lipiec 2010

plusy: Szybkość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 56988 z 05.07.2010

Sklep Soft.Ware.pl jako jeden z niewielu posiadał interesujące mnie oprogramowanie w korzystnej cenie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

zakupy: ReSharper 5.0; lipiec 2010

plusy: szybka i bezproblemowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T3 s.c. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 55240 z 02.06.2010

dobry kontakt, szybka realizacja

zakupy: Red-Gate ANTS Profiler Pro; maj 2010

plusy: kontakt, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 51950 z 14.04.2010

Niskie ceny, szybka obsługa

zakupy: Komponenty TELERIK; kwiecień 2010

plusy: Szybkość obsługi

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 51245 z 31.03.2010

Nikt mi nie polecał, firma była oferowała szybką dostawę poszukiwanego programu. Pomimo pewnych obaw związanych z przedpłatą, po rozmowie telefonicznej zdecydowałam się na zakup. I z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że transakcja w firmie Soft.Ware.pl przeszła moje najśmielsze oczekiwania.Realizacja błyskawiczna, pełna profesjonalizacja w załatwianiu, tak że nawet taki laik jak ja w zakupach programów, był w pełni usatysfakcjonowany otrzymywanymi informacjami i objaśnieniami.Bardzo dużo kupuję w internecie.Program komputerowy po raz pierwszy. I jeżeli jeszcze nadarzy się okazja, na pewno zgłoszę się do tej firmy. Gorąco polecam

zakupy: Axure RP ver. 5.6; marzec 2010

plusy: Profesjonalizm, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 50426 z 18.03.2010

Polecam w 100%. Bywam klientem sklepu od 2007 roku. Zawsze profesjonalna obsługa i ogromna staranność w realizacji zamówień.

zakupy: Telerik, Zend, VMWare; marzec 2010

plusy: Oferta, solidność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 50087 z 12.03.2010

Zdecydowanie rekomenduję sprzedawcę. Pełen profesjonalizm i sprawność działania.

zakupy: PL/SQL Developer 8.0; marzec 2010

plusy: zakup zrealizowany szybko i sprawnie

minusy: pewnie jakieś są...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ITPetrus rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 43778 z 21.11.2009

Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja. Licencja przysłana w dzień zamówienia.

zakupy: ComponentOne; listopad 2009

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 42876 z 04.11.2009

Realizacja za,ówienia nastąpiła bardzo szybko. Klucze licencyjne do zakupionego oprogramowania otrzymałem w dniu wpływu zapłaty na konto sprzedawcytj. następnego dnia po złożeniu zamówienia i przesłaniu zapłaty.

zakupy: Radmin; listopad 2009

plusy: Szybkość obsługi klienta, rzetelność realizacji zamówien

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 40791 z 24.09.2009

Jedyny dystrybutor zend studio w Polsce

zakupy: Zend Studio; sierpień 2009

plusy: posiadanie zend studio

minusy: nie było nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Webcitron rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 40772 z 23.09.2009

Był to pierwszy polski dystrybutor oprogramowania które chciałem nabyć. Wybór był więc poniekąd wynikiem łutem szczęścia :) Jednak nie zawiodłem się, program został dostarczony szybko, Pan przez telefon udzielił mi rzetelnych informacji, polecam :)

zakupy: Zend Studio ver 7; wrzesień 2009

plusy: Szybkość realizacji, dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie zaznałem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Buszyński Andrze rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 37377 z 09.07.2009

Solidny dostawca. Trudna transakcja zrealizowana w sposób zadawalający. Polecam

zakupy: IEC 60870-5-103 Slave Redistributa .NET; czerwiec 2009

plusy: Kompetencja

minusy: terminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 35568 z 05.06.2009

W kilku punktach co sadze o tym sklepie: 1. Jesli chodzi o pomoc w dokonaniu zakupow to jest to na wysokim poziomie 2. Czesc realizacji zamowienia bez problemow z pelna informacja o statusie i postepie zamowienia 3. Czas realizacji bardzo szybko 4. Maly minusik postawie nad terminem odpowiedzi na maile (ale tylko niektore byc moze wynikajace z checi zlozenia kompleksowej odpowiedzi a to czssami wymaga czasu) Podsumowujac to wszystko moge stwierdzic ze jest to sklep godny zaufania i polecenia

zakupy: EMS; czerwiec 2009

plusy: Czas realizacji i fachowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał J. Dumańsk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 34161 z 13.05.2009

Zakupiłem zestaw kontrolek programistycznych Telerik. Proces zakupu odbył się bez problemu, sklep informował mailowo o postępie zamówienia, sprzedawcy byli pomocni.

zakupy: Kontrolki programistyczne Telerik; maj 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał P. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33728 z 05.05.2009

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bez problemu. Polecam ten sklep

zakupy: oprogramowanie komputerowe; marzec 2009

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Gradowski rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33590 z 30.04.2009

Sprzedawca reagował bardzo szybko. Wszystkie problemy rozwiązywał rzeczowo i solidnie. Proces zakupu oceniam bardzo pozytywnie.

zakupy: Zend Guard; kwiecień 2009

plusy: Szybka reakcja, rzeczowa obsługa

minusy: Niewielka elastyczność w zakresie negocjacji cen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33554 z 29.04.2009

Szybko, tanio, porządnie i uprzejmie

zakupy: PL/SQL Developer; marzec 2009

plusy: interesująca oferta

minusy: że nie jest mój

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold Tosta rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33552 z 29.04.2009

Ekspresowa dostawa licencji i przesłanie zakupowej faktury VAT także bardzo szybkie. Serdecznie polecam. Zamiast skulskiego POLECAM Soft.Ware

zakupy: Remote Administrator 3.3; marzec 2009

plusy: Bardzo szybke realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER