Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 98
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 98 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ITPetrus rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 43778 z 21.11.2009

Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja. Licencja przysłana w dzień zamówienia.

zakupy: ComponentOne; listopad 2009

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 42876 z 04.11.2009

Realizacja za,ówienia nastąpiła bardzo szybko. Klucze licencyjne do zakupionego oprogramowania otrzymałem w dniu wpływu zapłaty na konto sprzedawcytj. następnego dnia po złożeniu zamówienia i przesłaniu zapłaty.

zakupy: Radmin; listopad 2009

plusy: Szybkość obsługi klienta, rzetelność realizacji zamówien

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 40791 z 24.09.2009

Jedyny dystrybutor zend studio w Polsce

zakupy: Zend Studio; sierpień 2009

plusy: posiadanie zend studio

minusy: nie było nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Webcitron rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 40772 z 23.09.2009

Był to pierwszy polski dystrybutor oprogramowania które chciałem nabyć. Wybór był więc poniekąd wynikiem łutem szczęścia :) Jednak nie zawiodłem się, program został dostarczony szybko, Pan przez telefon udzielił mi rzetelnych informacji, polecam :)

zakupy: Zend Studio ver 7; wrzesień 2009

plusy: Szybkość realizacji, dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie zaznałem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Buszyński Andrze rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 37377 z 09.07.2009

Solidny dostawca. Trudna transakcja zrealizowana w sposób zadawalający. Polecam

zakupy: IEC 60870-5-103 Slave Redistributa .NET; czerwiec 2009

plusy: Kompetencja

minusy: terminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 35568 z 05.06.2009

W kilku punktach co sadze o tym sklepie: 1. Jesli chodzi o pomoc w dokonaniu zakupow to jest to na wysokim poziomie 2. Czesc realizacji zamowienia bez problemow z pelna informacja o statusie i postepie zamowienia 3. Czas realizacji bardzo szybko 4. Maly minusik postawie nad terminem odpowiedzi na maile (ale tylko niektore byc moze wynikajace z checi zlozenia kompleksowej odpowiedzi a to czssami wymaga czasu) Podsumowujac to wszystko moge stwierdzic ze jest to sklep godny zaufania i polecenia

zakupy: EMS; czerwiec 2009

plusy: Czas realizacji i fachowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał J. Dumańsk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 34161 z 13.05.2009

Zakupiłem zestaw kontrolek programistycznych Telerik. Proces zakupu odbył się bez problemu, sklep informował mailowo o postępie zamówienia, sprzedawcy byli pomocni.

zakupy: Kontrolki programistyczne Telerik; maj 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał P. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33728 z 05.05.2009

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bez problemu. Polecam ten sklep

zakupy: oprogramowanie komputerowe; marzec 2009

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Gradowski rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33590 z 30.04.2009

Sprzedawca reagował bardzo szybko. Wszystkie problemy rozwiązywał rzeczowo i solidnie. Proces zakupu oceniam bardzo pozytywnie.

zakupy: Zend Guard; kwiecień 2009

plusy: Szybka reakcja, rzeczowa obsługa

minusy: Niewielka elastyczność w zakresie negocjacji cen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33554 z 29.04.2009

Szybko, tanio, porządnie i uprzejmie

zakupy: PL/SQL Developer; marzec 2009

plusy: interesująca oferta

minusy: że nie jest mój

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold Tosta rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33552 z 29.04.2009

Ekspresowa dostawa licencji i przesłanie zakupowej faktury VAT także bardzo szybkie. Serdecznie polecam. Zamiast skulskiego POLECAM Soft.Ware

zakupy: Remote Administrator 3.3; marzec 2009

plusy: Bardzo szybke realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SKOK Kujawiak rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 33513 z 29.04.2009

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Wyśmienity kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: EMS SQL Studio; kwiecień 2009

plusy: szybka realizacja zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedico Software rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 31143 z 18.03.2009

Szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.

zakupy: ReSharper 4.1; marzec 2009

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blastar rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 29407 z 24.02.2009

Nigdy nie bylo zadnych problemow

zakupy: Zend Studio; luty 2009

plusy: Oferta

minusy: Szata graficzna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GM rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 27357 z 30.01.2009

Zakup licencji za kilka tysięcy zł - przelew i ekspresowa realizacja. Poleacam

zakupy: Licencje; styczeń 2009

plusy: mieli potrzebny soft i po najlepszej cenie

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KotSoft rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 17162 z 04.07.2008

Bardzo dobra obsługa - szybko i solidnie

zakupy: Radmin; lipiec 2008

plusy: Cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nasza Klasa rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 14398 z 28.03.2008

Błyskawiczna i bardzo dobra obsługa.

zakupy: Zend Studio 5.5 Professional; marzec 2008

plusy: Błyskawiczna obsługa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 9110 z 05.10.2007

W pełni profesjonalna i kompetentna obsługa. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i klucze aktywacyjne dostałem pocztą elektroniczną. Nośnik CD i fakturka przyszła do mnie pocztą w 3 dni po realizacji zamówienia. Polecam ten sklep wszystkim programistom, którzy chcą tanio - czyli w cenach producenta kupić legalne oprogramowanie. Dodatkowo sklep organizuje promocje i sprzedaje niektóre programy poniżej cen producenta. Polecam!

zakupy: Zend Studio Professional; wrzesień 2007

plusy: Dobra cena oraz szybka realizacja

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER