Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 125
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 126 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455586 z 05.11.2019

Są oficjalnym dystrybutorem firmy JetBrains, dodatkowo oferta sklepu jest bardzo atrakcyjna cenowo. W odróżnieniu od producenta oprogramowania, firma wystawia także faktury VAT po polsku. Możliwość przypisania produktu do istniejącego konta JetBrains.

zakupy: JetBrains All Product Pack; listopad 2019

plusy: oferta atrakcyjna cenowo, faktury vat po polsku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Programista Sz-n rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455110 z 15.10.2019

Posiada oczekiwany przeze mnie asortyment w niskich cenach i jest oficjalnym resellerem producenta tegoż oprogramowania (JetBrains).

zakupy: IntelliJ IDEA (przedłużenie subskrypcji); październik 2019

plusy: Niskie ceny, szybki i profesjonalny kontakt

minusy: Mimo wszystko brak automatyzacji zakupu. Pomijalne.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455038 z 09.10.2019

Ceny i przypominają co roku, że licencje się konczą. Polecam.

zakupy: Jetbrains Toolbox; październik 2019

plusy: przypominają o końcu licencji

minusy: idk

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yastt rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455034 z 09.10.2019

Bardzo dobra obsługa, niskie ceny. Polecam.

zakupy: PL/SQl Developer; październik 2019

plusy: Jest OK

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KS rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 454862 z 01.10.2019

Polski reseller JetBrains - dobry kobtakt, szybka realizacja

zakupy: IntelliJ Idea; październik 2019

plusy: szybkość realizacji

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shider rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 453950 z 20.08.2019

Świetny kontakt z działem sprzedaży, bardzo dobre ceny, szybka realizacja.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate Personal; sierpień 2019

plusy: Cena i czas realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 453922 z 19.08.2019

Wszystko przebiegło szybko i bez najmniejszych problemów. Polecam!

zakupy: IntelliJ IDEA; sierpień 2019

plusy: Polska Faktura, Konkurencyjna Cena, Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 453830 z 09.08.2019

Realizacja, cena, rabat lojalnościowy przy kolejnych zakupach. Polecam!

zakupy: JetBrains All Product Pack; sierpień 2019

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

~ rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 453322 z 22.07.2019

Konkurencyjne ceny i dobra obsługa klienta

zakupy: JetBrains All Products Pack; lipiec 2019

plusy: obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szym rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452490 z 14.06.2019

Bardzo szybko i sprawnie. Od kontaktu ze sprzedawcą o zrealizowanym przelewie (z tego samego banku) w ciągu niecałej godziny miałem licencje do intelliJ Clion 2019

zakupy: CLion; czerwiec 2019

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja, natychmiastowa faktura

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452378 z 08.06.2019

Kupuję w tym sklepie oprogramowanie od 4 lat. Nigdy nie zawiedli, błyskawicznie się kontaktują i mają najlepsze ceny na rynku.

zakupy: PhpStorm Toolbox for Organizations; czerwiec 2019

plusy: ceny kontakt/obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452298 z 05.06.2019

Szybka i sprawna obsługa

zakupy: IntelliJ IDEA; czerwiec 2019

plusy: Dobry i szybki kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452230 z 31.05.2019

Szybkość działania, profesjonalizm, atrakcyjne ceny, lepsze niż u producenta.

zakupy: PHP Storm - subskrybcje; maj 2019

plusy: Oceniam teraz ankiete i sklepy24.pl - jest beznadziejna!

minusy: Już wcześniej opisałem co jest OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 450262 z 15.03.2019

Skusiła mnie promocyjna cena na produkty, ale od kilku lat jestem nadal ze sklepem przy odnawianiu licencji, również za szybką pomoc w razie jakichkolwiek pytań.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; marzec 2019

plusy: tanio, dobrze opisane produkty, szybka odpowiedź

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie ma zdania o Soft.Ware.pl opinia nr 450138 z 13.03.2019

Uważam, że termin 4 dni (w tym 2 dni weekendu) na dokonanie przelewu jest za krótkie, powinno być 5 dni roboczych. To balansowanie na krawędzi ryzyka.

zakupy: Telerik DevCraft; marzec 2019

plusy: krótka, zwięzła konwersacja

minusy: zbyt krótki czas na dokonanie wpłaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 448842 z 05.02.2019

Polecił mi znajomy. Oczekiwania spełnione w 100%

zakupy: Licencja inteliij idea; luty 2019

plusy: Odpowiedz na wycene w kilka minut

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 448306 z 22.01.2019

Dobra cena. Polska faktura.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; styczeń 2019

plusy: Polska faktura, niska cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yastt rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 444926 z 05.11.2018

Najniższe ceny, autoryzowany dealer

zakupy: PL/SQL Developer; listopad 2018

plusy: Bezproblemowa realizacja niestandardowego zamówienia

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 444494 z 26.10.2018

świetna obsługa

zakupy: software licence; październik 2018

plusy: obsługa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karsch rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 441134 z 06.10.2018

Polski reseller JetBrains - dzięki temu otrzymałem polską fakturę VAT i pełnoprawny produkt. Polecam - szybka i sprawna realizacja oraz wzorowy kontakt z klientem.

zakupy: IntelliJ Idea Ultimate; październik 2018

plusy: Szybkość realizacji, cena

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER