Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 98
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 98 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 414322 z 14.06.2017

Konkurencyjne ceny. Świetny kontakt.

zakupy: PhpStorm Commercial (C-S.PS-Y); czerwiec 2017

plusy: szybki kontakt, świetne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slaw rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 413270 z 30.05.2017

polecony przez innych zadowolonych klientów

zakupy: intellij idea ultimate; maj 2017

plusy: szybko, sprawnie, dobry kontakt i elastyczność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Staszek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 413186 z 29.05.2017

Polecam. Szybka i sprawna obsługa.

zakupy: PHPStorm - program; styczeń 2017

plusy: Szybkość obsługi klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 410374 z 22.04.2017

Szybka i konkretna obsługa. Licencję otrzymałem szybko pomimo zamówienia złożonego w piątek po południu. Bardzo dobry kontakt i klarowna informacja co do kolejnych kroków zamówienia. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Licencja phpStorm; kwiecień 2017

plusy: Oferta, ceny

minusy: Niedokładne opisy licencji i warunków zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 408982 z 03.04.2017

Solidnie, szybko, z rabatem

zakupy: Telerik DevCraft Complete; marzec 2017

plusy: miła obsługa, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 407918 z 17.03.2017

Oferta była atrakcyjna, a dodatkowo kiedyś już robiłem zakupy w tym sklepie. Podobnie jak wtedy nie było problemów z zamówieniem, więc ponownie jestem zadowolony z zakupów :-)

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; marzec 2017

plusy: tanio, dobrze opisane produkty

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BSF rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 403570 z 19.01.2017

Spełnił oczekiwania. Najszybciej tam znalazłam interesujący mnie produkt.

zakupy: PL/ SQL Developer; styczeń 2017

plusy: Szybkość i komunikacyjność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 390786 z 11.08.2016

Posiadał oprogramowanie którego szukałem w dobrej cenie. Dodatkowo znakomity kontakt i szybkie odpowiedzi na pytania pomogły mi szybko podjąć decyzję

zakupy: ReSharper licencja Personal roczna; sierpień 2016

plusy: szybkie odpowiedzi na pytania, rzeczowo

minusy: brak możliwości sledzenia zamówienia na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 382826 z 16.05.2016

Kolejny zakup i jak zawsze wszystko super :) Polecam w 100%.

zakupy: PhpStorm; maj 2016

plusy: wygoda, obsługa klienta, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 381594 z 02.05.2016

Słyszałem o najlepszych cenach na rynku, które jak się okazało naprawdę istnieja ;)

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA; maj 2016

plusy: Dbanie o klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 380362 z 20.04.2016

Bardzo szybka realizacja zamóienia

zakupy: EMS Data Import for SQL Server; kwiecień 2016

plusy: realziacja właściwie w czasie rzeczywistym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jtk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 379574 z 14.04.2016

Szybki kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate Personal; kwiecień 2016

plusy: Dobry kontakt z obsługą klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jd rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 377954 z 29.03.2016

Kolejny zakup. Najmniejszych zarzutów. Szybka dostawa.

zakupy: antyvirus; marzec 2016

plusy: szybka dostawa online, atrakacyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Skiba rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 371522 z 01.02.2016

Pierwszy reseller po wpisaniu zapytania w googlach

zakupy: IntelliJ IDEA Personal Annual Subscription; luty 2016

plusy: Przejrzysta oferta i szybka dostępność towaru

minusy: Layout sklepu mógłby być przyjaźniejszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 370954 z 27.01.2016

kupowałem w tym sklepie wcześniej produkty i zawsze realizacja była szybka i ceny konkurencyjne

zakupy: MS SQL Manager for PostgreSQL (Business) + 3 Year Maintenanc; grudzień 2015

plusy: niskie ceny, dobry kontakt, szyba realizacja zamówienia

minusy: nie widzę :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 364274 z 04.12.2015

Fachowe doradztwo i szczegółowa informacja o produkcie/opcjach, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, wszystko bezproblemowo.

zakupy: JetBrains PyCharm; grudzień 2015

plusy: Kontakt i doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 362610 z 23.11.2015

Nie pamiętam dlaczego wybrałem - od kilka lat kupuję tam oprogramowanie i jestem zadowolony, więc wybór był prosty :)

zakupy: JestBrains: PhpStorm, ReSharper; październik 2015

plusy: szybko, sprawnie, w konkurencyjnych cenach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olaf rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 362090 z 18.11.2015

Dobre ceny, szybka realizacja

zakupy: Telerik; wrzesień 2015

plusy: CENA

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 358301 z 15.10.2015

Miałem już przyjemność współpracować z Soft.Ware.pl wcześniej. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Kolejne zamówienie na pewno złożę w tym samym miejscu.

zakupy: przedłużenie licencji - IntelliJ IDEA; październik 2015

plusy: terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 345945 z 16.06.2015

Sklep pośredniczy w sprzedaży na rynek polski programu, który mnie interesował. Bardzo spodobało mi się podejście do klienta -- sprzedawca skontaktował się ze mną z propozycją, żebym opóźnił o kilka realizację złożonego już zamówienia, aby skorzystać z nadchodzącej promocji!

zakupy: Jetbrains Intellij IDEA; maj 2015

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER