Artykuły sportowe i turystyczne.
Sklep Sorba.pl

Kontakt

tel. 608 281 796
Skwierzyna

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Sorba.pl > Opinie klientów

Sklep Sorba.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2009r i posiada 6 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kami nie poleca Sorba.pl opinia nr 194329 z 21.01.2013

Narty biegowe dla dziecka służyły ok kwadransa. Po rozmowie telefonicznej z "Szefem" i ocenie uszkodzenia na podstawie wysłanego wcześniej zdjęcia - zakwalifikował uszkodzenie jako "mechaniczne". Nie sądzę, żeby ktokolwiek reklamował wadliwy produkt z powodu uszkodzenia mentalnego, lub zaburzeń osobowości. Narty biegowe dla dzieci to jest straszny bubel - wiązania są jak dla lalki. Wyjazd 200 km do Jakuszyc i powrót ze szlaku z zapłakanym ośmiolatkiem i z nartami pod pachą - bezcenny. Narty nie podlegają zwrotowi.

zakupy: narty biegowe dla dziecka; grudzień 2012

plusy: szybko wysyłają towar

minusy: brak możliwości zwrotu wadliwego towaru

Odpowiedź sklepu 21.01.2013

Wiązanie jest wyłamane, ślizg jest porysowany a w górnej części narty wyrwany kawałek rdzenia drewnianego. Dla dobra dalszej współpracy dokonaliśmy naprawy oraz wymiany wiązania i na własny koszt wysłaliśmy i takie dostaliśmy podziękowanie

Odpowiedź Kami 24.01.2013

To świadczy tylko i wyłącznie o jakości waszego produktu. Pani pracująca w waszej firmie, z ktora rozmawialismy nie chciała jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie czy jeździ na nartach dostępnych w waszej ofercie...

Odpowiedź sklepu 25.01.2013

Jeśli narty nie byłyby zdewastowane nie byłoby problemu ze zwrotem. Prowadzicie Państwo rodzinny interes i dziwię się, że w taki sposób podchodzi Pani do reklamacji. Życzę Pani, aby nie gościli u Pani klientów, z żądaniem zwrotu pieniędzy jak znajdą własny włos w drugim daniu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Sorba.pl opinia nr 67417 z 16.12.2010

Znalazłam info o sklepie w internecie, zadzwoniłam i przez telefon załatwiłam wszystko – pani fachowo doradziła, co powinnam kupić, dobrała sprzęt idealnie, buty kupione na odległość pasują jak ulał. Miło, fachowo i szybko. Poprosiłam, by kurier przed dostarczeniem przesyłki do mnie zadzwonił i tak tez się stało. Krótko mówiąc pełen profesjonalizm i świetna obsługa, gorąco (choć zimą) polecam.

zakupy: dwa zestawy nart biegowych –, narty, kijki, buty, wiązania; grudzień 2010

plusy: wszystko przez telefon/internet, miło, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona397 rekomenduje Sorba.pl opinia nr 67155 z 14.12.2010

Super sklep, obsługa sympatyczna, doradztwo profesjonalne.

zakupy: narty i buty zjazdowe; listopad 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: nie zaobserwowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Sorba.pl opinia nr 66127 z 02.12.2010

Zakupiłem komplet narty biegowe z wiązaniami i montażem oraz buty. Korzystałem z porad sklepu w zakresie doboru właściwego sprzętu. Pracownik sklepu wykazał dużo troski by zakupiony sprzęt był dla mnie odpowiedni, dobrze dopasowany. Towar otrzymałem szybko, dobrze zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem. Jestem zadowolony i uważam, że sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Komlet narty biegowe i buty; grudzień 2010

plusy: Kompetencja pracowników

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kenyn rekomenduje Sorba.pl opinia nr 64957 z 17.11.2010

Duży asortyment nart biegowych i dobre ceny.

zakupy: narty śladowe; listopad 2010

plusy: cena i kontakt

minusy: nie mogłem go znaleźć w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Sorba.pl opinia nr 43371 z 13.11.2009

Profesjonalna obsługa. Świetny kontakt profesjonalne doradztwo w doborze sprzętu. Otrzymałem pełną informacje co do doboru nart , wiązań i butów. Jestem zadowolony z dokonanego zakupu.

zakupy: narty biegowe; listopad 2009

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Poruszanie się po stronie mogło by być bardziej intuicyj

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER