Tekstylia domowe.
Sklep SpectraStore.pl

Kontakt

tel. 694186512
Świdnik

Popularne produkty

KOSZE NA ŚMIECI, ŁAZIENKA, KOCE, OPASKI NA OCZY, POKÓJ DZIECKA, DLA DOMU

Popularne marki

, Aquanova, Moeve, Wesco, Moca design, Brabantia, Alda s.a., Piel, Eko, Simplehuman, Daydream, Greno, Hailo, Rubbermaid, Walltastic, Gift company

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SpectraStore.pl > Opinie klientów

Sklep SpectraStore.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.03.2011r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

elutex rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 135725 z 27.06.2012

pościel (adamaszek wzory) - elegancka i miła w dotyku; prześcieradła - dobry rozmiar,porządna frota, ładne kolory; wypełnienia - dla gości (hotelowe) przyzwoite, dla domu naprawdę niezłe (zwłaszcza kołdra!); adamaszek hotelowy w paski (jaśki) - na oko gorszej jakości choć zobaczymy w praniu, bo w dotyku całkiem porządny; wkłady do jaśków - tylko po wadze szło rozróżnić (hotelowe/dla domu), bo z wyglądu niemal identyczne (jakieś oznaczenia by pomogły); raz jeszcze dziękuję za wsparcie w kompletowaniu zamówienia oraz miłą współpracę! myślę, że jeszcze wrócę - jesienią - po pościel dla gości i może coś do łazienki :)

zakupy: pościel, prześcieradło, poduszka, kołdra; czerwiec 2012

plusy: świetny kontakt, doskonała obsługa, wysoka jakość towaru

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 97969 z 13.02.2012

Towar zgodny z opisem, obsługa miła i fachowa oraz bardzo szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Pościel z satyny bawełnianej; luty 2012

plusy: Szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 93963 z 21.01.2012

Wszystko na najwyższym poziomie! Towar supr, zgodny z opisem, miły i profesjonalny kontakt oraz bardzo szybka wysyłka! Polecam zdecydowanie :)

zakupy: prześcieradła; styczeń 2012

plusy: profesjonalność w podejściu do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 89737 z 03.12.2011

Bardzo uczciwy sprzedawca. Koc piękny, miękki,puszysty i ciepły. Polecam!!!

zakupy: koc; grudzień 2011

plusy: Towar dobrej jakości, terminowa dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gal rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 89687 z 02.12.2011

Dobra cena, szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym

zakupy: Komplet pościeli; grudzień 2011

plusy: asortyment, termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia-k3 rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 79577 z 29.06.2011

Witam, sklep pełna profeska, miła i rzetelna obsługa, szybka realizacja, towar zgodny z opisem, Pozdrawiam i polecam serdecznie.

zakupy: Komplet Pościeli; czerwiec 2011

plusy: Szybkośc i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kinga rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 79446 z 27.06.2011

Sklep wybrałam zupełnie przypadkiem, ale jestem bardzo zadowolona z zakupów. Fajny, miły i konkretny kontakt, jakośc produktów zgodna z opisem, szybka przesyłka. Polecam !

zakupy: pościel, ręczniki; czerwiec 2011

plusy: miła obsługa, dobra jakośc produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mare rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 78912 z 16.06.2011

Atrakcyjny wygląd produktu oraz bardzo dobra jakość w rozsądnej cenie, modne wzory, a co najważniejsze szybka realizacja zamówień. Polecam

zakupy: Pościel satynowa XQ-Avellino Greno; czerwiec 2011

plusy: szybkość w realizacji zamówień

minusy: nie widać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONI rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 78465 z 08.06.2011

Towar identyczny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka. SERDECZNIE POLECAM!!!!!!

zakupy: POŚCIEL, KOCE, PRZEŚCIERADŁA; czerwiec 2011

plusy: JAKOŚĆ

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

atrament rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 78464 z 08.06.2011

Polecam sklep. Towar najwyższej jakości, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka.

zakupy: Valeron Doreen Szara; marzec 2011

plusy: oferowane produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabell rekomenduje SpectraStore.pl opinia nr 78461 z 08.06.2011

Polecam sklep. Sprzedawca rzetelny, przesyłka dotarła błyskawicznie w stanie nienaruszonym oraz zgodnie z opisem. Towar najwyższej jakości, serdecznie polecam :)

zakupy: Greno Pościel Haftowana Maia; maj 2011

plusy: Szybkość profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER