Artykuły do domowego wyrobu alkoholi.
Sklep SpiritFerm

Kontakt

tel. 224032737
Warszawa

Popularne produkty

Wódki, Nalewki, Destylaty, Piwo domowe, Butelki Balony Słoje Bańki, Wino domowe, Akcesoria barowe i gadżety, Literatura

Popularne marki

, Zaprawki do alkoholu esencje do wódki strands, Coobra akcesoria alkoholowe, Akcesoria gorzelnicze spiritferm, Metalowe reklamy, tin sign, Kilner jars, Mangrove jack's

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SpiritFerm > Opinie klientów

Sklep SpiritFerm świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.12.2011r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darsa rekomenduje SpiritFerm opinia nr 394470 z 04.10.2016

Szybka, profesjonalna obsługa. Duży asortyment.

zakupy: drożdże, zaprawki, ; październik 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARCIN WOJTAS rekomenduje SpiritFerm opinia nr 338489 z 11.04.2015

Sklep spełnia w 100 % moje wymagania. Wybrałem go dlatego bo ma szeroki asortyment i dużą możliwość wyboru. Polecam Wszystkim!!!

zakupy: zaprawki, wegiel aktywny, drożdże...; kwiecień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia, zawsze jakiś prezent :)

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje SpiritFerm opinia nr 338369 z 09.04.2015

przystępne ceny, szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem

zakupy: drożdże; kwiecień 2015

plusy: terminowośc realizacji ,rabaty

minusy: narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje SpiritFerm opinia nr 320817 z 01.12.2014

zaopatrywałem okolo 2- lat w innym sklepie. nie przytoczę nazwy z przyzwoitości ale wiekszość zainteresowanych na pewno go zna. zdarzyło sie tak,ze potrzebowałem przesyłki pilnie.dzwoniąc do Spitit dowiedziałem sie ze wysyłają z dnia na dzien czego nie oferował poprzedni sprzedawca. to przeważyło o zmianie. pozytywnym jest również mozliwosc skorzystania z porady telefonicznej.do niedawna diewczyny odpowiadały na pytania dotyczące roznych problemów związanych z produkcją. ostatnio jednak odebrał męszczyzna i bardzo konkretnie mi doradził. duży + dla tego pana za szeroką wiedzę i łatwość jej przekazania (uratowałem cały nastaw owocowy) dziękuję...

zakupy: różne; listopad 2014

plusy: sprawny,otwarty,dbający o klienta

minusy: mógłby być w moim miescie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian P rekomenduje SpiritFerm opinia nr 320273 z 27.11.2014

Szeroki asortyment. Oferuje produkty których trudno znaleźć gdzie indziej. Szybka i terminowa realizacja.

zakupy: Węgiel aktywny, Super-klar, Disti-pur, ; listopad 2014

plusy: Asortyment,terminowość,ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje SpiritFerm opinia nr 317409 z 03.11.2014

Tylko w tym sklepie znalazłam poszukiwany od dawna produkt.

zakupy: 8l słój z kranikiem; październik 2014

plusy: doskonały kontakt, ogromny wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matylda rekomenduje SpiritFerm opinia nr 316765 z 29.10.2014

Tylko ten sklep miał w ofercie produkt, którego szukałam, w przystępnej cenie

zakupy: szklany słój z kranikiem 8L; październik 2014

plusy: szklane słoje z kranikiem ;)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ADAM rekomenduje SpiritFerm opinia nr 304029 z 03.08.2014

szybka wysyłka,duży wybór,w miarę niskie ceny.

zakupy: drożdże, esencje do alkkoholi i inne.; czerwiec 2014

plusy: kupiłem dopiero pierwszy raz ,więc za dużo nie mogę powi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rudek rekomenduje SpiritFerm opinia nr 302273 z 22.07.2014

bo jest najlepszy- szybkość realizacji zamówienia, w ofercie jest wszystko do domowego wyrobu alkoholi, OK !!.

zakupy: drożdże, akcesoria; lipiec 2014

plusy: jak wyżej co oznaczyłem

minusy: ------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje SpiritFerm opinia nr 301869 z 18.07.2014

wszystko co jest potrzebne do wyrobów alkoholi domowych dostępne jest w tym sklepie.Ceny przystępne,dostawa szybka.Towar spełnia wszystkie wymagania.

zakupy: drożdże.węgiel aktywny, filtry, aromaty; czerwiec 2014

plusy: Dobry jakościowo towar i szybka dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roki rekomenduje SpiritFerm opinia nr 171981 z 02.11.2012

Ciekawy i niedrogi asortyment sprawdzonych produktów. Ciekawe rabaty

zakupy: drożdże, alkoholomierze; listopad 2012

plusy: dobre ceny, szybka wysyłka, promocje

minusy: niezauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kain rekomenduje SpiritFerm opinia nr 167845 z 16.10.2012

Szybka wysyłka, dobre ceny, starannie zapakowany towar

zakupy: drożdże; październik 2012

plusy: Termnowość, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: ----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER