Sprzęt fitness i wyposażenie siłowni oraz akcesoria sportowe i turystyczne.
Sklep Sport-Shop.pl

Kontakt

tel. 801 000 304
Tychy

Popularne produkty

Sporty, Fitness i siłownia, Odzież i obuwie, Turystyka, Elektronika, Rekreacja, Medycyna i zdrowie, NOWE PRODUKTY

Popularne marki

Nike, Spokey, Adidas, Meteor, 4f, Dakine, Puma, Under armour, Allright, Outhorn, Hms, Deuter, Axer, Olimp, Reebok fitness, Hop sport, Salomon, Speedo, Training show room

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 456
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sport-Shop.pl > Opinie klientów

Sklep Sport-Shop.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.11.2007r i posiada 456 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

KRZ rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 80875 z 18.07.2011

cena,dostępnośc poszukiwanych artykułów

zakupy: zestaw do pływania, obciążenia do hantl, ; lipiec 2011

plusy: kontakt,monitorowanie procesu,informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adasiek7890 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48565 z 16.02.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ ma dobre i tanie rzeczy na sklepie.Tak spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: RĘKAWICZKI NA SIŁOWNIĘ DR / USZTYWNIONE SKÓRA; luty 2010

plusy: szybkość dostawy i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48551 z 16.02.2010

Przede wszystkim dobra cena i pewny sprzedawca.

zakupy: skakanka; luty 2010

plusy: szybkoś, dobre ceny i kontakt

minusy: -------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewabialek rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48544 z 16.02.2010

100% pozytyw !!! Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezproblemowy. Serdecznie polecam tego Sprzedającego

zakupy: ochraniacze na kolana do gry w siatkówkę; luty 2010

plusy: szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: bez zarzutu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mroka12 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48486 z 15.02.2010

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM!!!

zakupy: nakolanniki; luty 2010

plusy: profesjonalnosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 44005 z 25.11.2009

Sklep posiadał towar, który szukałam. Miał bardzo dobre opinie kupujących. Sklep wręcz zaskoczył mnie błyskawiczną, rewelacyjną obsługą. Byłam informowana o każdym etapie wysyłki towaru, który na drugi dzień był już u mnie.

zakupy: łyżwy; listopad 2009

plusy: Błyskawiczna i profesjonalna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TROFEUM rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 43585 z 18.11.2009

dobry kontakt i dobra informacja , szybka wysyłka , towar zgodny z opisem polecam !!!

zakupy: stabilizator kolana; listopad 2009

plusy: jak opisalem wcześniej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 43570 z 18.11.2009

Z prawdziwą przyjemnością mogę wystawić pozytywną opinię. Znakomita jakość zakupionych produktów oraz bardzo szybka przesyłka to rzecz , za którą najbardziej cenie ten sklep:)

zakupy: TORBA NA LAPTOPA KING CAMP; listopad 2009

plusy: terminowośc przesyłki, szybka obsługa , jakość !!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil228_331 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41013 z 28.09.2009

Super obsługa, szybka dostawa, zapakowane jak się należy, polecam jak najbardziej na tak !!

zakupy: UNIWERSALNA POMPKA DO PIŁEK + IGŁY + WĘŻYK !!!; wrzesień 2009

plusy: świetny kontakt i świetna jakość towaru

minusy: nie znajduje żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tiger rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41011 z 28.09.2009

Wybrałem ten sklep ze względu na duży asortyment i przystępną cenę.Polecam!!!

zakupy: ADIDAS PURAH HK LOW r 42.5 SARAFIS G00535; wrzesień 2009

plusy: Duża dostępność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

data14 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41002 z 28.09.2009

Sklep wybrałam ,bo spodobał mi się sposób prezentacji towarów -pełna informacja.Z dokonanego zakupu jestem zadowolona.Towar zgodny z opisem .Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka.Pełne zadowolenie ,POLECAM i dziękuję.

zakupy: Pas neoprenowy wyszczuplający Thorn; wrzesień 2009

plusy: informacja i błyskawiczna wysyłka,jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandor_Sing rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40943 z 26.09.2009

Towar zgodny z opisem. Profesjonalny kontakt. Ekspresowa dostawa. POLECAM!

zakupy: MATA DO ĆWICZEŃ FITNESS JOGA 184 x 60cm; wrzesień 2009

plusy: Profesjonalizm i szybkość działania

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zeus_83 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40928 z 26.09.2009

Szczerze polecam !! Towar w 100% zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa transakcja. Pełne zadowolenie !!

zakupy: powerball 250Hz; wrzesień 2009

plusy: szybkoś realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40903 z 25.09.2009

POLECAM GORĄCO, SUPER KONTAKT, BŁYSKAWICZNA FINALIZACJA, TO SIĘ CENI, POZDRAWIAM

zakupy: sprzet sportowy; wrzesień 2009

plusy: szybkość działania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40900 z 25.09.2009

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem-jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!

zakupy: agrafka; wrzesień 2009

plusy: świetny towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

matthew07_2007 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40896 z 25.09.2009

WIELKI POZYTYW!! SZYBKA WYSYŁKA!! DOBRY TOWAR!! MIŁY KONTAKT!! POLECAM W 100%

zakupy: RĘKAWICZKI; wrzesień 2009

plusy: szybka wysyłka! dobry kontakt!

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rybka rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40892 z 25.09.2009

Profesjonalny sprzedawca. Towar super. Błyskawiczna transakcja. Polecam !!!

zakupy: mata do ćwiczeń; wrzesień 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kufletka rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40879 z 25.09.2009

Wszystko Ok. Polecam

zakupy: MATA DO ĆWICZEŃ FITNESS JOGA 172 x 61cm; wrzesień 2009

plusy: cena, termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amargo8 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40875 z 25.09.2009

"GORĄCO POLECAM!!! Szybka i bezproblemowa transakcja 100% POZYTYW !!!! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:)"

zakupy: Ochraniacz na zęby pojedyńczy Allright+ pudełko; wrzesień 2009

plusy: przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

floriangray rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40874 z 25.09.2009

wszystko ok, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. polecam

zakupy: kołyska do ćwiczeń; wrzesień 2009

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER