Sprzęt i odzież do gier zespołowych.
Sklep Sportart.pl

Kontakt

tel. + 48 32 249 04 34
Chorzów

Popularne produkty

Sporty Drużynowe, Sprzęt do Pływania, Skate i Akcesoria Rowerowe, Sporty Walki, Turystyka, Badminton i Tenis, Gry i Zabawy, Kemping i Treking, Fitness, Gry Sportowe Akcesoria

Popularne marki

Meteor, Alltosport, Brak, Adidas, Aqua-speed, King camp, Pozostali, Hms, Wilson, Puma, Peak, Wish, Win.max, Evolution, Rox, Producent niezdefiniowany, Donic, Nike

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sportart.pl > Opinie klientów

Sklep Sportart.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.12.2010r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Sportart.pl opinia nr 285197 z 31.03.2014

witam polecam sklep i obsługę naprawdę godnie polecił a sam sklep super sporo wyboru i super ceny tak samo jak jakoś towaru naprawdę super sklep gorąco pozdrawiam i polecam chętnie tam wrócę po zakup

zakupy: kutrka tico; styczeń 2014

plusy: jakos towaru

minusy: niema niczego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radoslaw.jaskuls rekomenduje Sportart.pl opinia nr 198138 z 07.02.2013

Sklep godny polecenia szybka wysyłka super kontakt ze sprzedającym ( odpowiadają na każde pytanko )

zakupy: piłka spalding fullCourt Infusion; luty 2013

plusy: solidność

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Sportart.pl opinia nr 191741 z 10.01.2013

Doskonały kontakt, oraz rzeczowa i fachowa obsługa kienta. Udzielanie odpowiedzi na każde pytanie dotyczące zukupionego asortymeny.

zakupy: Siekirka biwakowa, saperka mała, oraz Nóż Meteor Force; styczeń 2013

plusy: Doskonały kontakt i fachowa obsługa

minusy: ja nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Sportart.pl opinia nr 181913 z 07.12.2012

Towar pierwsza klasa , profesjonalna obsługa , szybka wysyłka , sklep który jest wart polecenia

zakupy: Kurtka zimowa z odpinanym polarem; grudzień 2012

plusy: fachowe porady , dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anaid rekomenduje Sportart.pl opinia nr 162029 z 24.09.2012

Jest to mój kolejny zakup. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wszystkiego można dowiedzieć się łatwo i szybko. Będę kupować tu jeszcze wiele razy

zakupy: Spadochron do treningu szybkościowego; wrzesień 2012

plusy: dobra i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Sportart.pl opinia nr 159957 z 16.09.2012

Polecono mi ten sklep, jestem bardzo zadowolony z zakupu oraz obsługi stąd również ja polecam innym

zakupy: Piłka Spalding Fast Break Infusion; wrzesień 2012

plusy: szybka dostawa, profesionalna obsługa, doskonała jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Sportart.pl opinia nr 157857 z 08.09.2012

Wybralem sklep przypadkowo, jednak spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Dres piłkarski Select; wrzesień 2012

plusy: Szeroki wybór towaru, kompetentna i kulturalna obsluga. ...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Sportart.pl opinia nr 148605 z 04.08.2012

dobra i profesjonalna obsługa , dobre ceny , szybka wysyłka

zakupy: Spodnie Russell Athletic; lipiec 2012

plusy: fachowa obsługa , szybka wysyłka ,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artark rekomenduje Sportart.pl opinia nr 74463 z 30.03.2011

Świetny sklep i obsługa. Kupowałem tam już kilka razy.

zakupy: piłka do siatkówki, buty, ; marzec 2011

plusy: asortyment - sprawdzony towar,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SnowMan rekomenduje Sportart.pl opinia nr 70639 z 02.02.2011

Wszystko profesionalnie, polecam wszystkim

zakupy: Bluza Russel; styczeń 2011

plusy: dobre ceny , profesionalna obsługa

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zho rekomenduje Sportart.pl opinia nr 70252 z 27.01.2011

Troche z przypadku a troche z rozmyslem. Potrzebowalem porządne rękawice i proszę są. Dobre i w przyzwoitej cenie, ekspresowa obsluga i nienachalny marketing mimo ze zostawilem swojego e-maila. Ogolnie jesem bardzo zadowolony, ze udalo mi się skorzystać z usług tego sklepu.

zakupy: rękawice select 99; grudzień 2010

plusy: Solidna obsługa, towar wysokiej jakości

minusy: Szkoda w realu ze jest tak daleko od Pomorza.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Sportart.pl opinia nr 70117 z 25.01.2011

świetny intuicyjny sklep , super obsługa, dobrze zapakowana paczka, zero problemów z dostawą, bardzo miła Pani podczas rozmowy telefonicznej :)) Polecam!!!

zakupy: piłka spaldink klubowa; grudzień 2010

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje Sportart.pl opinia nr 70116 z 25.01.2011

szukałem sklepu z dobrą marką no i oczywiście sklep spelnil moje oczekwania duzy wybór

zakupy: piłka Spalding Thander; grudzień 2010

plusy: Profesjonalizm

minusy: bez zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Sportart.pl opinia nr 70094 z 25.01.2011

Wszystko Ok Polecam

zakupy: Buty Joma; styczeń 2011

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER