Portfel skórzane i drobna galanteria.
Sklep Superportfel.pl

Kontakt

tel. 607 101 333
Warszawa

Popularne produkty

Portfele Damskie, Portfele Męskie, Portfele Damskie-Wittchen, Portfele Damskie-Valentini, Teczki - aktówki, Saszetki - Kosmetyczki, Etui na wizytówki - karty, Walizki - Bagaż

Popularne marki

Wittchen, Peterson, Valentini, Puccini, Samsonite, Ochnik, , Vip collection, Lucjan solski, Dr.koffer, Marco, Paolo peruzzi, Eksklusive jasmine, Corrado martino

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 70
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

Superportfel.pl > Opinie klientów

Sklep Superportfel.pl - monitorowana jakość obsługi

  79% - kontakt i obsługa

  83% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.11.2007r i posiada 80 opinii klientów w tym 88% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wawa nie poleca Superportfel.pl opinia nr 402346 z 02.01.2017

Sklep superportfel.pl Piotr Morawski z siedzibą w Warszawie, Lazurowej 4/84 01-315 Warszawa, NIP: 5213179190, radzę omijać z daleka. Wszystkie osoby poszkodowane proszę, aby dokumentowały karygodne postępowanie sklepu. W dniu 07.12.2016 r. o godz. 17:26 zamówiłem portfel męski w sklepie internetowym superportfel.pl. i dokonałem natychmiastowej płatności. Dostępność produktu sklep potwierdził mailem kilka minut później i dostawa miała nastąpić kurierem DPD w ciągu 48 godz. Do dnia 13.12.2016 r. portfela nie otrzymałem. Nikt nie udzielił mi odpowiedzi na dwa maile wysłane z pytaniem czy produkt został do mnie wysłany. Dzwoniłem na podany na stronie internetowej telefon, ale nikt nie odbierał. W związku z tym złożyłem rezygnację z zamówienia drogą elektroniczną (e-mail) i poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty, podając numer rachunku bankowego. Okazało się, że jakby nigdy nic sklep towar wysłał po terminie naciągając mnie na koszt odesłania produktu. Przesyłkę następnego dnia odesłałem i nie otwierałem jej. Mimo moich dwóch monitów w sprawie zwrotu wpłaconej kwoty sklep nie odpowiedział ani też nie zwrócił pieniędzy. Telefonów sklep nie odbiera. Sklep nie przestrzega swojego własnego regulaminu, zgodnie z którym Sprzedający, nie później niż w terminie 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania oświadczenia konsumenta o odstąpieniu od umowy, powinien zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane przez niego płatności. W moim przypadku, zwrot pieniędzy w terminie określonym w regulaminie sklepu nie nastąpił. Sklep ma bardzo dużo negatywnych opinii na opineo.pl i ceneo.pl, Facebooku i Gazeta.pl.

zakupy: Portfel męski Wittchen; grudzień 2016

plusy: Brak.

minusy: Nieterminowość. Brak zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz nie poleca Superportfel.pl opinia nr 402034 z 28.12.2016

Nie polecam! Zamówiłem portfel, metalową "kartę przeżycia" oraz osłonę na kartę "safe card", zapłaciłem za wszystko przelewem zaraz po dokonaniu zakupu, wysyłka kurierem była w cenie. Po prawie tygodniu oczekiwania, co już jest wielkim rozczarowaniem, otrzymałem przesyłkę. Nie dostałem "karty przeżycia", za którą zapłaciłem. Wysłałem dwa maile do sklepu, nikt nie raczył odpisać. Nigdy więcej nic tam nie kupię i szczerze odradzam! Nie polecam!

zakupy: Portfel, ", karta przeżycia", , osłona ", safe card&quo; grudzień 2016

plusy: brak zalet

minusy: nie wysłanie wszystkich zamówionych rzeczy, brak kontaku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 343273 z 22.05.2015

Już kiedyś kupiłam w tym sklepie portfel i byłam zachwycona, dlatego wróciłam z przyjemnością. Ceny bardzo przystępne, jakość rewelacyjna. W 100% jestem zadowolona z zakupów i na pewno jeszcze wrócę

zakupy: Portfel; maj 2015

plusy: Tania wysyłka, duży asortyment, szybka realizacja

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert Matuszews rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 322921 z 13.12.2014

Wybrałem, ponieważ zaoferował poszukiwane przeze mnie produkty po dobrej cenie i w dobrym czasie przesyłki. Wzbudził również moje zaufanie.

zakupy: 2 x etui do okularów; grudzień 2014

plusy: dobra cena, czas realizacji zamówienia, dostępność prod.

minusy: nieprzejrzysty sposób opłaty - nr konta podany za wczesn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 319993 z 25.11.2014

Sklep - super,szybka obsługa - jestem bardzo zadowolony z portfela ,, Pustynny lis '' -polecam !

zakupy: portfel- pustynny lis; listopad 2014

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 319901 z 24.11.2014

Polecam

zakupy: Etui do pióra; listopad 2014

plusy: szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 318581 z 13.11.2014

Bogata oferta , szczegółowa informacja o produktach , bez kosztów wysyłki szybka realizacja, produkt zgodny z oczekiwaniem , bardzo ładnie zapakowany

zakupy: potfel męski skórzany Puccini; listopad 2014

plusy: dostępność i jakość towaru

minusy: nie było wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Portfel nie poleca Superportfel.pl opinia nr 315833 z 21.10.2014

Nie polecam. Obsługa klienta na poziomie najniższym możliwym. Odpowiedzi zdawkowe lub żadne. Zakupiłem portfel, zaginął na poczcie. Przez dwa miesiące przekonywali mnie, że reklamacja już została złożona i czekamy na odpowiedź poczty. Nic takiego nie miało miejsca. Potwierdziłem to na poczcie - mimo to dalej kłamali. Odstąpiłem od umowy zakupu, wtedy oddali pieniądze i dopiero po tym prędko złożyli reklamację. Zmarnowali mój czas i pieniądze. Trzymajcie się od nich daleko.

zakupy: portfel; sierpień 2014

plusy: brak

minusy: brak komunikacji, oszukiwanie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 315237 z 16.10.2014

Sklep znalazłem przypadkowo w przeglądarce internetowej. W poniedziałek zamówiłem produkt i wpłaciłem pieniądze, we wtorek został wysłany, a w czwartek już dotarł. Obsługa jak najbardziej pomyślnie. Polecam przed zakupem zweryfikować informacje ze strony bo czasami produkty minimalnie się różnią.

zakupy: Portfel Botticelli A007 Brązowy; październik 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Produkt nie zawsze zgodny z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 311209 z 16.09.2014

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo solidny i profesjonalny sprzedawca

zakupy: portfel męski; wrzesień 2014

plusy: Bardzo szybka wysyłka. Piękne opakowanie portfela.

minusy: Wszystko było ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karola rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 307333 z 22.08.2014

Produkt dostarczony zgadza się z opisem na stronie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam :)

zakupy: Damski portfel; sierpień 2014

plusy: Dobra cena produktów i wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arletka848 rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 298385 z 27.06.2014

Towar jak najbardziej zgodny z opisem,jestem naprawdę zadowolona,szybka wysyłka,mila obsluga,dobry kontakt.Na pewno jeszcze dokonam zakupów w tym sklepie.

zakupy: portfel peterson czerwony, skora lakierow; czerwiec 2014

plusy: miła obsluga,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 294761 z 04.06.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Z warszawy na Śląsk w 2 dni bez problemów przyszło. Toraw idealny taki jak chciałem. Wszystko jest ok.

zakupy: Portfel; czerwiec 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 289241 z 29.04.2014

Ciekawa strona internetowa z szerokim asortymentem dobrych marek. Znalazlam model portfela, którego poszukiwałam w innych sklepach. Dobry kontakt bezpośredni z firma ( email z szybka odpowiedzia na zapytania). Mozliwosc sledzenia statusu zamówienia w necie.Blyskawiczna dostawa. Towar dobrze zabezpieczony, b. dobrej jakości. Spelnia moje oczekiwania. Polecam innym

zakupy: portfel damski PETERSON 405-czarny lak.; kwiecień 2014

plusy: w/w kontakt, obsluga i terminowosc. Wysoka jakosc towaru

minusy: nie znalazlam zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 279545 z 25.02.2014

Na stronę sklepu trafiłam przypadkowo - sposób pokazywania towaru na zdjęciach - rewelacja - po kilka lub kilkanaście odsłon tego samego modelu- fotki duże, dobrze zrobione - przy zakupach przez internet to ważne.Portfel, który zakupiłam dokładnie odpowiada temu co na zdjęciach. Poza tym obsługa błyskawiczna - od czasu złożenia zamówienia do dostawy upłynęła niecała doba. Polecam każdemu.

zakupy: portfel damski samsonite -roa 132 138; luty 2014

plusy: przejrzystość strony, dobra wizualizacja, szybka obsługa

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 275565 z 03.02.2014

Sklep wybrałem ze względu na duży asortyment oraz atrakcyjne ceny. Zakupiony portfel spełnił moje oczekiwania. Szybko dostarczona przesyłka przez kuriera.

zakupy: Portfel męski firmy Wittchen; luty 2014

plusy: Duży asortyment, dobre ceny, sprawna i życzliwa obsługa

minusy: Nie doszukałem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

audrey rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 272825 z 20.01.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, bardzo duży asortyment w doskonałej cenie. Szybki kontakt ze sklepem, równie szybka przesyłka.

zakupy: portfel; styczeń 2014

plusy: duży asortyment, dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina nie poleca Superportfel.pl opinia nr 270905 z 09.01.2014

Kupowałam portfel na prezent. Nie ukrywam że zdecydowałam się na ten sklep ze względu na niskie ceny. To był jednak mój błąd. Kupiłam portfel firmy Wittchen, na którym po miesiącu używania przez mojego męża zaczął ścierać się kolor. Wcześniej mąż miał portfel z bazarku za 1/3 ceny i po 3 latach używania nie wyglądał tak jak ten po miesiącu. Na moją wiadomość o chęci reklamacji towaru dostałam odpowiedź że wytarcia/przetarcia nie obejmują reklamacji. Upierałam się że moim zdaniem to wada fabryczna - skóra nie przeciera się lecz traci tylko kolor. Pani odpisała że oczywiście mam prawo do reklamacji ale powtórzyła że wytarcia, przetarcia, itp. nie obejmują reklamacji więc jak tu już ktoś wcześniej napisał poniosłabym tylko dodatkowe koszty przesyłki, chociaż korci mnie żeby spróbować nawet gdyby to miało się oprzeć o Rzecznika Praw Konsumenta.

zakupy: portfel Wittchen; grudzień 2013

plusy: niskie ceny które nie idą jednak w parze z jakością

minusy: reklamacje rozpatrują mailowo - bez oglądnięcia towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 266949 z 18.12.2013

Sklep wybrałam w celu zakupu portfela ładnego, dobrze wykonanego i również w rozsądnej cenie. Tak też z powodzeniem dokonałam transakcji w tym sklepie.

zakupy: JASMINE Eksklusive Portfel Damski no.20; grudzień 2013

plusy: dobry towar, dobra cena, szybka dostawa towaru :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ourson rekomenduje Superportfel.pl opinia nr 265549 z 12.12.2013

w tym sklepie zakupy zrobiłam ponownie, ponieważ poprzednie zakupy spełniły moje oczekiwania

zakupy: Lucjan Solski portfel 005; grudzień 2013

plusy: szybka i profesjonalna obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER