Nowoczesne wyposażenie wnętrz oraz dekoracja twojego domu
Sklep SuperWnetrze.pl

Kontakt

tel. 12 393 43 25
Kraków

Popularne marki

Ladelle

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 71
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

SuperWnetrze.pl > Opinie klientów

Sklep SuperWnetrze.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  60% - terminowość realizacji zamówienia

  20% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.11.2007r i posiada 72 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna nie poleca SuperWnetrze.pl opinia nr 428914 z 02.02.2018

Nie polecam, w moim odczuciu sklep super wnętrze nie przeszedł próby obsługi klienta, obcesowość odpowiedzi na reklamację związaną z otrzymaniem potłuczonego produktu (nie dyskutuję czy w transporcie czy przed) będzie mnie skutecznie trzymała z dala od tego sklepu

zakupy: miseczki Revol; styczeń 2018

plusy: nie ma

minusy: towar potłuczony, obsługa klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 28304 z 14.02.2009

Polecam, dobra cena i szybka wysyłka.

zakupy: Fondue czekoladowe SagaForm; luty 2009

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 28155 z 11.02.2009

Kontakt telefoniczny i mailowy bez zastrzezen. Bylam na biezaco informowana o stanie realizacji przesylki. Doszla w ciagu tygodnia (starannie opakowana), w nienaruszonym stanie (to wazne, bo termos ma szklany wklad, ktory bardzo latwo stluc!). Reasumujac: z czystym sumieniem polecam sprzedawce bez zastrzezen.

zakupy: Termos Sagaform; luty 2009

plusy: Profesjonalna obsluga i sam produkt

minusy: Spodziewalam sie, ze produkt przyjdzie szybciej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub Szarzyński rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27923 z 09.02.2009

Bez zastrzeżeń

zakupy: Dwustronna deska bambusowa Lurch; luty 2009

plusy: przejrzystość oferty

minusy: brak historii zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27712 z 05.02.2009

Dobra obsługa, szybka przesyłka mimo obciążeń spowodowanych okresem przedswiątecznym. Chętnie dokonam tam zakupów w przyszłości.

zakupy: pierścienie na serwetki; grudzień 2008

plusy: Ładna strona www

minusy: nie można sledzić historii zamowień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. Krzaczkowska rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27605 z 04.02.2009

profesjonalnie:) polecam.

zakupy: patelnie tefal; styczeń 2009

plusy: szybki i wygodny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27377 z 30.01.2009

polecam, wszystko poszło sprawnie, sklep informuje na bieżąco o tym, co dzieje się z zamówieniem

zakupy: wizytownik; styczeń 2009

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: droga przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arnold rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27300 z 29.01.2009

z zakupionego towaru jestem bardzo zadowolony.Obsługa sympatyczna i szybka.polecam

zakupy: miarka do kawy; styczeń 2009

plusy: obsługa

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzasta rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26923 z 23.01.2009

towar jest super, troche drogi , ale myśle że warto go kupic:)pozdrawiam

zakupy: drzewko na biżuterie; styczeń 2009

plusy: możliwość umieszczenia na nim dużej ilości pierścionków

minusy: dość wysoka cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26919 z 23.01.2009

Szybka bezporblemowa transakcja:)

zakupy: patelnie ingenio; styczeń 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda Wiaderny rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26811 z 21.01.2009

Zrealizowanie zamówienia przebiegło sprawnie. Sprzedający skontaktował się telefonicznie, aby wyjaśnić nieścisłość, która wynikła z naszej strony. Było to miłe. Pozdrawiam.

zakupy: dziadek do orzechów; styczeń 2009

plusy: Jakość towaru.

minusy: Dla mnie ? Ceny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26601 z 17.01.2009

Towar super jakości, dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka!! Gorąco polecam!!!

zakupy: Drzewko na biżuterię Menu; styczeń 2009

plusy: bogata oferta, błyskawiczna wysyłka, doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26180 z 12.01.2009

Polecam. Obsługa szybka i fachowa. Towar dostarczony na czas.

zakupy: Kominek Kamin Maxx; styczeń 2009

plusy: Łatwy kontakt i profesjonalna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAŁ rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25911 z 06.01.2009

BEZ PROBLEMOWY ZAKUP POLECAM

zakupy: CUKIERNICA-CERAMIKA; styczeń 2009

plusy: RZETELNOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolny klient rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25558 z 29.12.2008

Szybko i sprawnie. Przesyłkę otrzymałam nastepnego dnia po złożeniu zamówienia.

zakupy: moździerz; grudzień 2008

plusy: szybkość i jakość

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk Rupnik rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25550 z 29.12.2008

Realizacja zamówienia i sposób obsługi Klienta - OK.

zakupy: kominek dekoracyjny; grudzień 2008

plusy: kompetencje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25544 z 29.12.2008

Szybko, sprawnie, towar OK

zakupy: Oznaczniki na drzwi do łazienki; grudzień 2008

plusy: szybko sprawnie towar w oczekiwanej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25420 z 25.12.2008

w okresie przedświatecznym produkt został dostarczony na czas, oprócz samego produktu dostałam również smycz na klucze, bardzo mily gest:)

zakupy: myszka komputerowa Chilli; grudzień 2008

plusy: dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25375 z 24.12.2008

Super szybka i profesjonalna obsługa. Zakupiony towar odpowiada w 100% opisowi i jest bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam

zakupy: Drzewko na biżuterię MENU; grudzień 2008

plusy: szybkość dostawy, super obsługa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina malek rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25371 z 24.12.2008

Szybka realizacja zamowienia. bardzo duży asortyment super jakość i niesamowite kształty żadko spotykane w sklepach.przesyłka kurierem szybka.

zakupy: drzewko do przechowywania bizuterii; grudzień 2008

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: niektore cent dość szokujące

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER