Nowoczesne wyposażenie wnętrz oraz dekoracja twojego domu
Sklep SuperWnetrze.pl

Kontakt

tel. 12 393 43 25
Kraków

Popularne produkty

d2, King Home, Home Brands, Artehome, Krzesła, Kubki, Pojemniki łazienkowe, Nowości Czerwca 2016, paka, Drobne akcesoria kuchenne, CustomForm, Lepukka, Lampy wiszące

Popularne marki

D2, King home, Nuova r2s, Koziol, Wmf, Artehome, Casa bugatti, Zack, Kela, Blomus, Unique, Kokoon design, Bazkar, Revol, Kahla, Joseph joseph, Curver, Customform

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 71
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SuperWnetrze.pl > Opinie klientów

Sklep SuperWnetrze.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.11.2007r i posiada 71 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Daniel rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 28304 z 14.02.2009

Polecam, dobra cena i szybka wysyłka.

zakupy: Fondue czekoladowe SagaForm; luty 2009

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 28155 z 11.02.2009

Kontakt telefoniczny i mailowy bez zastrzezen. Bylam na biezaco informowana o stanie realizacji przesylki. Doszla w ciagu tygodnia (starannie opakowana), w nienaruszonym stanie (to wazne, bo termos ma szklany wklad, ktory bardzo latwo stluc!). Reasumujac: z czystym sumieniem polecam sprzedawce bez zastrzezen.

zakupy: Termos Sagaform; luty 2009

plusy: Profesjonalna obsluga i sam produkt

minusy: Spodziewalam sie, ze produkt przyjdzie szybciej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub Szarzyński rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27923 z 09.02.2009

Bez zastrzeżeń

zakupy: Dwustronna deska bambusowa Lurch; luty 2009

plusy: przejrzystość oferty

minusy: brak historii zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27712 z 05.02.2009

Dobra obsługa, szybka przesyłka mimo obciążeń spowodowanych okresem przedswiątecznym. Chętnie dokonam tam zakupów w przyszłości.

zakupy: pierścienie na serwetki; grudzień 2008

plusy: Ładna strona www

minusy: nie można sledzić historii zamowień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. Krzaczkowska rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27605 z 04.02.2009

profesjonalnie:) polecam.

zakupy: patelnie tefal; styczeń 2009

plusy: szybki i wygodny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27377 z 30.01.2009

polecam, wszystko poszło sprawnie, sklep informuje na bieżąco o tym, co dzieje się z zamówieniem

zakupy: wizytownik; styczeń 2009

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: droga przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arnold rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 27300 z 29.01.2009

z zakupionego towaru jestem bardzo zadowolony.Obsługa sympatyczna i szybka.polecam

zakupy: miarka do kawy; styczeń 2009

plusy: obsługa

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzasta rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26923 z 23.01.2009

towar jest super, troche drogi , ale myśle że warto go kupic:)pozdrawiam

zakupy: drzewko na biżuterie; styczeń 2009

plusy: możliwość umieszczenia na nim dużej ilości pierścionków

minusy: dość wysoka cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26919 z 23.01.2009

Szybka bezporblemowa transakcja:)

zakupy: patelnie ingenio; styczeń 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda Wiaderny rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26811 z 21.01.2009

Zrealizowanie zamówienia przebiegło sprawnie. Sprzedający skontaktował się telefonicznie, aby wyjaśnić nieścisłość, która wynikła z naszej strony. Było to miłe. Pozdrawiam.

zakupy: dziadek do orzechów; styczeń 2009

plusy: Jakość towaru.

minusy: Dla mnie ? Ceny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26601 z 17.01.2009

Towar super jakości, dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka!! Gorąco polecam!!!

zakupy: Drzewko na biżuterię Menu; styczeń 2009

plusy: bogata oferta, błyskawiczna wysyłka, doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 26180 z 12.01.2009

Polecam. Obsługa szybka i fachowa. Towar dostarczony na czas.

zakupy: Kominek Kamin Maxx; styczeń 2009

plusy: Łatwy kontakt i profesjonalna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAŁ rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25911 z 06.01.2009

BEZ PROBLEMOWY ZAKUP POLECAM

zakupy: CUKIERNICA-CERAMIKA; styczeń 2009

plusy: RZETELNOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolny klient rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25558 z 29.12.2008

Szybko i sprawnie. Przesyłkę otrzymałam nastepnego dnia po złożeniu zamówienia.

zakupy: moździerz; grudzień 2008

plusy: szybkość i jakość

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk Rupnik rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25550 z 29.12.2008

Realizacja zamówienia i sposób obsługi Klienta - OK.

zakupy: kominek dekoracyjny; grudzień 2008

plusy: kompetencje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25544 z 29.12.2008

Szybko, sprawnie, towar OK

zakupy: Oznaczniki na drzwi do łazienki; grudzień 2008

plusy: szybko sprawnie towar w oczekiwanej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25420 z 25.12.2008

w okresie przedświatecznym produkt został dostarczony na czas, oprócz samego produktu dostałam również smycz na klucze, bardzo mily gest:)

zakupy: myszka komputerowa Chilli; grudzień 2008

plusy: dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25375 z 24.12.2008

Super szybka i profesjonalna obsługa. Zakupiony towar odpowiada w 100% opisowi i jest bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam

zakupy: Drzewko na biżuterię MENU; grudzień 2008

plusy: szybkość dostawy, super obsługa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina malek rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25371 z 24.12.2008

Szybka realizacja zamowienia. bardzo duży asortyment super jakość i niesamowite kształty żadko spotykane w sklepach.przesyłka kurierem szybka.

zakupy: drzewko do przechowywania bizuterii; grudzień 2008

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: niektore cent dość szokujące

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje SuperWnetrze.pl opinia nr 25347 z 23.12.2008

Troszke droga forma przesyłki towaru i niestety jedyna ale za to bardzo szybka (wieczorem zamawiałem - rano juz przesyłka była). Bardzo miła i konkretna obsługa w BOK.

zakupy: Karafka niska Idea Vetro Via Col Vento; grudzień 2008

plusy: Szybka realizacja

minusy: Jedna opcja wysylki towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER