Odzież typu hip-hop oraz street wear.
Sklep Supreme-shop.com

Kontakt

tel. 61 8531558
Opole

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Hoodboyz, Nike, Sucker grand, Patria mardini, Adidas, D & a lifestyle, B3 befree, El polako, Frank ny, Asics, Moro sport, Mcl, Patriotic, Reebok, Lacoste, Kappa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Supreme-shop.com > Opinie klientów

Sklep Supreme-shop.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.05.2011r i posiada 23 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojciech rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 343189 z 21.05.2015

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, produkt wysokiej jakości, szybka przesyłka. POLECAM!!

zakupy: spodnie-jogger; maj 2015

plusy: SZYBKA PRZESYŁKA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba nie ma zdania o Supreme-shop.com opinia nr 341469 z 06.05.2015

Nigdzie nie było rozmiarów i wpadłem na niego przypadkiem. Wszystko jest spoko kontakt ze sprzedawacą, czas wysyłki wszystko jest jak najbardziej ok. Cały myk pojawia się wtedy gdy czekając na joggery rozmiar 36 otrzymałem rozmiar 38 na szczęście rozmiar 38 jako tako pasuje.

zakupy: Spodnie jogger; maj 2015

plusy: dobry kontakt i czas wysyłki

minusy: kiepska zgodność towaru z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek Grassuu rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 319409 z 20.11.2014

Sklep jest igła :D

zakupy: spodnie i inne; listopad 2014

plusy: wszystko

minusy: mała ilość towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 306361 z 19.08.2014

Błyskawiczna przesyłka, świetna jakość produktu i miła obsługa. Polecam

zakupy: OKULARY PRZECIWSŁONECZNE PATRIOTIC CLASSIC CAMO CZARNE; sierpień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 303961 z 02.08.2014

Na sklep "Supreme-shop" trafiłem zupełnie przypadkiem i pomyślałem, czemu by nie zamówić. Teraz jestem zadowolony ze swojego wyboru. Zapewniono mnie że przesyłka przyjdzie szybko, tak właśnie było. Na drugi dzień po złożeniu zamówienia dostałem rano telefon od kuriera, że już czeka pod domem. Produkt świetnej jakości w zupełności spełnił moje oczekiwania. Serdecznie polecam. Mogę dodać jeszcze tylko tyle, że to nie była ostatnia rzecz jaką zamówiłem w tym sklepie. Pozdrawiam.

zakupy: SASZETKA NERKA DIAMANTE WEAR BIG CZARNA; sierpień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 291477 z 14.05.2014

Przyzwoite ceny,dobry dostęp do towaru i miła obsługa.W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Spodenki Rydel House Ink Jasne; maj 2014

plusy: miła obsługa,dużo towary i fajne promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 257081 z 09.11.2013

Świetny sklep, realizacja i kontakt na poziomie EKSPERT :). Polecam jak najbardziej i najszczerzej !

zakupy: Czapeczka; listopad 2013

plusy: WSZYSTKO

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 250689 z 09.10.2013

Wybór sklepu był przypadkowy i spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: Spodnie dzinsowe; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AdrianR rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 249297 z 03.10.2013

Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Bezproblemowa transakcja.

zakupy: SPODNIE URBAN CLASSICS TB264 BEŻOWE; październik 2013

plusy: Wszystko

minusy: wszystko w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mandzuras rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 212073 z 12.04.2013

Znalazłem w tym sklepie koszulkę, której szukałem dłuższy czas, polecam ten sklep w 100%, szybka wysyłka, dobry kontakt

zakupy: koszulka; kwiecień 2013

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 191625 z 09.01.2013

Sklep z dużą ofertą, atrakcyjne ceny. Ekspresowa wysyłka, kontakt znakomity. POLECAM!!!!

zakupy: koszulki; styczeń 2013

plusy: tempo realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 169877 z 24.10.2012

Eleganckie koszulki, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, błyskawiczna wysyłka. Jak najbardziej POLECAM zakupy w tym sklepie!

zakupy: 4 x t-shirt B3; październik 2012

plusy: Kontakt, realizacja zamówienia, zgodność z opisem.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Broo rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 169777 z 24.10.2012

10 0 % P O L E C A M _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.,_,B E Z _,.-**-.,_,.-*'P R O B L E M Ó W _,.-*'`'*-.,,_,.-*S Z Y B K O _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.,S P R A W N I E '`'*-.,_ '`'*-.,_,.-*POLECAM

zakupy: BLUZA SUTUNERY; październik 2012

plusy: SZYBKOŚĆ SPRAWNOŚĆ KOMPROMISOWOŚĆ

minusy: WSZYSTKO WPORZĄDKU

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 152361 z 20.08.2012

spory wybór ciuchów, rozmiarów. Szybka wysyła. Bezproblemowo. Polecam

zakupy: bluza MORO Sport; sierpień 2012

plusy: duży wybór , rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Simon nie ma zdania o Supreme-shop.com opinia nr 138145 z 06.07.2012

Koszulka w 100% zgodna z opisem. Bardzo szybko dostarczona. Niestety po otwarciu okazalo sie ze koszulka jest zabrudzona na zszyciu ramienia i przy kołnierzyku wygladało jak by poprostu lezała gdzies na magazynie przez dluzszy czas. zabrudzenia zeszly po pierwszym praniu wiec jest ok pozdrawiam .

zakupy: Koszulka; lipiec 2012

plusy: ok

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makaron72 rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 115481 z 11.04.2012

ze wzgledu na atrakcyjne ceny-ok

zakupy: czapka; kwiecień 2012

plusy: termin dostawy express

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 111281 z 27.03.2012

Wybrałem ten sklep , ponieważ jest tam duży wybór. Dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam w 100% :))

zakupy: Czapki HOODBOYZ; marzec 2012

plusy: Duży wybór niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DeBeT rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 100993 z 22.02.2012

Poniewaz szukalem dobrych ubran w przystepnej cenie i wlasnie w tym sklepie to znalazlem.

zakupy: czapka full cap hoodboyz; luty 2012

plusy: ceny, dobrej jakosci towar, szybka realizacja zamowienia

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 87199 z 31.10.2011

Świetny kontakt, niespodziewane przeceny, wielka troska o klienta. Nigdzie z czymś podobnym się nie spotkałem

zakupy: Spodnie; październik 2011

plusy: Dobry kontakt, konkurencyjna oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malcza89 rekomenduje Supreme-shop.com opinia nr 87074 z 28.10.2011

WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA I DOSTAWA POLECAM TEN SKLEP W STU PROCENTACH DBAJĄ O KLIENTA

zakupy: SKILLCLIPZ; październik 2011

plusy: SZYBKA DOSTAWA TOWAR DOBREJ JAKOŚCI

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER