Dekoracje i ozdoby cukiernicze.
Sklep Sweetdecor.pl

Kontakt

tel. 508 110 009
Tarnowskie Góry

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 422
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Sweetdecor.pl > Opinie klientów

Sklep Sweetdecor.pl - monitorowana jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2009r i posiada 423 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ada rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 398590 z 24.11.2016

duży wybór akcesorii cukierniczych.zawsze znajdę to co potrzebuję

zakupy: dekoracje do ciast; maj 2016

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Sweetdecor.pl opinia nr 396830 z 03.11.2016

Kupiłam w sklepie towar o nazwie kuwertura, z następującym opisem: "Wysokogatunkowa kuwertura czekoladowa ciemna". Otrzymałam polewę czekoladową zrobioną z kakao w proszku, oleju roślinnego i tłuszczu roślinnego (nawet nazwa na opakowaniu to polewa). Na stronie internetowej nie było składu produktu, ale ponieważ nazwa kuwertura czekoladowa jest jednoznaczna, a sklep ma dobre opinie zdecydowałam się na zakup. Niestety zostałam oszukana. na pewno nie kupię nic więcej w tym sklepie.

zakupy: Kuwertura NON TEMP DARK 500g; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: niezgodnośc towaru z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena5x rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 378002 z 29.03.2016

Kolejny mój zakup w tym sklepie i pełne zadowolenie . Bardzo dobry kontakt , informacje na bieżąco, dobry towar. Pełny profesjonalizm i dbałość o klienta.

zakupy: lentylki 5 kg; marzec 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 377914 z 29.03.2016

Wybrałam ten sklep poprzez reklame w internecie jestem w 100% zadowolona.

zakupy: żel do malowania, formy silikonowe bobas; marzec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Jankowska rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 375574 z 07.03.2016

Od dłuższego czasu jestem klientką sweetdecor i nie zamierzam tego zmieniać, ponieważ jestem lojalna wobec firmy, która zawsze staje na wysokości zadania :) POLECAM !

zakupy: masa, podkłady, barwniki...; marzec 2016

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 372986 z 12.02.2016

sweetdecor ma wiele ciekawych produktow, trudnodostepnych w normalnych supermarketach. Zamawiam u nich od mometu odbycia tam szkolenia z formowania figurek z czekolady plastycznej. Z reguly cena produktu dostosowana jest do jego jakości, aczkolwiek nie zawsze. Czesc produktow mozna kupic taniej, w Galerii Cukiernika w Krakowie na ul. Łużyckiej (to tak cenna informacja jesli ktos jest z Krakowa :))

zakupy: aromary w proszku, glukoza plynna, kuwertura..; styczeń 2016

plusy: szybkość i terminowośc realizacji zamówień

minusy: brak odziału w Krakowie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 372806 z 11.02.2016

Wybrałam sklep, ponieważ oferował poszukiwany przeze mnie towar, w rozsądnej cenie. Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie.

zakupy: artykuly do dekoracji ciast; luty 2016

plusy: terminowość, dobre ceny,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olamg rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371362 z 29.01.2016

Bardzo konkurencyjne ceny i szybka wysyłka

zakupy: Masy cukrowe, narzędzie do modelowania; styczeń 2016

plusy: cena, szybkość

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karola rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371354 z 29.01.2016

różnorodny wybór dekoracji do tortów. szczerze polecam

zakupy: figurka, marcepanowe kwiaty, posypka; grudzień 2015

plusy: wygląda tak samo jak na fotografiach

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371318 z 29.01.2016

Dobre ceny, miła obsługa , szybka wysyłka, towar pierwsza klasa!

zakupy: różne; styczeń 2016

plusy: Przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 367678 z 29.12.2015

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania,dobry kontakt,szybka przesyłka,piękne kolory,jak najbardziej polecam

zakupy: Masa cukrowa; grudzień 2015

plusy: Bardzo ładne,żywe kolory

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 367594 z 28.12.2015

Pełen profesjonalizm, bogata oferta

zakupy: Masy cukrowe, klej, packi dow wygładzania, pędzelek; grudzień 2015

plusy: Szybka dostawa

minusy: Wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 363094 z 26.11.2015

dobra i solidna firma polecam

zakupy: trochę ich było; listopad 2015

plusy: przeżroczystość i dobry towar

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 362350 z 20.11.2015

szybka obsługa towar zgodny z opisem miły gratis i super kontakt polecam

zakupy: galaretki krem dekoracje; październik 2015

plusy: mily kontakt gratisy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 359909 z 29.10.2015

Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem i w bardzo super jakosci. Przy pierwszym zamowieniu byl gratis :-) napewno jeszcze skorzystam

zakupy: Aromaty do ciast; październik 2015

plusy: Bardzo jasno opisane produkty i super jakosc

minusy: Brak zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konwalia13_2010 rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 358997 z 21.10.2015

Bardzo super sklep wyśmienite towary, nigdzie nie znajdziesz takich towarów jak w sweetdecor szybka obsługa i zgodność zamówionego towaru

zakupy: papilotki, czekoladowe ziarenka kawy, ........; październik 2015

plusy: szybka obsługa i zgodność towaru

minusy: nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aprilla rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 358785 z 20.10.2015

Ciekawe dodatki cukiernicze.

zakupy: świeczki figurki z bajek; wrzesień 2015

plusy: ciekawa oferta

minusy: dostawa mogłaby być szybciej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 358441 z 16.10.2015

Bardzo szybka transakcja zgodna z zamówieniem, towar bardzo wysokiej jakości. Polecam

zakupy: lukier plastyczny, opaski na tort, żel neutralny; październik 2015

plusy: realizacja wysylki natychmiastowa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 357985 z 12.10.2015

Dostępny towar, miła obsługa, sprawna dostawa.

zakupy: Barwniki; wrzesień 2015

plusy: Doskonała logistyka i obsługa klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rozalia rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 357933 z 11.10.2015

Uwielbiam kupować w tym sklepie,wszystkie towary są świetnej jakości ,bardzo duży wybór w dobrych cenach,masy cukrowe są mniej słodkie niż w innych i mają wspaniały smak,zapach i kolor .Towar dostarczany jest błyskawicznie -co bardzo sobie cenię,obsługa 1 klasa.Figurki ślubne przepiękne i w dodatku dużo większe niż w innym sklepie a w tej samej cenie.Polecam z czystym sumieniem wszystkim zainteresowanym.

zakupy: świeczki urodzinowe, masy cukrowe, figurki; październik 2015

plusy: wspaniała jakość

minusy: jak dotąd żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER