Dekoracje i ozdoby cukiernicze.
Sklep Sweetdecor.pl

Kontakt

tel. 508 110 009
Tarnowskie Góry

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 425
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Sweetdecor.pl > Opinie klientów

Sklep Sweetdecor.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2009r i posiada 427 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 415602 z 07.07.2017

duży wybór asortymentu. Tak

zakupy: podkłady, kartony, posypki, masy, żele; czerwiec 2017

plusy: duży wybór;dobry kontakt;szybka realizacja zamówienia

minusy: brak darmowej przesyłki zagranicznej przy dużym zamówien

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

subtelna_alinka nie ma zdania o Sweetdecor.pl opinia nr 412070 z 16.05.2017

Bardzo często korzystam z usług Sweetdecor i z zamawianych towarów byłam zadowolona, ale ostatnio (na moje nieszczęście! ) zostałam z poważnym problemem ( brak )...zamiast dwóch podkładów pod tort otrzymałam tylko jeden !!!! Byłam zszokowana, bo nigdy do tej pory nic takiego się nie zdarzało, a ja potrzebowałam tego na już!! No cóż , nie wiem czy następnym razem będę ryzykowała...Dla mnie było to oczywiste zamawiam 2 szt. i otrzymuję 2 szt. a nie jedną! Ja nie zbiednieję , tylko szkoda, że taką niesolidnością podważyliście moje zaufanie do Was jako firmy! Pozdrawiam !

zakupy: listki czereśni-oliwkowe, opłatek na tort komunijny.podkłady; maj 2017

plusy: duży asortyment

minusy: zamówienie zrealizowane niezgodnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbmat rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 411086 z 02.05.2017

Towar super jestem zadowolony.

zakupy: Kryształki cukrowe - Białe perłowe 25g (Kryształki białe perłowe; maj 2017

plusy: super

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 409238 z 06.04.2017

Profesjonalizm pod każdym względem. Bardzo dobry kontakt odpowiedź na każde pytanie. Można kupić tu wszystko czego się potrzebuje.Dziękuję :)

zakupy: .......; kwiecień 2017

plusy: Idealny kontakt i pełen profesjonalizm

minusy: Brak wad to jedyna wada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 398590 z 24.11.2016

duży wybór akcesorii cukierniczych.zawsze znajdę to co potrzebuję

zakupy: dekoracje do ciast; maj 2016

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Sweetdecor.pl opinia nr 396830 z 03.11.2016

Kupiłam w sklepie towar o nazwie kuwertura, z następującym opisem: "Wysokogatunkowa kuwertura czekoladowa ciemna". Otrzymałam polewę czekoladową zrobioną z kakao w proszku, oleju roślinnego i tłuszczu roślinnego (nawet nazwa na opakowaniu to polewa). Na stronie internetowej nie było składu produktu, ale ponieważ nazwa kuwertura czekoladowa jest jednoznaczna, a sklep ma dobre opinie zdecydowałam się na zakup. Niestety zostałam oszukana. na pewno nie kupię nic więcej w tym sklepie.

zakupy: Kuwertura NON TEMP DARK 500g; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: niezgodnośc towaru z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena5x rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 378002 z 29.03.2016

Kolejny mój zakup w tym sklepie i pełne zadowolenie . Bardzo dobry kontakt , informacje na bieżąco, dobry towar. Pełny profesjonalizm i dbałość o klienta.

zakupy: lentylki 5 kg; marzec 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 377914 z 29.03.2016

Wybrałam ten sklep poprzez reklame w internecie jestem w 100% zadowolona.

zakupy: żel do malowania, formy silikonowe bobas; marzec 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Jankowska rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 375574 z 07.03.2016

Od dłuższego czasu jestem klientką sweetdecor i nie zamierzam tego zmieniać, ponieważ jestem lojalna wobec firmy, która zawsze staje na wysokości zadania :) POLECAM !

zakupy: masa, podkłady, barwniki...; marzec 2016

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 372986 z 12.02.2016

sweetdecor ma wiele ciekawych produktow, trudnodostepnych w normalnych supermarketach. Zamawiam u nich od mometu odbycia tam szkolenia z formowania figurek z czekolady plastycznej. Z reguly cena produktu dostosowana jest do jego jakości, aczkolwiek nie zawsze. Czesc produktow mozna kupic taniej, w Galerii Cukiernika w Krakowie na ul. Łużyckiej (to tak cenna informacja jesli ktos jest z Krakowa :))

zakupy: aromary w proszku, glukoza plynna, kuwertura..; styczeń 2016

plusy: szybkość i terminowośc realizacji zamówień

minusy: brak odziału w Krakowie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 372806 z 11.02.2016

Wybrałam sklep, ponieważ oferował poszukiwany przeze mnie towar, w rozsądnej cenie. Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie.

zakupy: artykuly do dekoracji ciast; luty 2016

plusy: terminowość, dobre ceny,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olamg rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371362 z 29.01.2016

Bardzo konkurencyjne ceny i szybka wysyłka

zakupy: Masy cukrowe, narzędzie do modelowania; styczeń 2016

plusy: cena, szybkość

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karola rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371354 z 29.01.2016

różnorodny wybór dekoracji do tortów. szczerze polecam

zakupy: figurka, marcepanowe kwiaty, posypka; grudzień 2015

plusy: wygląda tak samo jak na fotografiach

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 371318 z 29.01.2016

Dobre ceny, miła obsługa , szybka wysyłka, towar pierwsza klasa!

zakupy: różne; styczeń 2016

plusy: Przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 367678 z 29.12.2015

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania,dobry kontakt,szybka przesyłka,piękne kolory,jak najbardziej polecam

zakupy: Masa cukrowa; grudzień 2015

plusy: Bardzo ładne,żywe kolory

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 367594 z 28.12.2015

Pełen profesjonalizm, bogata oferta

zakupy: Masy cukrowe, klej, packi dow wygładzania, pędzelek; grudzień 2015

plusy: Szybka dostawa

minusy: Wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 363094 z 26.11.2015

dobra i solidna firma polecam

zakupy: trochę ich było; listopad 2015

plusy: przeżroczystość i dobry towar

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 362350 z 20.11.2015

szybka obsługa towar zgodny z opisem miły gratis i super kontakt polecam

zakupy: galaretki krem dekoracje; październik 2015

plusy: mily kontakt gratisy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 359909 z 29.10.2015

Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem i w bardzo super jakosci. Przy pierwszym zamowieniu byl gratis :-) napewno jeszcze skorzystam

zakupy: Aromaty do ciast; październik 2015

plusy: Bardzo jasno opisane produkty i super jakosc

minusy: Brak zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konwalia13_2010 rekomenduje Sweetdecor.pl opinia nr 358997 z 21.10.2015

Bardzo super sklep wyśmienite towary, nigdzie nie znajdziesz takich towarów jak w sweetdecor szybka obsługa i zgodność zamówionego towaru

zakupy: papilotki, czekoladowe ziarenka kawy, ........; październik 2015

plusy: szybka obsługa i zgodność towaru

minusy: nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER