Materiały eksploatacyjne do urządzeń biurowych.
Sklep Swiat.Drukarek.pl

Kontakt

tel. 61 653 01 03
Poznań

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 758
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Swiat.Drukarek.pl > Opinie klientów

Sklep Swiat.Drukarek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.12.2006r i posiada 762 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Urszula rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 427066 z 07.01.2018

Sklep obsługa błyskawiczna ,nie spodziewałam się nawet tak sszybkiej realizacji zamówienia.Polecam!

zakupy: Tusz do drukarki; styczeń 2018

plusy: Szykość działania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 426914 z 03.01.2018

Korzystam od wielu lat ze sklepu. Bardzo szybka dostawa za każdym razem.

zakupy: tusze + tonery; styczeń 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SIAZO rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 423510 z 10.11.2017

POTRZEBOWAŁAM TUSZ DO DRUKARKI I AKURAT W TYM SKLEPIE BYŁ TAKI JAKI MI BYŁ POTRZEBNY.

zakupy: TUSZ DO DRUKARKI HP 22; listopad 2017

plusy: SZYBKOŚĆ WYSYŁKI I DOBRY TOWAR

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 398118 z 17.11.2016

Wybrałem ten sklep bo jest w nim dobry towar i szybko przychodzi zamówienie kupuje w nim nie pierwszy raz

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2016

plusy: dobry towar i szybka obsługa

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 390770 z 11.08.2016

Od lat kupuję w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Szybko, tanio i fachowo

zakupy: tusze do drukarki; sierpień 2016

plusy: łatwość w dokonywaniu zakupu, przejrzystość ofert

minusy: wg mnie - brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom kalkoch rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 377134 z 21.03.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania , ponieważ zależało mi na czasie i dobrym jakościowo towarze , za niższą cenę.

zakupy: tusze zastępcze do drukarki canon; marzec 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazik rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 374126 z 23.02.2016

Kupuję tu pierwszy raz, jestem pozytywnie zaskoczony. Informowanie na bieżąco o etapach realizacji zamówienia, tempo realizacji, to wszystko karze pochylić się z szacunkiem. Świat Drukarek to najwyższy standard obsługi klienta. GORĄCO POLECAM.

zakupy: Zestaw Canon PG545+CL546 do PIXMA MG2550 B+Kol; luty 2016

plusy: Ma wszystkie najlepsze cech jakie powinien mieć sklep

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maks rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 371326 z 29.01.2016

wybrałem sklep ze względu na bogatą ofertę,szybkie znajdywanie potrzebnych rzeczy na stronie i błyskawiczną obsługę.w stu procentach spełnił moje oczekiwania

zakupy: akcesoria do drukarek; styczeń 2016

plusy: błyskawiczne załatwianie zamówienia

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 367798 z 29.12.2015

Ten sklep oferuje przedmioty wysokiej jakości - tak oryginały jak i zamienniki. Od dawna kupuję tam tusze do drukarki Canon PIXMA MG7150. Drukowane zdjęcia mają piękne, naturalne kolory, a drukarka działa bezbłędnie.

zakupy: Komplet tuszy (6 szt.) do drukarki Canon PIXMA MG7150; grudzień 2015

plusy: Szybkość i precyzja transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 367298 z 24.12.2015

Ten sklep to mistrzostwo świata. Śwetne ceny i bezkonkurencyjna dostawa. Pierwszy raz kupiłem przypadkowo kierując się cenami, kolejne pewnie już z trzy zamówienia z uwagi na jakość. Ostatnie zamówienie złożyłem w nocy z 22 na 23.12 z nastawieniem, że przesyłka przyjdzie po Świętach, jakież było moje zdumienie gdy 24.12 z samego rana zapukał kurier. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: tusze do drukarki; grudzień 2015

plusy: ceny i bezkonkurencyjna dostawa

minusy: nie stwierdziłem jak dotąd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 365006 z 09.12.2015

Potrzebne tusze do drukarki dostarczane błyskawicznie. Ceny też atrakcyjne.

zakupy: tusze do drukarki Brother; grudzień 2015

plusy: szybkość dostawy, bezproblemowa korekta zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 356033 z 22.09.2015

Ponadprzeciętnie krótki czas realizacji zamówienia. Wygląda na to, że naprawdę sie chłopaki starają i powaznie podchodzą do sprawy.

zakupy: Tuch do drukarki; wrzesień 2015

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 355477 z 16.09.2015

W sklepie tym znalazłem poszukiwane przeze mnie oryginalne tusze.

zakupy: Lexmark 100 XL Black i Cyan; wrzesień 2015

plusy: szybkość obsługi

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta327 rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 355137 z 13.09.2015

Kupuję już kolejny raz i zawsze jestem zadowolona zarówno z szybkości realizacji zamówienia jak i z jakości towaru. Polecam zakupy właśnie w tym sklepie!

zakupy: tusze do drukarki; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji, mozliwość odbioru w Paczkomacie InP

minusy: jeszcze ich nie znam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 350801 z 30.07.2015

Kolejny raz kupuję w tym sklepie i za każdym razem wszystko na wysokim profesjonalnym poziomie. Dlatego polecam ten sklep wszystkim poszukującym materiałów eksploatacyjnych do drukarek.

zakupy: Tusze do Brother DCP-J725DW; lipiec 2015

plusy: solidność, szybkość realizacji zamóienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uniwitantum rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 349461 z 17.07.2015

Przystępna cena za oryginalny produkt, szybka i bez problemowa obsługa.

zakupy: Tusze do Canon Pixma; lipiec 2015

plusy: produkt oryginalny, profesjonalna obsługa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 348497 z 08.07.2015

Kupuje od lat,zawsze szybka obsługa.Polecam.

zakupy: Tusze do drukarki; lipiec 2015

plusy: Szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz K. rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 346825 z 24.06.2015

Wybrałem ten sklep, ponieważ to już kolejny mój zakup w Świat Drukarek.pl. Za każdym razem świetna i szybka obsługa, pełna pisemna informacja drogą mailową i wiele przydatnych dodatkowych informacji. Zawsze zawartość przesyłki jest zgodna z zamówieniem. Słowem, wszystko na wysokim profesjonalnym poziomie. Dlatego polecam ten sklep wszystkim poszukującym materiałów eksploatacyjnych do drukarek.

zakupy: zestaw tuszów do Drukarki Cannon PIXMA; czerwiec 2015

plusy: solidność, szybkość realizacji zamóienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 340673 z 29.04.2015

jestem stałym klientem tego sklepu, towar dostarczany jest szybko i bez problemów.

zakupy: tusze do drukarki; kwiecień 2015

plusy: nie spotkałem się z problemami w zakupie

minusy: nie trafiłem na wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 340481 z 27.04.2015

Wybrałam ten sklep z uwagi na bardzo dobre ceny i ekspresową wysyłkę. Kupuję w nim od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam. Super sprzedawca.

zakupy: tusze do drukarek; kwiecień 2015

plusy: Bardzo dobra jakość towaru i ekspresowa wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER