Bielizna damska i męska oraz kostiumy kąpielowe.
Sklep SwiatBielizny.pl

Kontakt

tel. 32 788 16 61
Tychy

Popularne produkty

Sukienki, Figi, Komplety erotyczne, Koszule nocne, Usztywniane, Stringi, Push-up, Sexy majteczki, Miękkie, Bluzki długi rękaw, Kostiumy dwuczęściowe, Rajstopy

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SwiatBielizny.pl > Opinie klientów

Sklep SwiatBielizny.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 58010 z 23.07.2010

na sklep trafiłam przypadkowo, już poleciłam znajomym, poniewaz jestem bardzo zadowolona z obsługi i realizacji zamówienia i co najwazniejsze z zamówionej bielizny Polecam

zakupy: gorsety; lipiec 2010

plusy: obsługa, termin realizacji zamówienia

minusy: brak zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania. rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 37213 z 06.07.2009

Kupiłam strój kąpielowy,jest taki jak w opisie i na zdjęciu:)błyskawiczna wysyłka,bardzo dobry kontakt,szczerze polecam!pozdrawiam.

zakupy: strój kąpielowy; czerwiec 2009

plusy: obsługa,terminowość,profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 34044 z 11.05.2009

Zakupiłam strój kąpielowy, jest dokładnie taki jak w opisie. Jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka. Kontak rewelacyjny. To nie będą moje ostatnie zakupy w tym sklepie

zakupy: strój kąpielowy; maj 2009

plusy: SZYBKA PRZESYŁKA, ZNAKOMITY KONTAKT

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 30304 z 06.03.2009

Gorąco polecam towary najwyższej jakości ,bardzo duży wybór,szybka dostawa.

zakupy: bielizna; marzec 2009

plusy: bardzo duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sawińska rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 29527 z 25.02.2009

jestem bardzo zadowolona, profesjonalnie, terminowo

zakupy: strój kąpielowy; styczeń 2009

plusy: kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LongerRP rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 29021 z 20.02.2009

Baaaardzo duży wybór.

zakupy: ", strój mikołajki", ; grudzień 2008

plusy: Bardzo szeroki asortyment, szybka dostawa, bezproblemowo

minusy: Nie odnotowałem żadnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28984 z 20.02.2009

Super kontakt, transakcja na najwyższym poziomie i bardzo polecam:)

zakupy: kilka; luty 2009

plusy: Szybki kontakt i przesyłka!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karina rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28897 z 19.02.2009

ogromny wybór. przystępne ceny:)

zakupy: bielizna; luty 2009

plusy: obsługa. ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

e-milka rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28739 z 18.02.2009

Miła obsługa, terminowość i rzetelność to logo tego sklepu:) Bardzo duży wybór bielizny. Każda Pani znajdzie tu coś dla siebie a Pan dla swojej Pani;) Gorąco polecam

zakupy: bielizna; styczeń 2009

plusy: terminowośc i rzetelność , jakość towaru bardzo dobra

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szeruga Kasia rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28632 z 17.02.2009

jestem bardzo zadowolona z zakupów. zamówione towary przyszły w terminie, wszystko się zgadzało. Ciekawe promocje i gratisy

zakupy: staniki; styczeń 2009

plusy: miła obsługa towar przychodzący na czas,ciekawe promocje

minusy: hm..nie mam na co narzekac :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fijał rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28528 z 16.02.2009

Super sprzedawca

zakupy: Bielizna; luty 2009

plusy: rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur wyzkiewicz rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28525 z 16.02.2009

transakcja na najwyższym poziomie; szczerze polecam

zakupy: bielizna; styczeń 2009

plusy: rzetelność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barti rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 28510 z 16.02.2009

Wszystko w najlepszym porządku, polecam gorąco ten sklep!!!

zakupy: Wiele; luty 2009

plusy: Duży wybór, szybkość, miły kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misiek rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 25953 z 07.01.2009

Wszystko sprawnie

zakupy: bielizna damska; grudzień 2008

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maksio rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 4620 z 22.03.2007

Jeset w czym wybierac. Rzetelna obsługa. Polecam.

zakupy: bielizna; 15.03.2007

plusy: oferta

minusy: nie zauważono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

julitka rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 4270 z 27.02.2007

mili ludzie, fajna bielizna - nic dodać nic ująć

zakupy: bielizna damska; 13.02.2007

plusy: dobre marki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZUf rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 3813 z 05.02.2007

Super sklep, bogaty asortyment, terminowe dostawy

zakupy: Bielizna; 01-02-2007

plusy: Super sklep, bogaty asortyment, terminowe dostawy

minusy: wg mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Morgan rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 3812 z 05.02.2007

Sklep pierwsza klasa. Bogata oferta pozwala wybrac cos w sam raz dla siebie. Serdecznie polecam. Malo jest miejsc w sieci, gdzie mozna na prawde polegac bez zastrzezen na sprzedawcy, a swiatbielizny jest wlasnie odpowiedni.

zakupy: bielizna; styczen 2007

plusy: Doskonala jakosc i podejscie do klienta

minusy: Nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 3779 z 01.02.2007

Zacznę od sedna sklepu- oferowanych wyrobów - ogromny wybór, świetna jakość, doskonały opis i wizualicja produktu, co w przypadku sprzedaży przez internet ma ogromne znaczenie, łatwe poruszanie się po e-katalogach, szybko i różnymi ścieżakmi można dotrzeć do wybranej opcji. A co do samej transakcji - szybko, łatwo, przyjemnie i przede wszystkim - skutecznie. Orientacja na klienta, i to bardzo zróżnicowanego, widoczna w każdej płaszczyźnie tego sklepu. Gratulacje profesjonalizmu.

zakupy: bielizna wonderbra; 12.12.2006

plusy: szeroki wybór i świetna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pat rekomenduje SwiatBielizny.pl opinia nr 3778 z 31.01.2007

Nie miałem żadnych problemów - znalazłem dokładnie taką bieliznę jaką chciałem, kontakt ze sklepem bardzo szybki i równie szybka przesyłka - słowem warto polecić bo bardzo szeroki asortyment i przystępne ceny!

zakupy: bielizna męska; 2007

plusy: Świetna obsługa oraz olbrzymi wybór - polecam każdemu

minusy: nie widzę wad jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER