elektronarzędzia i narzędzia ręczne oraz obrabiarki i oświetlenie.
Sklep ŚwiatNarzędzi.pl

Kontakt

tel. 22 784 44 41
Legionowo

Popularne produkty

Narzędzia ręczne, Osprzęt do elektronarzędzi, Elektronarzędzia, Elektrotechnika, Narzędzia motoryzacyjne, Mikronarzędzia, Narzędzia budowlane, Narzędzia pomiarowe

Popularne marki

Yato, Proxxon, Wolfcraft, Stanley, Brennenstuhl, Proline, Steinel, Neo, Rooks, Sata, Facom, Airpress, Dewalt, Scheppach, Panasonic, Abraboro, Sola, Megatec, Bondhus

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ŚwiatNarzędzi.pl > Opinie klientów

Sklep ŚwiatNarzędzi.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.07.2009r i posiada 18 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

piter rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 250713 z 09.10.2013

Wszystko szybko i sprawnie, pełen profesjonalizm, przesyłka ekspresowa nic dodać nic ująć. Polecam w sklep w 100%

zakupy: zestaw narzędzi; październik 2013

plusy: Szybkość transakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 248625 z 02.10.2013

Towar, który zamówiłam dotarł bardzo szybko. Został dobrze zabezpieczony. Jest identyczny jak na obrazku. Polecam!

zakupy: stopery do uszu; październik 2013

plusy: Szybka realizacja, towar jak na załączonym obrazku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 244841 z 17.09.2013

Wybrałam ten sklep bo miał wysyłkę pocztą.Niestety, realizacja okazała się kurierem.

zakupy: Wkrętaki; wrzesień 2013

plusy: super towar

minusy: wysyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 223285 z 07.06.2013

szybko i profesjonalnie

zakupy: zszywacz; czerwiec 2013

plusy: towar zgodny z opisemm i zjęciem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodzio2k rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 220561 z 24.05.2013

Kupowałem u nich osobiście w Legionowie, kupowałem też via Internet. Sprzedawcy są cierpliwi i chętnie pomogą wybrać odpowiedni towar niezdecydowanemu klientowi, sprowadzą szybko coś czego nie ma akurat na stanie. Ceny są w porządku a wybór asortymentu olbrzymi. Na pewno nie muszę już szukać podobnych sklepów.

zakupy: Eletronarzędzia Proxxon i inne; maj 2013

plusy: Bogaty asortyment, doskonała obsługa, niezłe ceny.

minusy: Brak wad! Ale stronkę możnaby z pewnością podrzeźbić.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

o_jacek rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 199362 z 13.02.2013

towar ok ,szybka realizacja

zakupy: wiertło, skrzynka narzędziowa; luty 2013

plusy: j.w

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 195541 z 25.01.2013

Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: przedłużacz na szpuli; styczeń 2013

plusy: bardzo duży wybór, a przede wszystkim przystępne ceny

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WiertaczWkrętacz rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 195197 z 24.01.2013

Sklep wybrałem bo była dobra cena, ponieważ wszystko zostało dostarczone to oczekiwania spełnił.

zakupy: Uchwyt, imadło, statyw do wierarki ...; styczeń 2013

plusy: cena, oferta ciekawa, choć sporo chińszczyzny i

minusy: wolno działa serwis internetowy, to najbardziej utrudnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hasia rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 106717 z 13.03.2012

przystępna cena, trudno dostępny produkt poza internetem

zakupy: worki do odkurzacza; marzec 2012

plusy: sumienny, wszystko zgodnie z opisem

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jasik460 rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 103633 z 01.03.2012

Już z niego korzystałem, niskie ceny, rzetelna obsługa.

zakupy: Wiertła koronowe-otwornice Wolfcraft: Dysza Steinel zgrzewcza z; marzec 2012

plusy: Niskie ceny, szybki czas realizacji.

minusy: b/u

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 102385 z 27.02.2012

Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia (48h z dostawą włącznie)

zakupy: ściski stolarskie; luty 2012

plusy: czas realizacji zamówienia

minusy: na siłę mam wymyślać??? :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sosw rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 99121 z 16.02.2012

solidna firma , szybko dostarcz zamówiony towar. polecam.

zakupy: zasilacz; luty 2012

plusy: znajomość asortymentu przez obsługę

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewbos rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 89617 z 02.12.2011

polecam bez cienia wątpliwości, rewelacja cena rewelacja obsługa :)

zakupy: odkurzacz przemysłowy; listopad 2011

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TADEK rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 84292 z 14.09.2011

Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Dlatego wybrałem ten sklep.

zakupy: FREZY MODELARSKIE; wrzesień 2011

plusy: UNIKATOWOŚĆ TOWARU

minusy: ZA MAŁO MIKRO NARZĘDZI

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laila rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 83921 z 07.09.2011

Jako jedyni w sieci mieliście w sprzedaży narzędzie, którego potrzebowałam.

zakupy: chwytak pazurkowy; sierpień 2011

plusy: szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ziolka rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 77729 z 29.05.2011

Szeroki wybór asortymentu i szybka realizacja zamówień

zakupy: narzędzia; maj 2011

plusy: sklep realny gdzie można w razie potrzeby obejrzeć produ

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor nie poleca ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 69676 z 19.01.2011

Wybrałem ze względu na szyroki wybor narzedzi itd.Dalej było tylko gorzej,realizacja trwala równych 2 tygodnia plus towar dostalem nie kompletny,szkoda slow i czasu.Nie polecam ale podejrzewam ze gro winy lezy po stronie firmy kurierskiej(Siodemka) ktora okazala sie tak naprawde banda matolow(4 rozmowy telefoniczne itd)

zakupy: Neo-08-601 oraz Stanley 4-87-054; styczeń 2011

plusy: duzy wybor

minusy: dostawa,zgodnośc towara z ofertą

Odpowiedź sklepu 19.01.2011

Zakupione produkty zostały wysłane terminowo. Kupujący został poinformowany o wysyłce mailem. Nie otrzymaliśmy żadnego sygnału iż przesyłka nie dotarła na czas. Zakupy w naszym sklepie to 100% bezpieczeństwa. Jeśli zakupiony produkt posiada jakiekolwiek wady - podlega natychmiastowej wymianie na nowy - wystarczy odesłać go do nas. Oczywiście pokrywamy też koszty przesyłki w obie strony. w tym przypadku kupujący nic nam nie odesłał, choć dalej ma takie prawo i może odesłać zakupiony produkt w każdej chwili - do czego Go niniejszym zachęcamy. Zapraszamy na szybkie i bezpieczne zakupy.

Odpowiedź Igor 19.01.2011

wyslany 05.01 towar dostalem dopiero 18.01.Cala wina za zwloke leze po stronie firmy kurierskiej"Siodemka" ale nie ja wybieram kontrachentow sklepa itd.Informowalem sklep 3 razy telefoniczne o zaistniala sytuacje,wec to ze o niczym nie byly poinformowani mija sie zwyczajnie z prawda.Po dwoch tygodniach tego wszystkiego juz prosto szkoda mi czasu itd na wysylanie spowrotem zle dostarczonego towaru.Nie poleca,ogolnie jest slabo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ŚwiatNarzędzi.pl opinia nr 54787 z 26.05.2010

Sklep znalazłam dzięki którejś z porównywarek cen, zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie ze względu na bardzo duży wybór nie tylko elektronarzędzi, ale tez osprzętu. Znalazłam tu wszystko czego potrzebowałam, jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi klienta i z pewnością jeszcze nie raz zrobię tu zakupy.

zakupy: Wyrzynarka PROXXON DS 230/E; maj 2010

plusy: rzetelność, wysoki poziom usług

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER