Artykuły erotyczne
Sklep ŚWIAT ROZKOSZY

Kontakt

tel. 516689989
Płock

Popularne produkty

WIBRATORY I MASAŻERY, ZABAWKI ANALNE - WAGINALNE, DLA NIEGO, BIELIZNA EROTYCZNA, Akcesoria BDSM, LUBRYKANTY - ŻELE - KREMY, DLA NIEGO-MASTURBATORY, ROMANTYCZNE DODATKI

Popularne marki

Pipedream (usa), , Lelo (se), Demoniq (pl), Fun factory (ger), Mister b (nl), Fleshlight (usa), Marc dorcel (fr), Mystim (ge), Vibe therapy (uk), Joy division (ger)

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ŚWIAT ROZKOSZY > Opinie klientów

Sklep ŚWIAT ROZKOSZY - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.01.2012r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

rick rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 356577 z 27.09.2015

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka i dyskretna dostawa. Polecam sklep i produkty .

zakupy: mystim rodeo robin, lelo ida, i inne; sierpień 2015

plusy: oryginalny towar, dyskrecja, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 300169 z 09.07.2014

Zarówno produkty jak i sklep godny polecenia. Dobry kontakt Ciekawe promocje

zakupy: LELO HULA i ZINI ROAE; czerwiec 2014

plusy: promocje, jakość obsługi, wysokiej jakości produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 271317 z 11.01.2014

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam serdecznie.

zakupy: Huśtawka Fetish Fantasy Swing Black; styczeń 2014

plusy: Miła i szybka obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 231721 z 18.07.2013

Wybrałem sklep ze względu na szeroką ofertę oraz ceny. Kupiłem rok temu jeden artykuł. Zepsuł się - uszkodzenie mechaniczne. Sklep załatwił reklamację bez żadnego problemu. Najlepiej to o Nich świadczy :)

zakupy: Thor II; sierpień 2012

plusy: Rzetelność i pełen profesjonalizm w obsłudze.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 195037 z 23.01.2013

Dobry towar w dobrej cenie , nie ma problemów z komunikacją na każdym etapie kupowania i dostawy ( to szczególnie lubię wiedzieć , jaki jest status transakcji ), przyjemne kupowanie dla przyjemności !!

zakupy: lubrykant Passante, ring Dorcel Maximize; listopad 2012

plusy: dobry katalog,ładna witryna

minusy: nie zauważyłem ,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 194973 z 23.01.2013

Cena i poprzednie pozytywne doświadczenia ze sprzedawcą.

zakupy: Kilka zabawek; styczeń 2013

plusy: Dobre ceny. Obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELO rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 167273 z 14.10.2012

Polecam sklep.

zakupy: LELO LYLA 2; sierpień 2012

plusy: swietne promocje,kontakt,dyskretna wysyłka

minusy: bd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rome rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 145485 z 27.07.2012

Polecam wszystkim!!! Przesyłka dotarła pod wskazany adres szybko i co dla mnie było najważniejsze do "rąk własnych" ,czyli prezent udany :) Bdb kontakt . Dziękuję i pozdrawiam!

zakupy: FUN FACTORY G4 BIG BOSS; czerwiec 2012

plusy: terminowość,ceny, rabaty, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rid rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 133613 z 20.06.2012

Jestem bardzo zadowolony z zakupu,a w szczególności z dyskrecji. Przesyłka, dobrze zapakowana dotarła pod wskazany adres zgodnie z moimi "wytycznymi". Polecam!!

zakupy: LELO i coś jeszcze :D; marzec 2012

plusy: dyskrecja, ceny,ciekawe promocje i rabaty

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_Remik_ rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 132773 z 18.06.2012

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

zakupy: nexus revo black; maj 2012

plusy: bardzo dobra promocja na zakupiony przedmiot. Polecam

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 132761 z 18.06.2012

Wszystko oki:)

zakupy: lelo; kwiecień 2012

plusy: oryginalnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stan rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 132545 z 18.06.2012

Wszystko OK: szybko, sprawnie, uczciwie, bardzo dobry kontakt i informacja o wysyłce. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Nexus; maj 2012

plusy: szybko, sprawnie,dyskretnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elka rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 132285 z 15.06.2012

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

zakupy: lelo liv; kwiecień 2012

plusy: polecam:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anet rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 131845 z 14.06.2012

Bezproblemowy kontakt, szybka transakcja, towar zgodny z opisem. BARDZO POLECAM !!!

zakupy: LELO; luty 2012

plusy: obsługa,termin realizacji,kontakt,ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje ŚWIAT ROZKOSZY opinia nr 131829 z 14.06.2012

Szybko, solidnie profesjonalnie,polecam

zakupy: lelo tor; czerwiec 2012

plusy: Profesjonalna obsluga,szybka wysylka ,super cena !

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER