Artykuły erotyczne.
Sklep Szczytuj.pl

Kontakt

tel. 793 393 082
Wrocław

Popularne produkty

Masturbatory dla niego, Wibratory, Główna, Lubrykanty i olejki, Pierścienie na penisa, Gry i zabawy - Funny Staff, Kulki gejszy, Feromony, Pompki, Japońskie, Anal Toys

Popularne marki

N.p.g, , Exe, Kokos, Toysheart, Fleshlight, Magic eyes, Fun factory, Danhoss, Tenga, G project, Pipedream, Lelo, Bswish, Scala, Dogma, Fairy, Rends, Rimba, Kamasutra

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 39
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Szczytuj.pl > Opinie klientów

Sklep Szczytuj.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.06.2010r i posiada 39 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ww rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 137457 z 04.07.2012

Sklep godny polecenia,duży asortyment i błyskawiczna wysyłka.Polecam.

zakupy: Tera Patrick Lotus Fleshlight girls; lipiec 2012

plusy: Duży wybór,jakość produktów i ekspresowa wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 125993 z 22.05.2012

Dokonywałam juz drugiego zakupu. Wszystko było szybko i bardzo dyskretnie załatwione. Towar jest też wart swojej ceny.

zakupy: Wibrator ZINI Roae Black.Gold; maj 2012

plusy: szybkość i dyskrecja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K. rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 123841 z 14.05.2012

To moje drugie zakupy w tym sklepie. Towar super, dostawa na drugi dzień z odbiorem w paczkomacie. Jestem bardzo zadowolony i nadal będę korzystać z tego sklepu.

zakupy: Różne; maj 2012

plusy: Same zalety!

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolony! rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 122405 z 08.05.2012

Sklep ma atrakcyjny asortyment w bardzo korzystnych cenach. Dostawa towaru kurierem na drugi dzień po złożeniu i opłaceniu zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem, w dyskretnej paczce. Bezproblemowe zakupy. Napewno będę robić kolejne zamówienia w tym sklepie. Zachęcam też do tego innych!

zakupy: Lady Lager Sex In A Can; maj 2012

plusy: Wszystko jest super

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 102929 z 28.02.2012

Najlepsza oferta , spełnia moje oczekiwania ten sklep

zakupy: Brent Corrigian Butt Squeeze Fleshjackboys; luty 2012

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

F rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 93861 z 20.01.2012

Poszukiwany towar był dostępny tyko w tym sklepie.

zakupy: Meiki no Shoumei 5: Chou Shuu U; styczeń 2012

plusy: szybkość reakcji, opisy produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 93049 z 10.01.2012

Wybór sklepu ze względu na korzystne ceny oraz krótki termin dostawy.

zakupy: Pink Lady; styczeń 2012

plusy: Wysoka jakość towaru i konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tekla rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 91228 z 19.12.2011

Wybrałam ten sklep, gdyż był jednym z niewielu w którym byłam w stanie znaleźć interesujący mnie produkt, a do tego cena nie była zbyt wysoka. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, dużym plusem było to, że można było złożyć zamówienie bez konieczności zakładania konta. Paczka została wysłana zgodnie z tym co piszą sprzedawcy- tuż po otrzymaniu przelewu. Od zrobienia przelewu do odpakowania przeze mnie paczki minęły cztery dni.

zakupy: masażer; grudzień 2011

plusy: możliwość skorzystania z wysyłki przez paczkomat, szybka...

minusy: nie znalażłam takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

system rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 88792 z 22.11.2011

To nie pierwsze zakuty w tym sklepie i jak zwykle jestem zadowolony zarówno z produktu jak i z szybkości wysyłki.

zakupy: Meiki no Shoumei 7: Sarah Sunny Brazilian Carnival.; listopad 2011

plusy: szybkość dostarczenia przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 86794 z 24.10.2011

Cena przystępna.Kontakt z obsługą bardzo dobry.

zakupy: Lelo Elise; październik 2011

plusy: przesylka dyskretna,niska cena,profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pio rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 86210 z 14.10.2011

Sklep spoko. Dużym plusem jest darmowa wysyłka kurierem.

zakupy: tenga; październik 2011

plusy: darmowa wysyłka

minusy: nie dołączyli polskiej instrukcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 85887 z 10.10.2011

Transakcja z dostawcą absolutnie profesjonalna w każdym aspekcie. Produkt o wysokiej jakości.

zakupy: Meiki no Shoumei 5; październik 2011

plusy: Bardzo konkretny kontakt i sprawna przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 83862 z 06.09.2011

Znalazłem to czego szukałem i to konkurencyjnej cenie.

zakupy: Lelo Soraya Insignia, Wibrator Zini Seed; wrzesień 2011

plusy: bogata oferta

minusy: trudno w googlach go znaleść

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient102 rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 83367 z 29.08.2011

Szybka wysyłka, paczka profesjonalnie zapakowana. Sklep godny polecenia.

zakupy: Fleshlight Classic Pink Lady; sierpień 2011

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

August rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 82623 z 17.08.2011

Solidny sklep. Polecam

zakupy: FL; sierpień 2011

plusy: Dyskrecja i szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robson rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 82585 z 16.08.2011

polecam wszystkim ten sklep, pełna dyskrecja przy przesyłce, szybko i sprawnie. pełen pozytyw

zakupy: Fleshlight STU; sierpień 2011

plusy: dyskrecja i szybkosc wysylki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda_lena rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 81846 z 02.08.2011

Sprzedawca godny polecenia! Wszystko szybko i sprawnie :)

zakupy: bgood, ToyJoy; sierpień 2011

plusy: cukierek do faktury :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 81322 z 25.07.2011

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, doskonały kontakt i informacje o stanie zamówienia.

zakupy: Love Body Aki, Kashin Seria 5, Lubrykant.; lipiec 2011

plusy: przejrzysta strona internetowa,bogaty wybór.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kd rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 79717 z 30.06.2011

Dobra cena. Duzy wybór. Szybka dostawa.

zakupy: fleshlight; czerwiec 2011

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexxx rekomenduje Szczytuj.pl opinia nr 78792 z 15.06.2011

Tanio, szybko i dobrze !! Polecam.

zakupy: Fleshlight STU; czerwiec 2011

plusy: Tanio, szybko i dobrze

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER