Książki edukacyjne i materiały pomocnicze dla nauczycieli.
Sklep Szkolna.edu.pl

Kontakt

tel. 603430340
Wojcieszów

Popularne produkty

Czary Mary (Druidzi), Gimnazjum, Przedszkole, Szkoła Podstawowa, Kształcenie zintegrowane, Szkoła średnia, Technikum, Szkoła zawodowa, Gry edukacyjne, Beletrystyka

Popularne marki

Kos, Mac edukacja, Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne, Korepetytor, Astrum, Aidem media, Iwanowski, Studio astropsychologii, Felberg sja, , Filar, Wydawnictwo rea

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Szkolna.edu.pl > Opinie klientów

Sklep Szkolna.edu.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.09.2005r i posiada 19 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 415438 z 04.07.2017

Sklep posiada bogatą ofertę. Zakupione przez mnie produkty były niedostępne w innych sklepach internetowych. Rewelacyjny kontakt i szybka dostawa. Same plusy !!!

zakupy: przewodniki metodyczne i płyty muzyczne; lipiec 2017

plusy: szybka wysyłka, bogaty asortyment, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 344233 z 01.06.2015

Ponieważ tylko w nim mogłam zakupić Masaż niemowlęcia Joanny Kaczary.Książka ta w innych sklepach była niedostępna.Zamówienie oraz realizacja błyskawiczna.Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania.

zakupy: książki dla dzieci; maj 2015

plusy: błyskawiczna obsługa

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mała rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 209834 z 03.04.2013

Bardzo szybka wysyłka,towar idealny z zamówionym i w idealnym stanie dotarł do mnie,polecam w 100%

zakupy: książka i talia Tarota; kwiecień 2013

plusy: dokładność,szybkość realizacji zamówienia,kontakt

minusy: nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

korek221 rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 173521 z 08.11.2012

Tylko tu znalazłam książki,który wszędzie szukałam a znaleźć nie mogłam:) Szybka wysyłka, przystępne ceny - polecam Tego Sprzedawcę:))

zakupy: poradnik metodyczny ", Wesoła szkola", kl.3; listopad 2012

plusy: dostępność towaru ,niskieceny, dobra obsługa:)

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ellula rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 162041 z 24.09.2012

Jestem mile zaskoczona szybką odpowiedzią, polecam tą księgarnie ! ! ! ! ; )

zakupy: podręcznik szkolny; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 135561 z 27.06.2012

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, który informuje o postępie w realizacji zamówienia, ponadto księgarnia posiada pozycje niedostępne w innych. koszt przesyłki niewysoki a sama wysyłka dobrze zabezpieczona i szybka. polecam!!!

zakupy: 2 książki dodatkowe do szkoły; czerwiec 2012

plusy: dostępność pozycji, których nie można łatwo zdobyć

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 109049 z 20.03.2012

Super obsługa i szybka wysyłka. Polecam!

zakupy: podręcznik; marzec 2012

plusy: fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 100009 z 18.02.2012

Książka dostarczona w ciągu 3 dni. Wszystko OK. Polecam :)))

zakupy: Propozycje zajęć i zabaw doskonalące...; luty 2012

plusy: Jedyny sklep, który posiadał w swojej ofercie interesują

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

balladyna20 rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 93214 z 12.01.2012

towar, termin i przesyłka zgodna z zamówieniem. Zdecydowanie polecam

zakupy: Muzyczny świat (ćwiczenia); styczeń 2012

plusy: duży wybór książek, łatwy dostęp do sklepu

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 88235 z 16.11.2011

Polecam zamówienie zrealizowano bardzo szybko w ciągu 3 dni otrzymałam przesyłkę

zakupy: abc trzylatka test i sprawdziany kl.5; listopad 2011

plusy: solidność

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 83192 z 26.08.2011

wszystko ok, polecam

zakupy: książka; sierpień 2011

plusy: wszysko ok

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 82447 z 12.08.2011

jako jedyny miał książkę którą potrzebowałam

zakupy: Bawię się i uczę; sierpień 2011

plusy: Szybko, tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 72062 z 22.02.2011

Pierwsze zamówienie i jestem bardzo zadowolony z usłógi.

zakupy: Poznaję siebioe 2 klasa gimnazjum; luty 2011

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 64358 z 08.11.2010

Tylko ten sklep miał książkę która mnie interesowała.Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: przyroda wsip; listopad 2010

plusy: towar dobrze opisany

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anecia_ca nie poleca Szkolna.edu.pl opinia nr 61694 z 26.09.2010

Nie polecam tego sklepu. Od sierpnia do teraz 27 września nie otrzymalam przesylki zlożonej z dwoch ksiązek. Księgarnia ignoruje moje maile, nie mam ani ksiazek, ani pieniedzy, ani odpowiedzi na maile.

zakupy: pozycje metodyczne; sierpień 2010

plusy: brak

minusy: brak odpowiedzi na maile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mswieca rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 61071 z 16.09.2010

Szybko i profesjonalnie!!! Polecam

zakupy: Lektury zeszyt ćwiczeń kl. 3; wrzesień 2010

plusy: szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kupujoncy rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 60711 z 10.09.2010

szybko podręcznik miałem po około 3 dniach od zamówienia

zakupy: matemtyka; wrzesień 2010

plusy: szybko i tanio

minusy: drogi koszt przesylki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irmina rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 60310 z 04.09.2010

Szybko, sprawnie.Polecam!

zakupy: podręcznik; wrzesień 2010

plusy: bez zbędnych formalności np logowania itp.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin2417 rekomenduje Szkolna.edu.pl opinia nr 57849 z 21.07.2010

Dobra i szybka księgarnia. Jestem zadowolony. Polecam!!!!!

zakupy: podręczniki; lipiec 2010

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER