Wieszaki odzieżowe oraz dodatki krawieckie.
Sklep TanieWieszaki.net

Kontakt

tel. 602 537 235
Chełmża

Popularne produkty

Wieszaki według konfekcji, Wieszaki według odzieży, Nowości w sklepie, Wieszaki według długości, Inne produkty, Wszystkie wieszaki

Popularne marki

Plastjan,

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 39
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TanieWieszaki.net > Opinie klientów

Sklep TanieWieszaki.net świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.12.2011r i posiada 39 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Hania rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 403842 z 23.01.2017

Wybrałam ten sklep bo wyszło na prawdę tanio! Nigdzie nie znalazłam tańszych wieszaków. Wieszaki dobrej jakości, nawet dostałam nadmiar :)

zakupy: uniwersalne czarne i dedykowane na odzież ciężką; styczeń 2017

plusy: CENA

minusy: jak na kuriera trochę długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 385314 z 09.06.2016

Najtańsza oferta z wieszakami jaką udało mi się znaleźć w internecie, nie wspominając już o tradycyjnych sklepach. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: wieszaki; czerwiec 2016

plusy: niskie ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuba11223 rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 382374 z 11.05.2016

sklep wybrany przypadkowo, ale oczekiwania spełnione :)

zakupy: wieszaki; maj 2016

plusy: szybkość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Promariage rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 381986 z 06.05.2016

Dobra cena, dobra jakość :) Polecam :D

zakupy: Wieszak biały; maj 2016

plusy: Cena i jakość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafal rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 372570 z 10.02.2016

Dobra jakość produktów i rewelacyjny serwis.

zakupy: Wieszaki na koszule; luty 2016

plusy: Dobry wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 372538 z 10.02.2016

Bardzo korzystna oferta wieszaków, szczególnie kupując większą ilość. Polecam.

zakupy: wieszaki; styczeń 2016

plusy: tanie wieszaki, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 362918 z 25.11.2015

Swietne produkty w rozsadnej cenie, bardzo szybka wysylka .

zakupy: wieszaki 50 szt; listopad 2015

plusy: szybkosc i taniosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagob rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 361414 z 13.11.2015

polecam

zakupy: wieszak; listopad 2015

plusy: polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 349893 z 21.07.2015

Towar jest tani estetyczny ,dobrej jakości a co najważniejsze obsługa jest sprawna ,grzeczna i bardzo szybka.Jestem pod ogromnym wrażeniem i bardzo zadowolona .Gorąco polecam,opłaca się kupować w tym sklepie.

zakupy: wieszaki odzieżowe; lipiec 2015

plusy: szybkość,grzeczność i komunikatywność

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 345685 z 13.06.2015

Jeden z nielicznych sklepów w którym można kupić szerokie, garniturowe/płaszczowe wieszaki. Najdroższa z całego zakupu była przesyłka.

zakupy: Wieszak W12 czarny; czerwiec 2015

plusy: szeroki asortyment, szybkość realizacji

minusy: koszt dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

no name rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 345269 z 10.06.2015

Sklep w porządku. Dostawa szybko. Wg mnie zbyt wysoka cena przesyłki za pobraniem

zakupy: wieszaki; czerwiec 2015

plusy: przejrzystość, dobra forma, szybka realizacja

minusy: Zbyt wysoka cena dostaw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 340325 z 25.04.2015

Zgodnie z opisem. Jestem zadowolona.

zakupy: wieszaki; kwiecień 2015

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr z siedlec rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 338137 z 08.04.2015

jestem zadowolony, maja w asortymeńcie wieszaki ktore , spodobały mi sie, do tego zamówiłem złocony hak , a w 1/3 iości poprzeczke na spodnie teermonowosc bez zarzutu cena przyzwoita, i do tego pobranie u kuriera wystawiam bardzo wysoka notę i polecam gdy ktoś ma ochote zaprowadzić w szafie porzadki. koszule na jednym poziomie ślicznie wyglladaja....

zakupy: wieszaki ubraniowe do garderoby; kwiecień 2015

plusy: łatwosc wyboru i zamówienia

minusy: musiałem szukac go w google..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kinga rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 335433 z 17.03.2015

Wszystko ok polecam

zakupy: wirszaki; marzec 2015

plusy: brak

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moda Męska ARTUR rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 329577 z 30.01.2015

Szybko, bezproblemowo, rzetelnie, towar zgodny z opisem, dobrej jakości, POLECAM :)

zakupy: Wieszaki WSP 4; styczeń 2015

plusy: Szybko, bezproblemowo, rzetelnie, towar zgodny z opisem,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wodnik rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 321601 z 05.12.2014

Szybko sprawnie wszystko OK

zakupy: Wieszaki; grudzień 2014

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 318089 z 08.11.2014

Duża oferta, dobra cena...

zakupy: wieszaki; listopad 2014

plusy: dobra cena

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 310429 z 11.09.2014

Dobra cena , szybka dostawa, dobra jakość towaru.....

zakupy: wieszaki; wrzesień 2014

plusy: szybko, dobra cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 297113 z 19.06.2014

W przeciwieństwie do innych internetowych sprzedawców sklep oferuje wieszaki w ilościach detalicznych. Zgodnie z zamówieniem otrzymałam wieszaczki w ślicznych tęczowych kolorach, za rozsądną cenę zarówno towaru jak i kosztów wysyłki. Towar był u mnie w trzecim dniu roboczym od daty złożenia zamówienia. Gorąco polecam :)

zakupy: wieszaki na odzież dziecięcą; czerwiec 2014

plusy: rozsądna cena, szybki czas realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje TanieWieszaki.net opinia nr 286753 z 10.04.2014

Wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie

zakupy: Wieszaki; kwiecień 2014

plusy: Łatwość w zamawianiu i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER