Stylowa biżuteria artystyczna.
Sklep Tarragon Art

Kontakt

tel.
Poznań

Popularne produkty

Bransoletki, Beading, Kolczyki, Eko dodatki, Kamienie naturalne, Naszyjniki i wisiory, Biżuteria ślubna i wieczorowa, Biżuteria BOHO, Komplety biżuterii, Stal Szlachetna

Popularne marki

Tarragon art,

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tarragon Art > Opinie klientów

Sklep Tarragon Art - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.07.2012r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marta rekomenduje Tarragon Art opinia nr 373358 z 16.02.2016

Ekspresowa przesyłka, ładne opakowanie.

zakupy: Bransoletka Infinity; luty 2016

plusy: wysyłka w 24h

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Tarragon Art opinia nr 340941 z 30.04.2015

Sklep wybrałam ze względu na to, że spodobał mi się oferowany naszyjnik. Na żywo okazał się on jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu, a kontakt z Panią Martą oceniam na 6+! Zdecydowanie tu wrócę :)

zakupy: naszyjnik; kwiecień 2015

plusy: tu są tylko zalety, ciężko wymienić "główne" :...

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Tarragon Art opinia nr 295125 z 07.06.2014

Jakość wyrobów. Naszyjnik jest wykonany bardzo dobrze, wygląda porządnie.

zakupy: naszyjnik z pereł kaskada; maj 2014

plusy: porządnie wykonane produkty, ładne zapakowane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rar_z rekomenduje Tarragon Art opinia nr 280385 z 01.03.2014

Polecam

zakupy: Wisior Beaded Jet; marzec 2014

plusy: Szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monikawitek rekomenduje Tarragon Art opinia nr 279069 z 22.02.2014

przepiękna , misternie wykonana i oryginalna bransoletka- polecam całym sercem

zakupy: bransoletka; luty 2014

plusy: pewny , szybko i odpowiednia jakosc

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Tarragon Art opinia nr 274093 z 27.01.2014

Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, bez żadnych problemów. zamówiony towar wygląda jak na zdjęciu w sklepie

zakupy: bransoletka szydełkowo koralikowa; styczeń 2014

plusy: szybkość realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Tarragon Art opinia nr 267385 z 19.12.2013

Sklep w całości spełnia oczekiwania

zakupy: biżuteria ręcznie wykonana; grudzień 2013

plusy: szybkość dostawy i jakość zgodna z opisem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Tarragon Art opinia nr 251417 z 13.10.2013

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, zamówiłam 2 bransoletki, obie były zapakowane w ładne woreczki z organzy, paczka dotarła szybko i bez problemu. Razem z przesyłką otrzymałam kod aby dostać zniżkę przy następnym zamówieniu.

zakupy: branzoletki; październik 2013

plusy: sprawna obsługa, ciekawy asortyment

minusy: jestem zadowolona ze sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

missy rekomenduje Tarragon Art opinia nr 226785 z 23.06.2013

szybko i profesjonalnie

zakupy: Bransoletka sznurkowa Charms - Serce; czerwiec 2013

plusy: najszybciej ze wszystkich sprzedawców jak do tej pory

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Zalewska rekomenduje Tarragon Art opinia nr 220945 z 25.05.2013

Sklep ten poznałam poprzez facebook. Wygrałam Kolczyki Beaded Swarovski Elements - Montana Blue w konkursie na Dzień Matki. Kolczyki są śliczne, zgodne z opisem i dotarły do mnie ekspresowo. Polecam ten sklep!

zakupy: Kolczyki Beaded Swarovski Elements - Montana Blue; maj 2013

plusy: Terminowość realizacji, kontakt i obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Tarragon Art opinia nr 213989 z 22.04.2013

Sklep ten wzbudził moje zaufanie. Jest świetnie zorganizowany i jest w nim świetny kontakt. Polecam

zakupy: kolczyki; kwiecień 2013

plusy: tani

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Tarragon Art opinia nr 213021 z 17.04.2013

Sklep poznałam na facebooku. Zakupy były same przyjemnością, zamówienie zostało szybko zrealizowane i błyskawicznie dostarczone. Na pewno wrócę do tego sklepu i polecam.

zakupy: Bransoletki; kwiecień 2013

plusy: Intuicyjny sklep i błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yagoda_she rekomenduje Tarragon Art opinia nr 187117 z 21.12.2012

Bransoletka jest bardzo ładna i porządnie wykonana, identyczna jak na zdjęciach. Wymiary identyczne jak podane w opisie. Kontakt z firmą bardzo dobry - informacja mailowa o każdym etapie realizacji. Szybka wysyłka. Plecam

zakupy: bransoletka Seed Beads- Autumn Leaf; grudzień 2012

plusy: dobra informacja, szczegółowe opisy, jakość wykonania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

=anuska= rekomenduje Tarragon Art opinia nr 168457 z 18.10.2012

wszystko OK

zakupy: bransoletka seed beads; październik 2012

plusy: szybkosc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jana rekomenduje Tarragon Art opinia nr 147829 z 02.08.2012

ciekawa oferta, szybka dostawa

zakupy: Bransoletka seed; sierpień 2012

plusy: szybka dostawa, duży wybów, miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER