Bielizna damska.
Sklep Telimena.pl

Kontakt

tel. 52 355 20 40
Inowrocław

Popularne produkty

Majtki damskie, Biustonosze, Bielizna nocna, Bielizna modelująca, Bielizna męska, Stroje kąpielowe, Kategoria tymczasowa, Koszulki, Body, Akcesoria, Outlet

Popularne marki

Triumph, Sloggi, Sloggi men, Triaction, Vamp, , Mamabel

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 520
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Telimena.pl > Opinie klientów

Sklep Telimena.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  91% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2010r i posiada 522 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gama rekomenduje Telimena.pl opinia nr 432546 z 03.04.2018

Dobry kontakt ze sprzedawcą; życzliwe podejście do klienta; możliwość odbioru towaru w punktach Salonu Triumph - co mi osobiście bardzo odpowiada.

zakupy: biustonosz beauty - full essential wp; marzec 2018

plusy: rzetelność; szacunek do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anusiak 147 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 428442 z 27.01.2018

Profesjonalna obsługa.. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, gorąco polecam!!!

zakupy: Beauty-Full Darling W02; styczeń 2018

plusy: Przejrzystość strony, wszystkie zawarte info w opisach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mery rekomenduje Telimena.pl opinia nr 427682 z 17.01.2018

Sklep Telimena pl. realizuje zamówienia bardzo szybko, zawsze informuje klienta o sposobie i terminie realizacji zamowienia. Natomiast produkty z tego sklepu są najwyższej jakości. Dlatego rekomenduję ten sklep swoim znajomym

zakupy: biustonosz minimajzer triumph; styczeń 2018

plusy: kontakt i obsługa, terminowość bardzo dobra

minusy: nie zauważyłam wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gietar rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422558 z 25.10.2017

Sklep oferował towar ,który chciałam zakupić. Nie zawiodłam się. Realizacja błyskawiczna. Towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: biustonosz; październik 2017

plusy: doskonała obsługa i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422522 z 25.10.2017

Już nie pierwszy i nie ostatni raz robie w tym sklepie zakupy.Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z wieloma promocjami.Bardzo sprawna sprzedaż i ekspresowa dostawa.Towar w 100% odpowiadający opisowi co zresztą nie dziwi ze względu na markę.Bardzo dziękuje i polecam.

zakupy: biustonosze; październik 2017

plusy: Szacunek do klienta i profesjonalna obsługa.

minusy: Ten sklep wad nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422386 z 23.10.2017

towar wysokiej jakości , uczciwość sprzedających - nie wciskają niepełnowartościowych lub uszkodzonych towarów

zakupy: bielizna modelująca; październik 2017

plusy: wysoka jakość zakupu

minusy: nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Telimena.pl opinia nr 421222 z 05.10.2017

Sklep Telimena oferuje bieliznę, która jest piękna i równocześnie funkcjonalna. Przesyłka w dobrej cenie, szybko i bezproblemowo.

zakupy: bielizna damska; październik 2017

plusy: szybka, bezproblemowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogi2 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 416254 z 18.07.2017

Są w nim biustonosze mojej ulubionej firmy TRIUMPH. Cena niższa niż w firmowym sklepie TRIUMPHa. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Biustonosz 2; lipiec 2017

plusy: Oryginalne produkty. Nie podróby

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Telimena.pl opinia nr 415582 z 06.07.2017

Dobra cena zakupionego produktu,super kontakt ze strony sprzedawcy,szybka dostawa.Polecam tego sprzedawcę!

zakupy: biustonosz; lipiec 2017

plusy: jakość produktu,cena,kontakt,dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iga612 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 415162 z 29.06.2017

towar zgodny z opisem, szybka dostawa

zakupy: biustonosz; czerwiec 2017

plusy: ładna bielizna

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Telimena.pl opinia nr 414318 z 13.06.2017

Szybkość obsługi.Kontakt z klientem.

zakupy: Bielizna; czerwiec 2017

plusy: Jakość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje Telimena.pl opinia nr 409566 z 10.04.2017

Szybka, błyskawiczna dostawa, idealne opakowanie, markowy produkt. Polecam

zakupy: Majtki sloggi Basic+ Midi 2P Majtki sloggi Basic+ Midi 2P Majt; kwiecień 2017

plusy: szybko i precezyjnie

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje Telimena.pl opinia nr 405154 z 07.02.2017

Bardzo szybka dostawa.

zakupy: Biustonosz Amourette Spotlight WHP01; luty 2017

plusy: bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sukces rekomenduje Telimena.pl opinia nr 403714 z 21.01.2017

obsługa b.dobra

zakupy: biustonosz; styczeń 2017

plusy: obsługa uprzejma

minusy: bw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 401178 z 18.12.2016

Fachowość i szybki termin realizacji.

zakupy: majtki; grudzień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 401174 z 18.12.2016

Fachowość i szybki termin realizacji.

zakupy: majtki; grudzień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 398446 z 22.11.2016

Markowa bielizna, dogodne ceny, szybka dostawa, profesjonalna obsługa. 100% zadowolenia!

zakupy: Biustonosz Beauty-Full Darling W02; październik 2016

plusy: duży wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 396550 z 30.10.2016

Szybka i bezproblemowa obsługa.

zakupy: Biustonosz-Beauty-Full-Darling-W02; październik 2016

plusy: Błyskawiczna transakcja. Towar doskonałej jakości.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaaviera rekomenduje Telimena.pl opinia nr 395326 z 15.10.2016

Sprzedawca dobry. Z produktów nie jestem zadowolona, a przy zakupie kierowałam się doświadczeniem, jaki mam z firmą Triumph.

zakupy: biustonosze; październik 2016

plusy: markowa bielizna

minusy: brak szczegółowych zdjęć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magorzata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 389922 z 01.08.2016

Sklep super. Szybka dostawa. Polecam sklep!

zakupy: biustonosze; lipiec 2016

plusy: szybka dostawa, duzy wybor towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER