Bielizna damska.
Sklep Telimena.pl

Kontakt

tel. 52 355 20 40
Inowrocław

Popularne produkty

Majtki damskie, Biustonosze, Bielizna nocna, Stroje kąpielowe, Bielizna męska, Bielizna modelująca, Kategoria tymczasowa, Koszulki, Body, Akcesoria

Popularne marki

Triumph, Sloggi, Sloggi men, Triaction, Vamp, Buchmann, , Mamabel, Julimex

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 530
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Telimena.pl > Opinie klientów

Sklep Telimena.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  92% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2010r i posiada 533 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bożena rekomenduje Telimena.pl opinia nr 441210 z 08.10.2018

Super sklep. Fajne promocje.Szybka dostawa.

zakupy: biustonosze; październik 2018

plusy: Krótkie terminy dostawy. Jakość towaru super.

minusy: wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 441182 z 07.10.2018

Częste promocje.Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: sloggi, koszula nocna; październik 2018

plusy: Otwarty na potrzeby kienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 441166 z 06.10.2018

Spodobał mi się proponowany towar

zakupy: bielizna- figi; październik 2018

plusy: sprawność w obsłudze klienta i duży wybór towaru

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 440670 z 24.09.2018

Poziom obsługi wysoki, jakość produktów bez zarzutu. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.

zakupy: dres, bielizna, kostium kąpielowy; wrzesień 2018

plusy: terminowość, jakość produktów

minusy: wad nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgorzata nie poleca Telimena.pl opinia nr 439662 z 31.08.2018

Korzystałam od jakiegoś czasu , ale nigdy nic nie zwracałam. Przy zwrocie stroju kąpielowego okazało się pomimo że przetrzymują moje pieniądze od jakiegoś czasu to za przesyłkę wymiany muszę zapłacić

zakupy: strój kąpielowy; sierpień 2018

plusy: brak

minusy: pazerność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 439610 z 29.08.2018

Od wielu lat lubię biustonosze firmy Telimena, dla mnie są doskonałe.Pierwszego zakupu przez internet dokonałam w maju tego roku. Towar- zgodnie z zamówieniem, dostawa błyskawiczna.Teraz, wiedząc, ze to dobry i rzetelny sprzedawca zamówiłam drugi raz i nie zawiodłam się.Wszystko na piątkę z plusem. Jestem bardzo zadowolona, oczywiście polecam ten sklep.

zakupy: biustonosze; sierpień 2018

plusy: Towar zgodny z zamówieniem

minusy: Nie mam żadnych zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Telimena.pl opinia nr 439446 z 26.08.2018

Super sklep

zakupy: bielizna; sierpień 2018

plusy: super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 438606 z 03.08.2018

Skusiła mnie wyprzedaż i szybka dostawa

zakupy: bielizna; lipiec 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 438094 z 22.07.2018

Ma świetne opinie. Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania. Profesjonalna i szybka obsługa. Kolory zakupionych towarów dokładnie takie jak w internet ecie, co jest rzadkością. Jakość świetna także zgodna z opisem. Na pewno będę robiła zakupy w tym sklepie. Mam tylko mała uwagę brak opakowania tekturowe na biustonosz, według mnie są wskazane.

zakupy: Biustonosze; lipiec 2018

plusy: Towar zgodny z opisem w internecie. Szybka obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niko rekomenduje Telimena.pl opinia nr 436154 z 11.06.2018

Sklep wybrałem dla produktu którego szukałem w dobrej cenie.

zakupy: Stanik; czerwiec 2018

plusy: Dostępność produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

H. rekomenduje Telimena.pl opinia nr 434322 z 05.05.2018

Profesjonalna obsługa.

zakupy: Trimph piżama i koszula nocna; maj 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gama rekomenduje Telimena.pl opinia nr 432546 z 03.04.2018

Dobry kontakt ze sprzedawcą; życzliwe podejście do klienta; możliwość odbioru towaru w punktach Salonu Triumph - co mi osobiście bardzo odpowiada.

zakupy: biustonosz beauty - full essential wp; marzec 2018

plusy: rzetelność; szacunek do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anusiak 147 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 428442 z 27.01.2018

Profesjonalna obsługa.. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, gorąco polecam!!!

zakupy: Beauty-Full Darling W02; styczeń 2018

plusy: Przejrzystość strony, wszystkie zawarte info w opisach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mery rekomenduje Telimena.pl opinia nr 427682 z 17.01.2018

Sklep Telimena pl. realizuje zamówienia bardzo szybko, zawsze informuje klienta o sposobie i terminie realizacji zamowienia. Natomiast produkty z tego sklepu są najwyższej jakości. Dlatego rekomenduję ten sklep swoim znajomym

zakupy: biustonosz minimajzer triumph; styczeń 2018

plusy: kontakt i obsługa, terminowość bardzo dobra

minusy: nie zauważyłam wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gietar rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422558 z 25.10.2017

Sklep oferował towar ,który chciałam zakupić. Nie zawiodłam się. Realizacja błyskawiczna. Towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: biustonosz; październik 2017

plusy: doskonała obsługa i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422522 z 25.10.2017

Już nie pierwszy i nie ostatni raz robie w tym sklepie zakupy.Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z wieloma promocjami.Bardzo sprawna sprzedaż i ekspresowa dostawa.Towar w 100% odpowiadający opisowi co zresztą nie dziwi ze względu na markę.Bardzo dziękuje i polecam.

zakupy: biustonosze; październik 2017

plusy: Szacunek do klienta i profesjonalna obsługa.

minusy: Ten sklep wad nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422386 z 23.10.2017

towar wysokiej jakości , uczciwość sprzedających - nie wciskają niepełnowartościowych lub uszkodzonych towarów

zakupy: bielizna modelująca; październik 2017

plusy: wysoka jakość zakupu

minusy: nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Telimena.pl opinia nr 421222 z 05.10.2017

Sklep Telimena oferuje bieliznę, która jest piękna i równocześnie funkcjonalna. Przesyłka w dobrej cenie, szybko i bezproblemowo.

zakupy: bielizna damska; październik 2017

plusy: szybka, bezproblemowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogi2 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 416254 z 18.07.2017

Są w nim biustonosze mojej ulubionej firmy TRIUMPH. Cena niższa niż w firmowym sklepie TRIUMPHa. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Biustonosz 2; lipiec 2017

plusy: Oryginalne produkty. Nie podróby

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Telimena.pl opinia nr 415582 z 06.07.2017

Dobra cena zakupionego produktu,super kontakt ze strony sprzedawcy,szybka dostawa.Polecam tego sprzedawcę!

zakupy: biustonosz; lipiec 2017

plusy: jakość produktu,cena,kontakt,dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER