Tekstylia domowe: firany, zasłony, pościel, narzuty, ręczniki, obrusy i serwety.
Sklep Tendina.pl

Kontakt

tel. 153070039
Baranów Sandomierski

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 116
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tendina.pl > Opinie klientów

Sklep Tendina.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2010r i posiada 116 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jola rekomenduje Tendina.pl opinia nr 118405 z 20.04.2012

Robiłam tam wielokrotnie zakupy i zawsze towar był dobrej jakości, a wysyłka szybka.

zakupy: makarony; kwiecień 2012

plusy: profesjonalizm, duży wybór, dostępność towaru.

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BEATA rekomenduje Tendina.pl opinia nr 117309 z 18.04.2012

SKLEP ZNALAZŁAM W INTERNECIE I PO WEJŚCIU BARDZO MILE ZASKOCZYŁA MNIE BOGATA OFERTA SKLEPU. PO DOKONANIU ZAKUPÓW BARDZO SZYBKO DOSTAŁAM PRZESYŁKĘ. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI.

zakupy: FIRANKI; marzec 2012

plusy: SZYBKA OBSŁUGA I TOWAR ZGODNY Z OPISEM

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Tendina.pl opinia nr 116257 z 13.04.2012

ma szeroki wybór zasłoń i firan

zakupy: makarony; kwiecień 2012

plusy: komunikatywność i duży wybór towaru

minusy: dosyć droga przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Tendina.pl opinia nr 114557 z 08.04.2012

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Firanki makarony; kwiecień 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agadub rekomenduje Tendina.pl opinia nr 110485 z 23.03.2012

fantasyczna obsluga, firanki super, tak trzymac!

zakupy: firanki; marzec 2012

plusy: swietny kontakt ze sklepem

minusy: firanki sa troche przydlugie, ok 1-2cm wiecej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Tendina.pl opinia nr 110357 z 23.03.2012

ze wzgledu na cenę, duzy wybór

zakupy: zaslony na przelotkach, firanki makaro; marzec 2012

plusy: expresowa przesyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje Tendina.pl opinia nr 107917 z 15.03.2012

długo szukałam firanki niebanalnej, znalazłam w tym sklepie.

zakupy: firana; marzec 2012

plusy: dostępność kontaktu i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Tendina.pl opinia nr 105065 z 07.03.2012

wybrałam ten sklep ponieważ nigdzie nie mogłam znaleźć firanki o takiej wysokości jaka mnie interesowała

zakupy: makarony; marzec 2012

plusy: przedstawiona oferta

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. Karbowy rekomenduje Tendina.pl opinia nr 104993 z 07.03.2012

Sklep znalazłam w internecie PODCZAS SZUKANIA aranżacji okien. Skusiły mnie ładne wzory i dobre ceny

zakupy: Gotowe firanki z gipiurą; marzec 2012

plusy: dobry towar, dobra cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje Tendina.pl opinia nr 103713 z 02.03.2012

Witam.dziekuję za otrzymany towar.Firana piękna .materiał gatunkowo wysokiej jakości ,bardzo staranne uszycie,dostawa niemal ekspresowa.Polecam tego dostawcę wszystkim zainteresowanym,wykonują indywidualne zamówienia wg.rozmiarów okien podanych przez klienta na wybrany wzór.Goraco polecam.Pozdrawiam.

zakupy: Firany LENA; marzec 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian Ciba rekomenduje Tendina.pl opinia nr 103621 z 01.03.2012

Duży wybór,konkurencyjne ceny,błyskawiczna przesyłka.Polecam

zakupy: Firany; luty 2012

plusy: Duży wybór,dogodne formy płatności,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Tendina.pl opinia nr 103297 z 29.02.2012

Bardzo duży wybór tkanin w różnych cenach.Można wybrać ładną tkaninę za niewygórowaną cenę.Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru i obsługi.Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko.

zakupy: 091287; luty 2012

plusy: dokładne opisy

minusy: obecnie nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j.lichosyt@vp.pl rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102993 z 29.02.2012

polecam zakupy w sklepie WinDeco,szybka miła i profesjonalna obsługa,bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Towar zgodny z przedstawionym na zdjęciach.Szybka wysyłka i atrakcyjne ceny

zakupy: firanka; luty 2012

plusy: szybkosc

minusy: mało promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cost rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102917 z 28.02.2012

Jestem zadowolona z obsługi. Szybko i profesjonalnie.

zakupy: Firanki; grudzień 2011

plusy: prawidłowy sposób prezentacji towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary Sitarz rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102901 z 28.02.2012

Znalazłem w nim poszukiwany rodzaj firanek.

zakupy: Firanki żakardowe; lipiec 2011

plusy: rzetelnośc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102885 z 28.02.2012

Ładne produkty,jestem zadowolona

zakupy: firanki; grudzień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina Broź rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102881 z 28.02.2012

Bardzo niskie ceny, szybka wysyłka. jestem bardzo zadowolona i napewno bede jeszcze kupowala

zakupy: firanki; luty 2012

plusy: szybkość i niskie ceny

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eryk525 rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102861 z 28.02.2012

sklep spełnił moje oczekiwania POLECAM jestem bardzo zadowolona i na pewno zamierzam dokonać zakupu zasłon

zakupy: firany; grudzień 2011

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata Kula rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102845 z 28.02.2012

Gorąco polecam! Firany bardzo dobre gatunkowo, ładnie obszyte, zgodnie ze wskazówkami podanymi przy zamówieniu. Bardzo fachowa obsługa klienta i szybka dostawa ! Napewno w przyszłości będę kupowała tu firany.

zakupy: firany; luty 2012

plusy: fachowa obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HalinaSzczepańsk rekomenduje Tendina.pl opinia nr 102837 z 28.02.2012

Potrzebowałam nowych ciekawych wzorów firan, w przyzwoitej cenie tzn patrząc na zasobność mojej kieszeni. Przeszukiwałam internet i trafiłam na świetny sklep internetowy. Obsługa sklepu kompetentna, usługa obszywania i wszywania taśmy do firan wręcz expresowa. Jednym słowem spełnione ze wszech miar moje oczekiwanie co do kompetencji i fachowości nie wspomnę o przepięknych wzorach firan i wszelkiego asortymenty dekoracyjnego. Z pewnością niebawem ponownie skorzystam z usług tego fantastycznego sklepu WinDeco.pl. Polecam z całą odpowiedzialnością nikt się nie zawiedzie, a obsłudze sklepu WinDeco.pl życzę powodzenia i tak trzymać.

zakupy: firany; luty 2012

plusy: kompetencja, duży wybór asortymentu, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER