Bakalie,dżemy i konfitury oraz kasze, makarony, mąki i miody.
Sklep Tobio.pl

Kontakt

tel. 56 49 844 35
b/d

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Bio planet, Dary natury, Natvita, Bio raj, Bio babalscy, Lavera, Pro-bio, Eko media, Bio food, Alce nero, Pysia design, Vivani, Terrasana, Lebensbaum, Makarony fabijańscy

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 55
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tobio.pl > Opinie klientów

Sklep Tobio.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.10.2009r i posiada 55 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kasiatocha rekomenduje Tobio.pl opinia nr 81960 z 04.08.2011

Duży asortyment produktów ekologicznych wyczerpująco przedstawiony na stronie internetowej. Błyskawiczna realizacja zamówienia, przesyłkę dostałam na drugi dzień po wpłacie pieniędzy. Zależałoby mi jeszcze na poszerzeniu oferty kosmetyków. Pozdrawiam - K.Tocha

zakupy: mąki otręby ketchup przecier kosmetyki; sierpień 2011

plusy: rzetelność, szybkość realizacji

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PAWEŁ rekomenduje Tobio.pl opinia nr 80614 z 14.07.2011

SZYBKA WYSYŁKA ,TOWAR ZGODNY Z OPISEM ,DATA WAŻNOŚĆI PRODUKTÓW DŁUGA ,DOBRY KONTAKT Z SPRZEDAWCĄ

zakupy: SOCZEWICA, MAKARON ORKISZOWY ITP; lipiec 2011

plusy: SZEROKI ASORTYMENT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madhukar rekomenduje Tobio.pl opinia nr 80167 z 07.07.2011

Ten sklep jest super!!!

zakupy: Kasza orkiszowa i wiele innych :); lipiec 2011

plusy: Solidny,szybka dostawa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Tobio.pl opinia nr 78899 z 16.06.2011

Szukałam dobrych, niesiarkowanych suszonych owoców, kupione w Tobio znam ze sklepów z ekologiczna żywnością-hitem jest suszona węgierka bez pestki - polecam

zakupy: suszone owoce i orzechy; czerwiec 2011

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaBM rekomenduje Tobio.pl opinia nr 78028 z 02.06.2011

Sklep ma bardzo dobrą ofertę towarową. Super jakość pod każdym względem.

zakupy: zdrowa żywność; maj 2011

plusy: fachowa informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Tobio.pl opinia nr 78013 z 02.06.2011

Bardzo dobre ceny, błyskawiczna dostawa, szeroki asortyment. Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania.

zakupy: makaron, ryż, dżem, bakalie i in.; czerwiec 2011

plusy: dobre ceny, szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Tobio.pl opinia nr 77493 z 25.05.2011

To był kolejny zakup i następne też zrobie w tym samym sklepie.

zakupy: mąki, musli, otręby; maj 2011

plusy: Solidny i bezproblemowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Tobio.pl opinia nr 77295 z 20.05.2011

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, a poziom usług przerósł nawet moje oczekiwania

zakupy: herbaty ocet; maj 2011

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madhukar rekomenduje Tobio.pl opinia nr 76839 z 12.05.2011

wybrałem ten sklep ponieważ można w nim kupić zdrową żywność jestem bardzo zadowolony z tych zakupów

zakupy: makaron orkiszowy kasze orkiszowe itd; maj 2011

plusy: zdrowy :)

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Tobio.pl opinia nr 76786 z 11.05.2011

Z ciekawości poznania nowych produktów.

zakupy: Kawa orkiszowa; maj 2011

plusy: Zdrowa żywność, duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Tobio.pl opinia nr 76743 z 11.05.2011

sklep bardzo dobrze zaopatrzony, zamówienie szybko zrealizowane i najważniejsze towar zgodny z opisem

zakupy: ziarna pszenicy, ziarna orkiszu, ; kwiecień 2011

plusy: dobrze zaopatrzony

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcineTTa rekomenduje Tobio.pl opinia nr 76488 z 06.05.2011

Wybrałem ten sklep ponieważ posiadał wszystkie trzy produkty które w tym czasie były mi potrzebne.

zakupy: kawa, cieciorka oraz ryż brązowy; maj 2011

plusy: Przejrzysty interfejs, info o ilości towaru w sklepie

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgosia rekomenduje Tobio.pl opinia nr 75655 z 20.04.2011

Jestem bardzo zadowolona :)

zakupy: kosmetyki Lavera i inne; kwiecień 2011

plusy: to, że jest i jest eko

minusy: za mało promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Tobio.pl opinia nr 75650 z 20.04.2011

Jestem początkującą fanką orkiszu /Tobio był rekomendowany przez firmę Babalscy/,wybór jest ogromny i jeszcze dodatkowo produkty św Hildegardy. Przy okazji zachęciłam sie do hodowli kiełków /do tej pory kupowałam gotowe/

zakupy: orkisz, zioła kiełki; kwiecień 2011

plusy: asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Tobio.pl opinia nr 74898 z 07.04.2011

Już po raz kolejny dokonuje zakupów w tym sklepie. Jestem zadowolona z otrzymanych produktów i polecam ten sklep innym!

zakupy: makarony, kawa, przyprawy; kwiecień 2011

plusy: szybka dostawa, telefon w razie wątpliwości

minusy: w zasadzie nie mam negatywnych opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Tobio.pl opinia nr 74793 z 06.04.2011

Wybór sklepu z początku był spowodowany oferowanym asortymentem. Teraz dodatkowym powodem jest zadowolenie z przeprowadzonych transakcji i nienaganny sposób realizacji zamówień, jakości towarów i sposób dostarczenia przesyłki. Gorąco polecam !

zakupy: musli, mąki, nasiona itp; kwiecień 2011

plusy: solidny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keate rekomenduje Tobio.pl opinia nr 74482 z 31.03.2011

Sklep znalazłam w internecie poszukując żywności ekologicznej. Jestem zadowolona, polecam sprzedawcę. Wszystko przebiegło bez problemu a przesyłkę dostałam błyskawicznie. Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania.

zakupy: mąka, kasza, makaron, olej, płatki, słod; marzec 2011

plusy: przejrzystość opisów, informacja o pochodzeniu produktów

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pmcobra rekomenduje Tobio.pl opinia nr 73128 z 09.03.2011

Szybko i sprawnie, miła obsługa i kontakt świetny:)

zakupy: mąka; luty 2011

plusy: szybkosc, zetelność

minusy: nie mam pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisława rekomenduje Tobio.pl opinia nr 72804 z 04.03.2011

Szukałam sklepu z ekologiczną żywnością. Jestem mile zaskoczona wysoką jakością obsługi. Toawr dotarł szybko i dobrze zabezpieczony.Polecam wszystkim, którym nie obojętne jest zdrowe odżywianie.Na pewno tutaj wrócę. Dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: makaron, mąka, mak, ryż, kasza gryczana, ; marzec 2011

plusy: sprawność dokonywania zakupów

minusy: zbyt mały wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Tobio.pl opinia nr 71783 z 18.02.2011

Szeroka oferta ekologicznych produktów najwyższej jakości. Rozsądne ceny, błyskawiczna, bardzo starannie zapakowana przesyłka.

zakupy: mąki, musli, miód, tahini; styczeń 2011

plusy: oferta, cena, realizacja

minusy: nie ma, wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER