Buty oraz ubrania i sprzęt sportowy sprowadzany z USA.
Sklep Top-Trendy.com

Kontakt

tel. 34 361 95 34
Częstochowa

Popularne produkty

Klasyczne, Koszykówka, T-Shirt, Trening, Casual, Bluzy Sportowe, Akcesoria, Bezrękawnik, Fullcap, Terenowe, Skateboarding, Spodnie Jeans, Czapki, Bluzy Klasyczne

Popularne marki

Jordan, Nike, Adidas originals, Adidas, Reebok, New balance, Puma, Converse, New era, Fila, Southpole, Asics, Timberland, Inne, Saucony, Billabong, Lacoste, Lugz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 26
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Top-Trendy.com > Opinie klientów

Sklep Top-Trendy.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.01.2007r i posiada 26 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 318245 z 10.11.2014

Buty zgodne z zamówieniem! Zakupiłem już 5 parę w tym sklepie i z wszystkich jestem zadowolony. Polecam.

zakupy: Buty Jordan; listopad 2014

plusy: duży wybór towaru dobrej jakości

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacko20 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 318085 z 08.11.2014

Ciekawszy i bardziej niepowtarzalny asortyment sklepu, który jak najbardziej spełnił oczekiwania

zakupy: adidas Originals Mutombo TR Block; listopad 2014

plusy: kontakt, zaangażowanie, oferta - towar

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margatsni rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 284993 z 29.03.2014

Jest duży wybór towaru i płynny kontakt, sklep spełnił moje oczekiwania w 100% Wszystko sprawnie, bez żadnych zastrzeżeń. Polecam serdecznie!

zakupy: Buty Jordan TR97; marzec 2014

plusy: Informowanie na bieżąco o statusie zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

berek rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 193825 z 18.01.2013

Miałem problemy z zakupem butów o odpowiednim rozmiarze ale sklep Top-Trendy pozytywnie załatwił sprawę.

zakupy: Buty Nike Hyperfuse; styczeń 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt,terminowa dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kade rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 147785 z 02.08.2012

Ponieważ znajdował się tu produkt ,którego szukałam, tak sklep spełnił oczekiwania

zakupy: Buty Nike Hyperdunk 2011; lipiec 2012

plusy: Dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarajek rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 75666 z 20.04.2011

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Towar 1 klasa. Super cena, dzięki rabatowi jeszcze niższa. Polecam zakupy w tym sklepie!

zakupy: Nike AIR FORCE MID SUPREME 45, 5 Eur Max; kwiecień 2011

plusy: dobre ceny, unikatowe modele

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 68765 z 04.01.2011

moje rozmiary ubrania jordan

zakupy: jordan nike; styczeń 2011

plusy: ubrania jordan

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubonek rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 59384 z 19.08.2010

Wybrałem taki sklep , ponieważ jest to jedyny w Polsce sklep który zaoferował mi towar jaki szukałem. Takich sklepów w Polsce jest bardzo mało. W skrócie : Towary najwyższej jakości w dobrej cenie : )

zakupy: Nike Air Flight Condor High; sierpień 2010

plusy: Każda część jest zaletą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martyna101 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 54364 z 19.05.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał on w swojej ofercie buty do biegania, które trzeba było sprowadzic z USA. Cena w Top-Trendy, była nieporównywalnie niska z ceną w innych sklepach. Sklep spełnił oczekiwania. Bardzo szybko i konkternie odpowiadał na pytania drogą mailową.

zakupy: Kolce lekkoatletyczne Nike Zoom Lanang S; kwiecień 2010

plusy: Cena towaru, kontakt z klientem

minusy: Nie dostrzegam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Batos rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 45945 z 28.12.2009

Sklep Top-Trendy wybrałem z prostej przyczyny: w swojej ofercie mają naprawdę markowe ciuchy w przystępnych cenach. Towar u nich zakupiony jest zawsze zgodny z opisem,dobrze zapakowany i co najważniejsze SZYBKA WYSYŁKA!! GORĄCO POLECAM!!

zakupy: Czapka na zimę; grudzień 2009

plusy: jakośc produktów,szybka wysyłka,dobra cena

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ziombo rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 39834 z 02.09.2009

towar dobrze zapakowany, szybka dostawa zaledwie 9 dni po zamówieniu (buty były sprowadzane z USA) polecam

zakupy: nike zoom sharkley; wrzesień 2009

plusy: szybkość, jakość

minusy: wszystko w porządku :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pet rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 39538 z 25.08.2009

Stały szybki kontakt. polecam sklep

zakupy: odzież; wrzesień 2008

plusy: szybki kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małaszewska rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 38517 z 30.07.2009

Jestem koszykarką i gdyby nie sklep Top-Trendy grałabym na boso!!! ;)))) Zamawiam w sklepie Top-Trendy buty do koszykówki!!! Same zamówienie to prosta sprawa... wszystko jest szczegółowo dopracowane na stronie internetowej! Ponadto towar jest dobrze zapakowany i dostarczany zgodnie z terminem! Jestem bardzo zadowolona z zakupów!! Gorąco polecam wszytkim zakupy w Top-Trendy! Jestem pewne, że tak jak i ja będą Państwo usatysfakcjonowani dokonanymi zakupami!!!

zakupy: nike shox; lipiec 2009

plusy: szybko i na temat, fachowa obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kostek1981 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 35701 z 08.06.2009

Super sprzedawca, gorąco polecam wszystkim,którzy chcą być zadowoleni ze swoich zakupów:)

zakupy: buty; czerwiec 2009

plusy: świetny kontakt z klientem i szybka wysyłka

minusy: brak wad,wszystko jak należy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwa22 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 33576 z 30.04.2009

SUPER BUTY,ŚWIETNE CENY,BARDZO DOBRA I MILA OBSLUGA.POLECAM:)))))))

zakupy: Buty, PUMA; kwiecień 2009

plusy: Unikatowy towar

minusy: sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michael rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 33228 z 22.04.2009

towar jest super:)

zakupy: bluza jordan; kwiecień 2009

plusy: jedyne w swoim rodzaju ciuchy:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michael2345 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 33136 z 21.04.2009

sklepik marzenie:)polecam

zakupy: jordan; kwiecień 2009

plusy: jedyne w swoim rodzaju ciuchy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oneil34 rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 22532 z 07.11.2008

trochę długo ale opłaciło się czekać!jak najbardziej polecam

zakupy: buty nike air s.t.a.t.; wrzesień 2008

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czekolada rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 15436 z 10.05.2008

jestem bardzo zadowolona z zakupów

zakupy: buty; maj 2008

plusy: oryginalny towar

minusy: nie było zawiadomienia o wysłaniu zmówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

deejaynofuck rekomenduje Top-Trendy.com opinia nr 13369 z 18.02.2008

Super Produkty Szybko i Sprawnie

zakupy: Nike Vandal Low; luty 2008

plusy: Szybko i Sprawnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER