Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Figurki, Łańcuszki, Spinki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Szmaragd, Onyks, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 336
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 342 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456958 z 15.01.2020

na te stronę trafiłam przypadkowo - to był zakup spontaniczny, popatrzyłam, spodobało się jedno kliknięcie i kupione ;) komplet biżuterii przepiękny, polecam!!!

zakupy: SCILIAR - SREBRNY KOMPLET Z ONYKSEM; styczeń 2020

plusy: oferowany towar

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456910 z 14.01.2020

Szukałam biżuterii dla zodiakalnego koziorożca i właśnie w tym sklepie ją znalazłam. Piękne kolczyki i wisiorek ~połączenie srebra 925 i kamienia onyks :)) Komplet wspaniale prezentuje się. Jestem zachwycona jakością wykonania. Towar solidnie zapakowany, wysłany powiedziałabym natychmiast, dotarł szybko i bez problemów. Jako klient czuję się dobrze zaopiekowana przez sprzedawcę. Wrócę tu na pewno. Polecam zakupy w tym miejscu-są gwarancją pełnego zadowolenia.

zakupy: Srebrny komplet kolczyki i wisiorek z onyksem; styczeń 2020

plusy: Profesjonalna obsługa i oryginalny towar

minusy: Ja nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456854 z 10.01.2020

Ofertę znalazłam w Internecie. Zakupiłam kolczyki. Są przepiękne. Powiedziałabym, że w rzeczywistości wyglądają korzystniej jak na zdjęciu. Obsługa szybka, wręcz ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona i polecam zarówno produkt jak i sprzedawcę.

zakupy: kolczyki; styczeń 2020

plusy: szybka i staranna realizacja zamówienia

minusy: nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456510 z 18.12.2019

Sklep mi polecono i polecam go dalej z pełnym przekonaniem. Zamówiłem kolczyki i dostałem trzeci extra - super pomysł, bo przecież często się gubią. Po drugie Poczta miała problemy z dostarczeniem, co zgłosiłem sklepowi i dostałem pełne wsparcie. Bardzo profesjonalna obsługa i to w szcycie przedświątecznym.

zakupy: Kolczyki, wisiorek; grudzień 2019

plusy: Obsługa klienta

minusy: To nie wada sklepu, ale unikajcie Poczty Polskiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456466 z 16.12.2019

W sklepie Top Silver kilka lat temu kupiłam unikalną broszkę płaczący elf. Była przepiękna, i do dziś ja noszę. Od tego czasu regularnie wracam do tego sklepu i kupuję prezenty dla siebie i bliskich. Unikalne wzory, piękna jakość wykonania, zawsze bardzo szybka wysyłka. Nie ma porównania między ofertą Top Silver a propozycją popularnych w galeriach handlowych sieciówek. Ceny w TopSilver są adekwatne do jakości i wzornictwa, myślę ze czasem bardzo przystępne, a czasem przystępne. Ja zawsze wybieram produkty z czystego srebra lub z cyrkoniami (opcja sortuj).

zakupy: kolczyki, broszki wisiorki zze srebra bez kamieni; grudzień 2019

plusy: unikalna biżuteria, dobre ceny, szybka obsługa

minusy: dużo biżuterii i kamieniami. Nie mój styl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456378 z 11.12.2019

Wybrałem ten sklep gdyż już wcześniej zrobiłem w nim zakupy i byłem bardzo zadowolony z towaru i obsługi. Na pewno w przyszłości coś jeszcze u nich kupię

zakupy: Bransoletki i kolczyki z bursztynem.; grudzień 2019

plusy: Miła obsługa i wybór wzorów biżuterii.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

major nie ma zdania o Topsilver.pl opinia nr 456358 z 10.12.2019

Kolczyki oferowane w reklamie spodobały się żonie. Jako takie spełniły jej oczekiwania. Niestety według mnie zbyt długi okres realizacji zamówienia (29.11 zamówienie i opłacenie, 10.12 dostarczenie towaru). Zdziwił mnie też fakt, że 2 pary (nie tanich) kolczyków dostarczono w 1 pudełeczku co byłoby pewnym problemem gdybym chciał obdarować 2 osoby. Stąd też muszę stwierdzić, że sprzedawca nie spełnił w pełni moich oczekiwań.

zakupy: Dwie pary kolczyków.; listopad 2019

plusy: Dobra jakość wyrobu

minusy: długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456354 z 10.12.2019

Kupując w tym sklepie biżuterię za każdym razem zachwycam się urodą produktów, jakością ich wykonania i pieknym opakowaniem. Ten zakup też mnie nie zawiódł. Jestem zachwycona.

zakupy: Kolczyki; grudzień 2019

plusy: Czytelna strona, świetna obsługa i prześliczna biżuteria

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LENA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456318 z 09.12.2019

Kupuję w tym sklepie od kilku lat i oceniam na 6+. Fantastyczna obsługa, indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb, przyjazne ceny, piękne produkty dobrej jakości.

zakupy: bransoletki, broszki, wisiorki; grudzień 2019

plusy: piękne produkty, przyjazne ceny, indywidualne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456278 z 07.12.2019

Sklep jak sklep (strona z biżuterią mogłaby być ładniejsza ;) Ale machnąłem się w kodzie pocztowym i sklep do mnie zadzwonił aby potwierdzić adres dostawy (bo wyszły dwa różne miasta, wręcz województwa). Gratulacje za takie działanie!

zakupy: Biżuteria; grudzień 2019

plusy: Weryfikacja szczegółów zamówienia

minusy: Wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewac rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456254 z 06.12.2019

Adres sklepu podała mi moja synowie o okazało się że jest to strzał w 10

zakupy: Kolczyki; grudzień 2019

plusy: Zakup online

minusy: Nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456126 z 02.12.2019

Przepiękna biżuteria .. Gdy zadzwoniłam z zapytaniem otrzymałam odpowiedź ,zgodną z otrzymanym towarem ..Szybka dostawa przesyłki :) POLECAM

zakupy: DELFIA - SREBRNY PIERŚCIEŃ RUBINY, PERŁY I ONYKSY; grudzień 2019

plusy: Pełny profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafal rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455798 z 16.11.2019

Wybralem ten sklep poniewaz mial najladniejszy pierscionek ktorego szukalem jako prezent dla mojej mamy. Mama zachwycona,cieszyla sie jak male dziecko!Bardzo profesjonalna obluga zespolu,naprawde polecam.Wielkie dzieki!

zakupy: pierscionek; listopad 2019

plusy: doskonala obsluga, szybka dostawa,towar pierwsza klasa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455754 z 14.11.2019

Sklep znalazłam przypadkiem. Kocham srebrną biżuterię i znalazłam tu przepiękne, oryginalne wyroby do tego w korzystnych cenach.

zakupy: Komplet kotki: wisior, kolczyki, broszka i wisior kratka.; listopad 2019

plusy: Piękne wyroby, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455710 z 12.11.2019

ponieważ znalazłam na stronie przepiękne kolczyki.

zakupy: kolczyki kotki; listopad 2019

plusy: Moja transakcja odbyła się w sposób wzorcowy. Dziękuję i

minusy: Sklep nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455154 z 16.10.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jeden z niewielu zdecydował się wykonać biżuterię że srebra według mojego projektu i to w rozsądnej cenie

zakupy: Obrączka srebrna według własnego projektu; październik 2019

plusy: Świetny kontakt, bardzo szybki czas realizacji zamówieni

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454958 z 07.10.2019

Posiadają srebrne sygnety w rozsądnej cenie.

zakupy: sygnet; październik 2019

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie posiadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454698 z 25.09.2019

Jak zwykle piękne kolczyki i natychmiastowa realizacja, zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: kolczyki; wrzesień 2019

plusy: piękne produkty i błyskawiczna realizacja

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malstep rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454558 z 17.09.2019

Błyskawiczna wysyłka. Rzetelne informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: koplet; wrzesień 2019

plusy: zdjęcia, informacje o produktach, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 453210 z 17.07.2019

Dobra jakość, piekne wzory wisior piękny i jedyny w swoim rodzaju!

zakupy: CZERWONY MAK - srebrny wisior z rubinami; lipiec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER