Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Figurki, Spinki, Łańcuszki

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, Srebro bez kamieni, Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Rubin, Szmaragd, Akwamaryn, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 301 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

andy58 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 436370 z 15.06.2018

Kupuję tu od dawna prezenty dla mojej żony. Bardzo duży wybór pięknie wykonanej biżuterii. Zakupy realizowane naprawdę w ekspresowym tempie.

zakupy: srebrna bransoletka; czerwiec 2018

plusy: duży wybór pięknej biżuterii

minusy: ja jeszcze nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435262 z 23.05.2018

Kiedyś już kupowałam w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona.Teraz więc postanowiłam znów kupić tym razem kolczyki z ametystem i kryształkami.Kolczyki są prześliczne,pięknie zaprojektowane i wykonane.Są piękniejsze niż na zdjęciu.Obsługa znakomita.Przesyłka ekspresowa.Dziękuję i polecam ten sklep.

zakupy: Kolczyki Lizbona z ametystem i kryształkami.; maj 2018

plusy: Piekna biżuteria,

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435238 z 23.05.2018

Bardzo szybka i rzetelna obsluga.Pomoc przy wyborze oraz podpowiedzi przy malych problemach internetowych Na wysylane droga email pytania dotyczace towaru lub przesylki , czeka sie doslownie pare minut. Pelny profesjonalizm.

zakupy: bransoletka srebrna z bursztynem, srebrny wisior z bursztyne; maj 2018

plusy: szybka i mila obsluga,pomoc dla klienta

minusy: zadnej wady nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434902 z 16.05.2018

sklep wybrałam przypadkiem ,przez internet ,ale jestem bardzo zadowolona z zakupu ;zawieszka bardzo ładna,starannie wykonana

zakupy: wisiorek czterolistna koniczyna srebro; maj 2018

plusy: śliczny towar,szybka dostawa

minusy: nie ma wad wg mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anonim rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434598 z 11.05.2018

Starannie wykonana biżuteria, dużym plusem jest dostępność pierścionków w każdym rozmiarze a na żywo produkty prezentują się jeszcze lepiej. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.

zakupy: 2 pierścionki; maj 2018

plusy: Szeroki asortyment, zgodność z opisem, dostępność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga z Kalisz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434110 z 30.04.2018

Szeroki wybór asortymentu (pierścionki we wszystkich rozmiarach a to ważne, bo wiele sklepów ominęłam właśnie z powodu braku rozmiaru). Błyskawiczna realizacja. Jestem BARDZO ZADOWOLONA

zakupy: Pierscionki, bransoleta...; kwiecień 2018

plusy: Wysoka jakość (rodowanie) bogactwo rozmiarów.

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata P. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 432330 z 28.03.2018

Bardzo ładna,stylowa biżuteria, duży wybór i bardzo dobre ceny. Obsługa bardzo miła, szybki zwrot pieniędzy za odesłany produkt. Serdecznie polecam.

zakupy: zawieszki, pierscinki; marzec 2018

plusy: duży wybór, bardzo dobre ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 431770 z 20.03.2018

Przemila obsluga, ekspresowa przesylka, wysokiej jakosci towar.

zakupy: Srebrna spinka do wlosow Art deco z bursztynem.; marzec 2018

plusy: Kompetencja, zyczliwosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 431638 z 16.03.2018

Biżuteria wysokiej jakości i wyjątkowej urody w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Pierścionek; marzec 2018

plusy: Wszystko na wysokim poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 430902 z 06.03.2018

sklep znalazłem na internecie przypadkiem a wybrałem bo jedyny który oferuje dobrą cenę produktu i dobre wykonanie...polecam....

zakupy: Kerma-srebrna bransoletka z onyksem; marzec 2018

plusy: cena i jakość....

minusy: nic...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 430554 z 01.03.2018

Piękna biżuteria,wykonana bardzo starannie 100% zgodności z opisem,miła i fachowa obsługa ,szybka realizacja zamówienia

zakupy: komplet biżuterii ze szmaragdem +bransoletka; marzec 2018

plusy: piękna biżuteria .przystępna cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 428058 z 22.01.2018

Zainteresowała mnie reklama w sklepie i duży wybór produktów w przystępnych cenach. W 2017 r zakupiłam komplet z onyksami. Bardzo delikatny i spełnił moje oczekiwania

zakupy: Srebrny komplet wplecione serduszka i łańcuszek linca; styczeń 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 427218 z 09.01.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ oferowana biżuteria mi się podobała w internecie. Zamówiłam pierścionek który spełnił moje oczekiwania.Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidziuś rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426338 z 22.12.2017

Kupowałem kolejny raz i się nie zawiodłem.

zakupy: Wisiorki; grudzień 2017

plusy: Profesjonalizm ,terminowość,pokrycie w obietnicy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Topsilver.pl opinia nr 425318 z 06.12.2017

Nie polecam, towar na stronie internetowej bardzo różni się od tego, co się otrzymuje.

zakupy: Pierścionki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Towar niezgodny z tym, co na stronie internetowej.

Odpowiedź sklepu 06.12.2017

Pani Iwono, zmieniliśmy jedno mocowanie pierścionka na lepsze (wg klientek) nie zostało zamienione zdjęcie. Przeprosiliśmy i zaproponowaliśmy inne rozwiązania - na które Pani nie zareagowała po czym wystawia taka opinie. W ofercie mamy ponad 2000 produktów i przydarzyło sie nam jedno stare zdjęcie gdzie obrączka jest inna, ale czy cytuje: "bardzo różni się od tego, co się otrzymuje".

Odpowiedź Iwona 06.12.2017

Może według klientek to mocowanie jest lepsze, ale ja zamawiałam inny pierścionek niż ten, który otrzymałam. Poza tym zamawiałam konkretny produkt i związany z tym był również rozmiar pierścionka, bo im szersza obrączka, tym większy rozmiar. A jeśli idzie o ścisłości to nie chodzi o zdjęcie tylko pierścionka Adyga, ale również całego kompletu Adyga, bo na zdjęciu kompletu też jest pierścionek o szerokiej obrączce. Ta sama uwaga odnosi się do pierścionka Benita i kompletu Benita. Skoro macie stare zdjęcia, to nie ma się co dziwić, że klient zamawia to, co widzi na zdjęciu, a jak dostaje coś innego, to jest rozczarowany, delikatnie mówiąc. To w końcu sklep internetowy... A co do innego rozwiązania, to nic mi nie zaproponowano w zamian. Jestem rozczarowana, tym bardziej, że zawsze poleciała sklep Topsilver znajomym. Niestety, nic już tu nie zamówię i nie będę polecać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420586 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: OSUNA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM; sierpień 2017

plusy: Po prostu PIĘKNE!!!

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420582 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: FESTA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z PERŁAMI; sierpień 2017

plusy: po prostu PIĘKNE!!!

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419714 z 12.09.2017

Zakupione kolczyki bardzo spodobały sie żonie.Zakup byłszybko dostarczony .Polecamsklep super!

zakupy: Kolczyki z bursztynem; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa do klienta i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALICE rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419602 z 09.09.2017

SZUKAŁAM KOLCZYKÓW Z BURSZTYNEM I ZNALAZŁAM TEN SKLEP.JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU I STALE COŚ ZAMAWIAM BO JEST DUŻY WYBÓR TOWARU.

zakupy: KOLCZYKI Z PERŁA I NIEBIESKIM OCZKIEM; wrzesień 2017

plusy: SZYBKA I PEWNA DOSTAWA TOWARU

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419286 z 04.09.2017

Super wybór, szybka realizacja. Właśnie dostałam SMS że moje pierscioneczki wysłane czyli jutro już będą. To moje drugie zakupy u tego sprzedawcy i przy płatności on-line trwa to 2-3 dni. Będę odwiedzała ich co miesiąc . Polecam

zakupy: Pierścionki; wrzesień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER