Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Spinki, Łańcuszki, Figurki

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, Srebro bez kamieni, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Onyks, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 319
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 324 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 449166 z 14.02.2019

Wybrałam ten sklep ,ponieważ już tu kupowałam i jestem bardzo zadowolona, bo zawsze spełnia moje oczekiwania. Tym razem kupiłam-srebrne kolczyki z kryształem .Są piękne ,delikatne ,dobrze zaprojektowane i wykonane.Dziękuję.

zakupy: SALZBURG-srebrne kolczyki z kryształkami.; luty 2019

plusy: Piękna, stylowa biżuteria.

minusy: Nie zauważyłasm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 449110 z 12.02.2019

Spodobał mi się pierścionek, który w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej. Obsługa bez zarzutu.

zakupy: pierścionek; luty 2019

plusy: Duży asortyment i wysoka jakość obsługi.

minusy: nie znalazłam wad i z pewnością tu wrócę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448822 z 04.02.2019

tak spełnił w pełni moje oczekiwania , rzetelna , fachowa obsługa duży wybór towaru

zakupy: komplet z bursztynami i bransoletka, kolczyki, pierścionek; luty 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasiamamcia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448614 z 30.01.2019

Niesamowicie miła , rzetelna i życzliwa obsługa, oryginalne produkty , natychmiastowa wysyłka.

zakupy: kolczyki, bransoletka, wisiorek; styczeń 2019

plusy: natychmiastowy kontakt telefoniczny

minusy: sklep jest bez zarzutu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448562 z 29.01.2019

Swietne wyroby w niewygorowanych cenach szybka wysyłka i swietny kontakt z właścicielem

zakupy: 2 broszki srebro z perłą; styczeń 2019

plusy: Ładne wyroby z przystępnymi cenami obsluga wzorowa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448282 z 21.01.2019

Mój wybór tego właśnie sklepu zachęcił mnie do kupna prezentu św. poprzez swoją elegancję i kunszt złotniczy.........potem okazało się,iż to uprzejmy .......serdeczny i profesjonalny sprzedawca.......tak znakomicie i przychylnie nie zostałam jeszcze potraktowana w moim wieloletnim kontakcie z ""Allegro""" Serdecznie dziękuję!!!!!!!! Jadwiga Zukowska!!!!!

zakupy: wisiorek i bransoletka z bursztynami; styczeń 2019

plusy: Terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarooo1022 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448154 z 17.01.2019

Sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów. Znalazłem dokładnie to czego poszukiwałem. Produkt, który otrzymałem w 100% zgadzał się z opisem, a nawet w rzeczywistości jego walory wzrosły. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia (1 dzień i zamówiony towar był już u mnie). POLECAM !!!

zakupy: NADINA - srebrna bransoletka z onyksem; styczeń 2019

plusy: Pełen profesjonalizm, uczciwość i sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447942 z 11.01.2019

Sklep wybrałam z powodu ciekawej i różnorodnej oferty . Zamówienie zrealizowane szybko , bez problemów . Będę poleca ten sklep , a i sama tu wrócę .

zakupy: medalion zodiak; styczeń 2019

plusy: ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Evvvva rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447654 z 04.01.2019

ciekawe projekty biżuterii, szybka wysyłka

zakupy: kolczyki i broszka; styczeń 2019

plusy: dosyć niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bolek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447594 z 02.01.2019

Bardzo szeroka oferta, przystępna cena i profesjonalna obsługa.

zakupy: Komplet srebrnej biżuterii z szfirami; grudzień 2018

plusy: Profesjonalny sklep.

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447506 z 28.12.2018

super

zakupy: komplet z bursztynami i bransoletka; grudzień 2018

plusy: dokładne wyeksponowanie towaru wraz z informacją o nim

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vika rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447290 z 21.12.2018

Lubię robić zakupy w Topsilver. Piękna i niebanalna biżuteria za przystępną cenę.

zakupy: Kolczyki, wisiorek, pierścionki; grudzień 2018

plusy: Świetna jakość

minusy: Żadnych wad, wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447214 z 20.12.2018

Jak zwykle piękna biżuteria i błyskawiczna wysyłka, dziękuję!

zakupy: kolczyki; grudzień 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 446830 z 12.12.2018

Wybralam tego sprzedawce poniewaz posiada ciekawy asortyment, ceny sa na rozsadnym poziomie i obsluga jest bez zarzutu

zakupy: bizuteria; grudzień 2018

plusy: szybka obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 446146 z 27.11.2018

Sklep wybrałam przypadkowo, ale okazało się, że bardzo trafnie. Zarówno asortyment, jak i sprzedający - na najwyższym poziomie. Sprzedający bardzo uprzejmi i dostępni nawet w niedzielę, co jest dodatkowym plusem. Polecam gorąco zakupy w tym sklepie.

zakupy: kolczyki i zestaw biżuterii.; listopad 2018

plusy: asortyment i sprzedający.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytaL rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 444910 z 05.11.2018

Bardzo dobrze zbudowana strona - wielokierunkowe możliwości wyszukiwania oraz nienachalne podpowiedzi co można jeszcze ... Biżuteria starannie wykona i szybko dostarczona Dziękuję

zakupy: wisiorek w kształcie motyla, wisiorek z onyksem + kolczyki; listopad 2018

plusy: asortymet

minusy: zero zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dziejka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439766 z 03.09.2018

Bardzo dobra oferta zarówno pod względem cenowym jak i proponowanych wzorów:)

zakupy: Pierścionki z kamieniami; sierpień 2018

plusy: wszystko sprawnie i zgodnie z ofertą

minusy: Jeszcze większy wybór wzorów by się przydał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439762 z 03.09.2018

Ofertę znalazłam w internecie.Po pierwszym zamówieniu bez wahania zdecydowałam się na następne zakupy.Profersjonalna obsługa,szybkość realizowania zamówieniato cechy które zdecydowały, że polecam.

zakupy: Pierścionki, bransoletka.; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizowania zakupu.

minusy: Nie ma nic do powiedzenia w tym temacie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439594 z 29.08.2018

Z zakupow w sklepie korzystam od dawna, zawsze znajde cos pieknego z bizuterii. Szeroka i roznorodna oferta, czeste nowosci sprawiaja, ze zawsze znajde cos nowego dla siebie. Duzym plusem jest dla mnie to, ze moge tu kupic pierscionki w duzym rozmiarze - a nosze rozmiar 22,23 !

zakupy: Sporo tego...Komplety, pierscionki - to kupuje nnajczesciej.; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta, swietne wykonanie, uprzejmosc obslugi

minusy: ten sklep nie ma wad !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439542 z 28.08.2018

Kolejny zakup i znów bardzo udany. Serdecznie POLECAM!!!

zakupy: Łańcuszek srebrny; sierpień 2018

plusy: Świetny kontakt, towar najwyższej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER