Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki i..., Klipsy

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, , Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Rubin, Szmaragd, Akwamaryn, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus, Kocie oczko

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 279
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 283 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Urszula rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415998 z 13.07.2017

Interesująca, bogata oferta biżuteria, bardzo ładne wzornictwo

zakupy: kolczyki, wisiorki, bransoletka; lipiec 2017

plusy: szybkość reakcji na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernadeta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415666 z 07.07.2017

Jestem zadowolona z biżuterii .Szybko i porządnie zapakowane.

zakupy: biżuteria; lipiec 2017

plusy: SZybka dostawa duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZW rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415650 z 07.07.2017

Przypadek sprawił, że szukając czterolistnej koniczynki trafiłam w internecie na ofertę tego sklepu. Przesyłkę otrzymałam w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia. Rewelacja!

zakupy: srebrny wisiorek w kształcie czterolistnej koniczynki; lipiec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adi rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415534 z 06.07.2017

Sklep odkryłam przypadkowo. Jestem zaskoczona niesamowicie szybką i sprawną obsługą. Polecam.

zakupy: kolczyki, zawieszka, pierścionek; lipiec 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: Zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415230 z 30.06.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ były tam najpiękniejsze towary w przystępnych cenach.Ponadto sklep posiada bardzo dobrą opinie wśród kupujących.

zakupy: 2 pierścionki i zawieszka; czerwiec 2017

plusy: towar jak na zdjęciu,przystępność cen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIOLA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415210 z 30.06.2017

Przez przypadek znalazlam sklep, bizuteria ladnie wyeksponowana, dobre opinie.

zakupy: Pierscionek, bransoletka, lancuszek; czerwiec 2017

plusy: Szybkosc, solidnosc

minusy: Nie zauwazylam nic zlego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 414750 z 21.06.2017

Szukałam biżuterii srebrnej na prezenty oraz do codziennego noszenia. Biżuteria jest bardzo ładna, ładnie jest wyeksponowana i opisana. Ceny przystępne.

zakupy: pierścionki różne; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, ładne wzornictwo, dobry towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 414698 z 20.06.2017

Witam! Ogólnie, sklep jest najlepszy ze wszystkich mi znanych, aczkolwiek dałabym maleńki minus. Kamienie w biżuterii odpadają. Już zgubiłam w dwóch pierścionkach. Teraz jak zamawiam produkty, to zwracam uwagę na to, jak jest wyrób wykonany, czy ma "haftki" po bokach, podtrzymujące kamień. Obsługa jest bardzo miła, szybka i perfekcyjna, polecam ten sklep! Wisior, czerwony mak, jest fantastyczny, bo duży!

zakupy: ANTICA - srebrny łańcuszek, CZERWONY MAK - wisiorek, ; czerwiec 2017

plusy: szybko, tanio

minusy: odpadajace kamienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emi rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 414146 z 10.06.2017

Wybrałam ten sklep, bo znalazłam pozytywne opinie o nim w internecie. Kupiłam i nie zawiodłam się!. Super produkty, ślicznie wykonane w konkurencyjnych cenach. Ekspresowa wysyłka jest dla mnie ważnym atutem tego sklepu. Jestem w 100% zadowolona i szczerze polecam ten sklep. Ja dokonam zakupów w nim jeszcze nie raz.

zakupy: kolczyki; czerwiec 2017

plusy: fajne ceny, ekstrawykonanie, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fiorella rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413794 z 06.06.2017

na strone sklepu trafilam przypadkowo szukajac bizuterii z czarna perłą sklep spelnil moje oczekiwania, bizuteria taka jak na zdjeciach, przystepna cena i szybka wysylka

zakupy: festa 2 -srebrny wisiorek z perłami; czerwiec 2017

plusy: bizuteria jak na foto, szybka wysylka, przystepna cena

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413298 z 31.05.2017

Wisiorek i kolczyki bardzo ładne.Niestety bigle przy kolczykach - złe.Otrzymałam jeden kolczyk z biglem,który po wzięciu do ręki spadł, a drugi kolczyk osobno, bigiel osobno.Ponieważ zależy mi na kolczykach czeka mnie wizyta u złotnika, po to,aby kolczyki nadawały się do noszenia.

zakupy: wisiorek i kolczyki-ważki; maj 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: wykonanie bigli do kolczyków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GBD rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413246 z 30.05.2017

Był to już kolejny zakup w tym sklepie. Towar zgodny z prezentowanym na zdjęciach. Wysyłka bardzo sprawna. Obsługa klienta natychmiastowa i rzeczowa.

zakupy: komplet carlo; maj 2017

plusy: Oryginalne wzornictwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zofia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 412790 z 24.05.2017

Podobał mi się towar.wybrałam przypadkowo

zakupy: kolczyki; maj 2017

plusy: szybka realizacja transakcjii i jej zgodność z ofertą

minusy: wszystko mi sie spodobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagdaLENA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 412770 z 24.05.2017

Piękne klasyczne wzornictwo oraz miła, profesjonalna i błyskawicznie działająca obsługa = 100% satysfakcja

zakupy: jestem stałą klientką; maj 2017

plusy: Piękne, klaszyczne wzornictwo + przystępne ceny.

minusy: Jeśli jakieś są nadrabia je miła i pomocna obsługa sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomes rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 412698 z 24.05.2017

Raz, dwa, trzy i towar dostarczony - w niedz. zamówiłem we wtorek odebrałem ... nic dodać, nic ująć! :-) Towar jak na zdjęciu Polecam

zakupy: pierścionek z koralem; maj 2017

plusy: sprawność obsługi

minusy: na razie nie ujawnione ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 411486 z 08.05.2017

Super biżuteria, już drugi raz kupowałam. Polecam 😀

zakupy: Kolczyki, wisiorek, pierścionek, bransoletka; kwiecień 2017

plusy: Świetna jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 410474 z 24.04.2017

Bardzo duży wybór ślicznej biżuterii, każda rzecz jest niepowtarzalna,wykonana z dużą precyzją.Zamowilam wcześniej dwa wisiorki,teraz czekam na pierścionek.Bardzo dobry kontakt ze sklepem szybka realizacja zamówienia.Polecam.

zakupy: pierścionek z onyksami, rubinami i perełkami; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja i piękne wyroby

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola114 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 409554 z 10.04.2017

Wspaniała biżuteria. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.Bardzo szybka i sprawna dostawa.

zakupy: Pierścionek z kryształęm górskim.; kwiecień 2017

plusy: Wspaniały towar i bardzo dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 406814 z 01.03.2017

Sklep ma dobrą ofertę, ładne rzeczy, niedrogie i co dla mnie ważne większość produktów można kupić w kompletach (osobno oczywiście też). Szukałam konkretnego koloru kamienia, przeglądnęłam wiele stron i wydaje mi się, że pod względem kolorystyki kamieni Topsilver jest numer 1 Dodatkowo sklep ma profesjonalną i życzliwą obsługę, która zaskoczyła mnie szybkością reakcji i to w godzinach mocno wieczornych. Realizacja zamówienia również jest nadzwyczajna, produkty zamówione po 22 zostały wysłane o 8 rano następnego dnia.

zakupy: wisior, kolczyki, pierścionek oraz łańcuszek; marzec 2017

plusy: atrakcyjna oferta, rewelacyjna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 404794 z 03.02.2017

Sklep wybrany przypadkowo. Oferta okazała się ciekawa. Kontakt bardzo dobry. Towar zgodny z opisem i zgodny z oczekiwaniami. Szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa. Zdecydowanie polecam!!!

zakupy: Pierścionek z bursztynem; luty 2017

plusy: Ciekawa oferta, towar zgodny z opisem

minusy: Wady? - jak dla mnie - BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER