Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki i..., Klipsy

Popularne marki

Perła, , Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Rubin, Szmaragd, Akwamaryn, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus, Kocie oczko

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 286
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 291 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Izabela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423482 z 10.11.2017

WItam! Napiszę w formie żartobliwej ale jak najbardziej prawdziwej. W mailu od Państwa, odczytałam takie zdanie: Jeśli chciałbyś ocenić nasz sklep, możesz to wykonać w krótkiej ankiecie (jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 2 minuty), która pozwoli nam się doskonalić w obsłudze klienta. Państwo nie mają w czym się doskonalić, bo tak profesjonalnej obsługi klienta, nie spotkałam w żadnym sklepie internetowym! Jesteście wspaniali a Wasze usługi, perfekcyjne pod każdym względem. Towar pierwsza klasa! :) Z uszanowaniem Izabela

zakupy: BUSAN - srebrne kolczyki z szafirem; listopad 2017

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423470 z 09.11.2017

Pokazany towar spełnia moje oczekiwania.Mogę spokojnie oglądać i wybrać towar, w odpowiednim dla mnie czasie. Bardzo sprawna całościowa obsługa. Czas realizacji bardzo dobry.

zakupy: Pierścionki; listopad 2017

plusy: Możliwość oglądania towaru w dowolnym czasie.Duży wybór

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423130 z 03.11.2017

Dopiero poznałam ten sklep. Bardzo mi się podobało, że jest taki duży wybór. Szukałam pierścionka z granatem i znalazłam. Dziękuję za szybką wysyłkę.

zakupy: pierścionek z granatem, srebrny.; listopad 2017

plusy: dużo ładnego towaru.

minusy: nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sofija nie ma zdania o Topsilver.pl opinia nr 422406 z 24.10.2017

jest ok

zakupy: biżuteria srebrna; październik 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420586 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: OSUNA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM; sierpień 2017

plusy: Po prostu PIĘKNE!!!

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420582 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: FESTA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z PERŁAMI; sierpień 2017

plusy: po prostu PIĘKNE!!!

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420270 z 20.09.2017

Zadowolony jestem przede wszystkim z wyjątkowej - profesjonalnej obsługi - szybkiej. Bardzo szybka przesyłka.

zakupy: Srebrny wisiorek - Nefretete.; wrzesień 2017

plusy: Super obsługa - mailowa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419714 z 12.09.2017

Zakupione kolczyki bardzo spodobały sie żonie.Zakup byłszybko dostarczony .Polecamsklep super!

zakupy: Kolczyki z bursztynem; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa do klienta i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALICE rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419602 z 09.09.2017

SZUKAŁAM KOLCZYKÓW Z BURSZTYNEM I ZNALAZŁAM TEN SKLEP.JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU I STALE COŚ ZAMAWIAM BO JEST DUŻY WYBÓR TOWARU.

zakupy: KOLCZYKI Z PERŁA I NIEBIESKIM OCZKIEM; wrzesień 2017

plusy: SZYBKA I PEWNA DOSTAWA TOWARU

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419286 z 04.09.2017

Super wybór, szybka realizacja. Właśnie dostałam SMS że moje pierscioneczki wysłane czyli jutro już będą. To moje drugie zakupy u tego sprzedawcy i przy płatności on-line trwa to 2-3 dni. Będę odwiedzała ich co miesiąc . Polecam

zakupy: Pierścionki; wrzesień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 418322 z 18.08.2017

Szukałam kolczyków że szmaragdami i przez 30 dni nie znalazłam piękniejszych wzorów niż w topsilver.Dzis właśnie odebrałam swoje zamówienie, kolczyki i zawieszka.Sa piękne, prześliczne.Napewno będę tu zaglądać.Pozdrawiam cały zespół .Tak trzymac

zakupy: Kolczyki i zawieszka srebrna; sierpień 2017

plusy: Same pozytywy.Szybko tanio przejrzyście

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cattleya rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417834 z 10.08.2017

Oczekiwania spełnione w 100 % - nareszcie znalazłam sklep oferujący poszukiwaną dł. łańcuszka :)

zakupy: łańcuszek; sierpień 2017

plusy: expresowa dostawa , dobra komunikacja mailowa

minusy: łańcuszek na zdjęciu robił wrażenie bardziej solidnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pioter63 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417726 z 09.08.2017

Jak najbardziej spełnił me oczekiwania rzetelny i solidny sklep,miła obsługa ekspresowa wysyłka.Polecam

zakupy: broszka, łancuszek; sierpień 2017

plusy: szybka wysyłka,miła obsługa,duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417278 z 02.08.2017

już wielokrotnie tam kupowałam. Bardzo mila obsługa

zakupy: kolczyki srebrne; sierpień 2017

plusy: niezawodna obsługa i dobre produkty

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 416846 z 27.07.2017

WYROBY BARDZO ŁADNE I ZA ROZSĄDNĄ CENĘ, ZAMÓWIENIE ZOSTAŁO PRZYJĘTE TELEFONICZNIE (BO ZALEŻAŁO MI NA CZASIE) SPRZEDAWCA BARDZO UPRZEJMY, DOSTOSOWAŁ SZYBKIE DORECZENIE DO MOICH POTRZEB.

zakupy: BRANSOLETKA I ZAWIESZKA; lipiec 2017

plusy: BARDZO SZEROKI WYBÓR, DOSTEP TELEFONICZNY I WYSYŁKA 24/7

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 416786 z 26.07.2017

Niespotykanie, przepiękne wzory biżuterii. Polecam

zakupy: komplety i naszyjniki; lipiec 2017

plusy: Bogaty wybór

minusy: Całe zamówienie zapakowane w jedno pudełeczko na biżuter

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415998 z 13.07.2017

Interesująca, bogata oferta biżuteria, bardzo ładne wzornictwo

zakupy: kolczyki, wisiorki, bransoletka; lipiec 2017

plusy: szybkość reakcji na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adi rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415534 z 06.07.2017

Sklep odkryłam przypadkowo. Jestem zaskoczona niesamowicie szybką i sprawną obsługą. Polecam.

zakupy: kolczyki, zawieszka, pierścionek; lipiec 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: Zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIOLA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415210 z 30.06.2017

Przez przypadek znalazlam sklep, bizuteria ladnie wyeksponowana, dobre opinie.

zakupy: Pierscionek, bransoletka, lancuszek; czerwiec 2017

plusy: Szybkosc, solidnosc

minusy: Nie zauwazylam nic zlego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 414750 z 21.06.2017

Szukałam biżuterii srebrnej na prezenty oraz do codziennego noszenia. Biżuteria jest bardzo ładna, ładnie jest wyeksponowana i opisana. Ceny przystępne.

zakupy: pierścionki różne; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, ładne wzornictwo, dobry towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER