Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki i..., Klipsy

Popularne marki

Perła, , Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Rubin, Akwamaryn, Szmaragd, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus, Kocie oczko

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 292
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 299 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Teresa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 427218 z 09.01.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ oferowana biżuteria mi się podobała w internecie. Zamówiłam pierścionek który spełnił moje oczekiwania.Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 427146 z 08.01.2018

Kupiony towar spełnił moje oczekiwania jest zgodny z tym co w ofercie. Ładne staranne wykonanie.

zakupy: pierścionek i brożka.; styczeń 2018

plusy: przesyłka dotała bardzo szybko

minusy: nie mam żadnych uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidziuś rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426342 z 22.12.2017

Kupowałem kolejny raz i nnie zawiodłem się

zakupy: wisiorki; grudzień 2017

plusy: profesjonalizm,terminowość,pokrycie obietnicy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidziuś rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426338 z 22.12.2017

Kupowałem kolejny raz i się nie zawiodłem.

zakupy: Wisiorki; grudzień 2017

plusy: Profesjonalizm ,terminowość,pokrycie w obietnicy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xEmixx rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426302 z 21.12.2017

Na sklep TopSilver natknęłam się przypadkiem w poszukiwaniu prezentu świątecznego dla mamy. Z pośród szerokiej gamy asortymentu, wybrałam srebrną bransoletkę z koralem. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, fajny świetny kontakt ze sprzedawcą, a co do towaru - jak najbardziej dobrej jakości. Mi osobiście się podoba zakupiona bransoletka, a czy mamie przypadnie do gustu ?? Bez wątpienia, elegancja i klasyk w jednym. Jak najbardziej polecam! ;)

zakupy: Bransoletka z koralem; grudzień 2017

plusy: Dobry kontakt ze sprzedawcą, dobrej jakości towar

minusy: Według mnie na chwilę obecną, brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna Kowalska rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426174 z 20.12.2017

Sklep wybrałam przypadkiem z internetu. I... jestem oczarowana. Bardzo dobry kontakt, super szybka dostawa, piękne wyroby. Kolczyki i wisior dokładnie takie, jakie były zaprezentowane na zdjęciach. Dziękuję i POLECAM:)

zakupy: kolczyki i wisior Kuba i Charllot; grudzień 2017

plusy: profesjonalizm i szybkość obsługi, piękne wyroby

minusy: w moim mniemaniu - BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Topsilver.pl opinia nr 425946 z 16.12.2017

Sklep nie spełnił moich oczekiwań i widzę, że zdjęcia pierścionków Adyga i Benita (srebro z bursztynem) są dalej niezmienione, a podobno wycofaliście się Państwo z szerokich obrączek. Na zdjęciu są wciąż szerokie obrączki przy tych modelach, tym czasem ja dostałam pierścionek o wąskiej obrączce, który bardzo różni się od tego ze zdjęcia. Nie wiem, co mam o tym myśleć...

zakupy: pierścionki; grudzień 2017

plusy: dość szybka realizacja zamówienia

minusy: towar inny niż na zdjęciu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Topsilver.pl opinia nr 425318 z 06.12.2017

Nie polecam, towar na stronie internetowej bardzo różni się od tego, co się otrzymuje.

zakupy: Pierścionki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Towar niezgodny z tym, co na stronie internetowej.

Odpowiedź sklepu 06.12.2017

Pani Iwono, zmieniliśmy jedno mocowanie pierścionka na lepsze (wg klientek) nie zostało zamienione zdjęcie. Przeprosiliśmy i zaproponowaliśmy inne rozwiązania - na które Pani nie zareagowała po czym wystawia taka opinie. W ofercie mamy ponad 2000 produktów i przydarzyło sie nam jedno stare zdjęcie gdzie obrączka jest inna, ale czy cytuje: "bardzo różni się od tego, co się otrzymuje".

Odpowiedź Iwona 06.12.2017

Może według klientek to mocowanie jest lepsze, ale ja zamawiałam inny pierścionek niż ten, który otrzymałam. Poza tym zamawiałam konkretny produkt i związany z tym był również rozmiar pierścionka, bo im szersza obrączka, tym większy rozmiar. A jeśli idzie o ścisłości to nie chodzi o zdjęcie tylko pierścionka Adyga, ale również całego kompletu Adyga, bo na zdjęciu kompletu też jest pierścionek o szerokiej obrączce. Ta sama uwaga odnosi się do pierścionka Benita i kompletu Benita. Skoro macie stare zdjęcia, to nie ma się co dziwić, że klient zamawia to, co widzi na zdjęciu, a jak dostaje coś innego, to jest rozczarowany, delikatnie mówiąc. To w końcu sklep internetowy... A co do innego rozwiązania, to nic mi nie zaproponowano w zamian. Jestem rozczarowana, tym bardziej, że zawsze poleciała sklep Topsilver znajomym. Niestety, nic już tu nie zamówię i nie będę polecać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 424782 z 28.11.2017

Dużo ciekawych wyrobów w przystępnych cenach.

zakupy: Pierścionek srebrny z koralem; listopad 2017

plusy: Ciekawy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423482 z 10.11.2017

WItam! Napiszę w formie żartobliwej ale jak najbardziej prawdziwej. W mailu od Państwa, odczytałam takie zdanie: Jeśli chciałbyś ocenić nasz sklep, możesz to wykonać w krótkiej ankiecie (jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 2 minuty), która pozwoli nam się doskonalić w obsłudze klienta. Państwo nie mają w czym się doskonalić, bo tak profesjonalnej obsługi klienta, nie spotkałam w żadnym sklepie internetowym! Jesteście wspaniali a Wasze usługi, perfekcyjne pod każdym względem. Towar pierwsza klasa! :) Z uszanowaniem Izabela

zakupy: BUSAN - srebrne kolczyki z szafirem; listopad 2017

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423470 z 09.11.2017

Pokazany towar spełnia moje oczekiwania.Mogę spokojnie oglądać i wybrać towar, w odpowiednim dla mnie czasie. Bardzo sprawna całościowa obsługa. Czas realizacji bardzo dobry.

zakupy: Pierścionki; listopad 2017

plusy: Możliwość oglądania towaru w dowolnym czasie.Duży wybór

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 423130 z 03.11.2017

Dopiero poznałam ten sklep. Bardzo mi się podobało, że jest taki duży wybór. Szukałam pierścionka z granatem i znalazłam. Dziękuję za szybką wysyłkę.

zakupy: pierścionek z granatem, srebrny.; listopad 2017

plusy: dużo ładnego towaru.

minusy: nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sofija nie ma zdania o Topsilver.pl opinia nr 422406 z 24.10.2017

jest ok

zakupy: biżuteria srebrna; październik 2017

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420586 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: OSUNA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM; sierpień 2017

plusy: Po prostu PIĘKNE!!!

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420582 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: FESTA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z PERŁAMI; sierpień 2017

plusy: po prostu PIĘKNE!!!

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419714 z 12.09.2017

Zakupione kolczyki bardzo spodobały sie żonie.Zakup byłszybko dostarczony .Polecamsklep super!

zakupy: Kolczyki z bursztynem; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa do klienta i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALICE rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419602 z 09.09.2017

SZUKAŁAM KOLCZYKÓW Z BURSZTYNEM I ZNALAZŁAM TEN SKLEP.JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU I STALE COŚ ZAMAWIAM BO JEST DUŻY WYBÓR TOWARU.

zakupy: KOLCZYKI Z PERŁA I NIEBIESKIM OCZKIEM; wrzesień 2017

plusy: SZYBKA I PEWNA DOSTAWA TOWARU

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419286 z 04.09.2017

Super wybór, szybka realizacja. Właśnie dostałam SMS że moje pierscioneczki wysłane czyli jutro już będą. To moje drugie zakupy u tego sprzedawcy i przy płatności on-line trwa to 2-3 dni. Będę odwiedzała ich co miesiąc . Polecam

zakupy: Pierścionki; wrzesień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 418322 z 18.08.2017

Szukałam kolczyków że szmaragdami i przez 30 dni nie znalazłam piękniejszych wzorów niż w topsilver.Dzis właśnie odebrałam swoje zamówienie, kolczyki i zawieszka.Sa piękne, prześliczne.Napewno będę tu zaglądać.Pozdrawiam cały zespół .Tak trzymac

zakupy: Kolczyki i zawieszka srebrna; sierpień 2017

plusy: Same pozytywy.Szybko tanio przejrzyście

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cattleya rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417834 z 10.08.2017

Oczekiwania spełnione w 100 % - nareszcie znalazłam sklep oferujący poszukiwaną dł. łańcuszka :)

zakupy: łańcuszek; sierpień 2017

plusy: expresowa dostawa , dobra komunikacja mailowa

minusy: łańcuszek na zdjęciu robił wrażenie bardziej solidnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER