Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Figurki, Łańcuszki, Spinki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Onyks, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 327
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 332 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafal rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455798 z 16.11.2019

Wybralem ten sklep poniewaz mial najladniejszy pierscionek ktorego szukalem jako prezent dla mojej mamy. Mama zachwycona,cieszyla sie jak male dziecko!Bardzo profesjonalna obluga zespolu,naprawde polecam.Wielkie dzieki!

zakupy: pierscionek; listopad 2019

plusy: doskonala obsluga, szybka dostawa,towar pierwsza klasa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455754 z 14.11.2019

Sklep znalazłam przypadkiem. Kocham srebrną biżuterię i znalazłam tu przepiękne, oryginalne wyroby do tego w korzystnych cenach.

zakupy: Komplet kotki: wisior, kolczyki, broszka i wisior kratka.; listopad 2019

plusy: Piękne wyroby, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455710 z 12.11.2019

ponieważ znalazłam na stronie przepiękne kolczyki.

zakupy: kolczyki kotki; listopad 2019

plusy: Moja transakcja odbyła się w sposób wzorcowy. Dziękuję i

minusy: Sklep nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455154 z 16.10.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jeden z niewielu zdecydował się wykonać biżuterię że srebra według mojego projektu i to w rozsądnej cenie

zakupy: Obrączka srebrna według własnego projektu; październik 2019

plusy: Świetny kontakt, bardzo szybki czas realizacji zamówieni

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454958 z 07.10.2019

Posiadają srebrne sygnety w rozsądnej cenie.

zakupy: sygnet; październik 2019

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie posiadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454798 z 29.09.2019

Piękny komplet z koralem zobaczyłam własnie w tym sklepie ,biżuteria inna niż wszystkie bardzo jestem zadowolona z zakupu i niejedno jeszcze tu kupie .Bardzo szybka dostawa pięknie zapakowane polecam ten sklep wszystkim.

zakupy: komplet z koralem i cyrkoniami; wrzesień 2019

plusy: profesjonalny sklep internetowy

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454750 z 27.09.2019

zainteresowały mnie wyroby ze srebra inne niż w sklepach.

zakupy: pierścionek; wrzesień 2019

plusy: ładna biżuteria i szybkość wysyłki.

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454698 z 25.09.2019

Jak zwykle piękne kolczyki i natychmiastowa realizacja, zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: kolczyki; wrzesień 2019

plusy: piękne produkty i błyskawiczna realizacja

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malstep rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454558 z 17.09.2019

Błyskawiczna wysyłka. Rzetelne informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: koplet; wrzesień 2019

plusy: zdjęcia, informacje o produktach, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 453210 z 17.07.2019

Dobra jakość, piekne wzory wisior piękny i jedyny w swoim rodzaju!

zakupy: CZERWONY MAK - srebrny wisior z rubinami; lipiec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mbelfer rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 452618 z 24.06.2019

Szybko i zawsze to, co zamawiam : )

zakupy: biżuteria; czerwiec 2019

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stokrotka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 450834 z 02.04.2019

Biżuteria pięknie wykonana. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość. Bardzo szybka wysyłka. Bezproblemowa wymiana na inny rozmiar. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: sygnet; luty 2019

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANUTA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 449842 z 05.03.2019

Jestem koneserem piękna i estetyki. Wyroby firmy Topsilver, to małe dzieła sztuki, dopieszczone w każdym szczególe. Właściciel zaś, jest cudownym, wrażliwym człowiekiem. Delikatnie podpowiada, doradza, wyjaśnia i pomaga. Przyjemnością jest kupowanie w tym sklepie pięknych cudeniek. Pięknym językiem opisane są wszystkie przedmioty i już po tej lekturze chcę się być ich właścicielem. Do tego szybką i tania dostawa kurierską. Gratulacje dla Państwa i wszystkim chcę polecić ten sklep i tego sprzedawcę - artystę.

zakupy: Pierścionek, kolczyki, sygnet; marzec 2019

plusy: Same zalety

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 449166 z 14.02.2019

Wybrałam ten sklep ,ponieważ już tu kupowałam i jestem bardzo zadowolona, bo zawsze spełnia moje oczekiwania. Tym razem kupiłam-srebrne kolczyki z kryształem .Są piękne ,delikatne ,dobrze zaprojektowane i wykonane.Dziękuję.

zakupy: SALZBURG-srebrne kolczyki z kryształkami.; luty 2019

plusy: Piękna, stylowa biżuteria.

minusy: Nie zauważyłasm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 449110 z 12.02.2019

Spodobał mi się pierścionek, który w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej. Obsługa bez zarzutu.

zakupy: pierścionek; luty 2019

plusy: Duży asortyment i wysoka jakość obsługi.

minusy: nie znalazłam wad i z pewnością tu wrócę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448562 z 29.01.2019

Swietne wyroby w niewygorowanych cenach szybka wysyłka i swietny kontakt z właścicielem

zakupy: 2 broszki srebro z perłą; styczeń 2019

plusy: Ładne wyroby z przystępnymi cenami obsluga wzorowa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448282 z 21.01.2019

Mój wybór tego właśnie sklepu zachęcił mnie do kupna prezentu św. poprzez swoją elegancję i kunszt złotniczy.........potem okazało się,iż to uprzejmy .......serdeczny i profesjonalny sprzedawca.......tak znakomicie i przychylnie nie zostałam jeszcze potraktowana w moim wieloletnim kontakcie z ""Allegro""" Serdecznie dziękuję!!!!!!!! Jadwiga Zukowska!!!!!

zakupy: wisiorek i bransoletka z bursztynami; styczeń 2019

plusy: Terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarooo1022 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 448154 z 17.01.2019

Sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów. Znalazłem dokładnie to czego poszukiwałem. Produkt, który otrzymałem w 100% zgadzał się z opisem, a nawet w rzeczywistości jego walory wzrosły. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia (1 dzień i zamówiony towar był już u mnie). POLECAM !!!

zakupy: NADINA - srebrna bransoletka z onyksem; styczeń 2019

plusy: Pełen profesjonalizm, uczciwość i sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447942 z 11.01.2019

Sklep wybrałam z powodu ciekawej i różnorodnej oferty . Zamówienie zrealizowane szybko , bez problemów . Będę poleca ten sklep , a i sama tu wrócę .

zakupy: medalion zodiak; styczeń 2019

plusy: ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Evvvva rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 447654 z 04.01.2019

ciekawe projekty biżuterii, szybka wysyłka

zakupy: kolczyki i broszka; styczeń 2019

plusy: dosyć niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER