Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Spinki, Figurki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Szmaragd, Rubin, Onyks, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 349
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 357 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460942 z 08.09.2020

Kupiłam kolczyki,są ładne ,azurowe a ja bardzo takie lubie. Kupuję w tym sklepie od czasu do czasu.Jestem zadowolona z obsługi-jest bardzo miła.Biżuteria ładna.

zakupy: Kolczyki MARDA.; wrzesień 2020

plusy: Bardzo miła i kompetentna obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela nie poleca Topsilver.pl opinia nr 460926 z 08.09.2020

Podobały mi się wyroby ale ciągle coś z nimi nie tak .Wmawia się mi że to moja wina.

zakupy: kolczyki:lizbona, salzburg, adria; wrzesień 2020

plusy: wyeksponowanie towaru

minusy: byle jak wykonany towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna nie poleca Topsilver.pl opinia nr 460646 z 20.08.2020

Pierszy zakup był niewypałem, ale teraz wybrałam bardziej masywny piersionek i................Opinia moja nie jest najlepsza.Inaczej wygląda pierscionek ,który zamówiłam na zdjeciu w ofercie. Zamówiłam drugi raz i drugi raz jestem rozczarowana. Na  zdjeciu pierscionek wyglada masywnie -wiekszych rozmiarów .A dostałam cieniutki, malutki, drobniutki. Sytuacja się powtórzyła Nie to nie moja bajka-trzeci raz sie nie dam naciać.  Nadmieniam ze dwa lata temu tez kupilam piescionek-ktory byl rowniez dużym rozczarowaniem. Oczka cyrkonie powylatywal po pół roku-lezy bezużyteczny

zakupy: 2018-2020; sierpień 2020

plusy: to ,że ralizacja zamówienia

minusy: zdjęcia towaru- nie są zgodne w rzeczywistości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leman1959 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460430 z 30.07.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania znalazłem sklep w necie przypadkowo

zakupy: Sygnet męski; lipiec 2020

plusy: szybko i sprawnie

minusy: szystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460402 z 28.07.2020

I jestem tu ponownie :D. Poza ciekawą ofertą szybkość realizacji zamówienia i przystępne ceny przyciągają.

zakupy: Srebrne ażurowe serduszka kolczyki z wisiorkiem; lipiec 2020

plusy: Ciekawa oferta i przystępne ceny

minusy: Miło stwierdzić że nie dostrzegam :))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460386 z 27.07.2020

Bardzo ładne wzornictwo.

zakupy: Komplet biżuterii z perłą; lipiec 2020

plusy: Zakup przebiegał zgodnie z ofertą

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460382 z 27.07.2020

Bardzo ładne wzornictwo.

zakupy: Komplet biżuterii z perłą; lipiec 2020

plusy: Zakup przebiegał zgodnie z ofertą

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460374 z 27.07.2020

Bardzo ładne wzornictwo.

zakupy: Komplet biżuterii z perłą; lipiec 2020

plusy: Zakup przebiegał zgodnie z ofertą

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460350 z 22.07.2020

Na sklep trafiłam zupełnie przypadkowo.Termin realizacji zamówienia był bardzo szybki,jestem bardzo zadowolona z przepieknego pierścionka z malchitim z krysztalkami.Sklep godny polecenia.Wlasnie złożyłam kolejne zamówienie

zakupy: DEGLI srebrny pierścionek z malachitem i krysztalkami; lipiec 2020

plusy: Uczciwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460274 z 18.07.2020

Sklep znam od wielu lat i niezmiennie prezentuje wyroby wysokiej jakości. Nabywam tu głównie kolczyki które nigdy nie miały wad i nie uległy przedwczesnemu uszkodzeniu (w przeciwieństwie do tych,które kupiłam w sklepie Yes czy Apart). Ostatni zakup-kolczyki Pawie Oczko-przecudne.

zakupy: Kolczyki, wisiorki; lipiec 2020

plusy: ciekawa oferta, dobra jakość, przystępna cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459982 z 26.06.2020

Spodobał mi się subtelny srebrny wisiorek z naturalnym akwamarynem. Zakupiony drobiazg nie zawiódł moich oczekiwań, powiem nawet, że okazał się jeszcze ładniejszy od tego na zdjęciu. Może ze względu na maleńki rozmiar. A przesyłka doszła już następnego dnia po złożeniu zamówienia.

zakupy: wisiorek srebrny z akwamarynek; czerwiec 2020

plusy: ciekawa oferta, skierowana do klientów o różnych gustach

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drago rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459794 z 16.06.2020

Znalazlem szukany przez siebie wzor sygnetu

zakupy: sygnet z krzyzem jeruzalem; czerwiec 2020

plusy: atrakcyjne ceny i towary

minusy: maly drobiazg dot. wykonczenia sygnetu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bella rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459482 z 27.05.2020

Na sklep trafiłam przypadkowo znalazłam zdjęcia biżuterii która bardzo mi się spodobała nietypowy zestaw który Mamie bardzo się spodobał jestem zadowolona kontakt mailowy bardzo szybki odpowiedzi na każde pytania szybka wysyłka polecam i na pewno tu wrócę pozdrawiam

zakupy: Zestaw biżuterii z turkusem; maj 2020

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459226 z 20.05.2020

Przejrzałam parę sklepów i ten akurat miał w sprzedaży coś co bardzo mi się spodobało. Szukałam kamienia granatu w wisiorku do łańcuszka. Oczywiście jest takich wiele ale w tym sklepie znalazłam wisiorek z granatem i smokiem. Bardzo nietypowe i super oryginalne. Bardzo szybka obsługa i wysyłka. Brawo, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Wisiorek do łańcuszka; maj 2020

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EwelinaT rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459086 z 14.05.2020

Na sklep trafiłam przypadkiem, szukając prezentu na dzień matki. Zamówiłam broszke. Z racji tego, że mieszkam na Islandii, miałam problem z opłatą za zamówienie kartą. Ale kontakt ze sklepem był na bardzo wysokim poziomie i bardzo szybko otrzymywałam odpowiedzi. Problem z płatnością kartą z Islandii w Polsce miałam kilkukrotnie więc nie mam żadnych pretensji do sklepu. Zamówienie zostało opłacone wieczorem z Polski natomiast rano na drugi dzień, dostałam info, że zostało wysłane. Jestem mega zadowolona i z asortymentu i z obsługi.

zakupy: Maj 2020; maj 2020

plusy: Szybko, zwięźle i na temat 😊

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458962 z 07.05.2020

To moje kolejne zakupy w tym miejscu. Chętnie odwiedzam sklep, gdyż wiem, że znajdę tu coś dla siebie. Przyciąga duży wybór form i solidność wykonania. Dużą zaletą jest nieprawdopodobna wręcz szybkość realizacji zamówienia i staranność przygotowania towaru do wysyłki. Polecam i sama też na pewno tu wrócę. :)

zakupy: Srebrne kolczyki z bursztynem i wisiorek; maj 2020

plusy: Duży wybór, przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458622 z 23.04.2020

Potrzebowałem srebrnej biżuterii na prezent, a w tym sklepie jest duży wybór

zakupy: Bransoletka; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór, łatwe wyszukiwanie, indywidualne zamówienia

minusy: Denerwuje mnie biżuteria astrologiczna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458466 z 14.04.2020

Sklep znalazłam już kilka lat temu, wielokrotnie zamawiałam biżuterię i za każdym razem produkty były piękne i doskonałej jakości.

zakupy: Kolczyki; kwiecień 2020

plusy: Szybka i bardzo profesjonalna obsługa.

minusy: Do tej pory nie zauważyłam żadnych minusów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGORZATA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458442 z 10.04.2020

LUBIĘ TRADYCYJNĄ SREBRNĄ BIZUTERIĘ .SKLEP SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA .

zakupy: PIERŚCIONEK Z GRANATEM; kwiecień 2020

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: CHCIAŁABYM ZDJĘCIE PIERŚCIONKA NA PALCU ,UŁATWIA WYBÓR

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457462 z 12.02.2020

Biżuteria przepiękna ,a towar jak na zdjęciu w przystępnej cenie.Dlatego był to mój kolejny zakup.ZAMÓWIENIE WCZORAJSZE DOSZŁO NA DZISIAJ.

zakupy: Trzy pierścionki i dwie przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość,przystępność cenowa.

minusy: dla mnie za słabo widoczna próba srebra.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER