Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Figurki, Spinki, Łańcuszki

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, Srebro bez kamieni, Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 298
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 303 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438854 z 10.08.2018

Spodobały mi się pierścionki na stronie sklepu. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.

zakupy: Dwa pierścionki: z turkusu i bursztynem; sierpień 2018

plusy: Mega szybka dostawa 24 godziny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438690 z 06.08.2018

zaciekawiła mnie biżuteria.którą sklep oferuje.Jest w moim guście i czegoś takiego szukałam.Wszystko przebiegło sprawnie i szybko otrzymałam zamówiony towar.Spokojnie mogę polecić sklep Topsilver.

zakupy: kupiłam dwa pierścionki, zawieszkę i kolczyki; sierpień 2018

plusy: miło i bezproblemowo

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mojawena8 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438122 z 23.07.2018

Wspaniała , elegancka i ponadczasowa biżuteria .Miły fachowy kontakt . Szybka dostawa a moje kolczyki bajecznie piękne !!! Dziękuję i polecam wszystkim serdecznie :-)

zakupy: Kolczyki MANUELA; lipiec 2018

plusy: duży wybór , ciekawe wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438118 z 23.07.2018

Ten sklep spełnia moje oczekiwania i trafia w mój gust a biżuteria jest piękna dobrze wykonana i piękniejsza niż na zdjęciach.

zakupy: Kupiłam wisiorek CALLA; lipiec 2018

plusy: Piękna stylowa biżuteria.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 437422 z 06.07.2018

Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar wysłany błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: kolczyki; lipiec 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 436654 z 21.06.2018

Polecam zakupy w sklepie internetowym Topsilver .Wyroby są zawsze zgodne z opisem i pięknie wykonane.Jestem bardzo zadowolona z zakupionej biżuterii i gorąco polecam zakupy w w /wym sklepie.Dodam jeszcze że przemiła obsługa , łatwy kontakt telefoniczny.

zakupy: Kolczyki pierscionek; czerwiec 2018

plusy: Fajne wyroby, dostępne ceny.

minusy: Ja nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435262 z 23.05.2018

Kiedyś już kupowałam w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona.Teraz więc postanowiłam znów kupić tym razem kolczyki z ametystem i kryształkami.Kolczyki są prześliczne,pięknie zaprojektowane i wykonane.Są piękniejsze niż na zdjęciu.Obsługa znakomita.Przesyłka ekspresowa.Dziękuję i polecam ten sklep.

zakupy: Kolczyki Lizbona z ametystem i kryształkami.; maj 2018

plusy: Piekna biżuteria,

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435238 z 23.05.2018

Bardzo szybka i rzetelna obsluga.Pomoc przy wyborze oraz podpowiedzi przy malych problemach internetowych Na wysylane droga email pytania dotyczace towaru lub przesylki , czeka sie doslownie pare minut. Pelny profesjonalizm.

zakupy: bransoletka srebrna z bursztynem, srebrny wisior z bursztyne; maj 2018

plusy: szybka i mila obsluga,pomoc dla klienta

minusy: zadnej wady nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434902 z 16.05.2018

sklep wybrałam przypadkiem ,przez internet ,ale jestem bardzo zadowolona z zakupu ;zawieszka bardzo ładna,starannie wykonana

zakupy: wisiorek czterolistna koniczyna srebro; maj 2018

plusy: śliczny towar,szybka dostawa

minusy: nie ma wad wg mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata P. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 432330 z 28.03.2018

Bardzo ładna,stylowa biżuteria, duży wybór i bardzo dobre ceny. Obsługa bardzo miła, szybki zwrot pieniędzy za odesłany produkt. Serdecznie polecam.

zakupy: zawieszki, pierscinki; marzec 2018

plusy: duży wybór, bardzo dobre ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 431638 z 16.03.2018

Biżuteria wysokiej jakości i wyjątkowej urody w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Pierścionek; marzec 2018

plusy: Wszystko na wysokim poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 430902 z 06.03.2018

sklep znalazłem na internecie przypadkiem a wybrałem bo jedyny który oferuje dobrą cenę produktu i dobre wykonanie...polecam....

zakupy: Kerma-srebrna bransoletka z onyksem; marzec 2018

plusy: cena i jakość....

minusy: nic...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 430554 z 01.03.2018

Piękna biżuteria,wykonana bardzo starannie 100% zgodności z opisem,miła i fachowa obsługa ,szybka realizacja zamówienia

zakupy: komplet biżuterii ze szmaragdem +bransoletka; marzec 2018

plusy: piękna biżuteria .przystępna cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 428058 z 22.01.2018

Zainteresowała mnie reklama w sklepie i duży wybór produktów w przystępnych cenach. W 2017 r zakupiłam komplet z onyksami. Bardzo delikatny i spełnił moje oczekiwania

zakupy: Srebrny komplet wplecione serduszka i łańcuszek linca; styczeń 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 427218 z 09.01.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ oferowana biżuteria mi się podobała w internecie. Zamówiłam pierścionek który spełnił moje oczekiwania.Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzidziuś rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 426338 z 22.12.2017

Kupowałem kolejny raz i się nie zawiodłem.

zakupy: Wisiorki; grudzień 2017

plusy: Profesjonalizm ,terminowość,pokrycie w obietnicy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Topsilver.pl opinia nr 425318 z 06.12.2017

Nie polecam, towar na stronie internetowej bardzo różni się od tego, co się otrzymuje.

zakupy: Pierścionki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Towar niezgodny z tym, co na stronie internetowej.

Odpowiedź sklepu 06.12.2017

Pani Iwono, zmieniliśmy jedno mocowanie pierścionka na lepsze (wg klientek) nie zostało zamienione zdjęcie. Przeprosiliśmy i zaproponowaliśmy inne rozwiązania - na które Pani nie zareagowała po czym wystawia taka opinie. W ofercie mamy ponad 2000 produktów i przydarzyło sie nam jedno stare zdjęcie gdzie obrączka jest inna, ale czy cytuje: "bardzo różni się od tego, co się otrzymuje".

Odpowiedź Iwona 06.12.2017

Może według klientek to mocowanie jest lepsze, ale ja zamawiałam inny pierścionek niż ten, który otrzymałam. Poza tym zamawiałam konkretny produkt i związany z tym był również rozmiar pierścionka, bo im szersza obrączka, tym większy rozmiar. A jeśli idzie o ścisłości to nie chodzi o zdjęcie tylko pierścionka Adyga, ale również całego kompletu Adyga, bo na zdjęciu kompletu też jest pierścionek o szerokiej obrączce. Ta sama uwaga odnosi się do pierścionka Benita i kompletu Benita. Skoro macie stare zdjęcia, to nie ma się co dziwić, że klient zamawia to, co widzi na zdjęciu, a jak dostaje coś innego, to jest rozczarowany, delikatnie mówiąc. To w końcu sklep internetowy... A co do innego rozwiązania, to nic mi nie zaproponowano w zamian. Jestem rozczarowana, tym bardziej, że zawsze poleciała sklep Topsilver znajomym. Niestety, nic już tu nie zamówię i nie będę polecać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420586 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: OSUNA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM; sierpień 2017

plusy: Po prostu PIĘKNE!!!

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 420582 z 26.09.2017

Udane zakupy w 100 %!! Super obsługa i perfekcjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

zakupy: FESTA - SREBRNY PIERŚCIONEK Z PERŁAMI; sierpień 2017

plusy: po prostu PIĘKNE!!!

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419714 z 12.09.2017

Zakupione kolczyki bardzo spodobały sie żonie.Zakup byłszybko dostarczony .Polecamsklep super!

zakupy: Kolczyki z bursztynem; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa do klienta i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER