Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Spinki, Figurki, Łańcuszki

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, Srebro bez kamieni, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Onyks, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 309
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 314 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Emilia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 446310 z 29.11.2018

Przepiękne towary, szybka dostawa, polecam !

zakupy: kolczyki; listopad 2018

plusy: piękny towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 446146 z 27.11.2018

Sklep wybrałam przypadkowo, ale okazało się, że bardzo trafnie. Zarówno asortyment, jak i sprzedający - na najwyższym poziomie. Sprzedający bardzo uprzejmi i dostępni nawet w niedzielę, co jest dodatkowym plusem. Polecam gorąco zakupy w tym sklepie.

zakupy: kolczyki i zestaw biżuterii.; listopad 2018

plusy: asortyment i sprzedający.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 445190 z 09.11.2018

Witam.Sklep wybrałam przypadkowo w internecie a przysłanie artykuły i zapakowane pozytywnie mnie zaskoczyły. Super.polecam .

zakupy: Kupiłam brensoletke z onykem dwa pierścionki kolczyki wisior; listopad 2018

plusy: Super pakowanie punktualność dostawy

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytaL rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 444910 z 05.11.2018

Bardzo dobrze zbudowana strona - wielokierunkowe możliwości wyszukiwania oraz nienachalne podpowiedzi co można jeszcze ... Biżuteria starannie wykona i szybko dostarczona Dziękuję

zakupy: wisiorek w kształcie motyla, wisiorek z onyksem + kolczyki; listopad 2018

plusy: asortymet

minusy: zero zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 444426 z 24.10.2018

Wspaniała piękna biżuteria wzory ciekawe eleganckie piękne wykonanie i kamienie dostawa niedroga i szybka polecam.

zakupy: Wisiorek z ametystem; październik 2018

plusy: Piękne wzory

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dziejka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439766 z 03.09.2018

Bardzo dobra oferta zarówno pod względem cenowym jak i proponowanych wzorów:)

zakupy: Pierścionki z kamieniami; sierpień 2018

plusy: wszystko sprawnie i zgodnie z ofertą

minusy: Jeszcze większy wybór wzorów by się przydał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439762 z 03.09.2018

Ofertę znalazłam w internecie.Po pierwszym zamówieniu bez wahania zdecydowałam się na następne zakupy.Profersjonalna obsługa,szybkość realizowania zamówieniato cechy które zdecydowały, że polecam.

zakupy: Pierścionki, bransoletka.; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizowania zakupu.

minusy: Nie ma nic do powiedzenia w tym temacie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439594 z 29.08.2018

Z zakupow w sklepie korzystam od dawna, zawsze znajde cos pieknego z bizuterii. Szeroka i roznorodna oferta, czeste nowosci sprawiaja, ze zawsze znajde cos nowego dla siebie. Duzym plusem jest dla mnie to, ze moge tu kupic pierscionki w duzym rozmiarze - a nosze rozmiar 22,23 !

zakupy: Sporo tego...Komplety, pierscionki - to kupuje nnajczesciej.; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta, swietne wykonanie, uprzejmosc obslugi

minusy: ten sklep nie ma wad !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439542 z 28.08.2018

Kolejny zakup i znów bardzo udany. Serdecznie POLECAM!!!

zakupy: Łańcuszek srebrny; sierpień 2018

plusy: Świetny kontakt, towar najwyższej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439234 z 21.08.2018

Sklep znalazłam przypadkowo w internecie w 2017 roku

zakupy: branzoletki, kolczyki i wisiorki; sierpień 2018

plusy: sprawna dostawa zagranicę

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439226 z 21.08.2018

Właśnie odebrałam swoje zamówienie, piękna biżuteria i błyskawiczna realizacja, bardzo dziękuję!

zakupy: kolczyki, wisiorek; sierpień 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439166 z 20.08.2018

Sklep ma szeroki wybór towarów. Brakuje mi jedynie prezentowania biżuterii na modelkach aby ocenić rzeczywistą wielkość kolczyków, pierścionków, itd. Wprawdzie podawany jest rozmiar w mm ale na foto produkt prezentowany jest w nienaturalnej wielkosci.

zakupy: kolczyki; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta

minusy: prezentacja na zdjeciach nie naturalna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438854 z 10.08.2018

Spodobały mi się pierścionki na stronie sklepu. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.

zakupy: Dwa pierścionki: z turkusu i bursztynem; sierpień 2018

plusy: Mega szybka dostawa 24 godziny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438690 z 06.08.2018

zaciekawiła mnie biżuteria.którą sklep oferuje.Jest w moim guście i czegoś takiego szukałam.Wszystko przebiegło sprawnie i szybko otrzymałam zamówiony towar.Spokojnie mogę polecić sklep Topsilver.

zakupy: kupiłam dwa pierścionki, zawieszkę i kolczyki; sierpień 2018

plusy: miło i bezproblemowo

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438118 z 23.07.2018

Ten sklep spełnia moje oczekiwania i trafia w mój gust a biżuteria jest piękna dobrze wykonana i piękniejsza niż na zdjęciach.

zakupy: Kupiłam wisiorek CALLA; lipiec 2018

plusy: Piękna stylowa biżuteria.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 437422 z 06.07.2018

Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar wysłany błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: kolczyki; lipiec 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 436654 z 21.06.2018

Polecam zakupy w sklepie internetowym Topsilver .Wyroby są zawsze zgodne z opisem i pięknie wykonane.Jestem bardzo zadowolona z zakupionej biżuterii i gorąco polecam zakupy w w /wym sklepie.Dodam jeszcze że przemiła obsługa , łatwy kontakt telefoniczny.

zakupy: Kolczyki pierscionek; czerwiec 2018

plusy: Fajne wyroby, dostępne ceny.

minusy: Ja nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435262 z 23.05.2018

Kiedyś już kupowałam w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona.Teraz więc postanowiłam znów kupić tym razem kolczyki z ametystem i kryształkami.Kolczyki są prześliczne,pięknie zaprojektowane i wykonane.Są piękniejsze niż na zdjęciu.Obsługa znakomita.Przesyłka ekspresowa.Dziękuję i polecam ten sklep.

zakupy: Kolczyki Lizbona z ametystem i kryształkami.; maj 2018

plusy: Piekna biżuteria,

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435238 z 23.05.2018

Bardzo szybka i rzetelna obsluga.Pomoc przy wyborze oraz podpowiedzi przy malych problemach internetowych Na wysylane droga email pytania dotyczace towaru lub przesylki , czeka sie doslownie pare minut. Pelny profesjonalizm.

zakupy: bransoletka srebrna z bursztynem, srebrny wisior z bursztyne; maj 2018

plusy: szybka i mila obsluga,pomoc dla klienta

minusy: zadnej wady nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434902 z 16.05.2018

sklep wybrałam przypadkiem ,przez internet ,ale jestem bardzo zadowolona z zakupu ;zawieszka bardzo ładna,starannie wykonana

zakupy: wisiorek czterolistna koniczyna srebro; maj 2018

plusy: śliczny towar,szybka dostawa

minusy: nie ma wad wg mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER