Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Figurki, Spinki, Łańcuszki

Popularne marki

Perła, Kryształ / cyrkonia, Srebro bez kamieni, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Onyks, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 307
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 312 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anx rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 440978 z 02.10.2018

Duży wybór produktów. Dobra komunikacja ze sklepem, rownież telefoniczna. Szkoda, że nie przy wszystkich produktach jest informacja czy są np. oksydowane czy rodowany. Po zdjęciach trudno ocenić wielkość, ponieważ nie dość jasno jest to opisane. Bardzo długa dostawa przy odbiorze w punkcie. Po raz kolejny czekam ponad 7 dni.

zakupy: Kolczyki, wisiorek, łańcuszek; wrzesień 2018

plusy: Spory wybór, dobra komunikacja, również telefoniczna

minusy: Długi termin dostawy przy odbiorze w punkcie (10 dni)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dziejka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439766 z 03.09.2018

Bardzo dobra oferta zarówno pod względem cenowym jak i proponowanych wzorów:)

zakupy: Pierścionki z kamieniami; sierpień 2018

plusy: wszystko sprawnie i zgodnie z ofertą

minusy: Jeszcze większy wybór wzorów by się przydał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439762 z 03.09.2018

Ofertę znalazłam w internecie.Po pierwszym zamówieniu bez wahania zdecydowałam się na następne zakupy.Profersjonalna obsługa,szybkość realizowania zamówieniato cechy które zdecydowały, że polecam.

zakupy: Pierścionki, bransoletka.; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizowania zakupu.

minusy: Nie ma nic do powiedzenia w tym temacie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439594 z 29.08.2018

Z zakupow w sklepie korzystam od dawna, zawsze znajde cos pieknego z bizuterii. Szeroka i roznorodna oferta, czeste nowosci sprawiaja, ze zawsze znajde cos nowego dla siebie. Duzym plusem jest dla mnie to, ze moge tu kupic pierscionki w duzym rozmiarze - a nosze rozmiar 22,23 !

zakupy: Sporo tego...Komplety, pierscionki - to kupuje nnajczesciej.; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta, swietne wykonanie, uprzejmosc obslugi

minusy: ten sklep nie ma wad !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439590 z 29.08.2018

Z zakupow w sklepie korzystam od dawna, zawsze znajde cos pieknego z bizuterii. Szeroka i roznorodna oferta, czeste nowosci sprawiaja, ze zawsze znajde cos nowego dla siebie. Duzym plusem jest dla mnie to, ze moge tu kupic pierscionki w duzym rozmiarze - a nosze rozmiar 22,23 !

zakupy: Sporo tego...Komplety, pierscionki - to kupuje nnajczesciej.; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta, swietne wykonanie, uprzejmosc obslugi

minusy: ten sklep nie ma wad !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439542 z 28.08.2018

Kolejny zakup i znów bardzo udany. Serdecznie POLECAM!!!

zakupy: Łańcuszek srebrny; sierpień 2018

plusy: Świetny kontakt, towar najwyższej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

keram03 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439310 z 23.08.2018

Prezentowane wyroby zwróciły moją uwagę

zakupy: Ravena - wisiorek z rubinem; sierpień 2018

plusy: Szybkość reakcji

minusy: Na ten moment nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439234 z 21.08.2018

Sklep znalazłam przypadkowo w internecie w 2017 roku

zakupy: branzoletki, kolczyki i wisiorki; sierpień 2018

plusy: sprawna dostawa zagranicę

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439226 z 21.08.2018

Właśnie odebrałam swoje zamówienie, piękna biżuteria i błyskawiczna realizacja, bardzo dziękuję!

zakupy: kolczyki, wisiorek; sierpień 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 439166 z 20.08.2018

Sklep ma szeroki wybór towarów. Brakuje mi jedynie prezentowania biżuterii na modelkach aby ocenić rzeczywistą wielkość kolczyków, pierścionków, itd. Wprawdzie podawany jest rozmiar w mm ale na foto produkt prezentowany jest w nienaturalnej wielkosci.

zakupy: kolczyki; sierpień 2018

plusy: szeroka oferta

minusy: prezentacja na zdjeciach nie naturalna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438854 z 10.08.2018

Spodobały mi się pierścionki na stronie sklepu. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.

zakupy: Dwa pierścionki: z turkusu i bursztynem; sierpień 2018

plusy: Mega szybka dostawa 24 godziny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438690 z 06.08.2018

zaciekawiła mnie biżuteria.którą sklep oferuje.Jest w moim guście i czegoś takiego szukałam.Wszystko przebiegło sprawnie i szybko otrzymałam zamówiony towar.Spokojnie mogę polecić sklep Topsilver.

zakupy: kupiłam dwa pierścionki, zawieszkę i kolczyki; sierpień 2018

plusy: miło i bezproblemowo

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 438118 z 23.07.2018

Ten sklep spełnia moje oczekiwania i trafia w mój gust a biżuteria jest piękna dobrze wykonana i piękniejsza niż na zdjęciach.

zakupy: Kupiłam wisiorek CALLA; lipiec 2018

plusy: Piękna stylowa biżuteria.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 437422 z 06.07.2018

Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar wysłany błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: kolczyki; lipiec 2018

plusy: duży wybór i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 436654 z 21.06.2018

Polecam zakupy w sklepie internetowym Topsilver .Wyroby są zawsze zgodne z opisem i pięknie wykonane.Jestem bardzo zadowolona z zakupionej biżuterii i gorąco polecam zakupy w w /wym sklepie.Dodam jeszcze że przemiła obsługa , łatwy kontakt telefoniczny.

zakupy: Kolczyki pierscionek; czerwiec 2018

plusy: Fajne wyroby, dostępne ceny.

minusy: Ja nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435262 z 23.05.2018

Kiedyś już kupowałam w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona.Teraz więc postanowiłam znów kupić tym razem kolczyki z ametystem i kryształkami.Kolczyki są prześliczne,pięknie zaprojektowane i wykonane.Są piękniejsze niż na zdjęciu.Obsługa znakomita.Przesyłka ekspresowa.Dziękuję i polecam ten sklep.

zakupy: Kolczyki Lizbona z ametystem i kryształkami.; maj 2018

plusy: Piekna biżuteria,

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 435238 z 23.05.2018

Bardzo szybka i rzetelna obsluga.Pomoc przy wyborze oraz podpowiedzi przy malych problemach internetowych Na wysylane droga email pytania dotyczace towaru lub przesylki , czeka sie doslownie pare minut. Pelny profesjonalizm.

zakupy: bransoletka srebrna z bursztynem, srebrny wisior z bursztyne; maj 2018

plusy: szybka i mila obsluga,pomoc dla klienta

minusy: zadnej wady nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 434902 z 16.05.2018

sklep wybrałam przypadkiem ,przez internet ,ale jestem bardzo zadowolona z zakupu ;zawieszka bardzo ładna,starannie wykonana

zakupy: wisiorek czterolistna koniczyna srebro; maj 2018

plusy: śliczny towar,szybka dostawa

minusy: nie ma wad wg mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata P. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 432330 z 28.03.2018

Bardzo ładna,stylowa biżuteria, duży wybór i bardzo dobre ceny. Obsługa bardzo miła, szybki zwrot pieniędzy za odesłany produkt. Serdecznie polecam.

zakupy: zawieszki, pierscinki; marzec 2018

plusy: duży wybór, bardzo dobre ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 431638 z 16.03.2018

Biżuteria wysokiej jakości i wyjątkowej urody w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Pierścionek; marzec 2018

plusy: Wszystko na wysokim poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER