Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Szmaragd, Onyks, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 343
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 349 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459226 z 20.05.2020

Przejrzałam parę sklepów i ten akurat miał w sprzedaży coś co bardzo mi się spodobało. Szukałam kamienia granatu w wisiorku do łańcuszka. Oczywiście jest takich wiele ale w tym sklepie znalazłam wisiorek z granatem i smokiem. Bardzo nietypowe i super oryginalne. Bardzo szybka obsługa i wysyłka. Brawo, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Wisiorek do łańcuszka; maj 2020

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EwelinaT rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459086 z 14.05.2020

Na sklep trafiłam przypadkiem, szukając prezentu na dzień matki. Zamówiłam broszke. Z racji tego, że mieszkam na Islandii, miałam problem z opłatą za zamówienie kartą. Ale kontakt ze sklepem był na bardzo wysokim poziomie i bardzo szybko otrzymywałam odpowiedzi. Problem z płatnością kartą z Islandii w Polsce miałam kilkukrotnie więc nie mam żadnych pretensji do sklepu. Zamówienie zostało opłacone wieczorem z Polski natomiast rano na drugi dzień, dostałam info, że zostało wysłane. Jestem mega zadowolona i z asortymentu i z obsługi.

zakupy: Maj 2020; maj 2020

plusy: Szybko, zwięźle i na temat 😊

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458962 z 07.05.2020

To moje kolejne zakupy w tym miejscu. Chętnie odwiedzam sklep, gdyż wiem, że znajdę tu coś dla siebie. Przyciąga duży wybór form i solidność wykonania. Dużą zaletą jest nieprawdopodobna wręcz szybkość realizacji zamówienia i staranność przygotowania towaru do wysyłki. Polecam i sama też na pewno tu wrócę. :)

zakupy: Srebrne kolczyki z bursztynem i wisiorek; maj 2020

plusy: Duży wybór, przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458830 z 04.05.2020

Wyjątkowe wzornictwo, dbałość o wykonanie, niska cena, szybkośc realizacji, pomocna obsługa, ułatwienia i korzystne promocje i upusty - jednym słowem: rewelacja! Gorąco polecam!

zakupy: komplet i pierścionek; maj 2020

plusy: wszelkie mozliwe:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Celina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458630 z 23.04.2020

Bardzo podobały mi się pierścionki w reklamie internetowej.Bardzo miła obsługa,realizacja zamówienia błyskawiczna,bo 24 godziny.Polecam firmę,serdecznie pozdrawiam.

zakupy: 2 pierścionki ragazzia i gesu; kwiecień 2020

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458622 z 23.04.2020

Potrzebowałem srebrnej biżuterii na prezent, a w tym sklepie jest duży wybór

zakupy: Bransoletka; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór, łatwe wyszukiwanie, indywidualne zamówienia

minusy: Denerwuje mnie biżuteria astrologiczna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458466 z 14.04.2020

Sklep znalazłam już kilka lat temu, wielokrotnie zamawiałam biżuterię i za każdym razem produkty były piękne i doskonałej jakości.

zakupy: Kolczyki; kwiecień 2020

plusy: Szybka i bardzo profesjonalna obsługa.

minusy: Do tej pory nie zauważyłam żadnych minusów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGORZATA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458442 z 10.04.2020

LUBIĘ TRADYCYJNĄ SREBRNĄ BIZUTERIĘ .SKLEP SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA .

zakupy: PIERŚCIONEK Z GRANATEM; kwiecień 2020

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: CHCIAŁABYM ZDJĘCIE PIERŚCIONKA NA PALCU ,UŁATWIA WYBÓR

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458282 z 31.03.2020

Na ofertę sklepu trafiłem przez przypadek. Sklep wykonał dla mnie dewizkę, według moich zaleceń. Ze względu na bardzo dobry kontakt wszystko zostało wykonane tak jak chciałem. Jak najbardziej polecam. sklep.

zakupy: Srebrna dewizka- realizacja na zamówienie; marzec 2020

plusy: Dobry kontakt, niezbędny przy realizacji zamówienia.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458134 z 23.03.2020

Trafiłem przez przypadek szukając kogoś kto wykona wisiorek wg niezbyt wyraźnego zdjęcia które im przesłałem. Błyskawiczny i bardzo rzeczowy kontakt, a sympatyczny Pan Piotr zadał sobie trud i znalazł w sklepie gotowy wisiorek taki jaki chciałem zamówić, W efekcie zamiast 200 zł zapłaciłem 60 zł.

zakupy: wisiorek z turkusem, pierścionek; marzec 2020

plusy: szybki kontakt, fachowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracja rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457682 z 26.02.2020

W sklepie znajdowały się ciekawe wzory kolczyków. Dostarczony towar zgodny z opisem, kolczyki rzeczywiście bardzo ładne. Zgodnie z życzeniem zapięcia kolczyków zostały wymienione na zapięcia klipsowe. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedającym.

zakupy: kolczyki Andaluzja i Adriatic; luty 2020

plusy: piękna biżuteria, szybka realizacja, b.dobra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457462 z 12.02.2020

Biżuteria przepiękna ,a towar jak na zdjęciu w przystępnej cenie.Dlatego był to mój kolejny zakup.ZAMÓWIENIE WCZORAJSZE DOSZŁO NA DZISIAJ.

zakupy: Trzy pierścionki i dwie przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość,przystępność cenowa.

minusy: dla mnie za słabo widoczna próba srebra.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457426 z 10.02.2020

Był to mój kolejny zakup w tym sklepie i po otrzymaniu biżuterii byłam zachwycona i oczarowana nią ,dlatego też po pewnym czasie zdecydowałam się tam zrobić zakupy ponownie.Biżuteria tam oferowana jest po prostu przepiękna.

zakupy: bransoletka, pierścionek i przywieszka.; luty 2020

plusy: towar dobrej jakości i ładnie wykonany.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457194 z 29.01.2020

Kolczyki przepiękne. Pięknie zaprojektowane i wykonane.Polecam ten sklep.

zakupy: Lizbona srebrne kolczyki ze szmaragdem.; styczeń 2020

plusy: Piekna bizuteria,bardzo dobra obsługa sklepu.

minusy: Rosnące szybko ceny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456854 z 10.01.2020

Ofertę znalazłam w Internecie. Zakupiłam kolczyki. Są przepiękne. Powiedziałabym, że w rzeczywistości wyglądają korzystniej jak na zdjęciu. Obsługa szybka, wręcz ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona i polecam zarówno produkt jak i sprzedawcę.

zakupy: kolczyki; styczeń 2020

plusy: szybka i staranna realizacja zamówienia

minusy: nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456378 z 11.12.2019

Wybrałem ten sklep gdyż już wcześniej zrobiłem w nim zakupy i byłem bardzo zadowolony z towaru i obsługi. Na pewno w przyszłości coś jeszcze u nich kupię

zakupy: Bransoletki i kolczyki z bursztynem.; grudzień 2019

plusy: Miła obsługa i wybór wzorów biżuterii.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

major nie ma zdania o Topsilver.pl opinia nr 456358 z 10.12.2019

Kolczyki oferowane w reklamie spodobały się żonie. Jako takie spełniły jej oczekiwania. Niestety według mnie zbyt długi okres realizacji zamówienia (29.11 zamówienie i opłacenie, 10.12 dostarczenie towaru). Zdziwił mnie też fakt, że 2 pary (nie tanich) kolczyków dostarczono w 1 pudełeczku co byłoby pewnym problemem gdybym chciał obdarować 2 osoby. Stąd też muszę stwierdzić, że sprzedawca nie spełnił w pełni moich oczekiwań.

zakupy: Dwie pary kolczyków.; listopad 2019

plusy: Dobra jakość wyrobu

minusy: długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456354 z 10.12.2019

Kupując w tym sklepie biżuterię za każdym razem zachwycam się urodą produktów, jakością ich wykonania i pieknym opakowaniem. Ten zakup też mnie nie zawiódł. Jestem zachwycona.

zakupy: Kolczyki; grudzień 2019

plusy: Czytelna strona, świetna obsługa i prześliczna biżuteria

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LENA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456318 z 09.12.2019

Kupuję w tym sklepie od kilku lat i oceniam na 6+. Fantastyczna obsługa, indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb, przyjazne ceny, piękne produkty dobrej jakości.

zakupy: bransoletki, broszki, wisiorki; grudzień 2019

plusy: piękne produkty, przyjazne ceny, indywidualne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456278 z 07.12.2019

Sklep jak sklep (strona z biżuterią mogłaby być ładniejsza ;) Ale machnąłem się w kodzie pocztowym i sklep do mnie zadzwonił aby potwierdzić adres dostawy (bo wyszły dwa różne miasta, wręcz województwa). Gratulacje za takie działanie!

zakupy: Biżuteria; grudzień 2019

plusy: Weryfikacja szczegółów zamówienia

minusy: Wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER