Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki i..., Klipsy

Popularne marki

Perła, , Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Onyks, Szafir, Rubin, Szmaragd, Akwamaryn, Koral, Malachit, Granat, Topaz złocisty, Turkus, Kocie oczko

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 285
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 289 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jan rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419714 z 12.09.2017

Zakupione kolczyki bardzo spodobały sie żonie.Zakup byłszybko dostarczony .Polecamsklep super!

zakupy: Kolczyki z bursztynem; wrzesień 2017

plusy: Szybka dostawa do klienta i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALICE rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419602 z 09.09.2017

SZUKAŁAM KOLCZYKÓW Z BURSZTYNEM I ZNALAZŁAM TEN SKLEP.JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU I STALE COŚ ZAMAWIAM BO JEST DUŻY WYBÓR TOWARU.

zakupy: KOLCZYKI Z PERŁA I NIEBIESKIM OCZKIEM; wrzesień 2017

plusy: SZYBKA I PEWNA DOSTAWA TOWARU

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419286 z 04.09.2017

Super wybór, szybka realizacja. Właśnie dostałam SMS że moje pierscioneczki wysłane czyli jutro już będą. To moje drugie zakupy u tego sprzedawcy i przy płatności on-line trwa to 2-3 dni. Będę odwiedzała ich co miesiąc . Polecam

zakupy: Pierścionki; wrzesień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 419114 z 31.08.2017

Tak

zakupy: Pierścionek Austria; sierpień 2017

plusy: Szybka odpowiedz i realizacja

minusy: Brak komentarzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagdaLENA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 418998 z 29.08.2017

Piękna klasyczna biżuteria, przystępne ceny i fantastyczna obsługa.

zakupy: kilka różnych modeli; sierpień 2017

plusy: Piękne towary + atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 418322 z 18.08.2017

Szukałam kolczyków że szmaragdami i przez 30 dni nie znalazłam piękniejszych wzorów niż w topsilver.Dzis właśnie odebrałam swoje zamówienie, kolczyki i zawieszka.Sa piękne, prześliczne.Napewno będę tu zaglądać.Pozdrawiam cały zespół .Tak trzymac

zakupy: Kolczyki i zawieszka srebrna; sierpień 2017

plusy: Same pozytywy.Szybko tanio przejrzyście

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mmml rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417970 z 14.08.2017

Gorąco polecam sklep Top Silver;) ciekawe wzory, bardzo dobra jakość wykonania i najważniejsze tak jak na zdjęciach tak i realistycznie;) Pozdrowienia dla Wszystkich pracowników Top Silver

zakupy: Pierścionki, kolczyki, komplet; sierpień 2017

plusy: Szybkość, jakość i precyzja

minusy: Nic takiego nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cattleya rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417834 z 10.08.2017

Oczekiwania spełnione w 100 % - nareszcie znalazłam sklep oferujący poszukiwaną dł. łańcuszka :)

zakupy: łańcuszek; sierpień 2017

plusy: expresowa dostawa , dobra komunikacja mailowa

minusy: łańcuszek na zdjęciu robił wrażenie bardziej solidnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pioter63 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417726 z 09.08.2017

Jak najbardziej spełnił me oczekiwania rzetelny i solidny sklep,miła obsługa ekspresowa wysyłka.Polecam

zakupy: broszka, łancuszek; sierpień 2017

plusy: szybka wysyłka,miła obsługa,duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 417278 z 02.08.2017

już wielokrotnie tam kupowałam. Bardzo mila obsługa

zakupy: kolczyki srebrne; sierpień 2017

plusy: niezawodna obsługa i dobre produkty

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 416846 z 27.07.2017

WYROBY BARDZO ŁADNE I ZA ROZSĄDNĄ CENĘ, ZAMÓWIENIE ZOSTAŁO PRZYJĘTE TELEFONICZNIE (BO ZALEŻAŁO MI NA CZASIE) SPRZEDAWCA BARDZO UPRZEJMY, DOSTOSOWAŁ SZYBKIE DORECZENIE DO MOICH POTRZEB.

zakupy: BRANSOLETKA I ZAWIESZKA; lipiec 2017

plusy: BARDZO SZEROKI WYBÓR, DOSTEP TELEFONICZNY I WYSYŁKA 24/7

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 416786 z 26.07.2017

Niespotykanie, przepiękne wzory biżuterii. Polecam

zakupy: komplety i naszyjniki; lipiec 2017

plusy: Bogaty wybór

minusy: Całe zamówienie zapakowane w jedno pudełeczko na biżuter

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415998 z 13.07.2017

Interesująca, bogata oferta biżuteria, bardzo ładne wzornictwo

zakupy: kolczyki, wisiorki, bransoletka; lipiec 2017

plusy: szybkość reakcji na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZW rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415650 z 07.07.2017

Przypadek sprawił, że szukając czterolistnej koniczynki trafiłam w internecie na ofertę tego sklepu. Przesyłkę otrzymałam w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia. Rewelacja!

zakupy: srebrny wisiorek w kształcie czterolistnej koniczynki; lipiec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adi rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415534 z 06.07.2017

Sklep odkryłam przypadkowo. Jestem zaskoczona niesamowicie szybką i sprawną obsługą. Polecam.

zakupy: kolczyki, zawieszka, pierścionek; lipiec 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: Zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIOLA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 415210 z 30.06.2017

Przez przypadek znalazlam sklep, bizuteria ladnie wyeksponowana, dobre opinie.

zakupy: Pierscionek, bransoletka, lancuszek; czerwiec 2017

plusy: Szybkosc, solidnosc

minusy: Nie zauwazylam nic zlego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 414750 z 21.06.2017

Szukałam biżuterii srebrnej na prezenty oraz do codziennego noszenia. Biżuteria jest bardzo ładna, ładnie jest wyeksponowana i opisana. Ceny przystępne.

zakupy: pierścionki różne; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, ładne wzornictwo, dobry towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fiorella rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413794 z 06.06.2017

na strone sklepu trafilam przypadkowo szukajac bizuterii z czarna perłą sklep spelnil moje oczekiwania, bizuteria taka jak na zdjeciach, przystepna cena i szybka wysylka

zakupy: festa 2 -srebrny wisiorek z perłami; czerwiec 2017

plusy: bizuteria jak na foto, szybka wysylka, przystepna cena

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413298 z 31.05.2017

Wisiorek i kolczyki bardzo ładne.Niestety bigle przy kolczykach - złe.Otrzymałam jeden kolczyk z biglem,który po wzięciu do ręki spadł, a drugi kolczyk osobno, bigiel osobno.Ponieważ zależy mi na kolczykach czeka mnie wizyta u złotnika, po to,aby kolczyki nadawały się do noszenia.

zakupy: wisiorek i kolczyki-ważki; maj 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: wykonanie bigli do kolczyków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GBD rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 413246 z 30.05.2017

Był to już kolejny zakup w tym sklepie. Towar zgodny z prezentowanym na zdjęciach. Wysyłka bardzo sprawna. Obsługa klienta natychmiastowa i rzeczowa.

zakupy: komplet carlo; maj 2017

plusy: Oryginalne wzornictwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER