Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Spinki, Figurki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Szmaragd, Onyks, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 349
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewik30 rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461978 z 18.11.2020

Szybka dostawa, kolczyki śliczne jak na zdjęciu.

zakupy: Kolczyki z ametystem; listopad 2020

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461874 z 12.11.2020

Biżuteria przepiękna ,dobrej jakości, zawsze w plastikowym pudełeczku a cena przystępna dla każdego.

zakupy: bransoletka z rubinami oraz przywieszka.; listopad 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461866 z 12.11.2020

Od dłuższego czasu szukałam podpatrzonego u kogoś łańcuszka z oryginalnym zapięciem i nigdzie nie mogłam go kupić, a sklep Topsilver.pl wykonał go na zamówienie i to jak :) jest przepiękny i taki jak mi się wymarzył :)

zakupy: łańcuszek/wisiorek na zamówienie; listopad 2020

plusy: świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461770 z 03.11.2020

Skusiła mnie rozsądna cena. Kolczyki wykonane na zamówienie są idealnie odwzorowane, poprostu cudo! Kontakt świetny, pełen profesjonalizm. Dziękuję za spełnienie małego marzenia :).

zakupy: KOLCZYKI WEDŁUG WZORU; listopad 2020

plusy: Przystępna cena i świetny kontakt ze sprzedawcą.

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461410 z 09.10.2020

Biżuteria bardzo ładna i w niskiej cenie. Polecam.

zakupy: Kilka pierścionków i przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460942 z 08.09.2020

Kupiłam kolczyki,są ładne ,azurowe a ja bardzo takie lubie. Kupuję w tym sklepie od czasu do czasu.Jestem zadowolona z obsługi-jest bardzo miła.Biżuteria ładna.

zakupy: Kolczyki MARDA.; wrzesień 2020

plusy: Bardzo miła i kompetentna obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460402 z 28.07.2020

I jestem tu ponownie :D. Poza ciekawą ofertą szybkość realizacji zamówienia i przystępne ceny przyciągają.

zakupy: Srebrne ażurowe serduszka kolczyki z wisiorkiem; lipiec 2020

plusy: Ciekawa oferta i przystępne ceny

minusy: Miło stwierdzić że nie dostrzegam :))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460350 z 22.07.2020

Na sklep trafiłam zupełnie przypadkowo.Termin realizacji zamówienia był bardzo szybki,jestem bardzo zadowolona z przepieknego pierścionka z malchitim z krysztalkami.Sklep godny polecenia.Wlasnie złożyłam kolejne zamówienie

zakupy: DEGLI srebrny pierścionek z malachitem i krysztalkami; lipiec 2020

plusy: Uczciwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459982 z 26.06.2020

Spodobał mi się subtelny srebrny wisiorek z naturalnym akwamarynem. Zakupiony drobiazg nie zawiódł moich oczekiwań, powiem nawet, że okazał się jeszcze ładniejszy od tego na zdjęciu. Może ze względu na maleńki rozmiar. A przesyłka doszła już następnego dnia po złożeniu zamówienia.

zakupy: wisiorek srebrny z akwamarynek; czerwiec 2020

plusy: ciekawa oferta, skierowana do klientów o różnych gustach

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drago rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459794 z 16.06.2020

Znalazlem szukany przez siebie wzor sygnetu

zakupy: sygnet z krzyzem jeruzalem; czerwiec 2020

plusy: atrakcyjne ceny i towary

minusy: maly drobiazg dot. wykonczenia sygnetu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bella rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459482 z 27.05.2020

Na sklep trafiłam przypadkowo znalazłam zdjęcia biżuterii która bardzo mi się spodobała nietypowy zestaw który Mamie bardzo się spodobał jestem zadowolona kontakt mailowy bardzo szybki odpowiedzi na każde pytania szybka wysyłka polecam i na pewno tu wrócę pozdrawiam

zakupy: Zestaw biżuterii z turkusem; maj 2020

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459226 z 20.05.2020

Przejrzałam parę sklepów i ten akurat miał w sprzedaży coś co bardzo mi się spodobało. Szukałam kamienia granatu w wisiorku do łańcuszka. Oczywiście jest takich wiele ale w tym sklepie znalazłam wisiorek z granatem i smokiem. Bardzo nietypowe i super oryginalne. Bardzo szybka obsługa i wysyłka. Brawo, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Wisiorek do łańcuszka; maj 2020

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EwelinaT rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459086 z 14.05.2020

Na sklep trafiłam przypadkiem, szukając prezentu na dzień matki. Zamówiłam broszke. Z racji tego, że mieszkam na Islandii, miałam problem z opłatą za zamówienie kartą. Ale kontakt ze sklepem był na bardzo wysokim poziomie i bardzo szybko otrzymywałam odpowiedzi. Problem z płatnością kartą z Islandii w Polsce miałam kilkukrotnie więc nie mam żadnych pretensji do sklepu. Zamówienie zostało opłacone wieczorem z Polski natomiast rano na drugi dzień, dostałam info, że zostało wysłane. Jestem mega zadowolona i z asortymentu i z obsługi.

zakupy: Maj 2020; maj 2020

plusy: Szybko, zwięźle i na temat 😊

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458962 z 07.05.2020

To moje kolejne zakupy w tym miejscu. Chętnie odwiedzam sklep, gdyż wiem, że znajdę tu coś dla siebie. Przyciąga duży wybór form i solidność wykonania. Dużą zaletą jest nieprawdopodobna wręcz szybkość realizacji zamówienia i staranność przygotowania towaru do wysyłki. Polecam i sama też na pewno tu wrócę. :)

zakupy: Srebrne kolczyki z bursztynem i wisiorek; maj 2020

plusy: Duży wybór, przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458622 z 23.04.2020

Potrzebowałem srebrnej biżuterii na prezent, a w tym sklepie jest duży wybór

zakupy: Bransoletka; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór, łatwe wyszukiwanie, indywidualne zamówienia

minusy: Denerwuje mnie biżuteria astrologiczna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458466 z 14.04.2020

Sklep znalazłam już kilka lat temu, wielokrotnie zamawiałam biżuterię i za każdym razem produkty były piękne i doskonałej jakości.

zakupy: Kolczyki; kwiecień 2020

plusy: Szybka i bardzo profesjonalna obsługa.

minusy: Do tej pory nie zauważyłam żadnych minusów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGORZATA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458442 z 10.04.2020

LUBIĘ TRADYCYJNĄ SREBRNĄ BIZUTERIĘ .SKLEP SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA .

zakupy: PIERŚCIONEK Z GRANATEM; kwiecień 2020

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: CHCIAŁABYM ZDJĘCIE PIERŚCIONKA NA PALCU ,UŁATWIA WYBÓR

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457462 z 12.02.2020

Biżuteria przepiękna ,a towar jak na zdjęciu w przystępnej cenie.Dlatego był to mój kolejny zakup.ZAMÓWIENIE WCZORAJSZE DOSZŁO NA DZISIAJ.

zakupy: Trzy pierścionki i dwie przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość,przystępność cenowa.

minusy: dla mnie za słabo widoczna próba srebra.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457426 z 10.02.2020

Był to mój kolejny zakup w tym sklepie i po otrzymaniu biżuterii byłam zachwycona i oczarowana nią ,dlatego też po pewnym czasie zdecydowałam się tam zrobić zakupy ponownie.Biżuteria tam oferowana jest po prostu przepiękna.

zakupy: bransoletka, pierścionek i przywieszka.; luty 2020

plusy: towar dobrej jakości i ładnie wykonany.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457194 z 29.01.2020

Kolczyki przepiękne. Pięknie zaprojektowane i wykonane.Polecam ten sklep.

zakupy: Lizbona srebrne kolczyki ze szmaragdem.; styczeń 2020

plusy: Piekna bizuteria,bardzo dobra obsługa sklepu.

minusy: Rosnące szybko ceny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER