Torebkami marki David Jones.
Sklep Torebkidavidjones.net

Kontakt

tel. 515399375
Skierniewice

Popularne produkty

Główna > Główna

Popularne marki

david jones

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 326
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Torebkidavidjones.net > Opinie klientów

Sklep Torebkidavidjones.net świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.07.2010r i posiada 326 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 372558 z 10.02.2016

W 100 % sklep godny polecenia. Towar doskonałej jakości, starannie zapakowany, świetny kontakt ze sprzedającym i błyskawiczna wysyłka.

zakupy: torebka; luty 2016

plusy: błyskawiczna wysyłka, doskonała jakość produktów

minusy: żadnych wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 364386 z 06.12.2015

Polecam.

zakupy: torebka; grudzień 2015

plusy: ceny, duży wybór torebek

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 363086 z 26.11.2015

Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry i rzetelny. Kupowałem torbę dla dziewczyny drugi raz i drugi raz wszystko było w porządku. Zdecydowałem się na powyższy sklep ponieważ mają duży wybór towarów.

zakupy: Torba damska; listopad 2015

plusy: Cena, jakość produktów, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 360857 z 06.11.2015

Poleciała mi go znajoma. Tak.

zakupy: torebka duża lakierowana; listopad 2015

plusy: szybkość załatwienia sprawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jak rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 357581 z 07.10.2015

Ceny, znana marka

zakupy: Worek David Jones; październik 2015

plusy: cena, jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 355749 z 18.09.2015

Sklep posiadał w sprzedaży moją upragniona torebkę w przystępnej cenie

zakupy: Torebka David Jones ponadczasowa listonoszka; wrzesień 2015

plusy: przystępna cena, błyskawiczna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 354897 z 10.09.2015

Torebka śliczna i praktyczna, przesyłka ekspresowa Polecam

zakupy: torebka David Jones; wrzesień 2015

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia328 rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 354409 z 05.09.2015

Na stronę torebkidavidjones.net trafiłam przypadkowo. Strona sklepu wygląda profesjonalnie. A że posiadam torebki marki DavidJones i spełniają moje oczekiwania dokonała zakupu na w/w stronie. Zdjęcia produktów na stronie realnie przedstawiają produkty. Szybka wysyłka no i otrzymywane powiadomienia o stanie realizacji zamówienia.

zakupy: Nieduża sakiewka B58, Pojemna torebka C19; wrzesień 2015

plusy: Kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 351345 z 04.08.2015

kupiłam w sklepie w Poznaniu bardzo ładną torebkę lakierowaną czarną David Jones - dlatego poszukałam firmy w internecie i dokonałam kolejnego zakupu

zakupy: B103; sierpień 2015

plusy: NIE UMIEM OKREŚLIĆ

minusy: NIE UMIEM OKREŚLIĆ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margo rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 344093 z 29.05.2015

kupuję już tutaj kolejny raz, pełne zadowolenie

zakupy: torebka; maj 2015

plusy: duży wybór towarów, dobrze zabezpieczone przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 339621 z 20.04.2015

sklep godny polecenia, duży wybór, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: torebka; kwiecień 2015

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 338561 z 12.04.2015

Wybrałam, bo kiedyś zakupiłam torebkę tej firmy w sposób tradycyjne w sklepie stacjonarnym i była super, nie tylko ładna i funkcjonalna ale także bardzo dobrze wykończona. Sklep internetowy jest ponad przeciętny, super organizacja, dostawa błyskawiczna, realizacja zamówienia na 6+. Polecam wszystkim niezdecydowanym, bo warto!!!!

zakupy: dwie torepki tzw. shoperki; kwiecień 2015

plusy: towar doskonałej jakości, dobre zabezp. towaru

minusy: jak narazie bez wad!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 338461 z 10.04.2015

Duży wybór, przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Torebka; kwiecień 2015

plusy: Szybka i tania dostawa, ceny, promocje dla stałych klien

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 338353 z 09.04.2015

Piękne torebki, klasyka sama w sobie .

zakupy: Torebka; kwiecień 2015

plusy: przejzystosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 338201 z 08.04.2015

fantastyczna oferta, ekspresowa dostawa

zakupy: Torebka listonoszka; kwiecień 2015

plusy: Ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 336541 z 25.03.2015

Już wcześniej kupowałam torebki tej firmy, że względu na jakość,wykonanie i fasony,który odpowiadają memu gustowi

zakupy: torebka; marzec 2015

plusy: bardzo dobrze eksponowane, towar, wyczerpujący opis

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 336257 z 23.03.2015

Tak. Szybko, doskonały towar za przystępną cenę.

zakupy: Męska torba na ramię.; marzec 2015

plusy: Faschowość

minusy: xxx

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 336013 z 20.03.2015

Sklep TorebkiDavidJones.net jest wyjątkowy. Torebki są piękne, bardzo starannie wykonane i oryginalne. Jednym słowem: zachwycają. Obsługa jest w 100% profesjonalna, traktuje klientów wyjątkowo. Sklep dodaje darmowe prezenty do zamówienia.

zakupy: 2 torebki typu ombre David Jones; marzec 2015

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 334621 z 11.03.2015

szybka przesyłka, bardzo dobrze zapakowany towar wysokiej jakości oraz prezent niespodzianka

zakupy: Pojemna torebka David Jones shopper bag; marzec 2015

plusy: solidnie zapakowana przesyłka, szybka dostawa

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga_13 rekomenduje Torebkidavidjones.net opinia nr 334585 z 10.03.2015

Sklep godny polecenia.

zakupy: Pionowa torebka David Jones z paskiem; marzec 2015

plusy: Szybkośc realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER