Tornistry i plecaki szkolne oraz torby sportowe.
Sklep Tornistry.com.pl

Kontakt

tel. 504 262 562
Poznań

Popularne produkty

Kolekcje, Plecaki, Piórniki, Artykuły papiernicze, Akcesoria szkolne, Tornistry, Torby, torebki, Pościele, poduszki, koce, ręczniki, Sport i rekreacja, Na podróż

Popularne marki

Derform, Paso, St. majewski, Coolpack, Detexpol, Hama, Interdruk, Hama step by step, Hama all out, Bambino, Patio, Herlitz, , Unipap, Vaupe, Verte, Paw, Kamet

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 181
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Tornistry.com.pl > Opinie klientów

Sklep Tornistry.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  67% - kontakt i obsługa

  84% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.04.2008r i posiada 183 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Romuald rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 400010 z 07.12.2016

Uważam, że sklep Tornistry.com.pl zasługuje na najwyższą notę. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

zakupy: PLECAK SZKOLNY PIÓRNIK WOREK TORBA STAR WARS (6629125685); grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka kupionego towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

st1973 nie poleca Tornistry.com.pl opinia nr 392778 z 09.09.2016

DYSTRYBUTOR PLECAKÓW I AKCESORII HAMA

zakupy: PORTFEL; sierpień 2016

plusy: brak

minusy: opieszałość w realizacji zamówienia opłaconego z góry

Odpowiedź sklepu 10.09.2016

klient w komentarzu zamówienia nie podał wybranych kolorów markerów; wysłałem w tej sprawie do niego pytanie, klient odpisał, ale odpowiedź trafiła do spamu; zamówienie zostało wysłane po zauważeniu maila; klient telefonicznie straszył że do mnie przyjedzie aby "mnie poznać"

Odpowiedź st1973 10.09.2016

Pełen brak profesjonalizmu. Brak możliwości wyboru kolorów markerów przy składaniu zamówienia, brak instrukcji zalecającej podanie kolorów w komentarzu ( założyłem wysyłkę losowo wybranych kolorów, nie miało to dla mnie strategicznego znaczenia ) Pytanie sprzedawcy w tej sprawie zostało wysłane po 3 DNIACH od zamówienia ja dałem odpowiedź po 2 a sprzedawcy nie zainteresowało że brak jest odpowiedzi przez 6 kolejnych DNI dopiero mój telefon z zapytaniem co z zamówieniem pobudził sprzedawcę do działania. Najbardziej irytujący jest w tym fakt że sprzedawca raczy mnie banalnym tłumaczeniem o mailu, który trafia do spamu. Stosuje ją każdy kto oferuje towar którego nie posiada i dopiero po zamówieniu klienta stara się go zdobyć. Zatem niespiesznie reaguje oraz karmi klienta takimi banalnym kawałkami ( chwyt ze spamem przerabiałem ze sprzedawcami już ze 6 razy ) Jeżeli wyrażenie chęci poznania partnera handlowego którym staje się sprzedawca oferujący klientowi towar wzbudza strachu u tegoż sprzedawcy to znaczy że ma świadomość swojej NIEŻETELNEJ postawy wręcz bezczelnego oszukiwania. Pragnę też zaznaczyć że za towar zapłaciłem z GÓRY przelewając opłatę za zakupy przy składaniu zamówienia a towar może otrzymam po 14 dniach od złożenia zamówienia a markery były tylko mało istotnym dodatkiem do portfela na który dwa tygodnie czeka moje dziecko i myśli że tata mu nie ufa i nie chce dawać kieszonkowego na drobne zakupy w szkole i dlatego jeszcze go nie dostało.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DosiaSz rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 368562 z 07.01.2016

Wybrałam Tornistry.com.pl ponieważ spodobała mi się prezentowana oferta. Zamówienie złożyłam w gorącym okresie przedświątecznym i miałam nadzieję, że uda się odebrać towar chociaż przed Sylwestrem, a tu niespodzianka - dotarł jeszcze przed Wigilią! Pełen profesjonalizm, błyskawiczna realizacja, towar w 100% zgodny z prezentacją. Szczerze polecam!

zakupy: Poduszkowiec - modułowy ochraniacz na szczebelki łóżeczka; grudzień 2015

plusy: Szybkość i profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 364034 z 03.12.2015

Szybko, sprawnie bezproblemowo. Towar zgodny z opisem - rożek niemowlęcy. Jestem w 100% zadowolona z zakupu.

zakupy: Rożek niemowlęcy; grudzień 2015

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytab811 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 305553 z 13.08.2014

Atrakcyjna cena.

zakupy: Tornister the dog; sierpień 2014

plusy: expresowa wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 304025 z 03.08.2014

Towar zgodnie z opisem, doskonały kontakt, ekspresowa dostawa.

zakupy: Plecak szkolny Piórnik Worek; sierpień 2014

plusy: Zgodność z opisem, kontakt, szybkość dostawy

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agunia1050 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 293965 z 30.05.2014

w sklepie znalazłam produkt, którego szukałam. jestem zadowolona z zakupów

zakupy: worek na buty; maj 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemo nie ma zdania o Tornistry.com.pl opinia nr 284669 z 27.03.2014

Przypadek

zakupy: Plecak Violetta; marzec 2014

plusy: brak

minusy: nie czytają maili z prośbą o szybką wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 265089 z 11.12.2013

Ze względu na asortyment

zakupy: Bidon i śniadaniówka w torebce.; grudzień 2013

plusy: Szybka obsługa, duży asortyment.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 259513 z 20.11.2013

Ze względu na asortyment sklepu.

zakupy: Plecaczek przedszkolaka Autka; listopad 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mbnisia rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 240069 z 27.08.2013

Cena produktu

zakupy: Tornister; sierpień 2013

plusy: szybkość dostawy, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brunhilda7 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 238165 z 19.08.2013

jakość, szybkość, uczciwiść

zakupy: plecak szkolny; sierpień 2013

plusy: brak jakichkolwiek problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 237469 z 14.08.2013

Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: plecak; sierpień 2013

plusy: rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozdem rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 235765 z 08.08.2013

przypadek ale jestem super zadowolony

zakupy: plecak szkolny; sierpień 2013

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwusiowy rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 196729 z 31.01.2013

ze względu na duży i bardzo ładny asortyment, przystępne ceny

zakupy: Plecak dla dziewczynki Hello Kitty; grudzień 2012

plusy: Duży asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RobertS rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 180905 z 04.12.2012

znalazłem na allegro, super sklep - polecam, oczekiwania spełnione, a w zasadzie zostaną spełnione po przekazaniu prezentu dzieciakowi

zakupy: maskotka; grudzień 2012

plusy: solidnie, szybko, doskonale

minusy: brak - tak trzymać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 178677 z 27.11.2012

Sprzedający miał bardzo dobrą opinię na allegro.

zakupy: Zabawka dla dziecka; listopad 2012

plusy: Dobry kontakt.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_19732 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 173153 z 07.11.2012

szybka przesylka, towar zgodny z opisem, doskonaly kontakt z sprzedajacym

zakupy: plecak; listopad 2012

plusy: rzetelny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubek711 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 162421 z 25.09.2012

potrzebowałam plecak na kółkach dla córki i taki dostałam

zakupy: plecak na kółkach; wrzesień 2012

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 156505 z 04.09.2012

Dysponował poszykiwanym towarem w akceptowalnej cenie.

zakupy: Plecak na kółkach Tornister Piesek Puppy; wrzesień 2012

plusy: szybka wysyłka, dobra prezentacja produktów

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER