Tornistry i plecaki szkolne oraz torby sportowe.
Sklep Tornistry.com.pl

Kontakt

tel. 504 262 562
Poznań

Popularne produkty

Kolekcje, Plecaki, Piórniki, Coolpack, Artykuły papiernicze, Torby, Pościele i koce, Artykuły plastyczne, Tornistry, Najpopularniejsze marki, Zabawki, Śniadaniówki i bidony

Popularne marki

Derform, Paso, St. majewski, Coolpack, Detexpol, Coocazoo, Interdruk, Hama step by step, Trefl, Astra, Hama all out, Bambino, Mickey mouse, Vaupe, Hama, Cartotecnica rossi

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 181
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Tornistry.com.pl > Opinie klientów

Sklep Tornistry.com.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  75% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.04.2008r i posiada 183 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Romuald rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 400010 z 07.12.2016

Uważam, że sklep Tornistry.com.pl zasługuje na najwyższą notę. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

zakupy: PLECAK SZKOLNY PIÓRNIK WOREK TORBA STAR WARS (6629125685); grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka kupionego towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

st1973 nie poleca Tornistry.com.pl opinia nr 392778 z 09.09.2016

DYSTRYBUTOR PLECAKÓW I AKCESORII HAMA

zakupy: PORTFEL; sierpień 2016

plusy: brak

minusy: opieszałość w realizacji zamówienia opłaconego z góry

Odpowiedź sklepu 10.09.2016

klient w komentarzu zamówienia nie podał wybranych kolorów markerów; wysłałem w tej sprawie do niego pytanie, klient odpisał, ale odpowiedź trafiła do spamu; zamówienie zostało wysłane po zauważeniu maila; klient telefonicznie straszył że do mnie przyjedzie aby "mnie poznać"

Odpowiedź st1973 10.09.2016

Pełen brak profesjonalizmu. Brak możliwości wyboru kolorów markerów przy składaniu zamówienia, brak instrukcji zalecającej podanie kolorów w komentarzu ( założyłem wysyłkę losowo wybranych kolorów, nie miało to dla mnie strategicznego znaczenia ) Pytanie sprzedawcy w tej sprawie zostało wysłane po 3 DNIACH od zamówienia ja dałem odpowiedź po 2 a sprzedawcy nie zainteresowało że brak jest odpowiedzi przez 6 kolejnych DNI dopiero mój telefon z zapytaniem co z zamówieniem pobudził sprzedawcę do działania. Najbardziej irytujący jest w tym fakt że sprzedawca raczy mnie banalnym tłumaczeniem o mailu, który trafia do spamu. Stosuje ją każdy kto oferuje towar którego nie posiada i dopiero po zamówieniu klienta stara się go zdobyć. Zatem niespiesznie reaguje oraz karmi klienta takimi banalnym kawałkami ( chwyt ze spamem przerabiałem ze sprzedawcami już ze 6 razy ) Jeżeli wyrażenie chęci poznania partnera handlowego którym staje się sprzedawca oferujący klientowi towar wzbudza strachu u tegoż sprzedawcy to znaczy że ma świadomość swojej NIEŻETELNEJ postawy wręcz bezczelnego oszukiwania. Pragnę też zaznaczyć że za towar zapłaciłem z GÓRY przelewając opłatę za zakupy przy składaniu zamówienia a towar może otrzymam po 14 dniach od złożenia zamówienia a markery były tylko mało istotnym dodatkiem do portfela na który dwa tygodnie czeka moje dziecko i myśli że tata mu nie ufa i nie chce dawać kieszonkowego na drobne zakupy w szkole i dlatego jeszcze go nie dostało.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DosiaSz rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 368562 z 07.01.2016

Wybrałam Tornistry.com.pl ponieważ spodobała mi się prezentowana oferta. Zamówienie złożyłam w gorącym okresie przedświątecznym i miałam nadzieję, że uda się odebrać towar chociaż przed Sylwestrem, a tu niespodzianka - dotarł jeszcze przed Wigilią! Pełen profesjonalizm, błyskawiczna realizacja, towar w 100% zgodny z prezentacją. Szczerze polecam!

zakupy: Poduszkowiec - modułowy ochraniacz na szczebelki łóżeczka; grudzień 2015

plusy: Szybkość i profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 364034 z 03.12.2015

Szybko, sprawnie bezproblemowo. Towar zgodny z opisem - rożek niemowlęcy. Jestem w 100% zadowolona z zakupu.

zakupy: Rożek niemowlęcy; grudzień 2015

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytab811 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 305553 z 13.08.2014

Atrakcyjna cena.

zakupy: Tornister the dog; sierpień 2014

plusy: expresowa wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 304025 z 03.08.2014

Towar zgodnie z opisem, doskonały kontakt, ekspresowa dostawa.

zakupy: Plecak szkolny Piórnik Worek; sierpień 2014

plusy: Zgodność z opisem, kontakt, szybkość dostawy

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agunia1050 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 293965 z 30.05.2014

w sklepie znalazłam produkt, którego szukałam. jestem zadowolona z zakupów

zakupy: worek na buty; maj 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemo nie ma zdania o Tornistry.com.pl opinia nr 284669 z 27.03.2014

Przypadek

zakupy: Plecak Violetta; marzec 2014

plusy: brak

minusy: nie czytają maili z prośbą o szybką wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 265089 z 11.12.2013

Ze względu na asortyment

zakupy: Bidon i śniadaniówka w torebce.; grudzień 2013

plusy: Szybka obsługa, duży asortyment.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 259513 z 20.11.2013

Ze względu na asortyment sklepu.

zakupy: Plecaczek przedszkolaka Autka; listopad 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mbnisia rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 240069 z 27.08.2013

Cena produktu

zakupy: Tornister; sierpień 2013

plusy: szybkość dostawy, cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brunhilda7 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 238165 z 19.08.2013

jakość, szybkość, uczciwiść

zakupy: plecak szkolny; sierpień 2013

plusy: brak jakichkolwiek problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 237469 z 14.08.2013

Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: plecak; sierpień 2013

plusy: rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozdem rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 235765 z 08.08.2013

przypadek ale jestem super zadowolony

zakupy: plecak szkolny; sierpień 2013

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwusiowy rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 196729 z 31.01.2013

ze względu na duży i bardzo ładny asortyment, przystępne ceny

zakupy: Plecak dla dziewczynki Hello Kitty; grudzień 2012

plusy: Duży asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RobertS rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 180905 z 04.12.2012

znalazłem na allegro, super sklep - polecam, oczekiwania spełnione, a w zasadzie zostaną spełnione po przekazaniu prezentu dzieciakowi

zakupy: maskotka; grudzień 2012

plusy: solidnie, szybko, doskonale

minusy: brak - tak trzymać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 178677 z 27.11.2012

Sprzedający miał bardzo dobrą opinię na allegro.

zakupy: Zabawka dla dziecka; listopad 2012

plusy: Dobry kontakt.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_19732 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 173153 z 07.11.2012

szybka przesylka, towar zgodny z opisem, doskonaly kontakt z sprzedajacym

zakupy: plecak; listopad 2012

plusy: rzetelny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubek711 rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 162421 z 25.09.2012

potrzebowałam plecak na kółkach dla córki i taki dostałam

zakupy: plecak na kółkach; wrzesień 2012

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Tornistry.com.pl opinia nr 156505 z 04.09.2012

Dysponował poszykiwanym towarem w akceptowalnej cenie.

zakupy: Plecak na kółkach Tornister Piesek Puppy; wrzesień 2012

plusy: szybka wysyłka, dobra prezentacja produktów

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER