Niepowtarzalna ręcznie robiona biżuteria artystyczna, dekoracje wnętrz, ceramika artystyczna, fotografia,...
Sklep Trendymania.pl

Kontakt

tel. 660 903 909
Nadarzyn

Popularne produkty

Biżuteria, Dekoracja Wnętrz, Fotografia, Akcesoria, Scrapbooking, Torebki

Popularne marki

Fotoklimat, Shambala, Aleksandr tivodar, Anioł, Baba design, Maja gajewska, Pracowniazona, Nina rossi jewelry, Daria górkiewicz, Ale., Jubiko, Galeria oko, Fiszerowa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 118
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Trendymania.pl > Opinie klientów

Sklep Trendymania.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.02.2006r i posiada 118 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

gosiasz rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429766 z 16.02.2018

sklep oferuje piękną biżuterię

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: super polecam uczta dla "wzrokowców"

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429242 z 08.02.2018

Zależało mi na specyficznym kamieniu do pierścionka, nigdzie indziej takiego nie mogłem znaleźć. Pierścionek, który tu kupiłem, jest unikalny, jestem bardzo zadowolony, także z bardzo sprawnej komunikacji i gustownej wysyłki. Pozdrawiam!

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: jakość towaru, bezproblemowy kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jureks45 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 428478 z 27.01.2018

Sklep oferuj dobre produkty oferowane glownie przez artystow lub wysokiej klasy rekodzielnikow. Personel i wlsciciel dba o dobry i rzetelny serwis oraz interesujaca game produktow

zakupy: Bizuteria i grafiki; styczeń 2018

plusy: latwosc wyboru

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

h.stypula rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 425450 z 07.12.2017

Sklep oferuje piękną, niespotykaną biżuterię artystyczną. Sklep spełnił moje wszelkie oczekiwania. Zaimponował mi rozwiązując bardzo profesjonalnie problem zagubionej przez Pocztę Polską przesyłki. Wielka kultura, natychmiastowa odpowiedź na maile.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: fachowość, świetne produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424254 z 21.11.2017

świetne wzornictwo, profesjonalne jubilerstwo, dostawa bez zarzutu

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznm aleksandrytem; listopad 2017

plusy: wzornictwo, wykonanie, dostawa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424250 z 21.11.2017

To już kolejny raz kupuję w Trendymanii. Odpowiada mi oryginalne wzornictwo i profesjonalizm Autorów. Co do "procesu sprzedaży" - wzorowy.

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznym aleksandrytem; listopad 2017

plusy: świetni plastycy, profesjonalizm sztuki jubilerskiej

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 423830 z 14.11.2017

Piękna ,niepowtarzalna biżuteria.

zakupy: Litori- naszyjnik z opalem .; listopad 2017

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elemejska rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 417090 z 30.07.2017

Sklep wybrałam ze względu na interesującą, oryginalną ofertę. Moje oczekiwania zostały spełnione w zupełności: realizacja zamówienia szybka, na bieżąco przekazywane informacje o stanie realizacji zamówienia.

zakupy: Lustrzane odbicie z bursztynem - naszyjnik; lipiec 2017

plusy: Szybka i sprawna obsługa, unikalna oferta

minusy: Na razie się nie ujawniły :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 414950 z 24.06.2017

Niespotykane delikatne wzory biżuterii. Wykonanie bardo dokładne. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam.

zakupy: kolczyki, pierścionek; czerwiec 2017

plusy: wybór ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 411490 z 08.05.2017

Szybko i sprawnie

zakupy: Biżuteria; maj 2017

plusy: Bezproblemowo i czytelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dora rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 408658 z 29.03.2017

Medalik z dedykacją przygotowany na zamówienie zrealizowany został bardzo starannie. Jest naprawdę śliczny! Na każdym etapie zamówienia komunikacja z Ksenia.art była terminowa i pozytywna. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. W 100% polecam Ksenia.art.

zakupy: Przywieszka z wilkiem; marzec 2017

plusy: wysoka jakość produktu, pozytywna komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 407374 z 09.03.2017

Interesujące wzornictwo, autorskie projekty i wykonanie, artystyczna robota.

zakupy: szklana patera ze zlota rybką; marzec 2017

plusy: Przedmioty z wysokiej półki - małe dzieła sztuki.

minusy: Nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 404294 z 27.01.2017

Rękodzieło artystyczne wybitnych twórców .Orginalne wzornictwo i naturalne kamienie.

zakupy: piercień; styczeń 2017

plusy: Oryginalne wzory.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bugi rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 401038 z 16.12.2016

Produkt jakiego poszukiwałem, duży dekoracyjny. Bardzo dobra komunikacja.

zakupy: patera; grudzień 2016

plusy: dobra komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bugi rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 401034 z 16.12.2016

Produkt jakiego poszukiwałem, duży dekoracyjny. Bardzo dobra komunikacja.

zakupy: patera; grudzień 2016

plusy: dobra komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robijk57 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 400850 z 15.12.2016

Szczerze......, piekne wyroby i producent

zakupy: talerzyki i miseczki; grudzień 2016

plusy: komunikacja on-line , rzadko spotykane dzisiaj

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 389190 z 21.07.2016

Obraz podobał mi się i spełnił moje oczekiwania

zakupy: Obraz Iwony Winiarczyk; lipiec 2016

plusy: Grafika jest piękna

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 383814 z 25.05.2016

Sklep ten wybrałam ze względu na oferowane w nim produkty - unikatowe i wysokiej jakości

zakupy: komplet ręcznie malowanych talerzyków; maj 2016

plusy: asortyment

minusy: czas realizacji zamówienia mógłby być szybszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 377918 z 29.03.2016

Sklep posiadal produkt, ktory mnie interesowal. Mydelniczka jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu, starannie wykonana i oryginalna. Polecam!

zakupy: Mydelniczka; marzec 2016

plusy: ciekawe wyposazenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 373074 z 13.02.2016

Już parę razy kupowałam różne przedmioty w Trendymanii - biżuterię i ceramikę. Asortyment jest bardzo ciekawy, drobiazgi artystyczne wysublimowane. Gustowne i perfekcyjnie wykonane.

zakupy: pierścionek z awenturynem w koronkach; luty 2016

plusy: wymienione powyżej

minusy: wad nie zauważyłaqm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER