Niepowtarzalna ręcznie robiona biżuteria artystyczna, dekoracje wnętrz, ceramika artystyczna, fotografia,...
Sklep Trendymania.pl

Kontakt

tel. 660 903 909
Nadarzyn

Popularne produkty

Biżuteria, Dekoracja Wnętrz, Fotografia, Akcesoria, Scrapbooking, Torebki

Popularne marki

Fotoklimat, Shambala, Aleksandr tivodar, Anioł, Baba design, Maja gajewska, Pracowniazona, Nina rossi jewelry, Daria górkiewicz, Ale., Jubiko, Galeria oko, Fiszerowa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Trendymania.pl > Opinie klientów

Sklep Trendymania.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.02.2006r i posiada 128 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

RENSERA rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 459334 z 23.05.2020

Szukałam czegoś oryginalnego i tu znalazłam piekne rękodzieło.

zakupy: Pierscionek; maj 2020

plusy: Produkt zgodny z oczekiwaniami i pięknie zapakowany

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 457638 z 24.02.2020

Bardzo duży wybór biżuterii. Łatwa obsługa. Co do artysty, przepiękne wykonanie. Dbałość o szczegóły oby było więcej takich osób a świat stałby się piękniejszy.

zakupy: Alabama Studio; luty 2020

plusy: Przepiękna bizuteria

minusy: Nic.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zojka rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 456830 z 09.01.2020

Bo jest dobry. Ma duży wybór niepowtarzalnych, interesujących artystycznie i cenowo wzorów biżuterii.

zakupy: Bransoletka miedziana młotkowana; styczeń 2020

plusy: Uczciwość i zgodność produktu z opisem

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adomas rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 456574 z 20.12.2019

Bogata oferta światowej renomy artystów.

zakupy: Naszyjniki Drakonaria; grudzień 2019

plusy: Doskonała jakość obsługi

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 456558 z 19.12.2019

Szukałam ciekawej bransoletki z pieskowym motywem i wpadła mi w oko jedna, dzięki której trafiłam na Trendymanię. Był to mój pierwszy tutaj zakup, ale na pewno nie będzie ostatni :)

zakupy: Bransoletka Psia Łapka; grudzień 2019

plusy: zdjęcia oddające w 100% wygląd przedmiotu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 454722 z 26.09.2019

Do wyboru tej galerii skłoniła mnie znacząco niższa cena pracy, którą chciałam nabyć, w porównaniu z ceną w innej galerii. Podczas dokonywania zakupu pewne zastrzeżenia wzbudziła we mnie płatność online przez PayU - strona nie miała znaku zielonej kłódki, a nazwy banków nie były aktualne. Dlatego zdecydowałam się na płatność przelewem tradycyjnym, oszczędzając przy okazji na dość wysokiej opłacie manipulacyjnej. Następnie wszystko przebiegało już w doskonałym porządku. Praca została wysłana następnego dnia po dokonaniu przelewu. Maile na bieżąco informowały o zmianie statusu zamówienia. Tak że polecam.

zakupy: Figurka ceramiczna w.inspiracji; wrzesień 2019

plusy: Niższe ceny niż u konkurencji

minusy: Zastrzeżenia co do płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elwiszowa rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 451034 z 09.04.2019

Podoba mi się biżuteria prezentowana w tym sklepie

zakupy: kolczyki; marzec 2019

plusy: jakość wyrobów artystycznych i miła profesjonalna obsług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 447186 z 19.12.2018

Ponieważ skupia znakomitych plastyków, a transakcje przeprowadzane są sprawnie i prędko.

zakupy: szklana cytrynowa misa z pracowni LINEA; grudzień 2018

plusy: piękne małe dzieła sztuki, tak potrzebne na co dzień

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 438858 z 10.08.2018

Ze względu na oryginalne wzory biżuterii

zakupy: kolczyki; sierpień 2018

plusy: autorskie wzory, pięknioe zapakowane, szybka dostawa

minusy: kolczyki mogłyby mieć gumką, bo spadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 431178 z 09.03.2018

Wysoki poziom zarówno jeśli chodzi o asortyment (autorska biżuteria), jak i transakcje.

zakupy: wisiorek z kamieniem księżycowym, z pracowni Lookrecya; marzec 2018

plusy: wypróbowany asortyment wysokiej jakości i obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 430630 z 01.03.2018

Sklep został mi zarekomendowany. Cieszę się, że zaufałam. Biżuteria przepiękna. Kontakt z twórczynią biżuterii fantastyczny. Polecam

zakupy: kolczyki, bransoletka; marzec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiasz rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429766 z 16.02.2018

sklep oferuje piękną biżuterię

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: super polecam uczta dla "wzrokowców"

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429242 z 08.02.2018

Zależało mi na specyficznym kamieniu do pierścionka, nigdzie indziej takiego nie mogłem znaleźć. Pierścionek, który tu kupiłem, jest unikalny, jestem bardzo zadowolony, także z bardzo sprawnej komunikacji i gustownej wysyłki. Pozdrawiam!

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: jakość towaru, bezproblemowy kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jureks45 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 428478 z 27.01.2018

Sklep oferuj dobre produkty oferowane glownie przez artystow lub wysokiej klasy rekodzielnikow. Personel i wlsciciel dba o dobry i rzetelny serwis oraz interesujaca game produktow

zakupy: Bizuteria i grafiki; styczeń 2018

plusy: latwosc wyboru

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

h.stypula rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 425450 z 07.12.2017

Sklep oferuje piękną, niespotykaną biżuterię artystyczną. Sklep spełnił moje wszelkie oczekiwania. Zaimponował mi rozwiązując bardzo profesjonalnie problem zagubionej przez Pocztę Polską przesyłki. Wielka kultura, natychmiastowa odpowiedź na maile.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: fachowość, świetne produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424254 z 21.11.2017

świetne wzornictwo, profesjonalne jubilerstwo, dostawa bez zarzutu

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznm aleksandrytem; listopad 2017

plusy: wzornictwo, wykonanie, dostawa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424250 z 21.11.2017

To już kolejny raz kupuję w Trendymanii. Odpowiada mi oryginalne wzornictwo i profesjonalizm Autorów. Co do "procesu sprzedaży" - wzorowy.

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznym aleksandrytem; listopad 2017

plusy: świetni plastycy, profesjonalizm sztuki jubilerskiej

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elemejska rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 417090 z 30.07.2017

Sklep wybrałam ze względu na interesującą, oryginalną ofertę. Moje oczekiwania zostały spełnione w zupełności: realizacja zamówienia szybka, na bieżąco przekazywane informacje o stanie realizacji zamówienia.

zakupy: Lustrzane odbicie z bursztynem - naszyjnik; lipiec 2017

plusy: Szybka i sprawna obsługa, unikalna oferta

minusy: Na razie się nie ujawniły :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 414950 z 24.06.2017

Niespotykane delikatne wzory biżuterii. Wykonanie bardo dokładne. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam.

zakupy: kolczyki, pierścionek; czerwiec 2017

plusy: wybór ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 411490 z 08.05.2017

Szybko i sprawnie

zakupy: Biżuteria; maj 2017

plusy: Bezproblemowo i czytelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER