Niepowtarzalna ręcznie robiona biżuteria artystyczna, dekoracje wnętrz, ceramika artystyczna, fotografia,...
Sklep Trendymania.pl

Kontakt

tel. 660 903 909
Nadarzyn

Popularne produkty

Biżuteria, Dekoracja Wnętrz, Fotografia, Akcesoria, Scrapbooking, Torebki

Popularne marki

Fotoklimat, Shambala, Aleksandr tivodar, Anioł, Baba design, Maja gajewska, Pracowniazona, Nina rossi jewelry, Daria górkiewicz, Ale., Jubiko, Galeria oko, Fiszerowa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 120
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Trendymania.pl > Opinie klientów

Sklep Trendymania.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.02.2006r i posiada 120 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Hanna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 377918 z 29.03.2016

Sklep posiadal produkt, ktory mnie interesowal. Mydelniczka jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu, starannie wykonana i oryginalna. Polecam!

zakupy: Mydelniczka; marzec 2016

plusy: ciekawe wyposazenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 373074 z 13.02.2016

Już parę razy kupowałam różne przedmioty w Trendymanii - biżuterię i ceramikę. Asortyment jest bardzo ciekawy, drobiazgi artystyczne wysublimowane. Gustowne i perfekcyjnie wykonane.

zakupy: pierścionek z awenturynem w koronkach; luty 2016

plusy: wymienione powyżej

minusy: wad nie zauważyłaqm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MINKI rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 372086 z 05.02.2016

czytelna strona internetowa,zamówiony towar idealnie pasuje :)

zakupy: kolczyki na zamówienie; styczeń 2016

plusy: czytelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 371890 z 04.02.2016

Wasz sklep byl wskazany przez Sztuk Kilka. Znalazlam rzecz, ktorej szukalam.

zakupy: wisior zmrozona fala Sztuk Kilka; luty 2016

plusy: szybkie zalatwienie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 359045 z 22.10.2015

Niebanalne, niemal niepowtarzalne wzory biżuterii. Szybka realizacja zakupów.

zakupy: Pierścionek z brylantami (białe złoto); październik 2015

plusy: Oryginalność oferowanych artykułow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

espresso rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 340401 z 26.04.2015

Zakupy w tym Trendymanii robię od kilku lat. Nigdy nie zawiedli moich oczekiwań. Dostawy zawsze szybko, bezpiecznie, a zamówiony towar - rewelacyjny.

zakupy: biżuteria; kwiecień 2015

plusy: unikalne i oryginalne produkty, jakość, przystępna cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania7 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 336277 z 23.03.2015

Na stronę sklepu Trendymania natrafiłam w internecie przypadkowo, przeglądając informacje o różowym kwarcu.Świetnie pomyślana oferta. Różnorodność stylów i osobowości twórczych. Przepiękna, misternie wykonana biżuteria. Miła i terminowa obsługa. Pewnie jeszcze nieraz tu wrócę:)

zakupy: Srebrny naszyjnik z turmalinem; marzec 2015

plusy: niepowtarzalność oferowanych wyrobów

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moondek rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 334849 z 12.03.2015

Sklep znalazłem przypadkowo. Wszystko OK. Towar Super!!!

zakupy: Naszyjnik; marzec 2015

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EB rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 320177 z 26.11.2014

Trendymania to sklep działający bardzo sprawnie i profesjonalnie. Godny polecenia.

zakupy: biżuteria; listopad 2014

plusy: sprawność i przejrzystość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 319873 z 24.11.2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybko i profesjonalnie. Biżuteria piękna i niepowtarzalna. Dziękuję

zakupy: naszyjniki; listopad 2014

plusy: bardzo profesjonalna prezentacja biżuterii i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolka57 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 319413 z 20.11.2014

szukałam czegoś bardzo specjalnego, dla wyjątkowej osoby. zarówno sklep-kontakt z panem Pawłem, jak i artystka z którą kontakt uważam, za ogromna przyjemność, spełniły moje najśmielsze oczekiwania. kompetencja i urok osobisty...a ceramika artystyczna, biżuteria i dekoracje mogą zauroczyć niepowtarzalnością i wysmakowaniem. będę stałym gościem :)

zakupy: lampion osobisty; listopad 2014

plusy: róznorodność i unikatowość

minusy: zbyt późno do znalazłam ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 318765 z 14.11.2014

Polecam Trendymanię za ciekawe propozycje dekoracyjne dla domu i dla siebie

zakupy: ceramika dekoracyjna; listopad 2014

plusy: solidność, terminowość, atrakcyjne towary

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 314193 z 09.10.2014

Sklep znam bardzo długo i wyroby artystyczne - to tylkotutaj!!!

zakupy: Misa szklana ( sznurowany); październik 2014

plusy: Ciekawe wyroby i szybki termin realizacji!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 305677 z 14.08.2014

To już kolejny raz kupiłam pracę Pani Moniki Kaszyńskiej (pracownia Smart ceramics). Pojemnik jest przepiękny, w naturze bodaj jeszcze bardziej urodziwy niż na zdjęciu. Prostota kształtu - to jest to. A opalizacja szkliwa daje niebywały efekt. Gratuluję Autorce talentu, a Trendymanii - wyboru współpracownika. Przesyłka - jak zawsze - dotarła bardzo prędko i w pancernym opakowaniu. Pozdrawiam Państwa B. G.

zakupy: pojemnik ceramiczny ", Geometria turkusu", ; sierpień 2014

plusy: bogactwo asortymentu, wysoki poziom artystyczny

minusy: jeszcze nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 305477 z 13.08.2014

W Trendymanii kupiłam już kilka przedmiotów. Ceramikę artstyczną z różnych pracowni (np. Pani Beaty Kmieć, Pani Moniki Kaszyńskiej (Smart ceramics, a teraz z pracowni Pracowniazona). Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona - zresztą wiedziałam, co wybieram, a były profesjonalnie sfotografowane.

zakupy: Ostatnio: talerzyk ", Kwiat malinowy", ; sierpień 2014

plusy: asortyment, duży wybór - na każdą kieszeń, dostawa

minusy: jeszcze nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 294413 z 02.06.2014

Profesjonalizm. Unikatowość. Inność w pozytywnym znaczeniu. Miła obsługa.

zakupy: Biżuteria.; czerwiec 2014

plusy: Unikatowość towaru. Dostępność.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 291605 z 15.05.2014

Duży wybór pięknej i niepowtarzalnej biżuterii

zakupy: srebrna biżuteria; maj 2014

plusy: duży wybór, każdy znajdzie coś w swoim guście

minusy: nie ma ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 285401 z 01.04.2014

Sklep z niepowtarzalnymi wyrobami,bardzo ciekawe formy i materiał.Wysoka klasa Artystów. Polecam.

zakupy: Srebrny pierscionek z białym koralem; kwiecień 2014

plusy: Piękne wyroby

minusy: Nie odnotowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 280605 z 03.03.2014

ciekawe przedmioty

zakupy: ceramika; marzec 2014

plusy: Dobry kontakt i szybka przesyłka, staranne wykonanie

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kocanka rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 272153 z 16.01.2014

Trendymania to sklep z najpiękniejszą biżuterią.W pełni profesjonalna obsługa a zrzeszeni Artyści prezentują nieprawdopodobnie piękne wyroby.Są tez tacy,którzy tylko tutaj prezentują swoje precjoza. Uwielbiam robić zakupy w Trendymanii,zaglądając do niej codziennie.Dzień rozpoczynam od zaglądania do Trendymanii aby niczego nie przeoczyć.

zakupy: pierścień cudowny; styczeń 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER