Ubranka dla niemowląt i dzieci oraz zabawki i akcesoria dla mam.
Sklep Tututu.pl

Kontakt

tel. 695 770 604
Kraków

Popularne produkty

Ubranka dla Dzieci, Akcesoria dla Dzieci, Ubranka do chrztu, Artykuły dla Mamy, Pokoik Dziecka, Zabawki dla Niemowląt, Kosmetyki dla Dzieci, Buciki, Prezent

Popularne marki

Sofija, Marcinkowski, Drewex, Rewon, Canpol, Scorpio, Baby nova, Koala, Pinokio, Batyr, Bobas, Minetti, Modna maja, Christopher, Coccobello, , Lafel, Baby ono

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tututu.pl > Opinie klientów

Sklep Tututu.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.10.2008r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek w. rekomenduje Tututu.pl opinia nr 65489 z 24.11.2010

Fajny sklep bardzo duży wybór i tanio. pplecam

zakupy: grzechotki, skarpetki, rajstopy; wrzesień 2010

plusy: szybko,tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Tututu.pl opinia nr 39087 z 14.08.2009

Tak powinno być: normalnie! Szybko, sprawnie, uczciwie, bez żadnych problemów

zakupy: Wkład poscieli; sierpień 2009

plusy: cena,kontakt,ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Tututu.pl opinia nr 36624 z 24.06.2009

Fachowa i miła obsługa, dotrzymanie terminu przesyłki. Duży plus!

zakupy: sweterek; czerwiec 2009

plusy: obsługa,szybka przesyłka,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek z Zona rekomenduje Tututu.pl opinia nr 36565 z 23.06.2009

Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Obsługa bardzo profesjonalna. Bardzo miły kontakt telefoniczny. Towar niezwykle starannie zabezpieczony. Przesyłka natychmiastowa. Same plusy!

zakupy: Zabawki dla dzieci; czerwiec 2009

plusy: bardzo miła obsługa,szybka wysyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monia rekomenduje Tututu.pl opinia nr 36315 z 18.06.2009

Sklep na poziomie. Zamówione towary wysłane szybko, sprawnie i bez pomyłki. Możliwość monitorowania stanu zamówienia.

zakupy: ubranka dziecięce; czerwiec 2009

plusy: terminowość, możłiwość śledzenia stanu zamówienia online

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szczesliwa rekomenduje Tututu.pl opinia nr 36304 z 18.06.2009

Szybko, na czas, super cena. POLECAM.

zakupy: Koszulka dla dziecka; czerwiec 2009

plusy: ekspresowa przesyłka,kontakt,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mama rekomenduje Tututu.pl opinia nr 36239 z 17.06.2009

szybka realizacja, wszystko w porządku, GORĄCO POLECAM!!!!

zakupy: spioszki; czerwiec 2009

plusy: szeroki wybór ubranek,cena,miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamilka rekomenduje Tututu.pl opinia nr 35734 z 08.06.2009

Sklep godny polecenia.Świetny kontakt telefoniczny.Przesyłka zapakowana bardzo solidnie.Gorąco polecam!

zakupy: Ubranko dla dziecka; czerwiec 2009

plusy: profesjonalizm,miła obsługa,cena,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER