Produkty z telewizji.
Sklep TV-Zakupy.pl

Kontakt

tel. 58 500 84 46
NOWA WIEŚ LĘBORSKA

Popularne produkty

Elektronika, Kuchnia, Dom i Ogród, Sport i turystyka, Produkty z TV, Zdrowie i Uroda, Hobby i Gadżety

Popularne marki

Esperanza, Aptel, Eurobatt, Maxy c.o., Veovision, Hms, Aigostar, Euro_h, Agm, Style white, One fitness, , Clatronic, Simoniz, Bat sport, Bratmaxx, Magnus, Ikonka

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

TV-Zakupy.pl > Opinie klientów

Sklep TV-Zakupy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.10.2009r i posiada 36 opinii klientów w tym 81% pozytywnych.

Wystaw opinię

Klaudyna rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 255309 z 30.10.2013

Wszystko sprawnie i szybko, pełna informacja o przebiegu realizacji zamówienia, otrzymany towar jest w pełni zgodny z opisem. Serdecznie polecam ten sklep.

zakupy: Elektryczna kaśka; październik 2013

plusy: Profesjonalne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 253633 z 23.10.2013

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, towar dobrej jakości,polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: szczotka kaśka; październik 2013

plusy: szybkość i jakość obsługi

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leoś rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 246481 z 24.09.2013

Transakcja przebiegła ekspresowo, o 10 rano zadzwoniłem do sklepu i zamówiłem towar a następnego dnia do drzwi zapukał kurier i dostarczył paczkę. Jestem zachwycony jakością towaru i szybkością realizacji zamówienia, sklep na pewno polecę znajomym.

zakupy: Grill ceramiczny; wrzesień 2013

plusy: szybkość i jakość obsługi

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

batek1 rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 207374 z 22.03.2013

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POZYTYWNIE,MIŁO,SYMPATYCZNIE I BŁYSKAWICZNIE.POZDRAWIAM.POLECAM.

zakupy: zestaw poker; luty 2013

plusy: mila obsluga, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 134321 z 22.06.2012

Znalazłam najtańszą ofertę artykułu,który mnie interesował.Jestem zadowolona,szybka dostawa,dobrej jakości produkt.Polecam.

zakupy: maszynka do strzyżenia psa GTS 888; czerwiec 2012

plusy: Każdy towar szczegółowo opisany,szybka dostawa.

minusy: Nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 133669 z 20.06.2012

poniewaz jest szybka dostawa, dobrej jakosci towary, obsluga na piatke i niekture towary w promocji.

zakupy: szczotka do mycia i masazu SPIN SPA; czerwiec 2012

plusy: solidny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 132861 z 19.06.2012

jestem zadowolony,szybka przesyłka

zakupy: różne; czerwiec 2012

plusy: duże obnjżki towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romano rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 132697 z 18.06.2012

Bez wychodzenia z domu można dokonac zakupu,/poruszam się z pomocą kuli/.Duży wybór towaru, różnorodnośc cen.

zakupy: H2O STEAM Mop parowy 5 w 1; czerwiec 2012

plusy: można dokonac zakupu beznwychodzenia z domu

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 126517 z 24.05.2012

wybrałam ten sklep ponieważ oferował dany produkt w najniższej cenie spelnil moje oczekiwania produkt otrzymałam zgodny z opisem, w odpowiednim terminie

zakupy: miseczka niewysypka Gyro Bowl; maj 2012

plusy: niska cena poszukiwanego produkty, terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 120557 z 29.04.2012

moje zlecenie było szybko zrealizowane,oraz w miarę dostępne ceny

zakupy: pistolet do malowania; kwiecień 2012

plusy: szybkość

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berozy nie ma zdania o TV-Zakupy.pl opinia nr 120445 z 27.04.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ jako jedyny posiadał od razu poszukiwany przeze mnie produkt a ja potrzebowałam go natychmiast. Cenowo na poziomie średnim.

zakupy: dla domu, dla majsterkowicza; kwiecień 2012

plusy: bogata oferta,różnorodność sposobów płatności

minusy: wsio ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klinik rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 120181 z 27.04.2012

Otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem.

zakupy: skaner do slajdów; kwiecień 2012

plusy: Informowanie klienta o stopniu realizacji zamówienia.

minusy: nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ementaler rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 120153 z 26.04.2012

polecam bardzo rzetelny dostawca i naprawde szybko,w 2 dni mialem towar zgodny z opisem,

zakupy: zestaw tarekj do przygotowywania salatek; kwiecień 2012

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota nie ma zdania o TV-Zakupy.pl opinia nr 120149 z 26.04.2012

Jako jeden z pierwszych wyświetlił się w wyszukiwarce. Sklep nie w pełni spełnił moje oczekiwania, gdyż na zamówiony towar musiałam czekać dwa tygodnie.

zakupy: wahadło newtona; kwiecień 2012

plusy: proste składanie zamówień

minusy: opieszałość w realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 120061 z 26.04.2012

Przystępna cena i miła obsługa mimo problemów z towarem.

zakupy: Przyrząd do sałatek; kwiecień 2012

plusy: terminowośc i miła obsługa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 119945 z 26.04.2012

Wybrałem ten sklep, bo cena zamówionego towaru była bardzo przystępna, a wręcz najniższa z oferowanych przez sklepy internetowe podobnych produktów. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji, szybkości dostarczenia towaru i dobrego kontaktu.

zakupy: Perfect Pedi Whiz; marzec 2012

plusy: szybkość transakcji, doskonały kontakt i powiadomienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek nie poleca TV-Zakupy.pl opinia nr 119941 z 26.04.2012

Sklep wybrałem z powodu niskich cen, jednak to tylko pozory. Zakupionego towaru nie mam do tej pory,mimo iż od kupna minęły 3 tygodnie. Cały czas trwa załatwianie reklamacji, towar został słabo zabezpieczony na czas przesyłki i podczas podróży uległ uszkodzeniu. I tak 2 razy. Obecnie czekam na 3 przesyłkę. Sklep nie odpowiada na pisma reklamacyjne. Zakupy tak! A już odpowiedzialności żadnej!

zakupy: Wrotki dziecięce; kwiecień 2012

plusy: Piękna strona internetowa.

minusy: Niedbałość o klienta już po zakupie towaru.

Odpowiedź sklepu 27.04.2012

Nieprawda. Pana reklamacje zostały rozpatrzone. Jeżeli towar dotarł do Pana uszkodzony należy spisać protokół szkodowy z kurierem.

Odpowiedź jacek 27.04.2012

1. Towar został przysłany poprzez Pocztę Polską i przyniósł go listonosz w formie listu poleconego. Z listonoszem nie spisuje się protokołu. 2. Reklamacje zostały rozpatrzone? Tylko żadnych pisemnych odpowiedzi na moje pisma nie dostałem. Dostałem listem poleconym uszkodzone wrotki, przy nich był tylko formularz reklamacyjny podpisany przez kogoś z firmy, ale brak jakichkolwiek wyjaśnień co ja otrzymałem. Czy to nowe wrotki, naprawione stare, czy stare bez naprawy. Wysłałem też pisma i e-maile na które nawet tylko z czystej przyzwoitości wypadałoby odpowiedzieć. Pomijam to, że odpowiedź na pismo reklamacyjne należy mi się z mocy prawa. 3. Sklep żąda aby w przypadku reklamacji towar został zwrócony odpowiednio zapakowany. Co uczyniłem. Towar do reklamacji wysłałem w kartonie pełnym ochronnych poduszek, a same wrotki zostały owinięte w folię bąbelkową. Nikt ze sklepu nawet nie pofatygował się aby włożyć naprawione wrotki w ten sam karton. Niestety tak się nie stało. Towar przyszedł w kopercie. Sklep żąda od klienta odpowiedniego pakowania. Jakby w moim przypadku sam to czynił nie byłoby problemu. 4.W dniu 20.04.12 wysłałem do sklepu TV ZAKUPY e-maila z ponowną reklamacją- do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 119877 z 26.04.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ tylko on miał w sprzedaży masażer, który mnie interesował. jestem zadowolona.

zakupy: masażer; kwiecień 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 119849 z 26.04.2012

Dobra cen, jakość produktu, szybka przesyłka.

zakupy: Hoola Hop; kwiecień 2012

plusy: jakość, szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

binkikolo rekomenduje TV-Zakupy.pl opinia nr 119813 z 26.04.2012

Szybka realizacja zamówienia w ciągu dwóch dni dostarczona towar. Polecam

zakupy: pistolet do malowania; kwiecień 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER