Biżuteria srebrna dla kobiet próby 925.
Sklep TwojeSrebro.com

Kontakt

tel. 662 116 018
Świnoujscie

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 35
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TwojeSrebro.com > Opinie klientów

Sklep TwojeSrebro.com - monitorowana jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.06.2007r i posiada 35 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Justyna rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 138481 z 08.07.2012

Polecam sklep kazdemu ktoremu zalezy na doskonalym kontakcie, obsludze, jakosci towaru.100% pozytywu.

zakupy: pierscionek, kolczyki; lipiec 2012

plusy: rzetelnosc, kompetencja,dobra jakosc towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

h_pawelster rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 108429 z 16.03.2012

Wspaniała prezentacja towaru na stronie sklepu. Obsługa niezwykle profesjonalna. Kontakt perfekcyjny. Pełne zadowolenie:-) Towar odpowiednio zapakowany i przesłany błyskawicznie. Polecam innym klientom.

zakupy: komplet srebrny koral chrust; marzec 2012

plusy: Doskonała obsługa i dostępność.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozka38 rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 96189 z 07.02.2012

orginalna bizuteria,za bardzo przystepna cene,z czego jestem bardzo zadowolona,do tego blyskawiczna obsluga,polecam

zakupy: srebrny komplet koral; grudzień 2011

plusy: dobra cena i blyskawiczna obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 90910 z 15.12.2011

Po wielodniowych poszukiwaniach na stronie Pretorii znalazlam to czego szukalam.Pozytywne doswiadczenia na tym sie jednak nie skonczyly.Bylam mile zaskoczona bardzo dobrym kontaktem z personelem oraz ekspresowa przesylka.Oferta sklepu, moim zdaniem ,jest w stanie zadowolic zarowno zwolennikow klasyki jak i tych ktorzy poszukuja czegos oryginalnego

zakupy: bursztyn zielony, naszyjnik i kolczyki; grudzień 2011

plusy: dobry kontakt

minusy: sposoby platnosci, zwlaszcza brak opcji pay pal

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiamischke rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 82059 z 05.08.2011

sprzedawca oferował to ,czego szukałam, skłoniła mnie dobra jakość i niska cena;

zakupy: wisiorek i kolczyki zielony bursztyn; sierpień 2011

plusy: wiarygodność, poszanowanie klienta

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 81417 z 26.07.2011

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem,naszyjnik przepiękny, ekspresowa przesyłka, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm - POLECAM GORĄCO

zakupy: naszyjnik z koralem; lipiec 2011

plusy: piękny towar, miła obsługa, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata W. rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 56365 z 23.06.2010

Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna dostawa. Koszt przesyłki poniżej 8 zł! Bardzo dobra jakość wyrobów, możliwość płatności kartą za zakupy przez internet.

zakupy: branzoletka z bursztynami, kolczyki; czerwiec 2010

plusy: Szybka i tania wysyłka, wiele opcji płatności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 56024 z 17.06.2010

Spełnienie marzen tylko w Pretorii :)) .Polecam ten sklep.Profesjonalna obsluga,super komunikacja.Jestem baardzo zadowolona.

zakupy: bransoletka kostka ziel burszt i zawiesz; czerwiec 2010

plusy: elegancka bizuteria z bursztynem,super obsluga

minusy: nie ma nic co by mi sie nie nie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 45795 z 24.12.2009

Super kontakt, szybka przesyłka. Same pozytywy, polecam.

zakupy: kolczyki boa ciemne; grudzień 2009

plusy: pozytywne nastawienie do klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luuska rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 26465 z 15.01.2009

biżuterię w tym sklepie kupuję zawsze, jak tylko znajdę coś interesującego, nawet wtedy , gdy cena jest wyższa niż u u innych sprzedawców.Prosz wtedy o rabat. Ponieważ mam pewnośc, że otrzymam towar z górnej półki i piękniezapakowany. Polecam gorąco i ręczę profesjonalną obsługę. pozdrawiam

zakupy: komplet biżuterii, bransoletka; grudzień 2008

plusy: profesjonalizm i uczciwośc.

minusy: za mały asortyment, należy zwiększyc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emi rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 24309 z 08.12.2008

kupiłam biżuterię bez kamieni i jestem nią oczarowana slicznie wykonana i jeszcze ładniejsza niż na zdjęci polecam wszystkim

zakupy: komplet srebrny - trawki; grudzień 2008

plusy: żetelność

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asikgl rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 13826 z 06.03.2008

Wszystko super, dziękuję i polecam.

zakupy: Kloczyki - zielony bursztyn; marzec 2008

plusy: Miły kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz W. rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 13288 z 14.02.2008

WSZYTKO SUPER SZYBKI KONTAKT I FACHOWA OBSŁUGA :-)))

zakupy: BRANSOLETKA SREBRNA; luty 2008

plusy: PROFESJONALA OBSŁUGA I SZYBKI KONTAKT

minusy: BRAK UWAG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Warszawa rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 12997 z 03.02.2008

Bransoletka jest śliczna- jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Znakomity kunszt. Obsługa bez dwóch zdań profesjonalna - bardzo dba o klienta. Asortyment tak duży, że ciężko się zdecydować:) Polecam!!

zakupy: bransoletka srebrna - bursztyn zielony - miraż; grudzień 2007

plusy: Kontakt i obsługa.

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 8078 z 30.08.2007

Sklep wyróżnia się niepowtarzalnym wzornictwem i oryginalnością oferowanych produktów - bardzo ciekawy asortyment biżuterii . Dużym plusem jest świetny kontakt z obsługą sklepu oraz ekspresowa wysyłka. Serdecznie polecam innym, ponieważ wiele razy składałam zamówienie w tym sklepie i ani razu się nie zawiodłam!!

zakupy: biżuteria z bursztynem, biżuteria srebrn; sierpień 2007

plusy: szybka wysyłka,profesjonalna obsługa, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER