Artykuły wielobranżowe.
Sklep TwojPasaz.pl

Kontakt

tel. 68 506 50 56
Zielona Góra

Popularne produkty

Dom, Ogród, Sport i turystyka, Elektronika i Optyka, WKRÓTCE W SKLEPIE, Warsztat i magazyn, Uroda, pielęgnacja i zdrowie, Biuro, Lato pod chmurką, ZZZ - przesunięte

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TwojPasaz.pl > Opinie klientów

Sklep TwojPasaz.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.06.2008r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Victor rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 160749 z 19.09.2012

Zdecydowałem się na wybór tego sklepu dzięki porównywarce cen w której mieli bardzo dobrą cenę na sprzęt który kupiłem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i cierpliwie tłumacząca wszelkie zawiłości Pani z działu obsługi klienta. POLECAM

zakupy: Pralka amica awa 510 d; wrzesień 2012

plusy: Szybka dostawa, bardzo sympatyczny kontakt telefoniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 154085 z 27.08.2012

Na zakupy zdecydowałem się dwukrotnie w ciągu kilkunastu dni po wstępnej bardzo dokładnej informacji o sprzęcie w czasie przyjemnej rozmowy ze sprzedawcami. Jego dostawę zapewniono mi w dokładnie oferowanym terminie nawet w wersji korzystniejszej bez zmiany ceny gdy akurat nie dosłano im z magazynu takiego towaru jaki zamówiłem. Obsługę przy moich zakupach oceniam jako wzorową.

zakupy: Gilotyna A4 ARGO 330 i niszczarka V5OO; sierpień 2012

plusy: Przyjemna obsługa, dokładne informacje,terminowe dostawy

minusy: Przy swoich zakupach nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skysong79 rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 87191 z 31.10.2011

Rzetelny sprzedawca. Wysokiej jakości towar i miła obsługa. Polecam w 100%!

zakupy: obuwie; październik 2011

plusy: Wysoka jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 84701 z 21.09.2011

Zdecydowanie polecam !!! Bardzo miły kontakt, szybka wysyłka, pełny profesjonalizm. Towar bardzo dobrej jakości. Jeszcze raz bardzo polecam.

zakupy: piłkarzyki; wrzesień 2011

plusy: Towar bardzo dobrej jakości i szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zwiadowca5 rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 23782 z 29.11.2008

Szybko, sprawnie, cena przyzwoita. Polecam.

zakupy: Myjka ultradzwiękowa.; listopad 2008

plusy: solidność.

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sassi rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 23662 z 27.11.2008

Jestem zadowolony z zakupów. Towar pierwsza klasa. Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: atlas; listopad 2008

plusy: Profesjonalizm, Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 23457 z 24.11.2008

Udany zakup!!! Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam ten sklep. Dostałem odpowiedzi na wszystkie zapytania. POLECAM!!!

zakupy: Piłkarzyki Manchester; listopad 2008

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcia26 rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 23355 z 22.11.2008

Pełne profesjonalizmu podejscie do klienta! Szybka wysyłka oraz dobrej jakości towar! Nic dodać nic ująć - polecam bo na prawdę warto!!!

zakupy: Obuwie damskie, sprzęt fitness; listopad 2008

plusy: szybka wysylka, stały kontakt z klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje TwojPasaz.pl opinia nr 23352 z 22.11.2008

Jestem zadowolony z zakupów i polecam wszystkim go. Towar pierwszej jakośći i wysyłka szybka oraz profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: Stolik; listopad 2008

plusy: Dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER