Biżuteria i akcesoria wykonane z tytanu.
Sklep Tytanowa.pl

Kontakt

tel. 61 870 67 17
Poznań

Popularne marki

Intense Titanium, Forza Tesori

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 52
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tytanowa.pl > Opinie klientów

Sklep Tytanowa.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2008r i posiada 52 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 101105 z 22.02.2012

Bardzo dobry kontakt oraz profesjonalizm w kazdym calu... towar w 100% spelnia moje oczekiwania.

zakupy: pierscionek oraz zawieszka; luty 2012

plusy: dobry kontakt, profesjonalne podejscie do klienta, towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 101077 z 22.02.2012

Świetny kontakt, szybciutka realizacja przesyłki i dogranie wszystkich szczegółów. Nic tylko polecić :)

zakupy: Bransoletka damska z tytanu TB10077; luty 2012

plusy: miły kontakt, szybka realizacja

minusy: brak większych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 94246 z 25.01.2012

Szukałam prezentu dla przyjaciółki, która ma poważne uczulenie na nikiel.Nie moze nosic praktycznie zadnej bizuteri ogólnodostępnej.Znalazłam ten sklep w internecie,poczytałam o tytanie i jego właściwościach.Postanowiłam kupić bransoletkę.Wiem,że był to doskonały wybór gdyz przyjaciółka powiedziała mi, że od lat po raz pierwszy ma "coś" co może nosic stale i nie ma objawów alergii.Dlatego szczerze POLECAM ten sklep i napewno do niego jeszcze "wrócę".

zakupy: bransoletka; grudzień 2011

plusy: oferta dla osób uczulonych

minusy: po pierwszych zakupach wad nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna K rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 93989 z 22.01.2012

Oryginalna biżuteria z czarnego tytanu, profesjonalne podejście do klienta

zakupy: obrączki z czarnego tytanu BTE002; styczeń 2012

plusy: bieżąca informacja dot. przebiegu zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 89911 z 05.12.2011

Zamówiłem zawieszkę Tytanową z grawerowaniem laserowym (motyw religijny). Wykonanie i cała koordynacja od sprowadzenia do opakowania we własne oryginalne pudełka - BEZBŁĘDNA. Sklep godny polecenia na 100%.

zakupy: Zawieszka tytanowa z łańcuszkiem; grudzień 2011

plusy: bardzo dobry kontakt z klientem

minusy: ja nie stwierdziłem takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 82532 z 16.08.2011

Sklep świetny, obsługa doskonała i świetny kontakt. Do tego błyskawiczna przesyłka i śliczne kolczyki. Sklep wzorowy, naprawdę godny polecenia. Tak trzymać!

zakupy: kolczyki z tytanu; sierpień 2011

plusy: doskonały kontakt i błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 82478 z 13.08.2011

Sklep znalazłam w internecie szukając niebanalnej biżuterii . Świetny kontakt z obsługą , miły i konkretny . Pierścionek piękny ! Szybka wysyłka . Jestem bardzo zadowolona z zakupów .

zakupy: Pierścionek z trzema cyrkoniami; sierpień 2011

plusy: oryginalne wzornictwo , świetny kontakt ze sprzedającymi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 80868 z 18.07.2011

Znalazłam w internecie. Sympatyczny wybór. Błyskawiczny kontakt i błyskawiczna wysyła :) Szczerze polecam :)

zakupy: bransoletki; lipiec 2011

plusy: ciekawa i czytelna oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 78548 z 10.06.2011

Tygodnie poszukiwań i jest, TYTANOWA spełniła moje oczekiwania gorąco polecam, profesjonalizm oraz indywidualne podejscie do klienta tym sie powinni szczycic. Przemiła obsługa.

zakupy: obrączki; czerwiec 2011

plusy: szybkość terminowość uczciwość profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasi rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 74948 z 08.04.2011

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie; biżuteria jest niebanalna i niezwykle starannie wykonana.

zakupy: kolczyki; luty 2011

plusy: czytelna strona; błyskawiczna realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryndula rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 71766 z 18.02.2011

Polecam raz jeszcze i uzupelaniam moja poprzednia opinie...po niechcacej pomylce zwiazanej z niewlasciwym towarem - w zasadzie w trybie natychmiastowym otrzymalam wlasciwy towar. Naprawde polecam TYTANOWA. Dobry sklep, cudowne wyroby!!!

zakupy: obraczka z trzema cyrkoniami-cudny wzor; luty 2011

plusy: rewelacyjne wzornictwo

minusy: :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PD rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 71730 z 18.02.2011

Dobra cena, szybka wysyłka

zakupy: Pierścionek; luty 2011

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 71724 z 17.02.2011

Wybór przypadkowy (reklama w internecie), ale okazało się, że bardzo trafiony :))). Po zapoznaniu się z ofertą Tytanowa.pl dokonałam zupełnie nie planowanych zakupów, a to mówi samo za siebie...

zakupy: bransoletka, pierścionek i kolczyki; luty 2011

plusy: Orginalne wzornictwo, dobra prezantacja produktów

minusy: Nie doszukałam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mELON rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 71694 z 17.02.2011

WSZYSTKO ok - POLECAM

zakupy: sPINKI; luty 2011

plusy: WSZYSTKO DOBRZE I SPRAWNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 71265 z 11.02.2011

Zależało mi na oryginalnym wzornictwie i tytanie - wybór trafiony w 10 !!! gorąco polecam!!!

zakupy: obrączki; luty 2011

plusy: po prostu super!!! :) wszystko na plus

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AS rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 67109 z 13.12.2010

fajna biżuteria meska

zakupy: spinki i łańcuszek; listopad 2010

plusy: obsluga na medal to war super i dobrze zapakowany

minusy: niewiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mycha rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 65086 z 18.11.2010

modne wzory, sprzedarz biżuterii niepowodujacej alergii

zakupy: kolczyki z tytanu; wrzesień 2010

plusy: świetny kontakt, przystepne ceny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D.N. rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 64868 z 16.11.2010

fajne wzory, oryginalne i zwracają uwagę

zakupy: spinki i obrączka; listopad 2010

plusy: kompetentni sprzedawcy i świetna biżuteria

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PauLa rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 64866 z 16.11.2010

bardzo duży wybór biżuterii z tytanu, doskonała jakość. To nie były pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostateni

zakupy: kolczyki i pierścionek z cyrkonia; wrzesień 2010

plusy: sympatyczna obsługa i piekne produkty

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natalia rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 38614 z 03.08.2009

Polecam! Przede wszystkim wszystko zostało załatwione bardzo szybko co sobie cenię najbardziej, bezpieczeństwo zakupów też bez żadnych zarzutów. Bardzo miła i fachowa obsługa. Juz wiem gdzie będe kupować prezenty na różne okazje;)

zakupy: kolczyki; sierpień 2009

plusy: bezpieczenstwo, szybkosc, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER