Biżuteria i akcesoria wykonane z tytanu.
Sklep Tytanowa.pl

Kontakt

tel. 61 870 67 17
Poznań

Popularne marki

Intense Titanium, Forza Tesori

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 52
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Tytanowa.pl > Opinie klientów

Sklep Tytanowa.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2008r i posiada 52 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 33396 z 26.04.2009

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Miła i kompetentna obsługa. Obrączki są świetne, faktycznie wyglądają tak, jak na zdjęciu. Polecam z pewnością :)

zakupy: Obrączki; kwiecień 2009

plusy: świetny kontakt, jakoś towaru, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 29847 z 28.02.2009

miła obsługa, dobrej jakości produkty, konkurencyjne ceny

zakupy: bransoletka; grudzień 2008

plusy: łatwość dostępu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margotka rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 25659 z 30.12.2008

piękna oryginalna biżuteria o czym mozna się przekonać osobiście. Zdecydowany pozytyw! Zamówiłam spinki do mankietów z wygrawerowanymi inicjałami - mąż był zachwycony :)

zakupy: tytanowe spinki do mankietów; grudzień 2008

plusy: po prostu klasa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matej rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 25658 z 30.12.2008

wzory ekstra:) kupilem bransoletę z tytanu. Jest solidna i zarazem lekka. Duzy plus to możliwość obejrzenia i przymierzenia biżuteri na miejscu

zakupy: bransoleta; grudzień 2008

plusy: duży wybor i fajna obłsuga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 25656 z 30.12.2008

Jestem zachwycona wzorami, a szczególnie pierścionkiem z czarnego tytanu ktory kupiłam. Jest przepiękny !

zakupy: pierścionek z czarnego tytanu; grudzień 2008

plusy: fachowa i mila obsługa

minusy: niepełna rozmiarówka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sa_renka rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 24506 z 10.12.2008

Wspaniały kontakt i oczywiście niezwykłe obrączki - fotografie naprawdę oddają ich rzeczywisty wygląd. Dziękujemy!

zakupy: obrączki; grudzień 2008

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fufak rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 22672 z 10.11.2008

konkurencyjne ceny , dobra i fachowa obsluga, dobry kontakt

zakupy: obrączki; październik 2008

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALFA rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 22132 z 31.10.2008

W końcu znalazłem sklep z prawdziwie męską biżuterią. Wszystko bardzo starannie wykonane, wzory w sam raz dla współczesnego faceta, a w dodatku biżuteria bardzo podoba się kobietom;-) Pani Danusia potrafi świetnie doradzić i co najważniejsze sprzedaje towar najwyższej jakości. A obsługa dokładnie taka sama jak towar- idealna.

zakupy: bransoletki męskie i obrączki; październik 2008

plusy: JAKOŚĆ: towaru, obsługi i szybkości dostaw

minusy: Właścicielka nie jest moją żoną;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mendax rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 22127 z 31.10.2008

Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu.Polecam gorąco - każdy kontakt i każdy interes jest wart fortunę, bo sprzedający ma WYSOKĄ KLASĘ!!!

zakupy: Obrączki tytanowe; październik 2008

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, bogaty wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klon rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 22126 z 31.10.2008

Fachowa, szybka obsługa, towar ze zdjęć odpowiada temu w rzeczywistości. Żeby tylko wszystkie sklepy były takie uczciwe i rzetelne.

zakupy: Kolczyki, zawieszka, branzoletka; październik 2008

plusy: Wszytko

minusy: Nie ma wad ani głownych, ani pobocznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 21953 z 28.10.2008

dzięki Pani Danusi dzień naszego ślubu był cudownym przeżyciem, specjalnie dla nas poświęciła swoją biżuterię, żeby przetestować grawerowanie tytanu. Jest osobą, która swoim zaangażowaniem czyni cuda. Dziękujemy

zakupy: obrączki ślubne; październik 2008

plusy: atrakcyjne ceny, duży asortyment, szybka, sprawna wysyłk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.K. rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 21386 z 14.10.2008

wspaniała obsługa, szybka dostawa, dobre ceny biżuterii.

zakupy: obrączki; październik 2008

plusy: przemiła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 20737 z 26.09.2008

długo poszukiwałam biżuterii tytanowej w rozsądnej cenie i oto znalazłam ten sklep GORĄCO POLECAM, duży wybór produktów, niesamowita "obsługa", szybka dostawa, profesjonalizm 100%

zakupy: kolczyki; wrzesień 2008

plusy: dostępne ceny, duży wybór, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzolaj rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 20697 z 25.09.2008

profesjonalne podejście do klienta, wysoka kultra sprzedaży

zakupy: obrączka ślubna z cyrkoniami; sierpień 2008

plusy: duży wybór biżuterii, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikulec rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 19368 z 29.08.2008

Jestem zachwycona przemiłą obsługą, zaangażowaniem Pani Danuty która dokonała cudu :) Miałam wiele wymagań co do zamówionej przeze mnie obrączki i Pani Danuta dosłownie stanęla na głowie żeby ja dla mnie zrobic :). Jestem niezmiernie wdzięczna za to czego dokonała, dzięki niej wkrótce ktoś bardzo mi bliski napewno uśmiechnie się od ucha do ucha:) BARDZO DZIĘKUJĘ i polecam sklep internetowy TYTANOWA.pl :) Pozdrawiam wszystkich

zakupy: obrączka z tytanu z grawerem; sierpień 2008

plusy: fachowa i bardzo miła obsługa,super jakość, piękne wzory

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.K. rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 19316 z 28.08.2008

duży wybór produktów, dobra jakość, miła obsługa

zakupy: obrączki z czarnego tytanu; sierpień 2008

plusy: łatwość dostępu, wyszukane wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yo_la rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 18300 z 01.08.2008

Coraz większy wybór produktów jest w czym wybierać, ceny stosunkowo konkurencyje jeśli chodzi o wyroby z tytanu.

zakupy: pierścionek z cyrkonią; lipiec 2008

plusy: łatwy dostęp, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 17726 z 18.07.2008

Wspaniały kontakt i oczywiście niezwykłe obrączki - fotografie naprawdę oddają ich rzeczywisty wygląd. Dziękujemy!

zakupy: obrączki tytanowe z inkrustacją srebrną; lipiec 2008

plusy: doskonała obsługa

minusy: przy niektórych produktach brak odpowiednich rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 17440 z 12.07.2008

Dzięki Pani stałem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie! Dziękuję za radość w oczach narzeczonej, słoneczny uśmiech i najpiękniejsze obrączki, jakie w życiu widziałem. Polecam !

zakupy: Obrączki tytanowe; lipiec 2008

plusy: fachowa, szybka i profesjonalna obsługa, piękne wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje Tytanowa.pl opinia nr 17428 z 11.07.2008

Wszystko w najlepszym porządku, wszystkim polecam ten sklep! Serdecznie pozdrawiam Panią Danutę.

zakupy: pierścionek z czyrkonią; lipiec 2008

plusy: wszytko super naprawdę polecam

minusy: nie można zobaczyć na własne oczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER