Odzież dziecięca dla chłopca i dziewczynki, znaczący asortyment polskich producentów
Sklep Ubraniak.pl

Kontakt

tel. 507607446
Grójec

Popularne produkty

Chłopiec, Disney, Dziewczynka, Nakrycia Głowy, Masza i Niedźwiedź, Strażak Sam, Pościel i Kocyki, Ręczniki Kąpielowe, Pozostałe Licencje, Psi Patrol, Hot Wheels

Popularne marki

Psi patrol, Disney frozen, Disney cars, Disney myszka minnie, Strażak sam, Fc barcelona, Świnka peppa, My little pony, Masha i niedźwiedź, Star wars, Tomek i przyjaciele

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 78
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Ubraniak.pl > Opinie klientów

Sklep Ubraniak.pl - monitorowana jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  90% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.07.2012r i posiada 79 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

KK nie poleca Ubraniak.pl opinia nr 441518 z 16.10.2018

Towar przeciętnej jakości, natomiast nie polecam ze względu na bardzo długi czas realizacji. Napewno drugi raz nie dokonam zakupu, w innych sklepach jest o wiele szybciej

zakupy: Leginsy; październik 2018

plusy: Produkty z Masza

minusy: Długa realizacja, brak reakcji sprzedającego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 431806 z 20.03.2018

Sklep wybrałam ponieważ oferował ciekawe produkty za niewygórowaną cenę. Jakość t-shirt'ów które zamówiłam są w porządku. Jest to firma godna polecenia.

zakupy: T-shirty ze spidermanem; marzec 2018

plusy: Produkty zgodne z tym co jest na stronie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 426846 z 03.01.2018

Świetne i profesjonalne podejście do klienta. Szybka przesyłka, stały kontakt, w przypadku wymiany rozmiaru niezwykle szybka reakcja i pomoc. POLECAM!!!!

zakupy: T-shirt Star Wars; styczeń 2018

plusy: stały kontakt, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 426806 z 02.01.2018

rzetelne podejście do klienta

zakupy: sukienka i piżamka; grudzień 2017

plusy: Rzetelność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angela rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 424666 z 26.11.2017

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem i w niskiej cenie. Jestem zadowolona.

zakupy: Bluzeczki dziewczęce ze Świnką Peppą; listopad 2017

plusy: Niskie ceny, szybkośc wysyłki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423478 z 09.11.2017

Transakcja przebiegła pomyślnie, błyskawiczna wysyłka i solidnie zapakowany towar. Polecam w 100% !

zakupy: Bluza; wrzesień 2017

plusy: Wszystko ok. Polecam wszystkim

minusy: brak

Odpowiedź sklepu 10.11.2017

Dziękuję, i zapraszam ponownie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernadetta rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423474 z 09.11.2017

Profesjonalna obsługa towar super polecam w 100%

zakupy: Legginsy i Bluzki; październik 2017

plusy: Szybko, łatwo. Polecam sklep.

minusy: jak będą to napisze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423446 z 09.11.2017

Fajne ubranka, Polecam wszystkim !

zakupy: Piżamka dla chłopca; listopad 2017

plusy: bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mika rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423266 z 07.11.2017

Szukałam ubranek z Elzą z Krainy Lodu i tu znalazłam duży wybór.

zakupy: Sukienka, spódniczka, bluzki; listopad 2017

plusy: szybka wysyłka, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423262 z 07.11.2017

Wszystko ok Polecam

zakupy: Piżama i bluza dziecięca; wrzesień 2017

plusy: Szybka wysyłka ubranka super

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423178 z 05.11.2017

Dostałem maila z rabatem

zakupy: Piżama; październik 2017

plusy: Kupuję tu juz 3 raz i jestem zadowolona

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 423134 z 04.11.2017

Tu znalazlem legginsy z Miraculum

zakupy: Leginsy; październik 2017

plusy: Dostępność produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 422802 z 29.10.2017

Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko w porządku

zakupy: Spodnie i piżama; październik 2017

plusy: Ładne i dobra jakość ubrań

minusy: Brak rozmiarów niektórych przypadkach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 422294 z 22.10.2017

Kolejne zakupy i koljeny raz bezproblemowo Polecam!

zakupy: Spodnie bluzki; październik 2017

plusy: Szybka wysyłka ubrania dobrej jakości

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 422070 z 19.10.2017

znalazłam tu to czego szukałam

zakupy: Bluzki Gumball; sierpień 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 421854 z 15.10.2017

Dobre ceny, i zadowolenie chłopaków z prezentów

zakupy: Bluzki dla chłopców; lipiec 2017

plusy: szybka wysyłka, na drugi dzien juz była paczka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 421830 z 15.10.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ ma to co szukałam dla mojej córki

zakupy: Kocyk i bluzka Masza; wrzesień 2017

plusy: Polecam

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 421806 z 14.10.2017

Za każdym razem jest wszystko ok

zakupy: Bluzki i legginsy dla dziewczynki; wrzesień 2017

plusy: Super ubranka

minusy: Narazie bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 418966 z 29.08.2017

W 100 % spełnił moje oczekiwania zdecydowanie polecam

zakupy: Spodnie dla chłopca; sierpień 2017

plusy: Zgodnie z opisem

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ubraniak.pl opinia nr 418838 z 26.08.2017

To już kolejne zakupy w tym sklepie, jestem zadowolona z ciuszków

zakupy: bluzki i spodnie; sierpień 2017

plusy: ładne ciuszki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER