Części samochodowe oraz zestawy naprawcze do aut marki Fiat.
Sklep Unto.pl

Kontakt

tel. 501 043 349
Wasilków

Popularne produkty

Teleskopy, silowniki klapy, Termostaty samochodowe, elementy silnika, rozrządy, odmy, Zawieszenie-Łączniki stabilizatora, karoseria i wnetrze, Zawieszenie-Wahacze

Popularne marki

, Oryginał, Magneti marelli, Ms sport germany, Fast original

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Unto.pl > Opinie klientów

Sklep Unto.pl - monitorowana jakość obsługi

  74% - kontakt i obsługa

  74% - terminowość realizacji zamówienia

  74% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.11.2006r i posiada 24 opinii klientów w tym 80% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr nie poleca Unto.pl opinia nr 428946 z 03.02.2018

OSZUSTWO SZYTE GRUBYMI NIĆMI !!!!!!!!!! Kupiłem w unto wentylator chłodnicy. Dotarł do mnie połamany, mimo że paczka zewnętrznie była w idealnym stanie, a również w środku zabezpieczenia nie zostały naruszone. Reklamacja ciągnęła się przez dwa miesiące po czym otrzymałem paczkę…. z kolejnym uszkodzonym wentylatorem. Obudowa była połamana w innych miejscach, także sklep ma chyba skład części uszkodzonych. Oczywiście takich przypadków jak mój może nie być wiele, ale zalecam ostrożność. Ja na pewno więcej nie skorzystam z usług tego sklepu. NIE POLECAM!!!!!!!!!!

zakupy: wentylator chłodnicy; sierpień 2017

plusy: brak

minusy: nieuczciwość

Odpowiedź sklepu 04.02.2018

Szanowny Panie. Proszę jeszcze dopisać, że zamówienie złożył pan 1,5 roku teamu a dokładnie 10-08-2016 18:38:03 a dopiero dzisiaj 03.02.201 wystawia negatywna opinie :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Unto.pl opinia nr 369594 z 16.01.2016

Niespełna tydzień temu zakupiłem w sklepie unto.pl przewód intercoolera. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny, co pozwoliło na dotarcie paczki już na drugi dzień. Jak się okazało przez nieuwagę zamówiłem niewłaściwy przewód (za długi) w związku z czym zmuszony byłem zamówiony towar wymienić. Po kontakcie telefonicznym, sprzedawca zaproponował, że jeszcze tego samego dnia wysyła kurierem właściwy przewód gumowy. Cała akcja od pierwszego zamówienia do ponownego przyjazdu kuriera trwała 4 dni, co biorąc pod uwagę odległość jest wynikiem fenomenalnym. Także jeśli nie chcecie tracić czasu i pieniędzy skorzystajcie z unto.pl. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam.

zakupy: Przewód intercoolera; styczeń 2016

plusy: Znakomity kontakt, szybkość dostawy, jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hipek rekomenduje Unto.pl opinia nr 369578 z 16.01.2016

przypadkiem znalazłem go na stronie .:)mieli części o wiele tańsze niż konkurencja.Bodajże przez okres ponad 6 lat kupowałem u nich wszystko to co było mi potrzebne w moim seju 900 :) i fiatem fiorino 1,7d.Nigdy nie zawiedli ani mojego zaufania Swoim towarem , i ani razu nie mialem problemow z transportem .

zakupy: Wiele różnych części, półosie, siłowniki, chłodnica, łożyska, ; luty 2015

plusy: doradztwo i komunikacja

minusy: nie mam zastrzezeń, tzn brak ale według mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JR nie poleca Unto.pl opinia nr 346465 z 21.06.2015

Uwaga!!! NIEUCZCIWA firma. Otóż po 30 dniach uchylania od zwrotu pieniędzy z tytułu odstąpienia od umowy zawartej na odległość sprzedający zwrócił jedynie część zapłaconej ceny, tylko 297 PLN, gdy za towar zapłaciłem 312,50 PLN. Wartość towaru wynosiła 297 PLN, koszt wysyłki 13 PLN, pobranie 2,50 PLN - a więc Sprzedający przywłaszczył sobie bezpodstawnie 15,50 PLN. USTAWA z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta Art. 32. Przedsiębiorca ma obowiązek niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania oświadczenia konsumenta o odstąpieniu od umowy, zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane przez niego płatności, w tym koszty dostarczenia rzeczy.

zakupy: alternator; luty 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: jak w komentarzu

Odpowiedź sklepu 21.06.2015

Opinie nie jest prawdziwa. Kupujący odesłał towar niekompletny. Niemniej jednak dbając o naszych klientów dokonaliśmy zwrotu pełnej kwoty zapłaconej za ten towar. tj za alternator. Powinien Pan nam raczej wystawić opinie pozytywną. Po drugie: jeżeli konsument wybrał sposób dostawy Produktu inny niż najtańszy zwykły sposób dostawy dostępny w Sklepie Internetowym, Sprzedawca nie jest zobowiązany do zwrotu konsumentowi poniesionych przez niego dodatkowych kosztów (przykładowo jeżeli konsument zamiast przesyłki pocztowej wybrał droższą kurierską , to Sprzedawca nie musi mu zwrócić różnicy między tymi dwoma przesyłkami).

Odpowiedź JR 23.06.2015

Sprzedający złożył fałszywe oświadczenie (komentarz), ponieważ alternator odesłałem w takim stanie w jakim otrzymałem tzn. kompletny. Sprzedający nie zwrócił mi w żadnej części kosztów dostarczenia rzeczy, nawet po doręczeniu przedsądowego wezwania do zapłaty. Sprzedający kłamie rozpisując się o hipotetycznych różnicach w kosztach dostawy, które nie mają w tej transakcji zastosowania, aby wprowadzić czytającego w błąd. Unto.pl s.c. to firma wyjątkowo nieuczciwa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek rekomenduje Unto.pl opinia nr 337481 z 02.04.2015

Bardzo szybka dostawa. Część zgodna z zamówieniem. Dziękuję bo mam autko jak nowe :-)

zakupy: wąż intercolera; marzec 2015

plusy: szybko, tanio, bezpiecznie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Unto.pl opinia nr 285245 z 31.03.2014

oryginalne części , łatwy kontakt, dostawa szybsza od Jaguara mojego sąsiada. Zakupy u tego sprzedawcy to czysta przyjemność. POLECAM

zakupy: zestaw naprawczy lewarka do CC700; marzec 2014

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Unto.pl opinia nr 277909 z 15.02.2014

Szukałem oryginalnych elementów zawieszenia tylnej belki do fiata punto przypadkiem trafiłem na unto.pl i bardzo dobrze trafiłem.Kilka elementów zakupiłem 100% orginał.

zakupy: tuleje belki tył fiat punto 1.1; luty 2014

plusy: szybka przesyłka i towar 100% zgodny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Unto.pl opinia nr 254689 z 27.10.2013

znalazłem w internecie dokonałem zakupu monowtrysk fiat UNO 889 rzetelna informacja, szybka dostawa,towar zgodny, polecam sklep bez uwag

zakupy: monowtrysk fiat uno 889 cm; październik 2013

plusy: doskonała informacja, nie sprzedali niechcianego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca Unto.pl opinia nr 227905 z 27.06.2013

zakupiłem filtr kabinowy, który powinien być wysłany z instrukcją montażu. Mam mało popularny model samochodu i w sieci nie można znaleźć takiej instrukcji. Otrzymałem filtr jednak bez instrukcji. Dzwoniłem kilka razy z prośbą o dosłanie niestety bez skutku. Zostałem z filtrem i problemem jego wymiany ...

zakupy: filtr kabionowy; czerwiec 2013

plusy: szybka obsługa

minusy: brak instrukcji - podstawa przy filtrze kabinowym

Odpowiedź sklepu 28.06.2013

Niestety producent filtra nie sprzedaje go już razem z instrukcją. Niemniej jednak wysłaliśmy Panu instrukcję na e-mail. Wydaje się, że powinniśmy otrzymać pozytywny komentarz a nie negatywny :-(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

glisowski563 rekomenduje Unto.pl opinia nr 185553 z 17.12.2012

Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem ,dostawa błyskawiczna bardzo dobry kontakt . Do dobrego zawsze się powraca . Polecam sprzedawcę .

zakupy: zestaw naprawczy dźwigni biegów seicento; grudzień 2012

plusy: Dobry kontakt ,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipek2@op.pl rekomenduje Unto.pl opinia nr 173593 z 08.11.2012

TOWAR ZGODNY Z OPISEM SZYBKA DOSTAWA POLECAM

zakupy: cewka zapłonowa; październik 2012

plusy: CZĘŚCI DOBRYCH PRODUCENTÓW W NISKIEJ CENIE

minusy: NIE MAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mnietek nie poleca Unto.pl opinia nr 138537 z 08.07.2012

Przyciągnęła mnie niska cena, ale mam za swoje. Czekam na chłodnicę już okrągły tydzień i to pomimo wybrania opcji płatności przy odbiorze. Tragiczny termin dostawy, po prostu TRA-GICZ-NY. Jeżeli to norma u nich, to zdecydowanie odradzam. Lepiej zapłacić kilka złotych więcej i mieć towar na następny dzień (24-48h), jak to w każdym normalnym przyzwoitym sklepie powinno wyglądać.

zakupy: chłodnica do punto; lipiec 2012

plusy: niska cena mojego produktu

minusy: beznadziejna wysyłka i brak informacji od sklepu

Odpowiedź sklepu 09.07.2012

W dniach 2-5 lipca mieliśmy krótki urlop. Informacja o urlopie i data wysłania kolejnych paczek pojawiła się m.in na stronie głównej sklepu. Dodatkowo klienci otrzymali e-maile o krótkiej przerwie urlopowej. Telefony i emalie także działały. Zawsze można zapytać co z przesyłką.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Unto.pl opinia nr 129801 z 05.06.2012

polecił mi kolega a czy spełnił oczekiwania Tak towar otrzymałem zgodnie z moim zamówieniem i i co ciekawe po 24 godz . serdzecznie polecam tego sprzedawce

zakupy: amortyzatory; czerwiec 2012

plusy: szybkosc i profesjonalnosc sprzedawcy

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAROL rekomenduje Unto.pl opinia nr 123289 z 11.05.2012

Kupiłem w zeszłym roku też ten sam filtr kabinowy taki sam ale tańszy o 70 zł!!!!!!! niż w serwisie Fiata .Cena filtru w tym roku nie zmieniła się,dlatego odwiedziłem ten sklep!!!!Dzisiaj zamówiłem a za 2 dni towar w domu!!!

zakupy: filtr kabinowy do punto grande; maj 2012

plusy: Cena,termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wawry rekomenduje Unto.pl opinia nr 97885 z 12.02.2012

Towar dostarczono mi zgodny z opisem. Zamówienie było złożone przed świętami, ale dostawa doszła w terminie. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam.

zakupy: Komplet wachaczy przód Audi a6; grudzień 2011

plusy: Terminowość dostawy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Unto.pl opinia nr 90854 z 15.12.2011

chodziło mi o kupno filtra do klimy punto grande cena w serwisie fiata 120 zł (złodzieje!!!!!] a tutuj taki sam za 29,51 zł

zakupy: filtr kabinowy fiat punto grande; grudzień 2011

plusy: cena za firmowy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

*** rekomenduje Unto.pl opinia nr 75880 z 23.04.2011

Wszystko,włączając kontakt i szybkość przesyłki na b.dobrym poziomie.

zakupy: zestawy naprawcze wahacza tylnego brava; kwiecień 2011

plusy: szybko i fachowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Unto.pl opinia nr 73487 z 15.03.2011

Z ogromną przyjemnością wystawiam ten komentarz ,transakcja wzorowa bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Życzę wszystkim tak świetnej współpracy ze sklepem Unto.pl

zakupy: Termostat; marzec 2011

plusy: cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz952@op.p rekomenduje Unto.pl opinia nr 57456 z 13.07.2010

Otrzymałem produkt taki jaki zamówiłem. Miła obsługa cierpliwie odpowiadająca na wszelkie postawione im pytania. Polecam !!!

zakupy: Zestaw naprawczy dźwigni zmiany biegów Cinquecento 700; lipiec 2010

plusy: Otrzymałem produkt taki jaki zamówiłem. Przesyłka w 24h....

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Unto.pl opinia nr 57431 z 13.07.2010

Otrzymałem produkt taki jaki zamówiłem. Przesyłka w 24h. Miła obsługa cierpliwie odpowiadająca na wszelkie postawione im pytania. Polecam

zakupy: Wąż chłodnicy Fiat Cinquecento 900, ; lipiec 2010

plusy: miła obsługa, szybka dostawa towaru, towar zgodny z opis

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER