Artykuły do dekoracji i wyposażenia domu.
Sklep Upominkownia.pl

Kontakt

tel.
Raszyn

Popularne produkty

Upominki do domu, na parapetówkę, Upominki dla mężczyzny, Upominki dla kobiet, Lampy Kwiaty by Żaba, Książki polecane na upominek, Upominki dla dzieci, Napisy na ścianę DekoSign

Popularne marki

Pozostali producenci, Inny2, Inny1, La rochere, Dekosign, Sagaform, Piatnik, Lampy żaby, Dariusz twardoch, Creative tops, Ppd, Różne wydawnictwa, Inny3, Krosno

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Upominkownia.pl > Opinie klientów

Sklep Upominkownia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.04.2010r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

rad rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 165601 z 08.10.2012

Szukałam konkretnych rzeczy w internecie.Chciałam je kupić w jednym sklepie, z niewielkim czasem oczekiwania i niską opłatą za przesyłkę, po korzystnej cenie.

zakupy: naczynia dla dzieci; lipiec 2012

plusy: dobry i szybki kontakt, przejrzysta strona

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 161533 z 21.09.2012

Wybralem upominkownia.pl ze wzgledu na oferowany towar, cene i mozliwosc odbioru osobistego w W-wie. Zwrocilem uwage na pozytywne opinie klientow. Nie zawiodlem sie. Kontakt ze sklepem byl bardzo dobry, elastyczne mozliwosci odbioru, towar bez zarzutu. Zdecydowanie polecam sklep upominkownia.pl

zakupy: szklanki La Rochere 'pszczoly'; wrzesień 2012

plusy: ceny, asortyment, mozliwosc odbioru osobistego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mala-wojna rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 118545 z 21.04.2012

Z całą pewnością o sklepie Upominkownia.pl mogę wypowiadać się tylko i wyłącznie w samych superlatywach! Towar jest jak najlepszej jakości i w przystępnej cenie. Wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. Ponadto zależało mi na szybkiej wysyłce, co oczywiście miało miejsce - wystarczył krótki mail do bardzo miłej Pani z Obsługi, która posprawdzała terminy i udzieliła rzeczowej informacji o możliwości wysyłki paczki. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i polecam wszystkim!

zakupy: spinki do koszuli, nożyk do grzybów; marzec 2012

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 117453 z 18.04.2012

Sklep wybrałam ze względu na asortyment i przystępne ceny

zakupy: zestaw do sushi; kwiecień 2012

plusy: miła obsługa, satysfakcjonujący wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 117053 z 17.04.2012

Sklep wybrany został ze względu na asortyment i przystępne ceny

zakupy: kubek carmani; kwiecień 2012

plusy: miła i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 75311 z 14.04.2011

Sklep fajny, akurat bardzo podpasowały mi prezenty dla panów - Bar compass-akcesoria do wina i Zestaw żeglarza. szybka dostawa, dobre opakowanie. polecam

zakupy: Bar compass-akcesoria do wina; kwiecień 2011

plusy: mila i szybka obsługa, porada

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beatta_w rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 73751 z 18.03.2011

Dwukrotnie zrobiłam zakupy na Upominkownia.pl i jestem bardzo zadowolona. Produkty są zgodne z opisem, przyzwoita cena, szybka i miła obsługa. Naprawdę polecam.

zakupy: zestaw do zielonej herbaty BLACK; marzec 2011

plusy: szeroki wybór, dobre ceny

minusy: kuchnia japońska w upominkach na parapetówkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j. haszko rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 73243 z 11.03.2011

Ładna przejrzysta strona, duży wybór prezentów, ale też wszelkich produktów, których poszukuję dla siebie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do obsługi, szybko i miło.

zakupy: zestaw do wina, porcelana; marzec 2011

plusy: estetyczna, przejrzysta strona, duży wybór towarów

minusy: na razie nie znane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 68010 z 23.12.2010

Szukałem kubeczka w koniki dla mojej dziewczyny i znalazłem Upominkownie. Bardzo miła obsługa i łatwo się umówić jeśli chodzi o odbiór osobisty w siedzibie sklepu. Polecam

zakupy: kubek w koniki; listopad 2010

plusy: miła obsługa, ciekawy asortyment

minusy: brak info o dostępności towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 66365 z 06.12.2010

Trafilam na strone Upominkowni szukajac serwisu do kawy Gold Wings (Two People). Zalezalo mi na rozszerzeniu kompletu ale nie wiedzialam czy bylo to mozliwe. Kontakt z obsluga sklepu byl od poczatku swietny, Upominkownia postarala sie dla mnie o dodatkowe elementy serwisu i controlowala zamowienie az do momentu odebrania. Ten sklep internetowy nie tylko spelnil moje oczekiwania, on nawet je przekroczyl..

zakupy: Two People; listopad 2010

plusy: swietny kontakt z klientem i duza chec pomocy

minusy: nie odkrylam zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 58177 z 27.07.2010

Bardzo dobry i życzliwy kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Do tego ładnie zapakowany upominek. Zdecydowanie polecam ten sklep!

zakupy: Filiżanka do kawy Klimt; lipiec 2010

plusy: doskonała obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomaszek rekomenduje Upominkownia.pl opinia nr 54385 z 19.05.2010

Produkty super jakosci. Obsluga tak mila i sympatyczna ze mozna się zapomniec ;)

zakupy: Kubeczek; maj 2010

plusy: Perfekcyjna Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER