Dekoracje urodzinowe dla dzieci, zaproszenia urodzinowe dla dzieci, dekoracje na roczek oraz zabawki z ka...
Sklep Urodzinydziecka.pl

Kontakt

tel. 693 - 387- 921
Chocianów

Popularne produkty

Stroje i akcesoria, Dekoracje i dodatki, Dekoracje, Ozdoby na tort, Balony i dekoracje sali, Dekoracje stołu, Akcesoria party, Nakrycia stołu, Urodziny dziewczynki

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Urodzinydziecka.pl > Opinie klientów

Sklep Urodzinydziecka.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2009r i posiada 57 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tom rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 102113 z 25.02.2012

Bardzo ciekawy asortyment. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: baloniki, zaproszenia, sztućce; luty 2012

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 97525 z 10.02.2012

Duży wybór akcesoriów, szybka wysyłka.

zakupy: Artykuły urodzinowe - temat Smurfy; luty 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: zbyt duże opłaty za przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 93384 z 13.01.2012

jestem zadowolony z zakupów - polecam - wszystko OK

zakupy: różne; styczeń 2012

plusy: wszystko OK

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 87664 z 08.11.2011

W poszukiwaniu zaproszeń urodzinowych trafiłam na sklep Urodzinydziecka.pl.Po zapoznaniu się z różnymi ofertami właśnie w Tym sklepie znalazłam potrzebne mi rzeczy i bardzo się podobały córce.Polecam ten sklep za ładne produkty,szybką dostawę i dobrą komunikację z klientem

zakupy: serwetki, kubeczki, tależyki, obrós, słomki; listopad 2011

plusy: szybka dostawa,towar bardzo dobrej jakości

minusy: szkoda że brak artykułów z koniami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 87212 z 31.10.2011

Duża ilość asortymentu, miła, szybka i fachowa obsługa. Szczerze polecam.

zakupy: akcesoria na pierwszy roczek dziecka; październik 2011

plusy: miła, szybka i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 84942 z 26.09.2011

Duży wybór, dobre ceny, miła i sympatyczna obsługa, błyskawiczna realizacja. Szczerze polecam - jednoznaczny pozytyw.

zakupy: serwetki, kubki, balony, etc.; wrzesień 2011

plusy: DUŻY WYBÓR, DOBRE CENY, MIŁA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 83890 z 06.09.2011

Duży wybór towaru, przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia, bardzo miły kontakt :)

zakupy: obrus, serwetki, balony, świeczki, ; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 77340 z 21.05.2011

Duzy wybór produktów, sklep spełnił moje oczekiwania, wszystko super, produkty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach:) Świetny kontakt ze sprzedawcą, ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim takie transakcje.

zakupy: talerzyki, kubeczki, czapeczki, etc; maj 2011

plusy: szybko, profesjonalnie, duzy zakres produktow

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nela rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 62441 z 08.10.2010

ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem, bajecznie kolorowy i dobry gatunkowo. Imprezka urodzinowa z pewnościa będzie bardzo udana z taką zastawą i dekoracją. Maluszek już jest zachwycony :)

zakupy: z ", 1", , girlandy, serpentyny, balony; październik 2010

plusy: szybka dostawa, zgodność towaru z opisem, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 61151 z 17.09.2010

Sklep ma szeroką ofertę urodzinową w atrakcyjnych cenach. Błyskawicznie realizują zamówienia oraz służą fachową pomocą. Polecam

zakupy: zaproszenia Formuła 1; wrzesień 2010

plusy: dobre ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 61006 z 15.09.2010

Szybko, sprawnie i na temat. Super kontakt. Polecam ten sklep z czystym sumieniem.

zakupy: zaproszenia na urodziny; wrzesień 2010

plusy: wszystko jest ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greta rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 60094 z 01.09.2010

Szybka mila obsluga, zero problemow przy realizacji zamówienia, polecam

zakupy: ozdoby; wrzesień 2010

plusy: szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sg rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 57646 z 16.07.2010

Cudowne urodzinowe dekoracje, błyskawiczna wysyłka, miły kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam.

zakupy: obrus, balony, sztućce, czapeczki.; lipiec 2010

plusy: kontakt i obsługa, produkty.

minusy: wszystko w najlepszym porządku!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joaSKa rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 57068 z 06.07.2010

Największy wybór gadżetów urodzinowych, promocje, przystępne ceny, przyjemna dla oka stronka:-). Jestem zadowolona z zakupu, dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka.Polecam.

zakupy: kubeczki, talerzyki, obrusik, balony; czerwiec 2010

plusy: szybko, tanio, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 56902 z 02.07.2010

Wybrałam ten sklep przez przypadek i nie żałuję . Właśnie przed momentem otrzymałam przesyłkę, jestem Mega Zadowolona. Mój Synuś pomimo że ma dopiero roczek równiez był zachwycony...jego słowa_yyyyyyyyyyyyyyyyy :) Nie ma nic piękniejszego jak widziec radosć dziecka:) Wszystko co zamówiłam jest SUPER -urodzinki Mojego Synka na pewno będą udane:) Obsługa-a dokłądnie Pani Marzena zasługuje na Tytuł Sprzedawca Roku ! Jeszcze raz wielkie dzięki Pani MArzenko. Pozdrawiam bardzo Serdecznie. Anita G.

zakupy: Wszystko na urodzinki SYnka; lipiec 2010

plusy: Przemiła Sprzedawczyni i Lux Towar

minusy: NIE Ma Zadnych Wad!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justycha rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 54971 z 28.05.2010

Super sklep!!! POLECAM !!!!!

zakupy: akcesoria urodzinowe; maj 2010

plusy: świetny kontakt, ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwonka rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 53254 z 02.05.2010

Szybka dostawa, wszystko co zamówiłam spełniło moje oczekiwania a nawet więcej :) narawdę wysoka jakość oferowanych artykułów. Szeroki asortyment dodatków, które doskonale uzupełnią każdą zabawę urodzinową. Urodziny mojego synka doiero za tydzień ale jak zobaczy dekorację stołu to napewno zaniemówi z wrażenia. Gorąco polecam!!!

zakupy: kubki talerzyki obrusy ze spidermanem; maj 2010

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaska rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 52564 z 21.04.2010

Towar super jakości. Szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam.

zakupy: zaproszenia, serwetki, balony!; kwiecień 2010

plusy: dobry kontakt,szybka dostawa i produkt zgodny z opisem!

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 52041 z 15.04.2010

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem i ze zdjęciami, jestem zadowolona i polecam

zakupy: balony, świeczka, , obrus, czapeczki; kwiecień 2010

plusy: nie za wysokie ceny, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Urodzinydziecka.pl opinia nr 51580 z 07.04.2010

Bardzo szybka dostawa. Towar taki jak na zdjęciach. Dobra informacja mailowa. Bardzo polecam!

zakupy: Zaproszenia i świeczka urodzinowa; kwiecień 2010

plusy: szybkość, dostępność i super kontakt

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER