The Mountain - koszulki malowane pazurem
Sklep  VeoVeo

Kontakt

tel. 775505918
Opole

Popularne produkty

T-shirty, Tematycznie, Promocje, Bluzy, LazyOne Ž, The Mountain Ž, Tylko dla Pań, Kolekcja 2018, Koszule nocne, Nowości Jesień 2017, Koszulki damskie, Protect Ž

Popularne marki

The mountain adult, The mountain junior, Lazyone, Liquid blue (st), Spiral t-shirt, Spiral (h), Spiral ls, The mountain - ladies, Spiral ladies, Dean russo, The mountain hoodies

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 160
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

VeoVeo > Opinie klientów

Sklep VeoVeo - monitorowana jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  92% - terminowość realizacji zamówienia

  83% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.02.2011r i posiada 174 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gilanna rekomenduje VeoVeo opinia nr 434502 z 09.05.2018

Wybrałam sklep z uwagi na koszulki The Mountain. Jest ich bardzo duży wybór. Na niektóre wzory trzeba trochę poczekać, ale nie widzę w tym problemu. Jestem zachwycona obsługą - podejściem do klienta: życzliwym, empatycznym, na poziomie. Zarówno kontakt mailowy jaki telefoniczny - bardzo profesjonalny. Wszystko przebiega sprawnie, bez zarzutu. Polecam sklep :)! Na jakość bawełny nie ma co narzekać - ekologiczna - wymaga odpowiedniego prania, trzeba umieć zadbać, by się tymi rzeczami cieszyć jak najdłużej. Stosowanie zaleceń producenta to skuteczne rozwiązanie. Warto też posługiwać się tabelą rozmiarów - polskie XL to nie to samo co XL amerykańskie.

zakupy: Koszulki The Mountain; maj 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia81 rekomenduje VeoVeo opinia nr 434490 z 09.05.2018

Super sklep. Obsługa rewelacyjna. Przed i po zakupie.

zakupy: Sukienki The Mountain; maj 2018

plusy: znakomita obsługa, świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kate rekomenduje VeoVeo opinia nr 431586 z 16.03.2018

Posiada asortyment, który mnie interesował. Sklep oferuje bardzo dużą ilość ciekawych koszulek i bluz, które są dobrej jakości. Cena może nie jest najniższa, ale biorąc pod uwagę jakość materiału i technikę wykonania - zdecydowanie warto.

zakupy: koszulki, bluza; marzec 2018

plusy: oferta, jakość, szybkość realizacji

minusy: nie odnotowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrii rekomenduje VeoVeo opinia nr 428826 z 01.02.2018

Футболки стильные, отличного качества

zakupy: Ф, у, т, б, о, л, к, и, ; luty 2018

plusy: Большой в...

minusy: Не все раk...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje VeoVeo opinia nr 428746 z 01.02.2018

Jestem mega zadowolona. Bluza jest super. Po miesiącu użytkowania i kilku praniach jest jak nowa.

zakupy: Bluza Pug Face; styczeń 2018

plusy: bardzo dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria nie poleca VeoVeo opinia nr 428170 z 24.01.2018

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu internetowego. Zamówiłam towar 6 stycznia a dopiero 24 został wysłany ze względu na niekompetencje osób obsługujących pocztę sklepu. Został wysłany do mnie przez pomyłkę mail informujący mnie o przygotowywaniu towaru do wysyłki po czym gdy zadzwoniłam na infolinię zostałam dopiero wyprowadzona z błędu ponieważ rzeczy którą zamówiłam nie było w magazynie. Zmienione zamówienie miało zostać wysłane jak najszybciej do czego oczywiście nie doszło.

zakupy: T-shirt; styczeń 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Wydawanie falyszych informacji, karygodny czas wysyłki

Odpowiedź sklepu 25.01.2018

To nie jest nasz numer zamówienia. Nie mamy też żadnego zamówienia na podane dane.

Odpowiedź Wiktoria 26.01.2018

Przepraszam,zaszła pomyłka i już poprawiłam numer zamówienia.

Odpowiedź sklepu 28.01.2018

W przypadku Pani zamówienia osoba je obsługująca popełniła błąd, który został jak najszybciej było to możliwe naprawione. Myślimy, że od zwykłej ludzkiej pomyłki do niekompetencji droga jest daleka. Jeszcze raz przepraszamy za wydłużony czas realizacji zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje VeoVeo opinia nr 420790 z 29.09.2017

Solidny sprzedawca, miła i rzetelna obsługa. Kupuję tu od dawna. Koszulki są z solidnej tkaniny, nie rozciągają się, wzór nie spiera się. Wyglądają jak nowe przez kilka lat (nasza najstarsza ma ok 6 lat). Cena nie jest niska, ale towar jest jej wart z całą pewnością. Duży wybór wzorów i kolorów.

zakupy: Koszulki; wrzesień 2017

plusy: solidny,terminowy,dory kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca VeoVeo opinia nr 419582 z 08.09.2017

Wybrałam sklep, bo spodobał mi się wzór koszulki. Koszulka nie spełniła moich oczekiwań. Nadruk na koszulce nie jest taki jak na zdjęciu. Absolutnie nie ma efektu 3D. Zdjęcie jest ewidentnie chwytem marketingowym. Produkt zdecydowanie nie jest wart tej ceny.

zakupy: Koszulka :swiss cheese mouse; wrzesień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Opis towaru i wizualizacja niezgodna z rzeczywistością

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miriam rekomenduje VeoVeo opinia nr 417794 z 10.08.2017

Kolejny udany zakup na stronie VeoVeo. Koszulka w 100% zgodna z opisem, przesyłka nadana w tym samym dniu, w którym kupiłam i zapłaciłam.

zakupy: Koszulka Furry Face Adult 3XL; sierpień 2017

plusy: Super jakość towaru, błyskawiczna przesyłka.

minusy: Wad sklepu brak. Do niczego nie da się przyczepić :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margherita rekomenduje VeoVeo opinia nr 414878 z 23.06.2017

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowe wymiana , zamiana lub zwrot towaru, ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem, serdecznie polecam tego sprzedawce i jego towary

zakupy: koszulka; czerwiec 2017

plusy: mozliwosc zamiany , wymiany , zwrotu

minusy: szkoda, ze tak daleko od mojego miejsca zamieszkania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAŁ nie poleca VeoVeo opinia nr 414066 z 09.06.2017

NIESTETY NIE JEST FAJNIE !!! NADRUKI SUPER ALE JAKOŚĆ KOSZULKI TO NIE USA TYLKO CHINY NAJTAŃSZE JAKIE SĄ!!!

zakupy: T SHORT; czerwiec 2017

plusy: OBSŁUGA , RALIZACJA

minusy: MATERIAŁ KOSZULEK TANIA LIPA NIE 100 % BAWEŁNY !SZKODA

Odpowiedź sklepu 09.06.2017

Ciężko i trudno się naprawdę odnieść do takiej opinii. Koszulki Liquid Blue produkowane są tylko w stanach. Bawełna tkana jest w Meksyku. I tylko takie sprzedajemy. Nowa koszulka, przed pierwszym praniem może być lekko szorstka i twardawa ale to tylko znaczy, że jest nowa. Jeśli produkt nie spełnia Pana oczekiwań, ma Pan prawo do zwrotu. Jeśli uważa Pan, że nie jest to bawełna i produkt nie jest zgodny z opisem, zapraszamy do złożenie reklamacji.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje VeoVeo opinia nr 413502 z 02.06.2017

polecam wszystkim zainteresowanym ten sklep.

zakupy: koszulka werewolf the mountain; czerwiec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje VeoVeo opinia nr 405422 z 10.02.2017

Kupiłam na początku 2 koszulki z końmi- jak prezenty. Byłam nimi tak zachwycona, że postanowiłam kupić i dla siebie. Teraz mam- na razie- 11 koszulek ( głównie z wilkami), 1 long shirt i 1 bluzę z kapturem. Wrażenie jest niesamowite- jakby się patrzyło prosto zwierzakowi w oczy...super wygodne w noszeniu, dobrze się piorą ( pilnować zaleceń producenta!). A ceny? no cóż za dobre trzeba zapłacić. W końcu Porsche nie kosztuje 10zł...:)

zakupy: koszulki z wilkami i końmi; styczeń 2017

plusy: fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NORR-PL rekomenduje VeoVeo opinia nr 405134 z 07.02.2017

Wybrałem sklep ze względu na dobrą reklamę w internecie i dużą ofertę która wpadła mi w oko. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie a towar tak pod względem wizualnym taki jak na zdjęciach lub nawet lepszy :-) Pod względem jakości bajka :-) Faktycznie jedną koszulkę kupiłem za dużą ale to na własne życzenie i nie mam zamiaru reklamować bo jedna taka luźniejsza mi się przyda do chodzenia po domu - będzie super. Z pewnością na 100 % będę jeszcze tam kupował więc mam już doświadczenie. Jeszcze raz powtórzę towar lux - jestem bardzo zadowolony i dziękuję sprzedawcy :-)

zakupy: KoszulkI; luty 2017

plusy: Towar pierwsza klasa

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

turczy rekomenduje VeoVeo opinia nr 403278 z 14.01.2017

Zamówienia i dostawa bez problemów, a zamawiałem kilka razy. Na kilkanaście koszulek zastrzeżenia miałem do dwóch. Nadruk na jednej był dużo gorszy jak na zdjęciu, w drugiej po paru praniach poleciały dziury (pewnie stara ale była w dużej promo). A teraz do rzeczy, poza samymi wzorami o koszulkach można powiedzieć jedno są mega jakości. Najstarsze mają po 100 (sto) prań za sobą i dalej da się je nosić, wydruki lekko blakną, kolor koszulki też, ale mniej. Ale sam materiał to mistrz. Kupowałem różne rzeczy markowe i nie, różne campusy, hiteki i inne. Większość po 10 praniach nadaje się na ścierki, porozciągane, pokurczone, poprute, złażące popękane nadruki a the mountain są niezniszczalne

zakupy: Kilkanaście koszulek i bluza; listopad 2016

plusy: Mają dobry towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kraken rekomenduje VeoVeo opinia nr 403030 z 11.01.2017

Bardzo fajna koszulka. Kupiłem w promocyjnej cenie więc zadowolony jestem jeszcze bardziej

zakupy: krink; grudzień 2016

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła nie poleca VeoVeo opinia nr 402018 z 28.12.2016

Wybrałem ze względu na reklamę w internecie oraz ładne wzory koszulek na stronie. Niestety były one ładne wyłącznie na stronie. Jakość koszulek fatalna, twarde, szorstkie w dotyku, jakoś nadruku też wiele pozostawiająca do życzenia - w porównaniu ze stroną kolory wyblaknięte, brałam dość duże rozmiary - na nadruku widoczne piksele!! Czekałam około tygodnia na przesyłkę

zakupy: koszulki 3 sztuki; grudzień 2016

plusy: wysłano mi maila o opóźnieniu - sami z siebie

minusy: kiepska jakość sprzedawanego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolakan rekomenduje VeoVeo opinia nr 400810 z 15.12.2016

Szukając koszulki z nadrukiem 3d trafiłam na ten sklep.

zakupy: Koszulka bawełniana z nadrukiem; grudzień 2016

plusy: Informacja bieżąca o stanie realizacji zamówienia.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chudy rekomenduje VeoVeo opinia nr 400258 z 09.12.2016

Fajny sklep, fajne ciuchy,miła obsługa :)POLECAM

zakupy: koszulki; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, fajna jakość ciuchów

minusy: w jednej koszulce kolor się nie zgadzał z rzeczywistym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lonsik88 rekomenduje VeoVeo opinia nr 399794 z 05.12.2016

Rewelacja szybka realizacja, gorąco polecam koszulka świetna :)

zakupy: Big Face Jack Russell Terrier - The Mountain @ S; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER