The Mountain - koszulki malowane pazurem
Sklep  VeoVeo

Kontakt

tel. 775505918
Opole

Popularne produkty

The Mountain Ž, Dla Dzieci, Dla Dorosłych, Promocje, Modele 2015, Smithsonian Ž, Bez nadruku, Bluzy, Dean Russo Ž, Nowości 2014, Grumpy Cat Ž, MODELE 2013, MODELE 2012

Popularne marki

The mountain adult, The mountain junior, The mountain - ladies, The mountain hoodies, Dean russo, Liquid blue (st), Mountain life, The mountain longsleve, Smithsonian adult

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 152
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

VeoVeo > Opinie klientów

Sklep VeoVeo - monitorowana jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  89% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.02.2011r i posiada 164 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

ANNA rekomenduje VeoVeo opinia nr 405422 z 10.02.2017

Kupiłam na początku 2 koszulki z końmi- jak prezenty. Byłam nimi tak zachwycona, że postanowiłam kupić i dla siebie. Teraz mam- na razie- 11 koszulek ( głównie z wilkami), 1 long shirt i 1 bluzę z kapturem. Wrażenie jest niesamowite- jakby się patrzyło prosto zwierzakowi w oczy...super wygodne w noszeniu, dobrze się piorą ( pilnować zaleceń producenta!). A ceny? no cóż za dobre trzeba zapłacić. W końcu Porsche nie kosztuje 10zł...:)

zakupy: koszulki z wilkami i końmi; styczeń 2017

plusy: fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NORR-PL rekomenduje VeoVeo opinia nr 405134 z 07.02.2017

Wybrałem sklep ze względu na dobrą reklamę w internecie i dużą ofertę która wpadła mi w oko. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie a towar tak pod względem wizualnym taki jak na zdjęciach lub nawet lepszy :-) Pod względem jakości bajka :-) Faktycznie jedną koszulkę kupiłem za dużą ale to na własne życzenie i nie mam zamiaru reklamować bo jedna taka luźniejsza mi się przyda do chodzenia po domu - będzie super. Z pewnością na 100 % będę jeszcze tam kupował więc mam już doświadczenie. Jeszcze raz powtórzę towar lux - jestem bardzo zadowolony i dziękuję sprzedawcy :-)

zakupy: KoszulkI; luty 2017

plusy: Towar pierwsza klasa

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

turczy rekomenduje VeoVeo opinia nr 403278 z 14.01.2017

Zamówienia i dostawa bez problemów, a zamawiałem kilka razy. Na kilkanaście koszulek zastrzeżenia miałem do dwóch. Nadruk na jednej był dużo gorszy jak na zdjęciu, w drugiej po paru praniach poleciały dziury (pewnie stara ale była w dużej promo). A teraz do rzeczy, poza samymi wzorami o koszulkach można powiedzieć jedno są mega jakości. Najstarsze mają po 100 (sto) prań za sobą i dalej da się je nosić, wydruki lekko blakną, kolor koszulki też, ale mniej. Ale sam materiał to mistrz. Kupowałem różne rzeczy markowe i nie, różne campusy, hiteki i inne. Większość po 10 praniach nadaje się na ścierki, porozciągane, pokurczone, poprute, złażące popękane nadruki a the mountain są niezniszczalne

zakupy: Kilkanaście koszulek i bluza; listopad 2016

plusy: Mają dobry towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kraken rekomenduje VeoVeo opinia nr 403030 z 11.01.2017

Bardzo fajna koszulka. Kupiłem w promocyjnej cenie więc zadowolony jestem jeszcze bardziej

zakupy: krink; grudzień 2016

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca VeoVeo opinia nr 403022 z 11.01.2017

Nie polecam, biorą pieniądze za towar, którego nie mają fizycznie na stanie. Nie ma mowy o udanym zakupie na prezent bo towaru po prostu brak. Najpierw próba namówienia klienta na inny towar a końcowo wykręty, że producent pewnie wycofuje się z produkcji akurat artykułu, który chce się zakupić. Bluza za prawie 300 zł i wolne żarty z klienta. Żenada.

zakupy: bluza z kapturem; styczeń 2017

plusy: jest kontakt, o tyle dobrze

minusy: poza względnym kontaktem - żenada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła nie poleca VeoVeo opinia nr 402018 z 28.12.2016

Wybrałem ze względu na reklamę w internecie oraz ładne wzory koszulek na stronie. Niestety były one ładne wyłącznie na stronie. Jakość koszulek fatalna, twarde, szorstkie w dotyku, jakoś nadruku też wiele pozostawiająca do życzenia - w porównaniu ze stroną kolory wyblaknięte, brałam dość duże rozmiary - na nadruku widoczne piksele!! Czekałam około tygodnia na przesyłkę

zakupy: koszulki 3 sztuki; grudzień 2016

plusy: wysłano mi maila o opóźnieniu - sami z siebie

minusy: kiepska jakość sprzedawanego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolakan rekomenduje VeoVeo opinia nr 400810 z 15.12.2016

Szukając koszulki z nadrukiem 3d trafiłam na ten sklep.

zakupy: Koszulka bawełniana z nadrukiem; grudzień 2016

plusy: Informacja bieżąca o stanie realizacji zamówienia.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chudy rekomenduje VeoVeo opinia nr 400258 z 09.12.2016

Fajny sklep, fajne ciuchy,miła obsługa :)POLECAM

zakupy: koszulki; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, fajna jakość ciuchów

minusy: w jednej koszulce kolor się nie zgadzał z rzeczywistym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lonsik88 rekomenduje VeoVeo opinia nr 399794 z 05.12.2016

Rewelacja szybka realizacja, gorąco polecam koszulka świetna :)

zakupy: Big Face Jack Russell Terrier - The Mountain @ S; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje VeoVeo opinia nr 398978 z 28.11.2016

Potrzebowałam określonego produktu i tu go znalazłam. Rzecz okazała się bardzo dobrej jakości i w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Termin dostarczenia został dotrzymany, więc wszystko OK. l

zakupy: koszulka męska; listopad 2016

plusy: świetn produkt, terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lewicka rekomenduje VeoVeo opinia nr 398098 z 17.11.2016

Sklep ma unikatowe, oryginalne koszulki. Poza tym obsługa klienta jest kulturalna, profesjonalna i szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: koszulki dziecięce; listopad 2016

plusy: Kulturalna obsługa klienta, profesjonalna i szybka.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szczepek rekomenduje VeoVeo opinia nr 395130 z 13.10.2016

dziekuje, wyborne koszulki

zakupy: -; październik 2016

plusy: koszulki

minusy: brak!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaś rekomenduje VeoVeo opinia nr 394786 z 09.10.2016

wyborne koszulki, goraco polecam kazdemu

zakupy: koszulki; październik 2016

plusy: jakosc!!!!!!!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernadetta rekomenduje VeoVeo opinia nr 394762 z 08.10.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają w ofercie towar, którym bylam zainteresowana. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego towaru jak również z obsługi. Miło, rzetelnie i profesjonalnie ( rozmowa telefoniczna). Polecam.

zakupy: White Wolf DJ - Bluza The Mountain; październik 2016

plusy: rzetelność, fachowość

minusy: ceny ciut wysokie ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje VeoVeo opinia nr 393766 z 22.09.2016

Zdecydowanie polecam ,szybka fachowa obsługa mało formalności towar super szybka dostawa i na bank skorzystam jeszcze z ich usług

zakupy: odzierz; wrzesień 2016

plusy: Mało formalności

minusy: Jeszcze ich nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Dwojak nie poleca VeoVeo opinia nr 392766 z 09.09.2016

Trafiłem na reklamę na FB

zakupy: Funnelweb - Koszulka The Mountain - Rozmiar: L Swiss Cheese Mou; sierpień 2016

plusy: nic

minusy: niezgodność towaaru z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adaś rekomenduje VeoVeo opinia nr 390542 z 09.08.2016

bez najmniejszych zarzutów. Wielokrotnie zamawiałem w veoveo, bez rozczarowania.

zakupy: koszule; styczeń 2016

plusy: pomoc w wyborze :)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanka rekomenduje VeoVeo opinia nr 390042 z 02.08.2016

boskie koszulki!

zakupy: koszule; czerwiec 2016

plusy: jakość

minusy: brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje VeoVeo opinia nr 389586 z 27.07.2016

Jeszcze nie miałam do czynienia z tak świetnymi koszulkami. Piękny wzór i doskonała jakość.

zakupy: koszulki; lipiec 2016

plusy: jakość

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje VeoVeo opinia nr 389306 z 22.07.2016

zdecydowanie polecam. Świetna obsługa klienta, szybka dostawa i świetna jakość.

zakupy: koszula; lipiec 2016

plusy: jakość, obsługa

minusy: brak :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER