The Mountain - koszulki malowane pazurem
Sklep  VeoVeo

Kontakt

tel. 775505918
Opole

Popularne produkty

T-shirty, The Mountain Ž, Tylko dla Pań, Promocje

Popularne marki

The mountain adult, The mountain junior, Liquid blue (st), The mountain - ladies, Dean russo, The mountain hoodies, Colorwear adult, Smithsonian adult, Mountain life

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 153
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

VeoVeo > Opinie klientów

Sklep VeoVeo - monitorowana jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  88% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.02.2011r i posiada 165 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

RAFAŁ nie poleca VeoVeo opinia nr 414066 z 09.06.2017

NIESTETY NIE JEST FAJNIE !!! NADRUKI SUPER ALE JAKOŚĆ KOSZULKI TO NIE USA TYLKO CHINY NAJTAŃSZE JAKIE SĄ!!!

zakupy: T SHORT; czerwiec 2017

plusy: OBSŁUGA , RALIZACJA

minusy: MATERIAŁ KOSZULEK TANIA LIPA NIE 100 % BAWEŁNY !SZKODA

Odpowiedź sklepu 09.06.2017

Ciężko i trudno się naprawdę odnieść do takiej opinii. Koszulki Liquid Blue produkowane są tylko w stanach. Bawełna tkana jest w Meksyku. I tylko takie sprzedajemy. Nowa koszulka, przed pierwszym praniem może być lekko szorstka i twardawa ale to tylko znaczy, że jest nowa. Jeśli produkt nie spełnia Pana oczekiwań, ma Pan prawo do zwrotu. Jeśli uważa Pan, że nie jest to bawełna i produkt nie jest zgodny z opisem, zapraszamy do złożenie reklamacji.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje VeoVeo opinia nr 413502 z 02.06.2017

polecam wszystkim zainteresowanym ten sklep.

zakupy: koszulka werewolf the mountain; czerwiec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje VeoVeo opinia nr 412358 z 19.05.2017

Kolejny zakup w firmie VeoVeo koszulek. Miła rzetelna obsługa. Koszulki nie odbiegają od zdjęcia, są bardzo wytrzymałe i ładne, stwierdzam to po wcześniejszych zakupionych w zeszłym roku. Przesyłka szybka

zakupy: 42297; maj 2017

plusy: Miła, rzetelna obsługa, wiarygodność towaru z opisem

minusy: Mogły by być rabaty dla klientów stałych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje VeoVeo opinia nr 405422 z 10.02.2017

Kupiłam na początku 2 koszulki z końmi- jak prezenty. Byłam nimi tak zachwycona, że postanowiłam kupić i dla siebie. Teraz mam- na razie- 11 koszulek ( głównie z wilkami), 1 long shirt i 1 bluzę z kapturem. Wrażenie jest niesamowite- jakby się patrzyło prosto zwierzakowi w oczy...super wygodne w noszeniu, dobrze się piorą ( pilnować zaleceń producenta!). A ceny? no cóż za dobre trzeba zapłacić. W końcu Porsche nie kosztuje 10zł...:)

zakupy: koszulki z wilkami i końmi; styczeń 2017

plusy: fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NORR-PL rekomenduje VeoVeo opinia nr 405134 z 07.02.2017

Wybrałem sklep ze względu na dobrą reklamę w internecie i dużą ofertę która wpadła mi w oko. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie a towar tak pod względem wizualnym taki jak na zdjęciach lub nawet lepszy :-) Pod względem jakości bajka :-) Faktycznie jedną koszulkę kupiłem za dużą ale to na własne życzenie i nie mam zamiaru reklamować bo jedna taka luźniejsza mi się przyda do chodzenia po domu - będzie super. Z pewnością na 100 % będę jeszcze tam kupował więc mam już doświadczenie. Jeszcze raz powtórzę towar lux - jestem bardzo zadowolony i dziękuję sprzedawcy :-)

zakupy: KoszulkI; luty 2017

plusy: Towar pierwsza klasa

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

turczy rekomenduje VeoVeo opinia nr 403278 z 14.01.2017

Zamówienia i dostawa bez problemów, a zamawiałem kilka razy. Na kilkanaście koszulek zastrzeżenia miałem do dwóch. Nadruk na jednej był dużo gorszy jak na zdjęciu, w drugiej po paru praniach poleciały dziury (pewnie stara ale była w dużej promo). A teraz do rzeczy, poza samymi wzorami o koszulkach można powiedzieć jedno są mega jakości. Najstarsze mają po 100 (sto) prań za sobą i dalej da się je nosić, wydruki lekko blakną, kolor koszulki też, ale mniej. Ale sam materiał to mistrz. Kupowałem różne rzeczy markowe i nie, różne campusy, hiteki i inne. Większość po 10 praniach nadaje się na ścierki, porozciągane, pokurczone, poprute, złażące popękane nadruki a the mountain są niezniszczalne

zakupy: Kilkanaście koszulek i bluza; listopad 2016

plusy: Mają dobry towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kraken rekomenduje VeoVeo opinia nr 403030 z 11.01.2017

Bardzo fajna koszulka. Kupiłem w promocyjnej cenie więc zadowolony jestem jeszcze bardziej

zakupy: krink; grudzień 2016

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła nie poleca VeoVeo opinia nr 402018 z 28.12.2016

Wybrałem ze względu na reklamę w internecie oraz ładne wzory koszulek na stronie. Niestety były one ładne wyłącznie na stronie. Jakość koszulek fatalna, twarde, szorstkie w dotyku, jakoś nadruku też wiele pozostawiająca do życzenia - w porównaniu ze stroną kolory wyblaknięte, brałam dość duże rozmiary - na nadruku widoczne piksele!! Czekałam około tygodnia na przesyłkę

zakupy: koszulki 3 sztuki; grudzień 2016

plusy: wysłano mi maila o opóźnieniu - sami z siebie

minusy: kiepska jakość sprzedawanego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolakan rekomenduje VeoVeo opinia nr 400810 z 15.12.2016

Szukając koszulki z nadrukiem 3d trafiłam na ten sklep.

zakupy: Koszulka bawełniana z nadrukiem; grudzień 2016

plusy: Informacja bieżąca o stanie realizacji zamówienia.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chudy rekomenduje VeoVeo opinia nr 400258 z 09.12.2016

Fajny sklep, fajne ciuchy,miła obsługa :)POLECAM

zakupy: koszulki; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, fajna jakość ciuchów

minusy: w jednej koszulce kolor się nie zgadzał z rzeczywistym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lonsik88 rekomenduje VeoVeo opinia nr 399794 z 05.12.2016

Rewelacja szybka realizacja, gorąco polecam koszulka świetna :)

zakupy: Big Face Jack Russell Terrier - The Mountain @ S; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje VeoVeo opinia nr 398978 z 28.11.2016

Potrzebowałam określonego produktu i tu go znalazłam. Rzecz okazała się bardzo dobrej jakości i w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Termin dostarczenia został dotrzymany, więc wszystko OK. l

zakupy: koszulka męska; listopad 2016

plusy: świetn produkt, terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szczepek rekomenduje VeoVeo opinia nr 395130 z 13.10.2016

dziekuje, wyborne koszulki

zakupy: -; październik 2016

plusy: koszulki

minusy: brak!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaś rekomenduje VeoVeo opinia nr 394786 z 09.10.2016

wyborne koszulki, goraco polecam kazdemu

zakupy: koszulki; październik 2016

plusy: jakosc!!!!!!!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernadetta rekomenduje VeoVeo opinia nr 394762 z 08.10.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają w ofercie towar, którym bylam zainteresowana. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego towaru jak również z obsługi. Miło, rzetelnie i profesjonalnie ( rozmowa telefoniczna). Polecam.

zakupy: White Wolf DJ - Bluza The Mountain; październik 2016

plusy: rzetelność, fachowość

minusy: ceny ciut wysokie ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje VeoVeo opinia nr 393766 z 22.09.2016

Zdecydowanie polecam ,szybka fachowa obsługa mało formalności towar super szybka dostawa i na bank skorzystam jeszcze z ich usług

zakupy: odzierz; wrzesień 2016

plusy: Mało formalności

minusy: Jeszcze ich nie poznałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Dwojak nie poleca VeoVeo opinia nr 392766 z 09.09.2016

Trafiłem na reklamę na FB

zakupy: Funnelweb - Koszulka The Mountain - Rozmiar: L Swiss Cheese Mou; sierpień 2016

plusy: nic

minusy: niezgodność towaaru z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adaś rekomenduje VeoVeo opinia nr 390542 z 09.08.2016

bez najmniejszych zarzutów. Wielokrotnie zamawiałem w veoveo, bez rozczarowania.

zakupy: koszule; styczeń 2016

plusy: pomoc w wyborze :)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanka rekomenduje VeoVeo opinia nr 390042 z 02.08.2016

boskie koszulki!

zakupy: koszule; czerwiec 2016

plusy: jakość

minusy: brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje VeoVeo opinia nr 389586 z 27.07.2016

Jeszcze nie miałam do czynienia z tak świetnymi koszulkami. Piękny wzór i doskonała jakość.

zakupy: koszulki; lipiec 2016

plusy: jakość

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER