Świeże ryby, owoce morza oraz sery, jagnięcina, wołowina, cielęcina, świeży drób i wiele innych świeżych ...
Sklep Vipdelikatesy.pl

Kontakt

tel. 511893500
Warszawa

Popularne produkty

Home, Przyprawy, Mięsa Świata, Produkty Zbożowe, Świat Ryb i Owoców Morza, Oleje i Oliwy, Wędliny, Trufle i Produkty, Kuchnia Azjatycka, Świat Czekolady, Sery i Produkty Mleczne

Popularne marki

, Forever living products

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 24
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Vipdelikatesy.pl > Opinie klientów

Sklep Vipdelikatesy.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2009r i posiada 24 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 430126 z 22.02.2018

Sklep Vipdelikatesy posiada w swojej ofercie unikalne marki - przepyszne i sprawdzone pod względem ekologicznym. Razem z żoną, będąc we Włoszech przeprowadziliśmy audyt farmy Caroli.

zakupy: Caroli; luty 2018

plusy: Wybór marek. Jakość produktów.

minusy: Czas realizacji - ale można na to zamknąć oczy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 427274 z 10.01.2018

Sklep oferuje wyroby świeże. Na takich mi właśnie zależało. Jestem zadowolona i polecam

zakupy: piersi przepiórki; styczeń 2018

plusy: bardzo dobry kontakt i dbałość o klienta

minusy: niemożność realizacji całego zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 424158 z 19.11.2017

Duży wybór produktów świetnej jakości, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: schab, karkówka, gęś owsiana; listopad 2017

plusy: jakość produktów, szeroki asortyment, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 420258 z 20.09.2017

Posiada unikalny towar dobrej jakości.

zakupy: karczochy; wrzesień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 418974 z 29.08.2017

Jestem bardzo zadowolony, znalazłem tu karczochy, których nie było nigdzie indziej. Szybka dostawa, towar świetnie zapakowany. Polecam.

zakupy: karczochy; sierpień 2017

plusy: rozmaity, niespotykany asortyment.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

winiarnia rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 415594 z 06.07.2017

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: kasztany jadalne; lipiec 2017

plusy: różnorodny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mathew rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 415514 z 06.07.2017

Bardzo dobra selekcja towarów.

zakupy: Stek T-Bone, Sery; czerwiec 2017

plusy: doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 407658 z 13.03.2017

Szeroki asortyment produktów, zawsze świeże mięso doskonałej jakości, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa.

zakupy: perliczka, masło, schab; marzec 2017

plusy: duży wybór, świetna jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 407106 z 06.03.2017

Dobra jakość, dostawa w terminie, towar dobrze zabezpieczony w transporcie. Tylko szkoda, że T-bone miał termin ważności jeszcze tylko przez dwa dni od daty dostawy.

zakupy: T-Bone, Ossobucco cielęce; luty 2017

plusy: wybór mięs

minusy: krótki termin ważności mięsa od czasu dostawy (2 dni)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 406750 z 28.02.2017

Vipdelikatesy posiada w swojej ofercie najlepsze i najsmaczniejsze oliwy z oliwek firmy Caroli z Włoskiej Puglii.

zakupy: caroli olive oil; luty 2017

plusy: Kontakt, obsługa, oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 401998 z 28.12.2016

Solidny sklep, to już mój kolejny zakup i jak zwykle towar zgodny z opisem, a obsługa perfekcyjna. Gorąco polecam !!!

zakupy: Polędwica wołowa i inne; grudzień 2016

plusy: Szybkość i uprzejmość

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 398906 z 27.11.2016

Jedyny, który oferował interesujący mnie mnie towar.

zakupy: Bottarga; listopad 2016

plusy: Nie dotyczy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 390066 z 02.08.2016

SKLEP SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA W 100 % TOWAR DOSTARCZONY W TZW CHŁODZIARCE CZEGO SAMA SIE NIE SPODZIEWALAM. PEŁEN PROFESJONALIZM SERDECZNIE POLECAM

zakupy: FOND RYBNY MASLO TRUFLOWE; sierpień 2016

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 386830 z 24.06.2016

po raz drugi zrobiłam zakupy w tym sklepie, towar dobrej jakości, odpowiednio przygotowany do transportu-jestem zadowolona

zakupy: ziemniak itruflowe; czerwiec 2016

plusy: dostępność cały kraj, towary trudno osiągalne

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 382862 z 17.05.2016

W sklepie był zielony pieprz w zalewie w dużym opakowaniu i dobrej cenie, co jest rzadkością.

zakupy: Zielony pieprz w zalewie; maj 2016

plusy: Ekskluzywne towary, cena, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 381198 z 27.04.2016

Szeroki asortyment produktów, wysoka jakość, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka dostawa.

zakupy: perliczka, jagnięcina, schab, masło; kwiecień 2016

plusy: duży wybór produktów, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maksymilian rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377522 z 24.03.2016

Dobre, poszukiwane produkty dostawa w terminie a towar bardzo diobrze opakowany, a ceny cóz miłośc kulinarna wymaga ofiary.Polecam

zakupy: śledzie matiasy, ser francuski, małże św.Jakuba.Polecam; marzec 2016

plusy: Jakość towaru i kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377390 z 23.03.2016

Posiada ulubione produkty. Szybko i solidnie

zakupy: Ser Tê, te de Moine, 900 g; marzec 2016

plusy: Doskonałość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 376482 z 15.03.2016

Bardzo starannie dobrana oferta, wysoka jakość, kultura obsługi bardzo wysoka

zakupy: T-bone steak, wołowina urugwajska; marzec 2016

plusy: pełna zgodność oferty z dostarczonym towarem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 366542 z 18.12.2015

odwrócimy kolejność w pytaniu: VIP od dawna spełnia moje oczekiwania i dlatego niezmiennie go wybieram

zakupy: zakup grudniowy: drób, foie gras, burro con tartuffo ...; grudzień 2015

plusy: solidność

minusy: siłą rzeczy - odzwierciedlają słabe strony poddostawców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER