Świeże ryby, owoce morza oraz sery, jagnięcina, wołowina, cielęcina, świeży drób i wiele innych świeżych ...
Sklep Vipdelikatesy.pl

Kontakt

tel. 694422627
Warszawa

Popularne produkty

Home, Przyprawy, Mięsa Świata, Produkty Zbożowe, Oleje i Oliwy, Świat Ryb i Owoców Morza, Trufle i Produkty, Wędliny, Świat Czekolady, Kuchnia Azjatycka, Sery i Produkty Mleczne

Popularne marki

, Forever living products

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Vipdelikatesy.pl > Opinie klientów

Sklep Vipdelikatesy.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2009r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

GregWwa rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 412006 z 15.05.2017

produkt zgodny z zamówienie, fachowa dostawa

zakupy: krewetki 8/12; maj 2017

plusy: duży wybór, super obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 410434 z 23.04.2017

POLECAM, szybka i sprawna realizacja

zakupy: Ser Tê, te de Moine; kwiecień 2017

plusy: sprawna realizacja

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksymilian rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 410170 z 19.04.2017

Towary są wysokiej jakości, kontakt ze sprzedawcą bezpośredni w celu ustalenia terminu dostawy, szybka dostawa oraz dokładne opakowanie, a ceny adekwatne do jakości towaru. Polecam Maksymilian Mikee

zakupy: Żabnica, kurczaki Baby.; kwiecień 2017

plusy: miły i konkretny kontakt z kupujacym

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 407658 z 13.03.2017

Szeroki asortyment produktów, zawsze świeże mięso doskonałej jakości, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa.

zakupy: perliczka, masło, schab; marzec 2017

plusy: duży wybór, świetna jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 407106 z 06.03.2017

Dobra jakość, dostawa w terminie, towar dobrze zabezpieczony w transporcie. Tylko szkoda, że T-bone miał termin ważności jeszcze tylko przez dwa dni od daty dostawy.

zakupy: T-Bone, Ossobucco cielęce; luty 2017

plusy: wybór mięs

minusy: krótki termin ważności mięsa od czasu dostawy (2 dni)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 406750 z 28.02.2017

Vipdelikatesy posiada w swojej ofercie najlepsze i najsmaczniejsze oliwy z oliwek firmy Caroli z Włoskiej Puglii.

zakupy: caroli olive oil; luty 2017

plusy: Kontakt, obsługa, oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 401998 z 28.12.2016

Solidny sklep, to już mój kolejny zakup i jak zwykle towar zgodny z opisem, a obsługa perfekcyjna. Gorąco polecam !!!

zakupy: Polędwica wołowa i inne; grudzień 2016

plusy: Szybkość i uprzejmość

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 398906 z 27.11.2016

Jedyny, który oferował interesujący mnie mnie towar.

zakupy: Bottarga; listopad 2016

plusy: Nie dotyczy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 390066 z 02.08.2016

SKLEP SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA W 100 % TOWAR DOSTARCZONY W TZW CHŁODZIARCE CZEGO SAMA SIE NIE SPODZIEWALAM. PEŁEN PROFESJONALIZM SERDECZNIE POLECAM

zakupy: FOND RYBNY MASLO TRUFLOWE; sierpień 2016

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 386830 z 24.06.2016

po raz drugi zrobiłam zakupy w tym sklepie, towar dobrej jakości, odpowiednio przygotowany do transportu-jestem zadowolona

zakupy: ziemniak itruflowe; czerwiec 2016

plusy: dostępność cały kraj, towary trudno osiągalne

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 382862 z 17.05.2016

W sklepie był zielony pieprz w zalewie w dużym opakowaniu i dobrej cenie, co jest rzadkością.

zakupy: Zielony pieprz w zalewie; maj 2016

plusy: Ekskluzywne towary, cena, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 381198 z 27.04.2016

Szeroki asortyment produktów, wysoka jakość, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka dostawa.

zakupy: perliczka, jagnięcina, schab, masło; kwiecień 2016

plusy: duży wybór produktów, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maksymilian rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377522 z 24.03.2016

Dobre, poszukiwane produkty dostawa w terminie a towar bardzo diobrze opakowany, a ceny cóz miłośc kulinarna wymaga ofiary.Polecam

zakupy: śledzie matiasy, ser francuski, małże św.Jakuba.Polecam; marzec 2016

plusy: Jakość towaru i kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377390 z 23.03.2016

Posiada ulubione produkty. Szybko i solidnie

zakupy: Ser Tê, te de Moine, 900 g; marzec 2016

plusy: Doskonałość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 376482 z 15.03.2016

Bardzo starannie dobrana oferta, wysoka jakość, kultura obsługi bardzo wysoka

zakupy: T-bone steak, wołowina urugwajska; marzec 2016

plusy: pełna zgodność oferty z dostarczonym towarem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 366542 z 18.12.2015

odwrócimy kolejność w pytaniu: VIP od dawna spełnia moje oczekiwania i dlatego niezmiennie go wybieram

zakupy: zakup grudniowy: drób, foie gras, burro con tartuffo ...; grudzień 2015

plusy: solidność

minusy: siłą rzeczy - odzwierciedlają słabe strony poddostawców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 319097 z 17.11.2014

świeże produkty doskonałej jakości, świetny kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, polecam sklep.:)

zakupy: cielęcina, jagnięcina, kaczka, kura; październik 2014

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rew2 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 306573 z 20.08.2014

Wszystko czego potrzebowałem znalazłem w jednym miejscu. Dobry kontakt z obsługą i elastyczność dostawy w Warszawie.

zakupy: Coppa ok 1, 7 kg/sztuka, Polędwica cielęca, ok. 1, 0 - 1, 5 kg/szt; sierpień 2014

plusy: kontakt, towar świeży, elastyczna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wymagający rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 45976 z 29.12.2009

wysoka jakość produktów, towar pierwsza klasa, nie do kupienia nigdzie indziej, profesjonalna obsługa

zakupy: ryby, owoce morza, wołowina argentyńska; grudzień 2009

plusy: świeże produkty o wysokiej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bimbola rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 45461 z 19.12.2009

Super produkty dla ludzi o wyrafinowanym smaku.

zakupy: Jagnięcina Nowa Zelandia; grudzień 2009

plusy: Produkty których nie ma zbyt wiele na rynku w Polsce

minusy: Trudno powiedzieć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER