Świeże ryby, owoce morza oraz sery, jagnięcina, wołowina, cielęcina, świeży drób i wiele innych świeżych ...
Sklep Vipdelikatesy.pl

Kontakt

tel. 694422627
Warszawa

Popularne produkty

Home, Przyprawy, Mięsa Świata, Produkty Zbożowe, Oleje i Oliwy, Świat Ryb i Owoców Morza, BIO - Wegetariańskie, Trufle i Produkty, Świat Czekolady, Kuchnia Azjatycka

Popularne marki

, Forever living products

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Vipdelikatesy.pl > Opinie klientów

Sklep Vipdelikatesy.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2009r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alina rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 404490 z 31.01.2017

ciekawy wybór produktów, zaangazowany sprzedawca oferujący rozwiązania alternatywne. dziękuję!

zakupy: fois gras; grudzień 2016

plusy: asortyment, obsługa

minusy: na jednej ze stron sklepu przezentowane byly inne ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 404470 z 31.01.2017

Sklep oferuje produkty, których nie mogę kupić w zwykłym sklepie stacjonarnym czy internetowym. Vipdelikatesy oferują produkty najwyższej jakości.

zakupy: kuwertura Valhrona i fasola; styczeń 2017

plusy: towary najwyższej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 401998 z 28.12.2016

Solidny sklep, to już mój kolejny zakup i jak zwykle towar zgodny z opisem, a obsługa perfekcyjna. Gorąco polecam !!!

zakupy: Polędwica wołowa i inne; grudzień 2016

plusy: Szybkość i uprzejmość

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 398906 z 27.11.2016

Jedyny, który oferował interesujący mnie mnie towar.

zakupy: Bottarga; listopad 2016

plusy: Nie dotyczy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 390066 z 02.08.2016

SKLEP SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA W 100 % TOWAR DOSTARCZONY W TZW CHŁODZIARCE CZEGO SAMA SIE NIE SPODZIEWALAM. PEŁEN PROFESJONALIZM SERDECZNIE POLECAM

zakupy: FOND RYBNY MASLO TRUFLOWE; sierpień 2016

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 386830 z 24.06.2016

po raz drugi zrobiłam zakupy w tym sklepie, towar dobrej jakości, odpowiednio przygotowany do transportu-jestem zadowolona

zakupy: ziemniak itruflowe; czerwiec 2016

plusy: dostępność cały kraj, towary trudno osiągalne

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 382862 z 17.05.2016

W sklepie był zielony pieprz w zalewie w dużym opakowaniu i dobrej cenie, co jest rzadkością.

zakupy: Zielony pieprz w zalewie; maj 2016

plusy: Ekskluzywne towary, cena, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 381198 z 27.04.2016

Szeroki asortyment produktów, wysoka jakość, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka dostawa.

zakupy: perliczka, jagnięcina, schab, masło; kwiecień 2016

plusy: duży wybór produktów, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maksymilian rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377522 z 24.03.2016

Dobre, poszukiwane produkty dostawa w terminie a towar bardzo diobrze opakowany, a ceny cóz miłośc kulinarna wymaga ofiary.Polecam

zakupy: śledzie matiasy, ser francuski, małże św.Jakuba.Polecam; marzec 2016

plusy: Jakość towaru i kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 377390 z 23.03.2016

Posiada ulubione produkty. Szybko i solidnie

zakupy: Ser Tê, te de Moine, 900 g; marzec 2016

plusy: Doskonałość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 376482 z 15.03.2016

Bardzo starannie dobrana oferta, wysoka jakość, kultura obsługi bardzo wysoka

zakupy: T-bone steak, wołowina urugwajska; marzec 2016

plusy: pełna zgodność oferty z dostarczonym towarem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 366542 z 18.12.2015

odwrócimy kolejność w pytaniu: VIP od dawna spełnia moje oczekiwania i dlatego niezmiennie go wybieram

zakupy: zakup grudniowy: drób, foie gras, burro con tartuffo ...; grudzień 2015

plusy: solidność

minusy: siłą rzeczy - odzwierciedlają słabe strony poddostawców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala27 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 319097 z 17.11.2014

świeże produkty doskonałej jakości, świetny kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, polecam sklep.:)

zakupy: cielęcina, jagnięcina, kaczka, kura; październik 2014

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rew2 rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 306573 z 20.08.2014

Wszystko czego potrzebowałem znalazłem w jednym miejscu. Dobry kontakt z obsługą i elastyczność dostawy w Warszawie.

zakupy: Coppa ok 1, 7 kg/sztuka, Polędwica cielęca, ok. 1, 0 - 1, 5 kg/szt; sierpień 2014

plusy: kontakt, towar świeży, elastyczna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wymagający rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 45976 z 29.12.2009

wysoka jakość produktów, towar pierwsza klasa, nie do kupienia nigdzie indziej, profesjonalna obsługa

zakupy: ryby, owoce morza, wołowina argentyńska; grudzień 2009

plusy: świeże produkty o wysokiej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bimbola rekomenduje Vipdelikatesy.pl opinia nr 45461 z 19.12.2009

Super produkty dla ludzi o wyrafinowanym smaku.

zakupy: Jagnięcina Nowa Zelandia; grudzień 2009

plusy: Produkty których nie ma zbyt wiele na rynku w Polsce

minusy: Trudno powiedzieć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER