Perfumy damskie i męskie
Sklep VORONET

Kontakt

tel. 48 512 768 464
Dąbrówka

Popularne produkty

Perfumy damskie, Perfumy męskie, Kosmetyki, Perfumy unikalne, Nowości

Popularne marki

Instituto espanol, Giorgio armani, Guerlain, Hugo boss, Calvin klein, Yves saint laurent, Christian dior, Byphasse, Paco rabanne, Givenchy, Versace, Lacoste, Burberry

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

VORONET > Opinie klientów

Sklep VORONET - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.11.2014r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alex rekomenduje VORONET opinia nr 374782 z 01.03.2016

Wszystko OK. Dziękuję :)

zakupy: calvin klein; luty 2016

plusy: kontakt, szybkość, towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomiczek rekomenduje VORONET opinia nr 372514 z 09.02.2016

Dobre ceny!!!

zakupy: Hugo Boss; luty 2016

plusy: Doskonały kontakt, szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nicola rekomenduje VORONET opinia nr 363942 z 02.12.2015

Pełen profesjonalizm, szybka przesyłka a przede wszystkim zadowolenie z produktu, na który otrzymałam rabat. Gorąco polecam.

zakupy: Cacharel; grudzień 2015

plusy: szybka dostawa, szeroki wachlarz produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje VORONET opinia nr 363310 z 28.11.2015

Bardzo dobra cena, szybka przesyłka. Perfumki super. Gorąco polecam

zakupy: Armani sport code; październik 2015

plusy: Oryginalne perfumy, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje VORONET opinia nr 363218 z 27.11.2015

Przesyłka dociera w trybie natychmiastowym, super zapakowana, polecam ten sklep.

zakupy: Hugo Boss; październik 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje VORONET opinia nr 363006 z 25.11.2015

Profesjonalna transakcja. Sprzedawca bardzo uprzejmy, w dodatku bardzo szybko wysłał zamówione produkty dzięki czemu zdążyły dotrzeć na czas. Towar był pięknie opakowany, a perfumy oryginalne. Dziękuję i POLECAM innym!

zakupy: Calvin Klein EUPHORIA Woda perfumowana; sierpień 2015

plusy: miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Shakira rekomenduje VORONET opinia nr 362586 z 23.11.2015

Sklep poleciła mi znajoma, okazało się to strzałem w 10! Perfumy były pięknie opakowane, do tego otrzymałam próbę innych perfum. Rewelacja w obsłudze i podejściu do klienta. Skorzystam na pewno z okazji zbliżających się Mikołajek i Świąt. Polecam serdecznie.

zakupy: Escada; listopad 2015

plusy: oryginalny towar, piękne opakowanie, gratis

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje VORONET opinia nr 361990 z 18.11.2015

Ja również już drugi raz zakupiłam i ponownie wszystko wzorowe. kontakt. Szybkość. No i przede wszystkim zapakowanie. Dziękuję Voronet.

zakupy: Dior; listopad 2015

plusy: Kontakt. Szybkość dostawy. Opakowanie.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosik89 rekomenduje VORONET opinia nr 361850 z 17.11.2015

To już trzeci mój zakup w tym sklepie. Rewelacja. Świetny kontakt, super zapakowane i dodatkowe gratki. Dziękuję & Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: HUGO BOSS; listopad 2015

plusy: szybkość realizacji, opakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sara27 rekomenduje VORONET opinia nr 322405 z 10.12.2014

Produkt rewelacyjny, szybka przesyłka, do tego dodatkowe próbki:) na pewno jeszcze tu wrócę!

zakupy: Calvin Klein; grudzień 2014

plusy: Szybka wysyłka, dodatkowe próbki, piękne opakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adaś rekomenduje VORONET opinia nr 320517 z 28.11.2014

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Perfumy super.

zakupy: Adware chrome; listopad 2014

plusy: Kontakt obsługa szybki kurier

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER