Tłumiki samochodowe i układy wydechowe.
Sklep WebAutoService.pl

Kontakt

tel. 32 451 33 03
Czyżowice

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 87
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

WebAutoService.pl > Opinie klientów

Sklep WebAutoService.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.12.2006r i posiada 88 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 423802 z 14.11.2017

Sklep wybrałem ze względu na dostępność artykułu ,którego szukałem. Nie zawiodłem się towar dostarczono bardzo szybko,informacje na temat przesyłki na bieżąco. Polecam !

zakupy: Rura wydechowa Chrysler Neon; listopad 2017

plusy: Szybkość działania i informacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izl rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 405862 z 16.02.2017

wybrałem ten sklep przypadkiem ale okazał się bardzo dobry

zakupy: tłumik skoda; luty 2017

plusy: łatwy dobór części

minusy: brak nikturych modeli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie poleca WebAutoService.pl opinia nr 386550 z 22.06.2016

Kupiłem w tym sklepie układ wydechowy do FORD Focus C-Max 04/04-01/07 a dokładnie rocznik 2006 i niestety nie pasuje, cały układ wydechowy był krótki o ok 5cm został rozciągnięty maksymalnie na łączeniach i tak trzeba było odciąć i przespawać wieszaki .Towaru nie reklamowałem ponieważ pilnie potrzebowałem sprawne auto.Tlumiki bardziej głośne od fabrycznych.

zakupy: Układ wydechowy do FORD Focus C-Max 04/04-01/07; czerwiec 2016

plusy: Miły kontakt,

minusy: Pomimo zapewnień sprzedawcy tłumiki nie pasowały.

Odpowiedź sklepu 22.06.2016

Klient kontaktował się z nami w tej sprawie, został poinformowany, że poprzez dokonane przeróbki na własna rękę stracił gwarancję oraz możliwość zwrotu/ wymiany. Przerobiony układ nie mógłby zostać zwrócony w takim stanie do producenta. Klient ma możliwość wymiany zakupionego układu w naszym sklepie pod warunkiem, że nie dokona przeróbek oraz gdy nie jest uszkodzony. Mimo opinii negatywnej dziękujemy za zakup w naszym sklepie. Radzimy na przyszłość nie dokonywać przeróbek a przede wszystkim uważniej zamawiać części samochodowe. W razie kłopotów z doborem układu nasza infolinia handlowa chętnie udzieli wszelkich informacji. Pozdrawiamy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 386426 z 20.06.2016

Jako jeden z nielicznych oferował poszukiwaną część .

zakupy: Katalizator bez wkładu do Rover 214; czerwiec 2016

plusy: Informacje na bieżąco o postępach w realizacji zamówieni

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 358669 z 19.10.2015

Fachowa i bardzo uczciwa obsługa,towar zamawiałem z wysyłka do bardzo dalekiej Szwecji,klikajac zamówienie,przez pomyłke kupiłem podwójną ilość i oczywiście podwójnie zapłaciłem,następnego dnia rano miałem telefon z biura firmy z informacja że musiałem sie pomylic :) i po południu miałem nadpłacone pieniążki spowrotem na koncie. Byłem bardzo mile zaskoczony :) Termin realizacji zamówienia u mnie wyniósł 5 dni,nie jest to długo biorąc pod uwagę odległość i bałagan w Szwedzkich firmach kurierskich :)

zakupy: Układ wydechowy; październik 2015

plusy: w moim przypadku fachowość i uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mutopompka rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 355293 z 14.09.2015

Fachowość, podejście do klienta oraz kontakt - idealny.

zakupy: Tłumik końcowy Fiat CQ 900 wraz z elemen; wrzesień 2015

plusy: Fachowość, rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Art rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 333181 z 27.02.2015

Poleam zakup w tym sklepie.

zakupy: tłumik do skody; luty 2015

plusy: terminowość, dostępny towar, cena, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HenieK rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 303865 z 01.08.2014

Znalazłem potrzebny towar w pełnej ofercie.

zakupy: Tłumik, zawiesia; sierpień 2014

plusy: Kompleksowa oferta, prosty wybór potrzebnego towaru.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 292689 z 22.05.2014

Sklep znalazłem w internecie. Oferował on to czego szukałem w przystępnej cenie. W innych sklepach tego produktu po prostu nie mieli.

zakupy: Tłumik końcowy Hodna Jazz; maj 2014

plusy: Sklep OK

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 239813 z 26.08.2013

Jako jeden z nielicznych posiadał w swojej ofercie tłumik środkowy i końcowy do łady 2107 -1500 rocznik '91. Już sam kontakt telefoniczny był w pełni profesjonalny. Pracownik udzielił mi dokładnych informacji i doradził mi który tłumik powinienem wybrać do mojego modelu samochodu ( moj nie posiadał katalizatora). Towar zamówiłem w piątek, a już w poniedziałek po południu miałem zamowiony towar. Jak widać weekend nie przeszkodził w błyskawicznym wyszukaniu w magazynie, spakowaniu i wysłaniu tłumikow. Sklep w pełni spełnił zatem moje oczekiwanie. Rewelacyjna i bardzo profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

zakupy: Tłumik środkowy i końcowy; sierpień 2013

plusy: Profesjonalne doradztwo i bardzo miła obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 236553 z 11.08.2013

Przejrzysta informacja o oszukanym produkcie,cena,odpowiedni dla mnie sposób realizacji zamówienia.Szybka realizacja.Jakość produktu na oko/wykonanie/bez zastrzeżeń.Po zamontowaniu działa .

zakupy: tłumnik do FIATA PUNTO II; sierpień 2013

plusy: cena+profesjonalna realizacja

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 233261 z 25.07.2013

Bardzo dobra informacja, szczegółowe tabele i rysunki układów wydechowych. Szybka realizacja.

zakupy: tłumik cinquecento; lipiec 2013

plusy: Bardzo, bardzo miła obsługa (po mimo - zwrotu towaru)

minusy: NIE STWIERDZIŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 223121 z 06.06.2013

Wybrałem ten sklep ponieważ oferta była najtańsza i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: tłumik do samochodu; czerwiec 2013

plusy: miła obsługa i profesjonalne doradztwo

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon. rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 219361 z 19.05.2013

Wybrałem ten sklep w czasie poszukiwania potrzebnych mi podzespołów układu wydechowego do Poloneza 1,6 /1990 r. Tu własnie to co potrzebowałem znalazłem, z czego jestem bardzo zadowolony. Miałem obawę czy jeszcze uda mi się to znależc , ale jak sie okazało tak ,i własnie w Państwa sklepie.Jest to przyjemne jezeli znajdujesz to czego szukasz, i zamówienie realizowane jest perfekcyjnie z pełną informacją . Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: Układ wydechowy Poloneza 1, 6 /1990r; maj 2013

plusy: Szacunek do klienta , szybka realizacja zamówienia.

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Frank2w rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 217813 z 10.05.2013

Sklep wydał mi się solidny i w rezultacie spełnił całkowicie moje oczekiwania. Towar zgodny z zamówieniem i szybka dostawa. pollecam z pełnum przekonaniem.

zakupy: Tłumik końcowy Honda Jazz; maj 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 216293 z 01.05.2013

Szybka obsługa sklepu,towar solidnie wykonany i zapakowany.

zakupy: tłumnik; kwiecień 2013

plusy: 100% pasujący towar.

minusy: dla mnie żadnych wat.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bronisław rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 211849 z 11.04.2013

Sprzedaje firmowe części po przystępnej cenie.Zostałem miło obsłużony , szybko i sprawnie.Gorąco polecam.

zakupy: Tłumik środkowy do samochodu.; kwiecień 2013

plusy: Fachowa i rzetelna obsluga

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 210093 z 04.04.2013

Miły kontakt, udane zakupy. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam innym kupującym.

zakupy: tłumik do Audi A6; marzec 2013

plusy: Kontakt, terminowość i posiadany asortyment.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 196945 z 01.02.2013

Polecam,szybka realizacja,towar zgodny z informacjami na stronie, pełen profesjonalizm

zakupy: Tłumnik plus uszczelki; styczeń 2013

plusy: Firma godna polecenia, rzeczowo i konkretnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje WebAutoService.pl opinia nr 188673 z 28.12.2012

widać że to fachowcy w branży i wolałem zauwać im niż " panu Stefciowi, mistrzowi od wszytskiego"

zakupy: tłumik :P; grudzień 2012

plusy: szybko, dobrze opakowane

minusy: niepoprawny nr listu przewozowego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER