Biżuteria, pierścionki z brylantami i obrączki ślubne.
Sklep Wec.com.pl

Kontakt

tel. 801 000 770
Kraków

Popularne produkty

Biżuteria z diamentami, Biżuteria złota, Obrączki Ślubne, Biżuteria srebrna, Upominki, Kategoria tymczasowa, Komplety biżuterii

Popularne marki

Węc - twój jubiler, Łazur, Valenti, Hadryś, Beltrami, Silvexcraft design, Złoty skorpion, Fj górecki, Węc-twój jubiler

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Wec.com.pl > Opinie klientów

Sklep Wec.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

fotokopa rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 63127 z 19.10.2010

Fachowa obsługa i fachowy prześliczny produkt. Mam nadzieję, że spodoba się mojej wybrance.

zakupy: Pierścionek z topazem i diamentami JP-90; październik 2010

plusy: Fachowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 22151 z 01.11.2008

Czytelna strona www oraz doskonały kontakt ze sprzedawcą. Dodatkowo godne uwagi są dodatkowe informacje na temat towarów oraz potwierdzenia e-mailowe każdego etapu realizacji zamówienia od przyjęcia po wysyłkę. Produkt- duzo efektywniejszy niz na zdjeciu. Duzy plus- opakowanie. Do wszystkiego należy dodać profesjonalną obsługę i czas realizacji dużo szybszy niż podany w zamówieniu. Produkt i sam sklep internetowy naprawdę godny polecenia. Obraczki sluza juz 4 lata a inne zakupione produkty ciesza obdarowanych

zakupy: obraczki, lancuszek, wisior, lyzeczka; listopad 2008

plusy: wspolpraca z klientem, fachowosc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek Sz-n rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 15739 z 17.05.2008

Polecam ten sklep ze względu na profesjonalizm, pomoc w doborze biżuterii, słowność, punktualność, rzetelność. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Pierścionek z brylanatmi i granatami; kwiecień 2008

plusy: Profesjonalizm

minusy: niestwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Erik rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 9329 z 15.10.2007

Przejrzysta strona WWW oraz doskonały kontakt ze sprzedawcą. Dodatkowo godne uwagi są dodatkowe informacje na temat towarów oraz potwierdzenia e-mailowe każdego etapu realizacji zamówienia od przyjęcia po wysyłkę. Jeżeli chodzi o sam produkt to pierścionek jest bardzo ładny, dokładnie taki jak na zdjęciu. Do wszystkiego należy dodać profesjonalną obsługę i czas realizacji dużo szybszy niż podany w zamówieniu. Produkt i sam sklep internetowy naprawdę godny polecenia.

zakupy: Pierścionek z brylantem; październik 2007

plusy: szybkość, rzetelność, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej Barcik rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 3015 z 02.01.2007

Podejście do klienta godne pochwalenia.

zakupy: XR-2411; 15.12.2006

plusy: Ogromny wybór, bardzo szybka realizacja, doskonała jakoś...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał Lenarczyk rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 1883 z 27.10.2006

Naprawde godny polecenia

zakupy: Obrączki z kolekcji Stelmach model 103; 03.08.2006

plusy: Szybkość i łatwość zamówień, miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Paszkowski rekomenduje Wec.com.pl opinia nr 1006 z 14.03.2006

Firma Węc-Twój Jubiler jest na prawdę warta polecenia wszystkim !!! Towar jest staranie wykonany i ładnie zapakowany . Do zamówienia dodawany jest komplet dokumentów potwierdzający jego autentyczność a co naj ważniejsze istnieje możliwość reklamacji bądź odstąpienia od umowy jeżeli produkt finalny nie spełni naszych oczekiwań. Polecam wszystkim gdyż firma Węc to solidny kontrahent !!!

zakupy: Pierścionek z brylantem; 2006-02-22

plusy: Solidność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER