Skład winiarski, maszyny i urządzenia do przemysłu spożywczego
Sklep Winnica Cieplice

Kontakt

tel. 535 353 683
Lwówek Ślaski - Kraków - Grójec

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Winnica Cieplice > Opinie klientów

Sklep Winnica Cieplice - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 10 opinii klientów w tym 70% pozytywnych.

Wystaw opinię

biuro nie poleca Winnica Cieplice opinia nr 341493 z 06.05.2015

Sklep posiada bogatą ofertę, ale fatalną obsługę. Jest to też oferta, jak się okazuje, wirtualna. Zapłaciłem za określony towar, towaru do dzisiaj nie otrzymałem, nie otrzymałem też zwrotu należności.

zakupy: beczka, wąż, zawory; październik 2014

plusy: przebogata, wirtualna oferta

minusy: niepoważna i nierzetelna firma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 63106 z 19.10.2010

Szukałem laku do pieczęći i tutaj znalazłem. Bezproblemowy i sympatyczny kontakt. Szybka przesyłka. Towar jak najbardziej wysokiej jakości. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: LAK; październik 2010

plusy: sympatyczny kontakt, oferta produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nick rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 60201 z 02.09.2010

miły gość miał to czego upierdliwie szukałem

zakupy: siatka na fucking ptaki; wrzesień 2010

plusy: że jest

minusy: że nie jest na mojej winnicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misio1xxx rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 58849 z 09.08.2010

Szybka i tania wysyłka. Jestem zadowolony w 100%

zakupy: Korki i korkownica; sierpień 2010

plusy: tanio i solidnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mastro1 nie poleca Winnica Cieplice opinia nr 54578 z 22.05.2010

Sklep wybrałem ponieważ poszukiwałem sadzonek winorośli.Zamówiłem 4 sadzonki winorośli Nero.Sadzonki dostarczono dosyć szybko,bo po 4 dniach.Niestety z 4 sadzonek,żywa była tylko 1sztuka ,pozostałe były suche i nie wybiły nowych pędów.Pisze tą ocene po miesiącu,ponieważ czekałem,co wyrośnie z kupionych sadzonek.

zakupy: 4 sadzonki winorośli Nero.; kwiecień 2010

plusy: szybkość i kontakt e-mailowy

minusy: zła jakość oferowanego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 51766 z 09.04.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ szukałem korków do butelek po szampanie.Informację ze sklepu miałem na bieżąco .Zamówiony towar dotarł szybko.Polecam innym ten sklep zwłaszcza że zaskoczył mnie ilością oferowanych towarów. Pozdrawiam

zakupy: Korki do szampana z zawleczką; kwiecień 2010

plusy: Szybkie i sprawne załatwienie zamówienia

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czkrzysiek88 nie ma zdania o Winnica Cieplice opinia nr 50833 z 24.03.2010

2 tygodnie wysyłania jednej książki ... to raczej zniechęca to kolejnych zamówień, wszystko trwało bardzo powoli

zakupy: Kalendarz biodynamiczny 2010; marzec 2010

plusy: dostępność produktów których nie ma u konkurencji

minusy: terminowość realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LŁ rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 50167 z 13.03.2010

Towar super

zakupy: kapslownica stołowa, kapsle; marzec 2010

plusy: realizacja zgodna z ofertą

minusy: brak oferty za pobraniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof K rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 48949 z 22.02.2010

interesowała mnie oferta korków i butelek

zakupy: butelki i korki; wrzesień 2009

plusy: dostępność

minusy: tylko 1 telefon

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek W rekomenduje Winnica Cieplice opinia nr 48745 z 18.02.2010

szybka dostawa, dobry jakościowo produkt

zakupy: korki i termokapsle; listopad 2009

plusy: profesjonalizm i specjalizacja

minusy: brak pełnego opisu ale to ze względu na program

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER