Akcesoria do wyrobu alkoholi domowych
Sklep WinoHobby

Kontakt

tel. 22 741 31 30
WARSZAWA

Popularne produkty

Wódki, nalewki, destylacja, Akcesoria WINIARSKIE, Butelki, słoje, kapturki, dodatki, Akcesoria PIWOWARSKIE, Akcesoria, dodatki, gadżety, Płatki dębowe, FACHOWA LITERATURA

Popularne marki

, Producent, Zaprawki do alkoholu esencje strands, Biowin, Kilner, Metalowe reklamy, tin sign, Coobra, Mangrove jack's, Koncentraty winne, Beczki i bańki stalowe

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 71
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

WinoHobby > Opinie klientów

Sklep WinoHobby świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 72 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Łukasz rekomenduje WinoHobby opinia nr 396714 z 01.11.2016

Sklep jest w miarę blisko i ma bardzo szeroki asortyment. Znalazłem tam wszystko co potrzebowałem w rozsądnych cenach.

zakupy: Wiaderko fermentacyjne, pipeta, preparat do odkażania, itp.; październik 2016

plusy: duży wybór, miła obsługa, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan(kantor) rekomenduje WinoHobby opinia nr 385734 z 14.06.2016

perfekt

zakupy: drożdże, węgiel itp.; czerwiec 2016

plusy: perfekt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje WinoHobby opinia nr 385426 z 10.06.2016

Otrzymuję to co zamawiam, towar estetycznie opakowany, i b. szybko! Szóstka :)

zakupy: Drożdze, wiórki, susz owocowy; czerwiec 2016

plusy: Wszystko ok!

minusy: Bez uwag !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje WinoHobby opinia nr 369338 z 14.01.2016

Duzy wybor akcesoriow do destylacji

zakupy: Zaprawki smakowe i drozdze gorzelnicze; styczeń 2016

plusy: Duzy asortyment

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R.P. rekomenduje WinoHobby opinia nr 356789 z 29.09.2015

Szybko,sprawnie,bez problemów

zakupy: Akcesoria do destylacji; wrzesień 2015

plusy: Oferta ogólna

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje WinoHobby opinia nr 347437 z 30.06.2015

Z usług sklepu korzystam już od 2 lat jednocześnie gorąco polecam go wszystkim potencjalnym klientom. Asortyment pierwsza klasa oraz szybka wysyłka.

zakupy: węgiel aktywny; czerwiec 2015

plusy: szybka obsługa i dobry asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje WinoHobby opinia nr 347373 z 29.06.2015

Super szybka obsługa, a towar spełnia najśmielsze oczekiwania. Polecam sklep

zakupy: Winopak, kapturki termozgrzewalne, wiórki; czerwiec 2015

plusy: Szeroki asortyment, opis zgodny z rzeczywistością

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje WinoHobby opinia nr 347361 z 29.06.2015

Sklep jak najbardziej spełnia moje oczekiwania bardzo dobry kontakt towar dobrej jakości , a wysyłka można powiedzieć błyskawiczna . Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep

zakupy: drożdże, zaprawki, kapturki termokurcz; maj 2015

plusy: bardzo dobry kontakt ,miła obsługa , dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czajmo rekomenduje WinoHobby opinia nr 330285 z 05.02.2015

Ilość oferowanego asortymentu zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów, informacja o statusie zamówienia uspokaja nawet najbardziej niecierpliwych a termin realizacji kładzie na łopatki całą konkurencje. Pozdrawiam całą ekipę sklepu Winohobby.

zakupy: brewkity, drożdże, zaprawki, węgiel akty; grudzień 2014

plusy: wysoka jakość produktów, terminowość, bieżący status zam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje WinoHobby opinia nr 324797 z 23.12.2014

Sklepy online to łatwość dostępu do towarów z każdego miejsca i o każdej porze, Winohobby spełnia te warunki, a w dodatku *** go profesjonalna obsługa i terminowość, a to duża zaleta- polecam!

zakupy: drożdże gorzelnicze; grudzień 2014

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wal50 rekomenduje WinoHobby opinia nr 324741 z 23.12.2014

Szybko,sprawnie, bezproblemowo. Polecam.

zakupy: Dróżdże, zaprawki, słody, akcesoria; grudzień 2014

plusy: terminowość, zgodność towaru z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogo3513 rekomenduje WinoHobby opinia nr 320297 z 27.11.2014

Jest ok, dobre ceny, szybka dostawa

zakupy: drożdże, akcesorja; listopad 2014

plusy: j.w

minusy: ......

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje WinoHobby opinia nr 320277 z 27.11.2014

Mają w ofercie wszystko to co potrzeba do czynienia rzeczy dobrych

zakupy: drożdże, zaprawki, akcesoria; listopad 2014

plusy: bezproblemowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

workert@wp.pl rekomenduje WinoHobby opinia nr 316805 z 29.10.2014

Rzetelna obsługa,super szybka dostawa,ceny przyzwoite,dokonały towar.Wszystkie cechy dobrego sprzedawcy.

zakupy: drożdże, pożywki, fermentatory; październik 2014

plusy: znakomita obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witstan rekomenduje WinoHobby opinia nr 316757 z 29.10.2014

Szeroki asortyment, znośne ceny, szybka realizacja

zakupy: różne; październik 2014

plusy: blisko (odbieram osobiście)

minusy: nie poznałem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

r.sta rekomenduje WinoHobby opinia nr 313665 z 06.10.2014

Niechętnie podchodziłem do zakupów online ze względu na ubiegłoroczną sytuację w jednym ze znanych sklepów winiarskich. Ze względu na ubogi asortyment w marketach zdecydowałem że zaufam WinoHobby i zdecydowanie polecam wszystkim nie zdecydowanym. Zamówienie złożyłem około godziny 14:00 a następnego dnia przed 11:00 kurier zadzwonił do mnie że za 15 minut będzie. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

zakupy: drożdże, korki, cukromierz, ...; wrzesień 2014

plusy: zdecydowanie szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NOK rekomenduje WinoHobby opinia nr 313497 z 03.10.2014

Profesjonalna obsługa klienta

zakupy: worki do wyciskarki soku; październik 2014

plusy: obsługa w terminie

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje WinoHobby opinia nr 311093 z 15.09.2014

Duży asortyment, przystępne ceny, szybka dostawa, spełnione oczekiwania

zakupy: praska, drożdże, pożywka, pirosiarczan, ; wrzesień 2014

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pedro rekomenduje WinoHobby opinia nr 310297 z 10.09.2014

Duży wybór, szybka wysyłka, dobry kontakt, przystępne ceny

zakupy: Drożdże i środki klarujące; wrzesień 2014

plusy: Szybkość, duża oferta, przystępne ceny

minusy: Nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna905 rekomenduje WinoHobby opinia nr 308185 z 28.08.2014

Przekonał mnie szeroki asortyment produktów, a także profesjonalizm sprzedawców. Zawsze można do sklepu zadzwonić i zapytać, jeżeli ma się jakiś problem.

zakupy: winopak, korkownica, korki; sierpień 2014

plusy: bardzo miła i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER