Suplementy diety.
Sklep Witalis.sklepna5.pl

Kontakt

tel. 506 129 683
Katowice

Popularne marki

Guardian, TetroBreath, FreshCo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Witalis.sklepna5.pl > Opinie klientów

Sklep Witalis.sklepna5.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.04.2008r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

wmonia1 rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 80596 z 14.07.2011

nigdy wczesniej nie probowalam tych produktow natknelam sie nanie przypadkowo, musze dodac ze mieszkam zagranica i bardzo i to bardzo milo zostalam zaskoczona szybka dostawa, bo juz po trzech dniach mialam paczke w Szwecji , uklon dla Poczty Polskie ktora takze wywiazala sie szybko

zakupy: vega-mix, vita-mix; lipiec 2011

plusy: blyskawiczna wysylka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 53389 z 05.05.2010

Poszukiwałam produktu Vis Vitalis Mix. Oferta tego sklepu wydała mi się najatrakcyjniejsza. Poza tym strona internetowa sklepu jest bardzo dobrze zrobiona - czytelnie i przejrzyście. Jest to dużym plusem. Produkt nie zawiódł moich oczekiwań. Kupuję go regularnie od pewnego czasu. Dodam jeszcze, że kontakt mailowy jest bardzo dobry, rzeczowy i miły, a wysyłka towaru bardzo szybka. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Vis Vitalis Mix; maj 2010

plusy: Główną zaletą jest to, że w ogóle nie ma wad :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

1cola2 rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 44690 z 07.12.2009

najtaniej i szybko

zakupy: Beta Cruenta Plus; grudzień 2009

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa Leoniewska rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 34593 z 19.05.2009

tranzakcja szybka bez problemów towar zgodny z opisem szybko i sprawnie polecam napewno skorzystam w przyszłości z tego slepu

zakupy: beta cruenta plus, detox slim; maj 2009

plusy: artykuły dostępne

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 33895 z 07.05.2009

Witam, bardzo jestem zadowolona z zakupów na bieżąco jestem informowana co dzieje się moim zamowieniem. Także bardzo gorąco zachęcam do korzystania z zakupów.

zakupy: Beta Cruenta Plus liofilizowany burak ćw; kwiecień 2009

plusy: komunikatywność

minusy: dla mnie odległość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ulka rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 27660 z 04.02.2009

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesłany towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Zestaw TheraBreath Basics; styczeń 2009

plusy: bardzo szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 25897 z 06.01.2009

Zamówiony towar dotarł na drugi dzień i wszystko działa bez zastrzeżeń. Realizacja przebiegała bez trudności co mnie bardzo zadowala. Polecam sklep, bo jest bardzo solidny.

zakupy: oczyszczacz powietrza, vita micella mix, beta cruenta; styczeń 2009

plusy: szybkość, terminowość, miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amelia rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 25851 z 05.01.2009

Przesyłka dotarła do mnie na następny dzień co bardzo mnie ucieszyło. Wszystko odbyło się sprawnie i bez trudności. Obsługa bardzo miła.

zakupy: Vis Vitalis Mix, Beta Cruenta Plus; styczeń 2009

plusy: obsługa, fajne produkty, wygoda

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 24821 z 16.12.2008

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Witalis.Bardzo sympatyczny kontakt mailowy, szybka realizacja no i produkt wart polecenia. Nie mogłam go znależć w żadnek aptece w Łodzi

zakupy: thera bearth; grudzień 2008

plusy: krótki termin realizacji,miła obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 22703 z 11.11.2008

Bardzo dobra obsługa, szybko i bez problemów. Kupowałem specjalistyczny zestaw do jamy ustnej, rzadko w Polsce spotykany, a dla mnie niezbędny. Tu znalazłem nie tylko produkt, którego szukałem, ale także opis sposobu użycia i w ogóle wszystkie niezbędne informacje. Jest to ważne bo często kupuje się jakieś specjalistyczne produkty a później nie wiemy jak ich używać. Tak więc kompleksowa, świetna obsługa !!!

zakupy: Zestaw Thera Breath; listopad 2008

plusy: Dostepność unikalnych produktów, terminowość, ceny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Zieba rekomenduje Witalis.sklepna5.pl opinia nr 22683 z 10.11.2008

W sklepie zamawialam dodatek zywieniowy Beta Cruenta Plus /swietny produkt, ktory postawil mnie na nogi blyskawicznie/. Jestem bardzo zadowolona, ze wybralam wlasnie ten sklep. Bardzo kompetenta obsluga i bardzo uprzejma. Przy tym, produkt tanszy, niz na innch stronach! POLECAM!

zakupy: Beta Cruenta Plus; wrzesień 2008

plusy: szybkosc, grzecznosc, dbalosc o klientow

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER