Artykuły wyposażenia łazienek.
Sklep WodneTrendy.pl

Kontakt

tel. (61) 660 37 76
Poznań

Popularne produkty

01.Baterie łazienkowe, 10.Technika grzewcza, 02.Umywalki i zlewozmywaki, 04.Wanny i brodziki, 10.Technika grzewcza > 10.Technika grzewcza, 04.Wanny i brodziki > 04.Wanny i brodziki

Popularne marki

Termix, Omnires, Teka, Excellent, Rea, Zehnder, Instal-projekt, Riho, Massi, Kuchinox laveo, Gorgiel, Pmd piramida, Polimat, Tece, Roca, Schedpol, Grohe, Paffoni

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

WodneTrendy.pl > Opinie klientów

Sklep WodneTrendy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.01.2012r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kar5 rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 215853 z 29.04.2013

Świetny sklep aż nie wiem co powiedziec bo widze ze juz wszyscy powiedzieli to co chciałem napisać, ale w sumie moge powiedziec ze jestem zadowolony.

zakupy: wanna, bateria; marzec 2013

plusy: dobra jakość, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

I.K. rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 215317 z 26.04.2013

Dokonałem zakupu kabiny prysznicowej za rekomendacją kuzyna. Wysoka jakość. Polecam.

zakupy: kabina pr.; kwiecień 2013

plusy: komfort, jakość, wybór

minusy: raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leos rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 208210 z 26.03.2013

Jestem zadowolonym klientem ;) Wszystko idzie w dobrym kierunku, teraz wlasnie czekam na drugą dostawę ;) Jesli chodzi o pierwszy zakup to bylem bardzo zadowolony ;)

zakupy: brodzik, bateria; styczeń 2013

plusy: błyskawiczna dostawa :) najlepsza jakość produktu

minusy: nie ma uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 206538 z 19.03.2013

Sklep jest bardzo fajny i ciesze sie ze nie musze łazić,szukac po sklepach tylko wejde sobie na ich stronke, zamówie itp. Dokonałam raz zakupu i jestem zadowolona i myślę że tak wszyscy maja bo oni doskonale wiedza co sprzedają. Dostawa błyskawiczna,jakość świetna. Bajeczka.

zakupy: armatura łazienkowa; listopad 2012

plusy: błyskawiczna dostawa, dobra jakość elementów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

3333 rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 203822 z 06.03.2013

To bardzo fajny sklep, dokonałam u nich zakupu kilka razy i jestem bardzo zadowolona, wszystkie te elementy sa bardzo dobrej jakości ;) Tylko Polecać ;)) Pozdrawiam

zakupy: brodzik, bateria; październik 2012

plusy: miła obsługa, wszystko na czas, dobra jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriel rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 184457 z 14.12.2012

Grzejnik dekoracyjny bardzo mi sie podoba, dobrze że długo nie musiałem szukac takiego sklepu bo kolega mi ich polecił. Wszystko w jak najlepszym porzadku.

zakupy: grzejnik dekoracyjny; wrzesień 2012

plusy: duzy wybór, dobra jakosć

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika45 rekomenduje WodneTrendy.pl opinia nr 180705 z 04.12.2012

Brodzik w porzadku, jest dokladnie taki jaki chciałam, jakościowo tez jest ok. GOdne polecenia

zakupy: Brodzik; grudzień 2012

plusy: super jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER