Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

agata rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 225273 z 16.06.2013

Szybka wysyłka, dobry kontakt, polecam:)

zakupy: zegarek casio; czerwiec 2013

plusy: tanie produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 224885 z 14.06.2013

Atrakcyjne promocje. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam sklep w 100%

zakupy: zegarek; czerwiec 2013

plusy: atrakcyje ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

santic45 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 224449 z 12.06.2013

Atrakcyjna cena. 100% satysfakcji. Ekspresowa przesyłka!

zakupy: Zegarek Casio; czerwiec 2013

plusy: Cena, obsługa, kontakt, super produkty

minusy: Brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wisnia7788 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 224441 z 12.06.2013

dobre ceny, jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia, czas oraz komunikacja wzorowo

zakupy: zegarek; czerwiec 2013

plusy: konkretnie i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ssss rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 224317 z 12.06.2013

Atrakcyjna cena zegarka. Dużo pozytywnych komentarzy.

zakupy: Zegarek Timex Expedition; czerwiec 2013

plusy: Cena, szybka wysyłka.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadziu rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 223701 z 09.06.2013

Sklep w porządku, towar zgodny z opisem, przesyłka doszła na drugi dzień od zamówienia czyli tak jak miało być. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Zegarek; czerwiec 2013

plusy: Dostępność towaru, szybka wysyłka

minusy: Brak odpowiedzi na e-mail, trzeba było dzwonić.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 223365 z 07.06.2013

Super transakcja. Z ofert wielu sklepów ten był najtańszy, a przesyłka towaru okazała się zaskakujaco szybka.

zakupy: Zegarek TIMEX; czerwiec 2013

plusy: super szybka przesyłka. Poniżej 24 godzin

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 223097 z 06.06.2013

Wybrałem ten sklep, ponieważ proponował najniższą cenę interesującego mnie produktu

zakupy: zegarek; czerwiec 2013

plusy: szybka wysyłka, łatwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 222997 z 05.06.2013

Sklep wybrałem ze względu na najniższą cenę produktu który miałem zamiar zakupić. Sklep bardzo szybko przyjął moje zamówienie do realizacji i wysłał paczkę, postępy realizacji otrzymywałem drogą mailową. Produkt przyszedł szybko, dobrze zabezpieczony. 100% Zadowolenia.

zakupy: G-SHOCK CASIO G-8900A-1ER; czerwiec 2013

plusy: Szybkość realizacji, informowanie o postępach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 222921 z 05.06.2013

Bardzo szybka wysylka towar zgodny z opisem .polecam

zakupy: Zegarek męski Gino Rossi 00759A SLBK bransoleta; czerwiec 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halszka rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 222609 z 04.06.2013

Sklep super,dostawa blyskawiczna'polecam.

zakupy: zegarek meski casio; czerwiec 2013

plusy: Solidnosc,towar zgodny z opisem,blyskawiczna dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 222501 z 04.06.2013

pełne zadowolenie zegarek wygląda niesamowicie. jest duży elegancki. Wysyłka zaraz po wpłacie pieniędzy na konto w następny dzień już była paczka. Zadowolony

zakupy: Zegarek męski Timex T2N819 Traveller (T2N819); maj 2013

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 221465 z 28.05.2013

Ekspresowa przesyłka, stały kontakt ze sprzedawcą i towar zgodny z opisem. Polecam!!!

zakupy: zegarek; maj 2013

plusy: Terminowość, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

burry rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 220785 z 24.05.2013

Szybka wysyłka, dobra cena, profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: timex; maj 2013

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 219297 z 18.05.2013

o wyborze sklepu zdecydowała atrakcyjna cena produktu, moje oczekiwania zostały spełnione w 100%

zakupy: zegarek; maj 2013

plusy: atrakcyjne ceny, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shofmyhe rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 218945 z 16.05.2013

trafiłam na ten sklep zupełnie przypadkiem. Zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane

zakupy: zegarek Lorus; maj 2013

plusy: szybkość realizacji zamowienia i ceny produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariac_2009 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 218873 z 16.05.2013

szybko, solidnie, polecam serdecznie

zakupy: zegarek damski; maj 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 218657 z 15.05.2013

ekspresowa przesyłka, zegarek dotarł do mnie po dwóch dniach od zamówienia, rewelacja. ceny niewygórowane za dobrej jakości produkty. polecam

zakupy: zegarek damski morgan de tois; maj 2013

plusy: ceny i szybkość realiazacji zamówień

minusy: póki co, brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agaa rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 218413 z 14.05.2013

Przesyłka expresowa 24 h po zamówieniu, produkt zgodny z opisem,SUPER, polecam

zakupy: zegarek; maj 2013

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 218113 z 12.05.2013

Transakcja przebiegła szybko i solidnie, tanio. Dostawa szybka. Polecam

zakupy: zegarek; maj 2013

plusy: Tanio

minusy: wad niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER