Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monika rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217749 z 10.05.2013

Tanio, szybko i solidnie.

zakupy: zegarek damski casio; maj 2013

plusy: tanio,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217573 z 09.05.2013

Dobra cena, błyskawiczna przesyłka, rzetelny sprzedawca. Gorąco polecam!

zakupy: zegarek Casio; maj 2013

plusy: szybka i bezproblemowa transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borys rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217529 z 09.05.2013

Najlepsza konkurencyjność jeśli chodzi o cenę. Wybrałem również ten sklep ponieważ znalazłem same pozytywne opinie, szybką i darmową przesyłkę. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania i mogę go polecić wszystkim, którym zależy na czasie i jakości!

zakupy: Zegarek Timex model T2N818 - Traveller; maj 2013

plusy: świetny kontakt, szybka dostawa, niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217269 z 08.05.2013

Przystępne ceny, dobra oferta, sprawna dostawa.

zakupy: Zegarek męski Casio EFA120D 1A; maj 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inaillusion rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217149 z 07.05.2013

Kluczowym czynnikiem przy wyborze tego sprzedawcy była cena jaką oferował oraz nienaganna opinia. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym sprzedawcą, regularny kontakt oraz błyskawiczna wysyłka również wpłynęły na moją ocenę.

zakupy: Zegarek ICE WATCH SW.DR.S.S 38mm Winter Deep Red; maj 2013

plusy: kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agrav90 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 217021 z 07.05.2013

Był to kolejny udany zakup u tego sprzedawcy. Tym razem zakupiłam zegarek męski, nie dość że wybór bardzo duży, to jeszcze w przystępnej cenie. Jak zwykle bardzo zadowolona z zakupu. Szybko, profesjonalnie - polecam jak najbardziej:)

zakupy: zegarek męski; maj 2013

plusy: szybko i w przystępnej cenie

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 216157 z 30.04.2013

Swietny sklep!

zakupy: zegarek Timex; kwiecień 2013

plusy: dobre ceny i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Macrak rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 216057 z 30.04.2013

Wybrałem ten sklep ze względu na atrakcyjne ceny i krótki czas realizacji zamówienia.

zakupy: Timex T49799; kwiecień 2013

plusy: Ceny produktów.

minusy: Tylko dwuletni okres gwarancji na zegarek.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 216045 z 30.04.2013

Wybrałam ten sklep ze względu na czas realizacji zamówienia oraz bardzo atrakcyjną cenę :) Towar doszedł do mnie w niecałe 24 godziny :) Zegarek przepiękny :) Polecam

zakupy: Zegarek męski Timex T2M467 Chronograph; kwiecień 2013

plusy: błyskawiczna wysyłka, cena, super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz St. rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214933 z 25.04.2013

Dlaczego wybrałem sklep - ze względu na niską cenę zegarków - ekspresową realizację zamówień Sklep spełnił moje oczekiwania. Odtąd zegarki będę kupował tylko w tym sklepie. Polecam z czystym sumieniem. Obsługa godna naśladowania. Pozdrawiam

zakupy: Zegarek męski Timex T2N637 Sport Weekend; kwiecień 2013

plusy: Ekspresowa realizacja, niskie ceny, rzetelna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cola rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214853 z 25.04.2013

szybka przesyłka zgodny opis polecam

zakupy: zegarek casio; kwiecień 2013

plusy: duzy wybór cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214769 z 24.04.2013

Duży wybór, dobra cena. Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja, polecam!

zakupy: Zegarek damski; kwiecień 2013

plusy: Dobra cena, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214457 z 23.04.2013

Jak najbardziej mogę polecić sklep tym wszystkim, którzy poszukują zegarka w rozsądnej cenie oraz oczekują szybkiej realizacji zamówienia - worldtrade24.pl z pewnością spełni te oczekiwania. Jestem w 100% zadowolona zarówno z zegarka jak i serwisu worldtrade24.pl. Godny polecenia.

zakupy: Zegarek; kwiecień 2013

plusy: Rozsądne ceny, dobra jakość towaru, dobra obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214237 z 23.04.2013

Atrakcyjne ceny,dobry kontakt,obsługa,szybka wysyłka.

zakupy: zegarek; kwiecień 2013

plusy: ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 214193 z 23.04.2013

W tym sklepie znalazłem zegarek odpowiadający moim nietypowym wymaganiom.Jestem bardzo zadowolony z zakupu,ponieważ zostałem profesjonalnie obsłużony,a towar jest zgodny z ofertą. Polecam wszystkim zakupy w Worldtrade24.pl.

zakupy: zegarek Pulsar PXQ525X1; kwiecień 2013

plusy: wiarygodność,przystępne ceny,szybka wysyłka,bdb obsługa

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Spider rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 213737 z 20.04.2013

Doskonała cena za oryginalny produkt i polecenia kolegów z forum o zegarkach

zakupy: Casio G9100 Gulfman; kwiecień 2013

plusy: Cena, wybór produktów, błyskawiczna przesyłka.

minusy: Jedyny minus to brak odpowiedzi na dodatkowego maila.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zik rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 213337 z 18.04.2013

Potężny wybór zegarków , jedne z najniższych cen i do tego przesyłka gratis powyżej 300zł.POLECAM

zakupy: Zegarek męski Casio EF-527D-7A Edifice (EF-527D-7A); kwiecień 2013

plusy: Expresowa przesyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 213285 z 18.04.2013

Super sklep!

zakupy: zegarek; kwiecień 2013

plusy: Szybka przesyłka, super kontakt.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 213257 z 18.04.2013

Wybrałem ten sklep z powodu niskich cen i wręcz boskiej obsługi, gdyż takiego kontaktu z klientem to ze świecą szukać wśród innych sklepów :). Polecam, bo towar przychodzi dobrze , szybko i jest tanio :).

zakupy: Zegarek męski; kwiecień 2013

plusy: Szybkość, komunikacja, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xsound rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 212989 z 17.04.2013

Doskonały wybór, błyskawiczna realizacja i kontakt! Cóż tu pisać więcej, polecam gorąco sklep! Jeśli cenisz sobie profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta, sprawdź koniecznie :)

zakupy: Zegarek Casio; kwiecień 2013

plusy: szybkość zamówienia, opis towaru, kontakt!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER